Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Herkesin değişiyormuş belirtileri sen bana diyordun olacak diye ama kısmet :) Belki de aslında sen hamilesindir inşallah öyledir merakla bekliyorum endişelenme hiç

çok teşekkür ederim :) sağolasın, çok heyecanlıyım

Dün kan tahlilinde 2000 e çıkmış değerim.Doktorum çok iyi dedi.Bu cuma da keseye bakılacak ultrasonla gebelik görülebilirmiş.Çok heyecanlıyım.Nasipte ne var bakalım???

filiz hanim,

bugun ultrasonla gebelik goruntulendi mi? heyecanla sonucu bekliyoruz. Sizinde embriyolariniz dondurulmustu degil mi? Benimde dondurulmus embriyolarim var yakin zamanda sizin gibi guzel haberler almayi umit ediyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Evet ultrason ile bakıldı. İki kese görüldü, 10 gün sonra kalp atışlarına bakılacak inşaallah onda da sorun çıkmaz....Hayırlısı .... ,embriyolarım benimde dondurulmuştu.inşallah sizinde güzel haberlerinizi paylaşırız...

irenbe devletle anlaşmalımı? acaba fiyat bizi zorlaya bilir çünkü bide randevu alıpmı gidiyoruz çünkü ben başka şehirde yaşıyorum beni bilgilendiriseniz sevinirim kaan bozkurt nasıl bir hoca

irenbe devletle anlaşmalımı? acaba fiyat bizi zorlaya bilir çünkü bide randevu alıpmı gidiyoruz çünkü ben başka şehirde yaşıyorum beni bilgilendiriseniz sevinirim kaan bozkurt nasıl bir hoca

slm cnm bende kaan hocadan çarşamba için randevu aldım burda yazılanlar etkili oldu açıkcası çok kararsız kaldım kime nereye gitsem diye açıkcası hem ii bi doktor hemde çok ilgili demişler ondan kkan hocada karar kıldım umarım doğru karardır çrşdan sonra sanada izlenimlerimi yazarım bende şehir dışından gitcem 2. denememiz olcak sebepsiz infertilite sizin nasıl sorun ne ilk denememi

merhaba, irenbe devletle anlasmali degil ama zaten sgk anlasmasi olan merkezler aldiklari farkla o farki kapatiyorlar. Kaan bey size yardimci olacaktir her konuda Dr. Kaan Beye guvenebilirsiniz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cnm nasil gorustunmu bende kaan bozkurtun hastasiyim pazartesi kalp atislarina bakilacak benimkilerin hayirlisi cnm allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım irenbe devletle anlaşmalı değil, ama anlaşmalı özel merkezlerde zaten % 200 fark alıyor yani anlaşmalı diğer özellerlw arasında az fark kalıyor.çok büyük fark değil yani.kaan bozkurt a randevu alarak gidiyorsun, çok anlayışlı, tecrübeli bir doktor.

Moonface84 görüşmen,muayenen nasıl geçti?

Selam kizlar bende Kaan beyin hastasiyim sali gunu histeroskopi cektirecegim..biraz korkuyorum acikcasi tanisal histeroskopimi cekiyorlar yoksa herhangi bir mudahale yapiyorlar mi (kist yada polipe)? Bilginiz varmi bu konu hakkinda..histeroskopi sonrasinda tedavinizi ne zaman basladi birde transfer zamaninda embriyo yu iki tane transfer ettirebiliyormuyuz tek transfer sarti varmi... :) sorularim simdilik bu kadar.. cevabiniz icin simdiden tesekkurler.. :))

Biz de ilk 23 Nisan da Kaan Bey' e gittik. Yapilan test ve ultrasyon goruntuleri sonrasi yumurta rezervinin arttirilmasina karar verildi. Gunde toplamda 10 adet ilac iciyorum :) Adet donemlerinde gidip yumurta sayisinda artis var mi onu gozleyecegiz. En son 22 Mayis ' ta gittim. 2 ya da 3 ay daha ilaclari kullanacagimi soyledi. Cok heyecanliyim ve de endiseli ve de merakli. Calistigim icin isyerindeki mudurumle konusup izin durumunu konusacagim. Isim cok yogun oldugu icin normalde kac gun izin almam gerekiyor ?Transfer oncesi ve sonrasi ne kadar izin almam gerekecek ? Aranizda calisanlar var mi ? Bu konuda bilgilerinize ihtiyacim var. Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Canim bende senin gibi yumurta rezervimdeki dusukluk nedeni ile kaan beye tedaviye basladik. İlac tedavilerini aksatma umudunu hic yitirme . once allaha sonra kaan beye guven . biz bugun bebisimin kalp atislarini gorduk allahima sukur. Rabbim sana da nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…