Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ben 9. Gun test yaptirdim dayanamayip. Ama cikmayadabilirdi etken oldugu icin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 9. Gun test yaptirdim dayanamayip. Ama cikmayadabilirdi etken oldugu icin.

anladım ben de ilk denememde 9.gün bakmıştım 6.40 dı devam etmedi işte peki donmuşlarda bekleme süresi nekadar oluyo ve kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane kondu kusura bakma çok soru sordum

3.gun embriyosu 2 ay sonra transfer oldu 3 tane kondu zaten 3 tane zor cikmisti

bende negatif sonuçtan sonra kontrole çağırmasını nedenini araştırmasını bekledim,
ben tekrar aynı bilinmeyen yolculuğa nasıl çıkayım, çıksamda sonuç benim için hep negatif olacak, bu psikolojide bebeğimin tutunmasını engeller. ne yapacağımı bilmiyorum. kısa bir sürede değilki, 7-9 ay arası sürüyor tedavi.

haklısın canım önemli olan sensin önce kendini topla nezaman hazır hissedersen ozaman başlarsın dediğin gibi moral çok önemli nediyim canım hayırlısı olsun donmuşların yokmuydu peki

haklısın canım önemli olan sensin önce kendini topla nezaman hazır hissedersen ozaman başlarsın dediğin gibi moral çok önemli nediyim canım hayırlısı olsun donmuşların yokmuydu peki

malesef, elde var koca bir sıfır
teşekkür ederim ilgin için, keşke doktor sen olsaydın :) bu ilgiyle sorunu kafadan çözerdik beraber...
ikimizde ilk denemede pozitif olurduk belkide :) nasip diyelim yaaa

malesef, elde var koca bir sıfır
teşekkür ederim ilgin için, keşke doktor sen olsaydın :) bu ilgiyle sorunu kafadan çözerdik beraber...
ikimizde ilk denemede pozitif olurduk belkide :) nasip diyelim yaaa

canım benim sen iste yine çözeriz umutsuz olma nolur bak ben 4 yıldır bekliyorum hiç bukadar yakın olmadım bebeğe derken sonuç olumsuzdu ama hiç pes etmedim inatla devam edicem oluncaya kadar koydum bikere kafaya eninde sonunda alıcam ben bebişimi kucağıma sen de pes etme o eşşek sıpası doğmucam diye inat ediyorsa sen de illa doğucaksın de sen dirençli ol ki eşin de üzülmesin adamcıklar da bizim yüzümüzden helak oldular benimki anlamıyom artık seni diyo bukalemun gibiymişim bi öyle bi böyle

büyük allahım inşallah yüzünü güldürsün, aminn

Dogru anladimsa Ahmet Zeki Isik senin doktorun. Aslinda cok iyi bir hekimdir ben Kaan beyden once kenidisiyle gorusmustum son derece bilgili ve babacan bir insan. Anestezi konusuna gelince her hastaya uygulanmiyor. Benim muayene olmakla alakali ozel sorunlarim vardi ve doktorum bunu ablayisla karsiladi. Benim sonucumda negatif olabilirdi hala daha kaybedebilirim bunlari Allah bilir. Ama inan bana eger sonuc negatif olsaydi tum kalbimle soyluyorum Kaan beye kirilmazdim kizmadim cunku elinden geleni yapti. Ayni hastanede bu iki doktor ve ben sanmiyorum biri elinden geleni yaparken digeri yapmasin. Ilk tup bebegimi erdal aktanla yaptim transferde tansiyonum dustu bayilma noktasina geldim ve basarisiz sonuclandi. Ben erdal beye kizmiyorum ama sadece bu benim nasibimde yokmus diyorum.
Lutfen biran once guclen ve yeniden dene bosver kim ne yapmis arastirmismi aratirmamismi. Ayrica ilkinde tutturan cok az kisi. Ve embriyo dondurt inan bana o zaman hem sansin artacak hemde stresli olmayacaksin. Umarim hersey gonlunce olur...

teşekkür ederim, söyledikleriniz bana moral oldu,
öncelikle kendimi toparlamam lazım, sonra paramı ayarlayıp 2. denemeye çalışacağım.
allah bizim gibi bu yolda yürüyen herkese sabır para ve güç versin, hepsinin sonunda da bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza versin inşallah

Arkadaşlar ben de Kaan Bozkurtun hastasıydım 5 haftalık ikizlerime hamileyim şuan Allah herkese nasip etsin ailemizin doktoru oldu zaten :) ikiz yigenlerimiz de Allah'ın izniyle onun tedavisinde oldu

