- Konu Sahibi mavinehir17
-
Selamlar anne adayı kokulacak bir durum yok rahat olun embryo transfer sayısı 35 yaşın üzerindeyseniz 2 adet vede iki deneme yaptıysanız 3. Denemede 2 embryo transfer yapılıyor onn dışında tek embryo. Allah yardımcınız olsu...Selam kizlar bende Kaan beyin hastasiyim sali gunu histeroskopi cektirecegim..biraz korkuyorum acikcasitanisal histeroskopimi cekiyorlar yoksa herhangi bir mudahale yapiyorlar mi (kist yada polipe)? Bilginiz varmi bu konu hakkinda..histeroskopi sonrasinda tedavinizi ne zaman basladi birde transfer zamaninda embriyo yu iki tane transfer ettirebiliyormuyuz tek transfer sarti varmi... :) sorularim simdilik bu kadar.. cevabiniz icin simdiden tesekkurler.. :))
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Insallah biz de bu duyguyu yasariz..Dün kızımızı sonunda sağlıkla kucağımıza aldık... Dr.Kaan Bozkurt'a en başından beri verdiği destek icin tesekkurler
Selamlar anne adayı kokulacak bir durum yok rahat olun embryo transfer sayısı 35 yaşın üzerindeyseniz 2 adet vede iki deneme yaptıysanız 3. Denemede 2 embryo transfer yapılıyor onn dışında tek embryo. Allah yardımcınız olsu...
merkez gezip görüşüp umudumun kırılmasından yoruldum artık. doğrusu alsancakta pahalı bir yerdir diye duymuştum irenbeyi. kaan bozkurt özel ege de değilmiydi daha önce. bir hayal kırıklığıda onunla yaşamam inşallah ama keşke zamanında yumurta dondurup saklatsaymışım ben de diyorum.dilerim bir sürü masraflı araştırmalar histeroskopiler çıkarmaz.vazgeçmişken tüp bebekten boş umut vermemişsinizdir inşallah bana bir de onunla görüşücem ama.
Benim sonucum negatif çıktı şimdilik ara verdim ekim belki kasım gibi yeniden başlamayı düşünüyorum.
ahh ben seni izliyorum birara. cok uzuldum.. gene ayni doktora gidecekmisin? Ben pek memnun kaldigimi soyleyemem. pek iyi iletisim kuramadim ben.
Eğer beni izliyor olsaydınız doktorumdan ne kadar memnun olduğumu da okurdunuz. Benim gördüğüm kadarıyla hastalarının hepsi de oldukça memnun ve güzel bir iletişim içinde. Bir kere olumsuz sonuç almam doktorumu değiştireceğim anlamına da gelmiyor ki yapılacak herşeyin en iyisini yaptı Kaan Bey gerisi Allah'a kalmış verirse verir vermezse vardır bir bildiği.
Kusuru bakmayin soru sordugum icin. Malesef gunu gunune takip etmemekle cok ayip etmisiz.Kolay gelsin sizlere.
Eğer beni izliyor olsaydınız doktorumdan ne kadar memnun olduğumu da okurdunuz. Benim gördüğüm kadarıyla hastalarının hepsi de oldukça memnun ve güzel bir iletişim içinde. Bir kere olumsuz sonuç almam doktorumu değiştireceğim anlamına da gelmiyor ki yapılacak herşeyin en iyisini yaptı Kaan Bey gerisi Allah'a kalmış verirse verir vermezse vardır bir bildiği.
Senin halinle ilgilenen bir insana verilecek cevabin buysa hay masallah senin insan iliskilerindeki duzeye. Birde kufur etseydin bari.. Insanlik diye birsey kalmamis sizde. Allah'a kalmis dersiniz sonra'da Tip ve doktorlara giden sen degilmisin?
Merhaba,
Dr Kaan Bozkurt'un hastasi olarak 3 haziranda dondurulmus embriyo transferi yaptirdim ve 12 haziranda pozitif sonuc aldim.
Gecen yil temmuz ayinda Tinaztepe hastanesinde tup benek tedavisi gormustum negatif sonuclanmisti.
Benim tuplerim tamamen kapali cukulata kistim var ve yumurta rezervim cok az.2 sene once kist ameliyati oldum ve durumumu daha da kotu hale getirdim.
2013 kasim ayinda Irenbe'de Dr Kaan Bozkurt'la tedaviye basladim. Uzun ve keyifli bir tedaviydi. Sure uzadikca stresim azaldi ve embriyolari dondurmus olmasi beni gercekten cok rahatlattik cunku psikolojik olarak garantide hissettim. Transferimi beni kirmayip genel aneztezili yapti ve orda da hic sorun yasamadim. Uzun ve stressiz tedavimin sonucunda pozitif sonuc aldim. Tum Irenbe calisanlari ve sevgili doktorum Kaan Bozkurt'a tum kalbimle tesekkur ediyorum. Allah insallah saglikla kucagima almayi nasip eder ve isteyen herkese bu duyguyu yasatir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim ilk transferim rezaletti tansiyonum dustu canim acidi o yuzden anestezi dedim kirmadi kaan bey sagolsun
Merhaba,
Dr Kaan Bozkurt'un hastasi olarak 3 haziranda dondurulmus embriyo transferi yaptirdim ve 12 haziranda pozitif sonuc aldim.
Gecen yil temmuz ayinda Tinaztepe hastanesinde tup benek tedavisi gormustum negatif sonuclanmisti.
Benim tuplerim tamamen kapali cukulata kistim var ve yumurta rezervim cok az.2 sene once kist ameliyati oldum ve durumumu daha da kotu hale getirdim.
2013 kasim ayinda Irenbe'de Dr Kaan Bozkurt'la tedaviye basladim. Uzun ve keyifli bir tedaviydi. Sure uzadikca stresim azaldi ve embriyolari dondurmus olmasi beni gercekten cok rahatlattik cunku psikolojik olarak garantide hissettim. Transferimi beni kirmayip genel aneztezili yapti ve orda da hic sorun yasamadim. Uzun ve stressiz tedavimin sonucunda pozitif sonuc aldim. Tum Irenbe calisanlari ve sevgili doktorum Kaan Bozkurt'a tum kalbimle tesekkur ediyorum. Allah insallah saglikla kucagima almayi nasip eder ve isteyen herkese bu duyguyu yasatir.
nemutlu size :)
bende yalvarmama rağmen anestesiyle transferimi yaparmısınız diye,yapmadı doktorum.
tedavimde herşey yolunda giderken sonuç negatif,
ve neden negatif olduğunu sebebini öğrenemedim...
doktoruma tüm pozitif duygularımla gittim ama sonucum herşeyde negatif oldu,
neyse dahada söyleyecek lafım yok. sanırım kişiden kişiye değişiyor iletişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?