Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bugün kontrolden geldim. Şimdilik herşey yolunda ilaçlarıma devam ediyorum onun yanı sıra yeni ilaçlar da verdi Kaan Bey. Cumartesi sabahtan kontrole gidiyorum. O gün transfer gününü öğreneceğiz. Umarım herşey yolunda gider :)

Arkadaşlar merhaba

Ben 20 yıllık evliyim. Şu anda Kaan Bozkurt sayesinde hamile kalabildim. Önceki tedavilerim hep sonuçsuz kalmıştı. 3 defa aşılama 2 defa tüp bebek ve ilaç tedavileri hepsi boş oldu ve hiç hamilelik oluşmamıştı. Allaha şükür Kaan bey sayesinde olumlu yola çıktım. Kaan bey çok bilgili ve başarılı bu yolda kendini ilerletmiş. Herkese tavsiye ediyorum gözünüz kapalı Kaan beye kendinizi emanet edebilirsiniz ve güvenebilirsiniz. Çok ilgileniyor hepimiz içinde önemli olan bu değil mi, ilgi olacak ki sonuca ulaşacağız. Ona bu yazımla eşim ve ben çok teşekkür ediyoruz. Onun sayesinde yıllarca beklediğimiz sonuca ulaştık. Ve inşallah kucağımıza da alırız daha mutlu oluruz.

Tayyar çok tebrik ederim, sağ sağlim kucağınıza alın inşallah, bende 2 aşılama 3 tüp bebek, embriyo kalitem kötü çıkıyor ve sonuç negatif, yumurta kaynaklı sanırım, umut oldun bana en kısa zamanda gidicem ... Size nasıl bir tedavi uygulandı...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hanımlar hepinize merhaba,
insan hayatında manen ve madden nasıl zorlu bir süreçtir anne olmaya çalışmak. Yaşamayan bilemez. Ama gerçekten doğru hekimi doğru tedaviyi uyguladığınıza inanıyorsanız mutlu son çok uzak değil.bu yüzden Dr.Kaan Beyi tavsiye etmek istedim.Öncelikle duygularınızı sizinle paylaşıyor sizinle üzülüyor ve sizinle heyecanlanıyor.Yaptığı işi o kadar iyi biliyor ki siz kendinizi denek gibi hissetmiyorsunuz ve hissettiğiniz güven duygusu beraberinde mutlu sonu getiriyor.Kağan Beye ilk gittiğimde çok sabırsızdım. 7.haftasında bebeğimin kalp atışları durmuş ve kürtaj olmuştum sonraki bir buçuk sene gebelik olmamıştı. Gerçekten güvenebileceğim bir doktora ihtiyacım vardı. Tüp bebek yapmak istiyordum ama korkuyordum da.Kaan Bey sabırla her süreci anlattı. Endişe yaşadığım durumlarda kendisini rahatlıkla aradım. Bana önerdiği tedavi yöntemlerinin doğruluğunu araştırıp öğrendikçe inancım da arttı.En azından bir tanışmanızı öneriyorum. Tüm tecrübelerinizi ezberlerinizi unutun ve güvenin.

Tedavi sürecime gelince yaklaşık iki- üç aylık bir süreçte verdiği ilaçların etkilerini adım adım takip etti Kaan Bey. Yapılan bir histereskopi işlemi dahi sadece tanı için değildi. Rahim içi temizlendi embriyonun tutunmasını kolaylaştırmak için çizik atıldı. Sağlıklı yumurtaların oluşması için ilaçlarımı ve kontrollerimi harfiyen uyguladım ve 16yumurta toplandı 11 tanesi işleme alınacak kalitedeydi ve son olarak 6 tane sağlıklı embriyom vardı. Ancak rahim kalınlığı az ve yumurtalıklar yorgun hormonlar düzensiz oluyo tabi her tedavide olduğu gibi. Bu yüzden Kaan Bey taze transferdense dondurma işlemi sonrası alınan sonuçlardan ve bu başarının nedenlerini ayrıntılarıyla anlattı (Kaan Bey dondurma işleminden daha önce bana bahsettiğinden bu süreçte araştırıp avantajlarını öğrenmiştim). Ve embriyolarım donduruldu. Rahim ve yumurtalıklarımın toparlanması için 1 ay bekledim ve transfer günü dondurulmuş embriyolar çözülerek hazırlanmıştı. Sağlıklı 8 hücreli 3 embriyom ve embriyoların tutunması için bekleyen önceden hazırlanmış sağlıklı bir rahim hazırdı. Embriyoların ikisi transfer edildi. Kan Bey sen ilaçlarını düzgün kullan ben sonuca inanıyorum bakalım tek mi çift mi olucak dedi.12. gün kantesti sonucu "sonuç mutlu son" hamileyim:)) . Önce allaha binlerce şükür ediyorum. Bebeğimi sağsalim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Bir arkadaşım Kaan Beyle tanışmama vesile olmuştu.Ben de başka anne adaylarına vesile olurum diye düşündüm.( bu arada çözülen 3.emriyo tekrar donduruldu gelişimi takip edildikten sonra. yani 4 tane sağlıklı embriyom duruyor. Tekrar anne olmak istersem ağır hormon tedavisine gerek kalmayacak sadece transfer hazırlığı yapıcaz.Bu da bana ayrı bir güven veriyor tabi) Sağlıkla kalın... allah herkesin karşısına doğru insanları çıkarsın Kaan Bey gibi...

