Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Selamlar anne adayı kokulacak bir durum yok rahat olun embryo transfer sayısı 35 yaşın üzerindeyseniz 2 adet vede iki deneme yaptıysanız 3. Denemede 2 embryo transfer yapılıyor onn dışında tek embryo. Allah yardımcınız olsu...

Dün kızımızı sonunda sağlıkla kucağımıza aldık... Dr.Kaan Bozkurt'a en başından beri verdiği destek icin tesekkurler

arkadaşlar transferden sonrasını kimse paylaşmıyor nedense,
transfer sonrası yaşadıklarınızı ve gebelik sonuçlarınızı paylaşınız lütfen.
enazından pozitif olanlar nasıl oldu, yada sonucu negatif çıkanlar çıkanların
hangi sorundan yada hangi başarısızlıktan negatif olduklarını paylaşalım lütfen

Selam,

Histeroskopi nasil gecti? Bende sabirsizlikla bekliyorum dondurulmus embriyolarima kavusmayi.. biraz korkuyorum islem hakkinda bilgi alabilirmiyim?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Selam arkadaşlar,

Önümüzdeki ay transferim olacak. Gelecek adetimi bekliyoruz şimdi. Kaan Bey'in gebelerini buradan takip etmek çok keyifli. İnsan daha da bir umutlanıyor. Sonuç pozitif çıktıktan sonra da deneyimlerini paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:

nasil gittinmi? Ben pek iyi deneyim yasamayadim.

Benim sonucum negatif çıktı şimdilik ara verdim ekim belki kasım gibi yeniden başlamayı düşünüyorum.

ahh ben seni izliyorum birara. cok uzuldum.. gene ayni doktora gidecekmisin? Ben pek memnun kaldigimi soyleyemem. pek iyi iletisim kuramadim ben.

ahh ben seni izliyorum birara. cok uzuldum.. gene ayni doktora gidecekmisin? Ben pek memnun kaldigimi soyleyemem. pek iyi iletisim kuramadim ben.

Eğer beni izliyor olsaydınız doktorumdan ne kadar memnun olduğumu da okurdunuz. Benim gördüğüm kadarıyla hastalarının hepsi de oldukça memnun ve güzel bir iletişim içinde. Bir kere olumsuz sonuç almam doktorumu değiştireceğim anlamına da gelmiyor ki yapılacak herşeyin en iyisini yaptı Kaan Bey gerisi Allah'a kalmış verirse verir vermezse vardır bir bildiği.

Kusuru bakmayin soru sordugum icin. Malesef gunu gunune takip etmemekle cok ayip etmisiz.Kolay gelsin sizlere.

Senin halinle ilgilenen bir insana verilecek cevabin buysa hay masallah senin insan iliskilerindeki duzeye. Birde kufur etseydin bari.. Insanlik diye birsey kalmamis sizde. Allah'a kalmis dersiniz sonra'da Tip ve doktorlara giden sen degilmisin?

Senin halinle ilgilenen bir insana verilecek cevabin buysa hay masallah senin insan iliskilerindeki duzeye. Birde kufur etseydin bari.. Insanlik diye birsey kalmamis sizde. Allah'a kalmis dersiniz sonra'da Tip ve doktorlara giden sen degilmisin?

Sizi kendime muhattap alamayacağım daha fazla sizin derdiniz benim derdimle ilgilenmek değil doktorumu kötülemeye çalışmak Kaan beyin hastası bile değilsiniz siz boşuna uğraşmayın :)

