- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
merhaba purplelife34. öncelikle herşey gönlünce olmasını dilerim. bu yolda Allah yardımcımız olsun. benim yarın ilk randevum. aslında adetime 9gün kadar var. ama geçen ay bu durumu öğrenmeden önce başka doktor adetimin 10.günü 16 mm yumurtam olduğunu söylemişti, bende Kaan beye bunu anlattım. benim için umut verici bir durum mu diye. belki bu yüzden çağırmıştır. sende yumurtlama durumu nasıl? daha önce baktırdın mı? birde kullandığın ilaçlar işe yarıyor mu? ilk tüp bebek denemen mi olacak? çok soru sordum ama :44: hakkımızda hayırlısı. gelişmelerden haberdar olmak isterim.Merhaba ben de 35 yasindayim. Ayni degerler bende de mevcut. Dr.um Kaan Bey tup bebek oncesi hormon ve vitamin ilaclari verdi. Yumurta rezervine ve kalitesine etki edecek ilaclar ve vitaminler. 2 aydir bu ilaclari kullaniyorum. Gunde toplam 10 tane :) her regly doneminde gidiyorum , muayene oluyorum. Kaan Bey 2 ya da 3 ay daha devsm edelim dedi. Bakalim daha surecin başindayim. Hakimizda hayirlisi olsun.
Yok cok soru sormadin. Zevkle yanitlarim :) Evleneli 15 ay oldu. Yasimizdan dolayi ilk gunden cocuk denemelerine basladik. Baktik 6 ay oldu hala bebis yok doktora gittim. Hormonlara bakildi iste rahimde problem yok. Yumurta sayimina gecmeden esim kontrole gitti ve sperm sayisi azligi ile karsilastik. Esim 6 ay ilac kullandi baktik sayida artis yok ve 1 sene olmus. Tup bebek merkezine gitmeye karar verdik. Iyiki de gitmisiz benim de yastan dolayi yumurta rezervim azalmis. Sperm sayisi sadece tup bebege yeterli oldugu icin asilama falan deneyemedik. Ilaclar vitamin ilaclari. Daha 2 ay oldu. Kaan bey devam edelm ki yumurta kalitesi artsin diyor. Bu yaslarda maalesef kalite de azaliyor. Hatta bir kac kez yumurta toplama islemi yapabiliriz dedi. Ilk tup bebek denemem olacak. Tarih henuz belli degil. Bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun insallah.merhaba purplelife34. öncelikle herşey gönlünce olmasını dilerim. bu yolda Allah yardımcımız olsun. benim yarın ilk randevum. aslında adetime 9gün kadar var. ama geçen ay bu durumu öğrenmeden önce başka doktor adetimin 10.günü 16 mm yumurtam olduğunu söylemişti, bende Kaan beye bunu anlattım. benim için umut verici bir durum mu diye. belki bu yüzden çağırmıştır. sende yumurtlama durumu nasıl? daha önce baktırdın mı? birde kullandığın ilaçlar işe yarıyor mu? ilk tüp bebek denemen mi olacak? çok soru sordum ama :44: hakkımızda hayırlısı. gelişmelerden haberdar olmak isterim.
slmYok cok soru sormadin. Zevkle yanitlarim :) Evleneli 15 ay oldu. Yasimizdan dolayi ilk gunden cocuk denemelerine basladik. Baktik 6 ay oldu hala bebis yok doktora gittim. Hormonlara bakildi iste rahimde problem yok. Yumurta sayimina gecmeden esim kontrole gitti ve sperm sayisi azligi ile karsilastik. Esim 6 ay ilac kullandi baktik sayida artis yok ve 1 sene olmus. Tup bebek merkezine gitmeye karar verdik. Iyiki de gitmisiz benim de yastan dolayi yumurta rezervim azalmis. Sperm sayisi sadece tup bebege yeterli oldugu icin asilama falan deneyemedik. Ilaclar vitamin ilaclari. Daha 2 ay oldu. Kaan bey devam edelm ki yumurta kalitesi artsin diyor. Bu yaslarda maalesef kalite de azaliyor. Hatta bir kac kez yumurta toplama islemi yapabiliriz dedi. Ilk tup bebek denemem olacak. Tarih henuz belli degil. Bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun insallah.
Bu siteye uye oldugumda 34 yasindaydim da :) izmir liyim. Bir tek dhea hormon ilacini verdi digerleri vitamin tarzi ilaclar. Biz de o istedigi tahlilleri yaptirdik. Allahtan onlarda her sey normal. Aslinda esinde sorun yoksa bu vitaminlerle bakarsin kendiliginden de hamile kalirsin. Kaan bey son gittigimde , benden sonra gelen 45 yasindaki hastanin bu ilaclari kullanarak bir ayda kendiliginden hamile kaldigini soyledi. Umutlandim ama tabi bu tedaviye basladiktan sonra daha oluruna biraktim. Hep dedigim gibi hayirlisi olsun hepimiz icin.slmbugün Kaan Bey ile ilk randevum gerçekleşti, korku ve heyecanım hat safhadaydı. usg kontrolü yaptı. yumurtlamam olduğunu hatta çatladığını söyledi. rahim duvarının kalınlığı da iyiymiş. Adet olduğumda tekrar gelmemi söyledi. şimdilik 4 tane vitamin verdi. ve bir sürü tahlil istedi. benim ve eşim için. içimde güzel duygular var. çok pozitif bir insan. yanlış bir seçim yapmadığımı düşünüyorum. Anladım ee hormon ilaçlarına başlamadınız o zaman. izmidemi yaşıyorsunuz? 34 istanbul.la alaka varmı yoksa?