Kaan bey'in tedavi şekli nasıl oldu size ve yaşınızla alakalı yumurta rezerv problemi miydi sorun?? İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle hayırlı uğurlu olmasını dilerim

Bugünkü kontrolüm de güzel geçti endometriumun kalınlaşması gayet iyi gidiyor. Salı günü tekrar kontrole gidiyorum Cuma günü de inşallah transferim gerçekleşecek arkadaşlar. Çoğu gitti azı kaldı valla, Rabbim hayırlısını versin...

Merhaba benimde bugün transferim gerçekleşti.2 tane embriyomu koydular rahmime.Çok mutluyum ve umutluyum.Kaan beyin hastası olmak huzur verici.Ona inanıyorum.İnşallah her isteyen bebek sahibi olur....

Kac kere kontrole gittin peki transfer yalasik kacinci gune denk geliyor bir de hangi ilaclari kulaniyosun

Merhaba doktorum Kaan bozkurt haftada bir rahimiçi kontrolü için hastaneye çağırdı.İstediği kalınlığa geldi.Transferim bugün gerçekleşti 2 adet embriyomu koydular İnşallah tutunurlar.15 inde kan testim var.Umuyorum pozitif çıkar.İlaçlarım estrofem ,östrajen bantı ,proluton iğne ve vitaminler ...

İnşallah cnm,sizi tebrik ediyorum.Sağlıklı sıhhatli bir bebeğiniz olsun inşallah .Darısı başıma diyorum...

benim de bugün transferim gerçekleşti.2 tane emriyom konuldu.Kaan beyin tecrübesine ve bilgisine güveniyorum.
Çok mutluyum ve umutluyum.İnşallah bir aksilik çıkmadan bebişime kavuşurum.Doktorum Kaan beye ve bu sürecte bana destek olan İrenbe çalışanlarına sonsuz teşekkürler.

Herkese tavsiye ediyorum, Kaan bey gerçekten hastasıyla çok yakından ilgileniyor ve ekibi ile tam bir uyum içinde , insana kendini emin ellerde olduğunu hissettiriyor.Çok şanslı olduğumu hissediyorum.İyiki Kaan beyi tercih etmişim.
15 ini iple çekiyorum.Burdan size güzel haberler vermek istiyorum.

Kalinlik su anda kac. Transfer icin kac olmasi gerekiyor.

35_oz Öncelikle teşekkür ederim. Özel irenbe de Kaan hocama gittik. Bize dondurma yöntemini anlattı. Bizim problemimiz açıklanamayan(İnfertilite) sebep vardı. Kaan hocam bize dondurma yöntemiyle % 40 lık şansımızın % 60 olacağını anlattı bizde kabul ettik ve sonuca ulaştık. Dondurma yöntemini; Kaan hocamız şu şekilde uyguladı biliyorsunuz tüp bebekte önce yumurta geliştirme için ilaçlar iğneler kullanılıyor, ardından toplama işlemi ve embryo oluşma ya kadar yapıldı. Benim 11 tane yumurtam vardı 8 tanesi normal di ve 7 tane embryom oluştu ve dodurmaya alındı. 1 adet dönemi boş geçti ve 2 adet döneminde transferi uyguladı. Sonuç olumlu oldu. Cuma günü 09 mayısta muayene ye gideceğim çok mutluyum Allah sizede nasip etsin. Umudunuzu yitirmeyin cenabı Allah ın izniyle olur. Korkmayın dondurma yöntemi yanlış bir uygulama değil bence bu uygulamanın sebebi vücudumuzun hazırlanması için çok önemli, Kafa yapısı olarakta hazır oluyorsun bunları yaparken acele etmememiz gerekiyor yalnız ben bu tedaviye Aralık 2013 de başladım Kaan hocam da 4 nisanda transfer yapıldı.

İnşallah olumlu olur arkadaşım Allah yardımcın olsun, güzel haberi alırsınız.

Taylar merhaba, benim embriyo kalıten kötü çıkıyor, döllenme ololduktan ertesi gün acil transfere çağrılılıyorm

Ne yazıkki dondurulmaya bile kalamıyor, yumurta kalitem kötü çıkıyor sanırım,hiçbir doktor bizimle ilgilenmedi, 3 tüp bebek yapıldı hiç bir doktor ilgi göstermedi , yazıklar olsun hepsine..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…