- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
benim pazar günü sonucum evet cnm. ama hiç bir belitim yok. crinone jeli uyguladıktan sonra bir kaç kez çok az kan vardı ucunda. bir de jel pembe gibiydi geri geldiğinde. bilmiyorum hayırlısı artık. ama sanki tutmamış gibi geliyor.
Dün kan tahlilinde 2000 e çıkmış değerim.Doktorum çok iyi dedi.Bu cuma da keseye bakılacak ultrasonla gebelik görülebilirmiş.Çok heyecanlıyım.Nasipte ne var bakalım???
Hayırlısı olsun inş.çok sevindim.güzel haberleri bekliyoruz
Transfer sonrası ben genelde yattım dinlendim. Transferden 4. ve 5. günler ağrım oldu sonra daha iyiydim kalktım falan ama 8. ve 9. günlerde adet ağrısı gibi ağrı çektim ve lekelenmem oldu. Bu nedenle hep yattım oturdum az kalktım diyebilirim. Kişiden kişiye değişiklik gösteriyor transfer sonraları sanırım. Çünkü transferden 6, 7 gün sonra işe gidenler var ya da daha rahat ev işini yerine getirenler. İnşallah sizinki de güzel geçer. Yeme içme de ekstra kavrulmamış kabak çekirdeği yedim normal beslenmeme devam ettim.
Dün kan tahlilinde 2000 e çıkmış değerim.Doktorum çok iyi dedi.Bu cuma da keseye bakılacak ultrasonla gebelik görülebilirmiş.Çok heyecanlıyım.Nasipte ne var bakalım???
filiz hanim,
bugun ultrasonla gebelik goruntulendi mi? heyecanla sonucu bekliyoruz. Sizinde embriyolariniz dondurulmustu degil mi? Benimde dondurulmus embriyolarim var yakin zamanda sizin gibi guzel haberler almayi umit ediyorum.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
irenbe devletle anlaşmalımı? acaba fiyat bizi zorlaya bilir çünkü bide randevu alıpmı gidiyoruz çünkü ben başka şehirde yaşıyorum beni bilgilendiriseniz sevinirim kaan bozkurt nasıl bir hoca
Sen ne zaman dus aldin cnm. Bu konuda bisey soylemisler miydi
irenbe devletle anlaşmalımı? acaba fiyat bizi zorlaya bilir çünkü bide randevu alıpmı gidiyoruz çünkü ben başka şehirde yaşıyorum beni bilgilendiriseniz sevinirim kaan bozkurt nasıl bir hoca
Sonuç alacaktın dün noldu merak ettim umarım sen güzel haberler verirsin :)
slm cnm bende kaan hocadan çarşamba için randevu aldım burda yazılanlar etkili oldu açıkcası çok kararsız kaldım kime nereye gitsem diye açıkcası hem ii bi doktor hemde çok ilgili demişler ondan kkan hocada karar kıldım umarım doğru karardır çrşdan sonra sanada izlenimlerimi yazarım bende şehir dışından gitcem 2. denememiz olcak sebepsiz infertilite sizin nasıl sorun ne ilk denememi
Filiz hanımdan sonra sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz.ne zaman belli olacak, bizi habersiz bırakmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?