Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

arkadaşlar
şu transfer dönemini ve sonrasını nasıl geçirdiniz, ne yediniz ne içtiniz, çalışanlara tavsiyeleriniz neler lütfen bi anlatırmısınız
izin almak gerekiyormu, sürekli yatmamızmı lazım, yoksa günlük yaşantımıza devammı edeceğiz.
bilgisi olanlar ve yaşayanlar bi anlatıverse :)) şimdiden teşekkürler

Transfer sonrası ben genelde yattım dinlendim. Transferden 4. ve 5. günler ağrım oldu sonra daha iyiydim kalktım falan ama 8. ve 9. günlerde adet ağrısı gibi ağrı çektim ve lekelenmem oldu. Bu nedenle hep yattım oturdum az kalktım diyebilirim. Kişiden kişiye değişiklik gösteriyor transfer sonraları sanırım. Çünkü transferden 6, 7 gün sonra işe gidenler var ya da daha rahat ev işini yerine getirenler. İnşallah sizinki de güzel geçer. Yeme içme de ekstra kavrulmamış kabak çekirdeği yedim normal beslenmeme devam ettim.

naber cnm. ne yaptın var mı bir haber. aradın mı doktorunu. lekelenmen bitti mi

Ceske izlemesen TV'yi. Hakikaten insanin duygulari dahada bir coskun oluyor o ilaclarla birlikte. Birde acili seyler izlemek hic iyi gelmiyor. Birde olanlar gercek yasamdan malesef film olsa bile agliyoruz bu durumda TV yasak bence. Aslinda bilemiyorum normal gebelikde inslar bilmiyor bile adet olmayincaya kadar. Belkide biz bildigimiz icin extradan geriliyoruz. Elde degil. Bende birde Narsuyu duymustum. Bu donemde kabak cekirdegini senden ilk duydum. Dogrusu cokda severim. Icinde selenium var. Belkide ondan soyluyorlar. Hucre bolunmesine yardimci olan birsey selenium. Baska vitamin kullaniyormusun su anda?

Evet doğru diyorsun daha hassas oluyoruz biz onlara göre çünkü stresimiz var ekstradan. Narsuyunu hiç duymadım ananas yemiştim transfer öncesi birde kabak çekirdeği yazmışlardı hep. b12, bemiks c ve ecopirin kullanıyorum şu anda.

Amin canım Allah tamamına erdirsin.Seninde salı günü operasyonun vardı değil mi?Nasıl geçti?

Evet canım salı günü bir operasyon geçirdim, kürtajdan sonra rahim içinde bir yapışıklık oluştu onun için histeroskopi yapıldı ve rahim içine baloncuk yerleştirildi, dün yani 1 hafta sonra çıkartıldı hiçte korduğum gibi değildi, acı ağrı hissetmedim önümüzdeki salı günü de tekrar kontrolüm var, umarım heriey yolunda geçer:))

Amin canım Allah tamamına erdirsin.Seninde salı günü operasyonun vardı değil mi?Nasıl geçti?

Canım bu arada kan degerlerinde yükseliş varmı? Kaça çıktı?

Ogrenir ogrenmez hemen yaz cnm. Hadi hayirlisi bakalim. Neden randevu aldin ki. Ka testi yaptirmiycak misin sadece

Ogrenir ogrenmez hemen yaz cnm. Hadi hayirlisi bakalim. Neden randevu aldin ki. Ka testi yaptirmiycak misin sadece

Sonucu aldım güzelim negatif. Ara veriyorum bir süre eylül belki ekim gibi düşünüyorum. İnşallah seninki pozitif olur bekliyorum haberlerini.

Sonucu aldım güzelim negatif. Ara veriyorum bir süre eylül belki ekim gibi düşünüyorum. İnşallah seninki pozitif olur bekliyorum haberlerini.

çok üzüldüm cnm yaaaa. yine de hayırlısı ne diyelim. ne dedi kaan bey peki görüştün mü. 3 adet mi transfer etmişler. neden olmamış olabilirmiş.

çok üzüldüm cnm yaaaa. yine de hayırlısı ne diyelim. ne dedi kaan bey peki görüştün mü. 3 adet mi transfer etmişler. neden olmamış olabilirmiş.

Evet görüştüm ya çok iyi bir doktorum var valla sağolsun çok ilgili hakkını ödeyemem. Yani bugün ağlayıp kahrolmadıysam sayesinde. Yani ne diyebiliriz ki herşeyin iyisini deniyoruz Allah'a bırakıyoruz. Zamanı var demek ki çünkü hiçbir aksilik söz konusu değildi. Herşeyim çok normaldi öyle olmasaydı Kaan bey transferi yapmazdı zaten. Evet 3 ü de yerleşmiş. Hayırlısıyla olur inşallah bir dahakine. Senden iyi haberler bekliyorum haftasonu değilmi sonucun

benim pazar günü sonucum evet cnm. ama hiç bir belitim yok. crinone jeli uyguladıktan sonra bir kaç kez çok az kan vardı ucunda. bir de jel pembe gibiydi geri geldiğinde. bilmiyorum hayırlısı artık. ama sanki tutmamış gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…