Denisz moralini ve umudunu yitirme.Ben 5yildir israrla de am ettim. Kaan bey ile mutlu sona ulastim. Ancak kasn bey ne soyledi ise yaptim. 3 donem yumurta toplamaya calistik. Yumurtlama doneminde yumurtalarim toplansin diye beklerken bir bakiyorduk yumurta yok. Benimde moralim bozuluyordu. Kaan beye her seferinde vazgecmek istiyorum dedigimde, beni destekledi, basaracagimiza olan inancimi artirdi. Ve bugun itibari ile bebisimin 9 haftalik ve vucudu sekilleniyor. Sabir sabir ve inanc. Doktoruna guven ve hic vazgecme. Kaan beyden allah razi olsun , beni hep destekledi. Bende ona guvendim ve basardik. Allah isteyen herkeze nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar ben de Kaan Bozkurtun hastasıyım, ilk denemem başarılı olmamıştı ama dondurulmuş embriyolarım tuttu ve 6 haftalık hamileyim hem de ikizlere :) ilk başta embriyo dondurmaya sıcak bakmamıştım, tahmin edersinizki aceleci davranıyordum ama tahlil sonuçlarım iyi değildi, Kaan bey bana dondurulmuş embriyolarla hamile kalma olasılığından bahsetti sorduğum her soruya sabırla cevap verdi :) kendisini her aradığımda ulaşabilmem ve sorduğum her soruya cevap vermesi de çok güzel soğuk ve mesafeli bir doktor değil.Doktorundan memnun olmayanlara ve doktor arayanlara şiddetle tavsiye ediyorum :)

hayırlı olsun canım ben de irenbeye gidiyorum ama doktorumuz farklı :) benim de ilk denemem olumsuz du gelecek ay donmuşlarla tekrar deneyeceğiz negüzel irenbede olupta donmuşlarla hamile kalanları okudukça moralim yerine geliyor umarım sağlıcakla da kucağına alırsın tontişlerini

merhaba, oncelikle sunu soylemek istiyorum, yakinda transferim olucak, Dr Kaan Beyle uzun bir sure en iyi napabileceginizi konusurak bu noktaya geldik. Iki tarafli yogun bir emek.. dogru kisi ile (doktor) tanismak cok onemli. 1 2 deneme bu iste hastayi tanimak acisindan cok onemli. Psikolojini bu anlamda cabuk toparlamak senin elinde. Sorunun ne oldugu bu denemeler sonucunda elde ediliyor. Sonucta aylar yillar aleyhimize isliyor. Bunu baska bir hasta olarak sizinle paylasmak istedim.. umut dolu aksamlar diliyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyenlere sabır ve mutlu bir son diliyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle çocuk denemiş biri olarak nasıl zor ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Bende bu tedavi aşamasında üçüncü denememizdeyken yüce Rabbimin takdiriyle doğal yollardan hamile kaldım. Bu nedenle almış olduğum ilaçlar şu anda elimde. Benim elimde bulunan ilaçlarla tedaviye başlayacak arkadaşlara bu ilaçları piyasa değerinin altında vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu ilaçlar ucuz, çöpe atılabilecek ilaçlar değil. Hem ben mağdur olmak istemiyorum hem de eğer isteyen olursa normal değerinin altında alabileceğiniz için sizlere faydasının olmasını diliyorum. Elimde olan ilaçlar;
*Menagon 75 IU ( 5 Amp) x 8 kutu = 40 Amp
* Orgalutran 0.25 / 0.5 ml 1x 5 kutu
*Femara 2.5 mg tb. ( 30 tb ) = 1 kutu
İlaçların normal fiyatlarını tüm eczanelerden öğrenebilirsiniz. Kargo ücreti tarafıma aittir. PTT kargo ile gönderirim. Kapıda kargo kuryesinin önünde kargonuzu açıp kontrol edip ücreti görevliye ödeyebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlarla ücret konusunu veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa özelden konuşabiliriz

Merhaba arkadaşlar
34 yaşındayım. fsh yüksekliği ve amh düşüklüğü sebebiyle acil tüp bebek yaptırmam gerektiği söylendi. Burada yazılanların hepsini tek tek okudum.Sizin deneyimlerinizi, yaşadıklarınızı okudukça umutlandım bana ışık oldunuz. Az Önce Dr. Kaan Bozkurt Beyle görüştükten sonra yarına ilk randevumu aldım. Umarım benim için bu süreç güzel geçer. Bende burada deneyimlerimi paylaşıp güzel haberler veririm inşallah

Merhaba ben de 35 yasindayim. Ayni degerler bende de mevcut. Dr.um Kaan Bey tup bebek oncesi hormon ve vitamin ilaclari verdi. Yumurta rezervine ve kalitesine etki edecek ilaclar ve vitaminler. 2 aydir bu ilaclari kullaniyorum. Gunde toplam 10 tane :) her regly doneminde gidiyorum , muayene oluyorum. Kaan Bey 2 ya da 3 ay daha devsm edelim dedi. Bakalim daha surecin başindayim. Hakimizda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…