- Konu Sahibi mavinehir17
-
Evet en çok ananas ve kabak çekirdeği duydum :) Yok zor olmadı aslında aşılamalardan alışkınım o sıkışıklığa ben biraz gergindim sadece ama sonrasında Kaan bey sağolsun yine rahatlattı beni :)
Bakalım hayırlısıyla olur inşallah.Kısa zamanda müjdeli haberi vermek istiyorum ...
Bugün kan testi yapıldı sonucum "204" çıktı. HAMİLEYİİİİİMMMMM.....
Önce Allaha şükrediyorum. Sonra Kaan bey ve ekibine sonsuz minnetlerim ile . Bu süreçte bana gösterdiği sabır ve ilgi için çok teşekkürler, Kaan bey...
Allahım tüm isteyen kullarına nasip et, Amin....
Ayyyyyy çoooookk sevindim ben:)) allah kucagınıza almayı nasip etsin inş.
Neler yapiyorsun cnm. Nasil gidiyor. Var mi bir belirti.
Bugün kan testi yapıldı sonucum "204" çıktı. HAMİLEYİİİİİMMMMM.....
Önce Allaha şükrediyorum. Sonra Kaan bey ve ekibine sonsuz minnetlerim ile . Bu süreçte bana gösterdiği sabır ve ilgi için çok teşekkürler, Kaan bey...
Allahım tüm isteyen kullarına nasip et, Amin....
Napayım yatıyorum oturuyorum başka hiçbir şey yapmıyorum sıkıldım biraz ağrılarım oldu 4. ve 5. günler kasıklarımda. Yazılanları okudum tutunmaya çalışırken oluyor demiş arkadaşlar. Kısmet artık Rabbim hayırlısını versin inşallah...
Transfer gunu dahil dorduncu gun mu agrin oldu
Neler yapiyorsun cnm. Nasil gidiyor. Var mi bir belirti.
Bugün ağrım var ve lekelenmem oldu dünden hafif vardı ama bu sabah daha da arttı. Sizde de böyle bir durum olmuş muydu
Benim transferimin besinci gunu. Ucuncu gunde cok az lekelenme olmustu. Doktorunu arasana. Eger kahverengi ise sorun olmaz diye biliyorum yerlesme kanamasi olabilir...
Benim 9. gün işte hala yerleşiyor olabilir mi anlamadım görüştüm Kaan Beyle. Merak etme embriyo yuvalanmasında da olabilir dedi hayırlısı diyeceğim artık...
Hayirlisi insallah cnm yaaaa. Ne renk lekelenmen kahverengi mi. Testine daha var sanirim degil mi
Evet kahverengi ama böyle bir ağrı kimse de duymadım ayın 21 i testim o zamana kadar yatmaya devam yani. Tşk ederim sana da hemen cevap verdin çok sağol...
Rica ederim cnm ne demek. Merak etme kahverengi ise kaan beyin dedigi gibi yuvapaniyor olabilir. Dinlenmeye devam...
Benim 9. gün işte hala yerleşiyor olabilir mi anlamadım görüştüm Kaan Beyle. Merak etme embriyo yuvalanmasında da olabilir dedi hayırlısı diyeceğim artık...
Sana bol sanslar diliyorum laughnow. Gercekten gerilim filmi gibi birsey yasadiklarimiz. Benim sorum su olacak? Ben dondurulmuslarin transferi yaptiracagim yakin zamanda. Nasil bir tedavi sureci biraz bana bilgi verirmisin? Adetten sonra kac kere doktor ziyaretine gitmen gerekti transfer gunune dek? Kac gun sonra transfer gerceklesti. Ben Izmir disindan gelecegimde. Nekadar sure orada olmak lazim?
Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah. Embriyo dondurulmasından sonra ben bir ay kadar dinlendim Kaan bey muayene edip hazır olup olmadığıma baktı. Sonrasında endometrium çizimi yapıldı. Valla o kadar çok kademe atlattık ki kaç kere gittiğimi söylesem yalan olacak şimdi. Adet sonrasında yanlış hatırlamıyorsam 15-20 gün sonra transferim oldu. Tabi bu arada da endometriumun kalınlaşmasını kontrol ettik sık sık. Çünkü embriyonun tutunması için önemli bir ayrıntıydı.
Demek transfer doneminde bayagi yogun ziyaret gerekiyormus? Bende transfer sonrasi oarada kalayimda transfer oncesi son anda geleyim diye dusunuyordum ama sanirim bu is 1 aylik bir zaman alacaga benziyor. En onemli donem transfer sonrasi bence!! O donem nasil geciyor ve neler yapiyorsun? Ne yedin, ictin ve stress. Sanki hersey etken gibi geliyor bana. 1 ayda evden uzak nasil basa cikacagim bu konuyla bakalim.. Sana yardimci olan varmi bu dinlenme surecinde? Neler yaptin stressiz olmak icin. ben Tv bile izleyince stress oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?