- Konu Sahibi mavinehir17
-
Ben 9. Gun test yaptirdim dayanamayip. Ama cikmayadabilirdi etken oldugu icin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
3.gun embriyosu 2 ay sonra transfer oldu 3 tane kondu zaten 3 tane zor cikmisti
çok enteresan nedenini araştırmaları lazım ben ahmet zeki beyin hastasıyım geçen ay ilk denemem negatif oldu doktorum hemen gel neden olmadı araştıralım dedi çünkü benim sol tüp tıkanıklığı dışında bişeyimiz yok geçen hafta gittik genetiğe bakalım dedi hani sana da bişeyler yapmaları lazımdı öyle sonucu negatif bundan sonra nolursa olsun demek olmaz ki çok şaşırdım gerçi kaan bey öyle yapmazdı ama neyse olan olmuş belki hasta doktor uyumunu yakalayamadınız hoş bu sonucu gene etkilememeli ama sana tavsiyem sakın pes etme olmadı doktorunu değiştir canım
bende negatif sonuçtan sonra kontrole çağırmasını nedenini araştırmasını bekledim,
ben tekrar aynı bilinmeyen yolculuğa nasıl çıkayım, çıksamda sonuç benim için hep negatif olacak, bu psikolojide bebeğimin tutunmasını engeller. ne yapacağımı bilmiyorum. kısa bir sürede değilki, 7-9 ay arası sürüyor tedavi.
haklısın canım önemli olan sensin önce kendini topla nezaman hazır hissedersen ozaman başlarsın dediğin gibi moral çok önemli nediyim canım hayırlısı olsun donmuşların yokmuydu peki
malesef, elde var koca bir sıfır
teşekkür ederim ilgin için, keşke doktor sen olsaydın :) bu ilgiyle sorunu kafadan çözerdik beraber...
ikimizde ilk denemede pozitif olurduk belkide :) nasip diyelim yaaa
canım benim sen iste yine çözeriz umutsuz olma nolur bak ben 4 yıldır bekliyorum hiç bukadar yakın olmadım bebeğe derken sonuç olumsuzdu ama hiç pes etmedim inatla devam edicem oluncaya kadar koydum bikere kafaya eninde sonunda alıcam ben bebişimi kucağıma sen de pes etme o eşşek sıpası doğmucam diye inat ediyorsa sen de illa doğucaksın de sen dirençli ol ki eşin de üzülmesin adamcıklar da bizim yüzümüzden helak oldular benimki anlamıyom artık seni diyo bukalemun gibiymişim bi öyle bi böyle
büyük allahım inşallah yüzünü güldürsün, aminn
nemutlu size :)
bende yalvarmama rağmen anestesiyle transferimi yaparmısınız diye,yapmadı doktorum.
tedavimde herşey yolunda giderken sonuç negatif,
ve neden negatif olduğunu sebebini öğrenemedim...
doktoruma tüm pozitif duygularımla gittim ama sonucum herşeyde negatif oldu,
neyse dahada söyleyecek lafım yok. sanırım kişiden kişiye değişiyor iletişim.
Dogru anladimsa Ahmet Zeki Isik senin doktorun. Aslinda cok iyi bir hekimdir ben Kaan beyden once kenidisiyle gorusmustum son derece bilgili ve babacan bir insan. Anestezi konusuna gelince her hastaya uygulanmiyor. Benim muayene olmakla alakali ozel sorunlarim vardi ve doktorum bunu ablayisla karsiladi. Benim sonucumda negatif olabilirdi hala daha kaybedebilirim bunlari Allah bilir. Ama inan bana eger sonuc negatif olsaydi tum kalbimle soyluyorum Kaan beye kirilmazdim kizmadim cunku elinden geleni yapti. Ayni hastanede bu iki doktor ve ben sanmiyorum biri elinden geleni yaparken digeri yapmasin. Ilk tup bebegimi erdal aktanla yaptim transferde tansiyonum dustu bayilma noktasina geldim ve basarisiz sonuclandi. Ben erdal beye kizmiyorum ama sadece bu benim nasibimde yokmus diyorum.
Lutfen biran once guclen ve yeniden dene bosver kim ne yapmis arastirmismi aratirmamismi. Ayrica ilkinde tutturan cok az kisi. Ve embriyo dondurt inan bana o zaman hem sansin artacak hemde stresli olmayacaksin. Umarim hersey gonlunce olur...
Arkadaşlar ben de Kaan Bozkurtun hastasıyım, ilk denemem başarılı olmamıştı ama dondurulmuş embriyolarım tuttu ve 6 haftalık hamileyim hem de ikizlere :) ilk başta embriyo dondurmaya sıcak bakmamıştım, tahmin edersinizki aceleci davranıyordum ama tahlil sonuçlarım iyi değildi, Kaan bey bana dondurulmuş embriyolarla hamile kalma olasılığından bahsetti sorduğum her soruya sabırla cevap verdi :) kendisini her aradığımda ulaşabilmem ve sorduğum her soruya cevap vermesi de çok güzel soğuk ve mesafeli bir doktor değil.Doktorundan memnun olmayanlara ve doktor arayanlara şiddetle tavsiye ediyorum :)
bende negatif sonuçtan sonra kontrole çağırmasını nedenini araştırmasını bekledim,
ben tekrar aynı bilinmeyen yolculuğa nasıl çıkayım, çıksamda sonuç benim için hep negatif olacak, bu psikolojide bebeğimin tutunmasını engeller. ne yapacağımı bilmiyorum. kısa bir sürede değilki, 7-9 ay arası sürüyor tedavi.
Merhaba arkadaşlar
34 yaşındayım. fsh yüksekliği ve amh düşüklüğü sebebiyle acil tüp bebek yaptırmam gerektiği söylendi. Burada yazılanların hepsini tek tek okudum.Sizin deneyimlerinizi, yaşadıklarınızı okudukça umutlandım bana ışık oldunuz. Az Önce Dr. Kaan Bozkurt Beyle görüştükten sonra yarına ilk randevumu aldım. Umarım benim için bu süreç güzel geçer. Bende burada deneyimlerimi paylaşıp güzel haberler veririm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?