Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba benimde bugün transferim gerçekleşti.2 tane embriyomu koydular rahmime.Çok mutluyum ve umutluyum.Kaan beyin hastası olmak huzur verici.Ona inanıyorum.İnşallah her isteyen bebek sahibi olur....

Dr.kaan beye gittinizmi muayene oldunuzmu.?lütfen karamsar olmayın.gitmediyseniz kaan beyle görüşmenizi tavsiye ederim.belki bir çözüm vardır yada kafanızda ki tüm sorular aydınlanır en azından.

Benim dün randevum vardı.dr.kaan bozkurt un muayenesi sonuçunda rahim içinde yapışıklığı fark etti ve histeroskopi yapılmasına karar verdi. İrenbe de salı günü dr.kaan bozkurt histeroskopi yapacak.histeroskopi ile ilgili bilgisi olan yapılan varsa yazabilirmi.kaan bey bu konuda beni aydınlattı ama yinede yaşayanların tecrübesini dinlemek isterim.

Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerinizi alırız. Benim de yarına transferim var. Oldukça heyecanlıyım ve umutluyum inşallah Kaan bey sayesinde hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. :)

Merhaba benimde bugün transferim gerçekleşti.2 tane embriyomu koydular rahmime.Çok mutluyum ve umutluyum.Kaan beyin hastası olmak huzur verici.Ona inanıyorum.İnşallah her isteyen bebek sahibi olur....

Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırız sizden de. Benimde yarın transferim gerçekleşecek inşallah iyi geçer şimdi şimdi heyecanlandım düne kadar rahattım :) Rabbim isteyen herkese versin inşallah...

Arkadaşlar bu gün İzmir irenbe de Kaan Bozkurt ta kontrolüm vardı. Çok çok güzel geçti çok mutluyum yedinci hafta bitti çok şükür bir sorun gözükmüyor Cenabı Allahın izniyle her şeyimiz normal görünüyor. Kalp atışlarını görüyoruz çok güzel bir duygu Allah herkesin yardımcısı olsun bu duyguyu tattırsın inşallah.....

Dün transferim gerçekleşti arkadaşlar dinlenme modundayım hep. Bu arada daha önce transfer yaptıran tecrübeli olan arkadaşlardan neler yapmam ve neler yemem gerektiğine dair fikir ve önerileri bekliyorum.

Dün transferim gerçekleşti arkadaşlar dinlenme modundayım hep. Bu arada daha önce transfer yaptıran tecrübeli olan arkadaşlardan neler yapmam ve neler yemem gerektiğine dair fikir ve önerileri bekliyorum.

hayırlısı olsun cnm. nasıl geçti transferin zor oldu mu. kaç adet transfer edildi. ne zaman öğreniceksin sonucu...

hayırlısı olsun cnm. nasıl geçti transferin zor oldu mu. kaç adet transfer edildi. ne zaman öğreniceksin sonucu...

Çok tşk ederim 2 adet transfer edildi. Bu ayın 21 inde sonucu alıcam bakalım. Bu arada ne yapayım özellikle yediğiniz birşey oldu mu diye sorayım istedim.

Çok tşk ederim 2 adet transfer edildi. Bu ayın 21 inde sonucu alıcam bakalım. Bu arada ne yapayım özellikle yediğiniz birşey oldu mu diye sorayım istedim.

iyi yapmışsın :) ben ilk transferimde hiç bişey yememiştim. ama ananas ve kabak çekirdeğinin tutunmaya yardımcı olduğu söyleniyor bildiğim kadarı ile. transferin nasıl geçti, zor oldu mu. bana sıkışık olmak çok zor gelmişti.... sen çok sıkışık mı girdin.

Evet en çok ananas ve kabak çekirdeği duydum :) Yok zor olmadı aslında aşılamalardan alışkınım o sıkışıklığa ben biraz gergindim sadece ama sonrasında Kaan bey sağolsun yine rahatlattı beni :)

kusura bakma çok sordum ama ne kadar süre dinlendin merkezde... bir de idrarını ne zaman yaptın.

merhaba, irenbeden refik keleş ten randevu aldım . ancak herkes kaan beye gidiyor. Tüp bebek için uzman olan o mu ?

Senin gebelik testi onbesiydi degil mi. Belirti falan var mi. Nelere dikkat ediyorsun

selam arkadaşlar,
yakında transfer olanlar ve tahlile kadar geçen sürede, ve pozitif sonuç alan arkadaşlarım neler yaptıklarını, (yeme- içme- çalışma- dinlenme ve heyecan gibi) deneyimlerini buradan bizimle paylaşırsanız bizlerede ışık olur :)) lütfeeeennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…