- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
Hayırlısı olsun cnm. inşallah sonu güzel olur. peki ilaç kullanmaya başladın mı ?
Arkadaşlar merhaba
Ben 20 yıllık evliyim. Şu anda Kaan Bozkurt sayesinde hamile kalabildim. Önceki tedavilerim hep sonuçsuz kalmıştı. 3 defa aşılama 2 defa tüp bebek ve ilaç tedavileri hepsi boş oldu ve hiç hamilelik oluşmamıştı. Allaha şükür Kaan bey sayesinde olumlu yola çıktım. Kaan bey çok bilgili ve başarılı bu yolda kendini ilerletmiş. Herkese tavsiye ediyorum gözünüz kapalı Kaan beye kendinizi emanet edebilirsiniz ve güvenebilirsiniz. Çok ilgileniyor hepimiz içinde önemli olan bu değil mi, ilgi olacak ki sonuca ulaşacağız. Ona bu yazımla eşim ve ben çok teşekkür ediyoruz. Onun sayesinde yıllarca beklediğimiz sonuca ulaştık. Ve inşallah kucağımıza da alırız daha mutlu oluruz.
Kac kere kontrole gittin peki transfer yalasik kacinci gune denk geliyor bir de hangi ilaclari kulaniyosun
Benim yumurta rezervimde yaşımdan dolayı azalma vardı ve kalitesi düşüktü; istanbulda ünlü bir merkezde bir tüp bebek denemesi yaptık ve düşükle sonuçlandı...
Bir arkadaşım vasıtasıyla Dr.Kaan Bozkurt'la irtibata geçtik durumumuzu anlattık...
Tavsiye ettiği ilaclar ve vitamin takviyeleri sonucu düşüğümden 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım; şuan 31'inci haftasındayım... Tedaviniz başarılı geçer ve en kısa zamanda evlat sahibi olursunuz inşallah sizde....
Arkadaşlar merhaba
Ben 20 yıllık evliyim. Şu anda Kaan Bozkurt sayesinde hamile kalabildim. Önceki tedavilerim hep sonuçsuz kalmıştı. 3 defa aşılama 2 defa tüp bebek ve ilaç tedavileri hepsi boş oldu ve hiç hamilelik oluşmamıştı. Allaha şükür Kaan bey sayesinde olumlu yola çıktım. Kaan bey çok bilgili ve başarılı bu yolda kendini ilerletmiş. Herkese tavsiye ediyorum gözünüz kapalı Kaan beye kendinizi emanet edebilirsiniz ve güvenebilirsiniz. Çok ilgileniyor hepimiz içinde önemli olan bu değil mi, ilgi olacak ki sonuca ulaşacağız. Ona bu yazımla eşim ve ben çok teşekkür ediyoruz. Onun sayesinde yıllarca beklediğimiz sonuca ulaştık. Ve inşallah kucağımıza da alırız daha mutlu oluruz.
Bugünkü kontrolüm de güzel geçti endometriumun kalınlaşması gayet iyi gidiyor. Salı günü tekrar kontrole gidiyorum Cuma günü de inşallah transferim gerçekleşecek arkadaşlar. Çoğu gitti azı kaldı valla, Rabbim hayırlısını versin...
Güzel geçti teşekkür ederim :) Şimdilik normal her şey önümüzdeki pazartesi kontrolüm var yine endometrium için. Sonrasında da transfer olacak inşallah....
benim de bugün transferim gerçekleşti.2 tane emriyom konuldu.Kaan beyin tecrübesine ve bilgisine güveniyorum.
Çok mutluyum ve umutluyum.İnşallah bir aksilik çıkmadan bebişime kavuşurum.Doktorum Kaan beye ve bu sürecte bana destek olan İrenbe çalışanlarına sonsuz teşekkürler.
Herkese tavsiye ediyorum, Kaan bey gerçekten hastasıyla çok yakından ilgileniyor ve ekibi ile tam bir uyum içinde , insana kendini emin ellerde olduğunu hissettiriyor.Çok şanslı olduğumu hissediyorum.İyiki Kaan beyi tercih etmişim.
15 ini iple çekiyorum.Burdan size güzel haberler vermek istiyorum.
Kalinlik su anda kac. Transfer icin kac olmasi gerekiyor.
Yeni ilaclara basladiniz mi. İgne falan verdi mi
İnşallah olumlu olur arkadaşım Allah yardımcın olsun, güzel haberi alırsınız.
35_oz Öncelikle teşekkür ederim. Özel irenbe de Kaan hocama gittik. Bize dondurma yöntemini anlattı. Bizim problemimiz açıklanamayan(İnfertilite) sebep vardı. Kaan hocam bize dondurma yöntemiyle % 40 lık şansımızın % 60 olacağını anlattı bizde kabul ettik ve sonuca ulaştık. Dondurma yöntemini; Kaan hocamız şu şekilde uyguladı biliyorsunuz tüp bebekte önce yumurta geliştirme için ilaçlar iğneler kullanılıyor, ardından toplama işlemi ve embryo oluşma ya kadar yapıldı. Benim 11 tane yumurtam vardı 8 tanesi normal di ve 7 tane embryom oluştu ve dodurmaya alındı. 1 adet dönemi boş geçti ve 2 adet döneminde transferi uyguladı. Sonuç olumlu oldu. Cuma günü 09 mayısta muayene ye gideceğim çok mutluyum Allah sizede nasip etsin. Umudunuzu yitirmeyin cenabı Allah ın izniyle olur. Korkmayın dondurma yöntemi yanlış bir uygulama değil bence bu uygulamanın sebebi vücudumuzun hazırlanması için çok önemli, Kafa yapısı olarakta hazır oluyorsun bunları yaparken acele etmememiz gerekiyor yalnız ben bu tedaviye Aralık 2013 de başladım Kaan hocam da 4 nisanda transfer yapıldı.
Merhaba benimde bugün transferim gerçekleşti.2 tane embriyomu koydular rahmime.Çok mutluyum ve umutluyum.Kaan beyin hastası olmak huzur verici.Ona inanıyorum.İnşallah her isteyen bebek sahibi olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?