Merhaba,

Dr Kaan Bozkurt'un hastasi olarak 3 haziranda dondurulmus embriyo transferi yaptirdim ve 12 haziranda pozitif sonuc aldim.
Gecen yil temmuz ayinda Tinaztepe hastanesinde tup benek tedavisi gormustum negatif sonuclanmisti.
Benim tuplerim tamamen kapali cukulata kistim var ve yumurta rezervim cok az.2 sene once kist ameliyati oldum ve durumumu daha da kotu hale getirdim.
2013 kasim ayinda Irenbe'de Dr Kaan Bozkurt'la tedaviye basladim. Uzun ve keyifli bir tedaviydi. Sure uzadikca stresim azaldi ve embriyolari dondurmus olmasi beni gercekten cok rahatlattik cunku psikolojik olarak garantide hissettim. Transferimi beni kirmayip genel aneztezili yapti ve orda da hic sorun yasamadim. Uzun ve stressiz tedavimin sonucunda pozitif sonuc aldim. Tum Irenbe calisanlari ve sevgili doktorum Kaan Bozkurt'a tum kalbimle tesekkur ediyorum. Allah insallah saglikla kucagima almayi nasip eder ve isteyen herkese bu duyguyu yasatir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nemutlu size :)
bende yalvarmama rağmen anestesiyle transferimi yaparmısınız diye,yapmadı doktorum.
tedavimde herşey yolunda giderken sonuç negatif,
ve neden negatif olduğunu sebebini öğrenemedim...
doktoruma tüm pozitif duygularımla gittim ama sonucum herşeyde negatif oldu,
neyse dahada söyleyecek lafım yok. sanırım kişiden kişiye değişiyor iletişim.

Benim ilk transferim rezaletti tansiyonum dustu canim acidi o yuzden anestezi dedim kirmadi kaan bey sagolsun

Benim ilk transferim rezaletti tansiyonum dustu canim acidi o yuzden anestezi dedim kirmadi kaan bey sagolsun

keşke her hastasınıda kırmasa, yada olumsuzluğun bilgisini verse, herneyse boşver
allah sağlıkla bebeğinize kavuştursun sizi ve tüm isteyen herkesi,
benim kendimce hiç umudum kalmadı, olmayınca olmuyor demekki
ben o defterimi kapattım. psikolojim alt üst durumda, nefes bile alamıyorum aklımdan hiç çıkmıyor,
sebebini bilmemek beni delirtiyor, sadece ve sadece herşeyi unutmak istiyorum,
8-9 aylık tedavim bikalemde siliniyor. ben doktorumun hastalarınla (olumlu yada olumsuz) yeterince
ilgilenilmediğini düşünüyorum kendimce, bence bi başarının yada başarısızlığın arkası aranmalı ki,
bi sonraki tedavide bunu kullanmalı, yada ona göre tedavi uygulamalı.
belki benim yazımı okuyan arkadaşlar, benim doktorumun eksikliği yada negatif sonucun bunalımı zannecektir. HAYIRRR
ben sonucu kabullendim, ama nedeninin araştırılıp bilgisinin verilmemesini koca bir eksiklik yada ilgisizlik olarak görüyorum.

Doktorun kimdi acaba cok merak ettim?
Bide umudunu neden kaybediyosun? Ben dunyada gorebilecegin en negatif insanim asla olumlu dusunemem. Ben basardiysam senin neden olmasin. Ayrica bir neden arama benim gorumcem 10 defa denedi olmadi ve asla nedeni bulunmadi. Eger varsa imkanin pes etme birdaha dene. Biz embriyo dondurttuk bence oyle bir tedavi deneyebilirsin inan psikolojim rahatliyo.

hayırlı uğurlu olsun mutlu sağlıklı doğsun inşallah sizin adınıza çok sevindim benim de ilk denemem negatif oldu bi alsilik çıkmazsa gelecek ay donmuşlarla transferim olucak çok heyecanlıyım ama bu kez olucak buna inanıyorum yazını okurken hemen kaçıncı günde öğrendiğine baktım malum transfer sonrası bekleme süresi ölüm gibi :) peki senin kaç tane transfer edildi ve normal test gününde mi öğrendin yoksa erken mi yaptın

çok enteresan nedenini araştırmaları lazım ben ahmet zeki beyin hastasıyım geçen ay ilk denemem negatif oldu doktorum hemen gel neden olmadı araştıralım dedi çünkü benim sol tüp tıkanıklığı dışında bişeyimiz yok geçen hafta gittik genetiğe bakalım dedi hani sana da bişeyler yapmaları lazımdı öyle sonucu negatif bundan sonra nolursa olsun demek olmaz ki çok şaşırdım gerçi kaan bey öyle yapmazdı ama neyse olan olmuş belki hasta doktor uyumunu yakalayamadınız hoş bu sonucu gene etkilememeli ama sana tavsiyem sakın pes etme olmadı doktorunu değiştir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…