Ne kadar guzel cok sevindim :) ilk tup bebek denemesi miydi bir de yasinizi ogrenebilir miyim ?Arkadaşlar ben bugün ikizlerimin kalp atışlarını duyduuuumm işte şimdi hamile olduğumu can taşıdığımı hissetmeye başladım
Kaan Bozkurt gerçekten harika bi doktor hep yanımızda oldu bu süreye kadar sevincimi de korkularımı da hep onunla paylaştım darısı tüm isteyenlerin başına o güzel minik kalp atışlarını anne baba olmak isteyen herkes duysun inşallahhhh...
evet bana da kendiliğinden hamile kalırsan şaşırma demişti. ne yalan söyleyeyim ilk şoku atlattıktan sonra daha umutlu oldum. ve bende kendi akışına bıraktım. bu cumartesi sperm testi yaptıracağız. umarım birşey çıkmaz. bir sürü tahlillerim var benimde. devlette yaptır dedi.. bir kısmını hallettim. bir kısm kaldı bakalım. seninde tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim.Bu siteye uye oldugumda 34 yasindaydim da :) izmir liyim. Bir tek dhea hormon ilacini verdi digerleri vitamin tarzi ilaclar. Biz de o istedigi tahlilleri yaptirdik. Allahtan onlarda her sey normal. Aslinda esinde sorun yoksa bu vitaminlerle bakarsin kendiliginden de hamile kalirsin. Kaan bey son gittigimde , benden sonra gelen 45 yasindaki hastanin bu ilaclari kullanarak bir ayda kendiliginden hamile kaldigini soyledi. Umutlandim ama tabi bu tedaviye basladiktan sonra daha oluruna biraktim. Hep dedigim gibi hayirlisi olsun hepimiz icin.
Haberdar edelim birbirimiz,i bakalim guzel haberler veririz insallah.
tebrik ederim arkadaşım. hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim bebişleriniArkadaşlar ben bugün ikizlerimin kalp atışlarını duyduuuumm işte şimdi hamile olduğumu can taşıdığımı hissetmeye başladım
Kaan Bozkurt gerçekten harika bi doktor hep yanımızda oldu bu süreye kadar sevincimi de korkularımı da hep onunla paylaştım darısı tüm isteyenlerin başına o güzel minik kalp atışlarını anne baba olmak isteyen herkes duysun inşallahhhh...
tebrik ederim arkadaşım. hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim bebişlerini
Yaşım 23. 4. Denememiz ama biz ilk denememiz olarak görüyoruz Kaan Beyle tanışmadan öncekileri saymıyoruz. Çünkü çok basit ve yüzeysel şekilde hiç bir test yapılmadan oldu burada ben toplam 5 ay tedavi gördüm tup bebeğe başlamadan her ihtimal göz önünde bulundurularak birçok test ve histereskopi yapıldı transferden hemen öncede rahim çizme uygulandı ve sonuç çok şükür istediğimiz gibi oldu.
Tesekkurler hepimiz icin hayirlisi olsun. Dhea disinda ictigim ilaclar : L Argine Bemiks CoQ- 10 Ace plus selenyum Efa s 1200.Slm purplife, bende Kaan beyle görüşmeye gittim, tahliller verdi , dhea dışında size hangi vitaminleri verdi doktor bey,tedaviniz hayırlı olsun ,
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insalah kalbiminozu. Bakalim bekleyecegiz yasayip gorecegiz..evet bana da kendiliğinden hamile kalırsan şaşırma demişti. ne yalan söyleyeyim ilk şoku atlattıktan sonra daha umutlu oldum. ve bende kendi akışına bıraktım. bu cumartesi sperm testi yaptıracağız. umarım birşey çıkmaz. bir sürü tahlillerim var benimde. devlette yaptır dedi.. bir kısmını hallettim. bir kısm kaldı bakalım. seninde tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim.o kadar pozitif ki Kaan Bey herşeyi unutuveriyorsun. umarım doğal yoldan hamile kalırız Allah.tan ümit kesilmez.
23 mu :) ne guzel yaslar.. hayirlisi olsun insallah. Rahim cizme nedir ki ?
Cok erken baslamissiniz tedaviye. Dogal yollardan olamaz miydi acaba ?19 yaşında başlamıştım tedaviye . Rahim çizme tutunmaya çok yardımcı olan bir işlem . Rahime çizik atılarak embriyonun o bölgeye yapışması daha kolay oluyor ayrıca rahimin canlılığını artırıyormuş
Cok erken baslamissiniz tedaviye. Dogal yollardan olamaz miydi acaba ?
1 yıl olmayınca doktora gittik tüp bebek denildi biz de hemen başladık
Yok cok soru sormadin. Zevkle yanitlarim :) Evleneli 15 ay oldu. Yasimizdan dolayi ilk gunden cocuk denemelerine basladik. Baktik 6 ay oldu hala bebis yok doktora gittim. Hormonlara bakildi iste rahimde problem yok. Yumurta sayimina gecmeden esim kontrole gitti ve sperm sayisi azligi ile karsilastik. Esim 6 ay ilac kullandi baktik sayida artis yok ve 1 sene olmus. Tup bebek merkezine gitmeye karar verdik. Iyiki de gitmisiz benim de yastan dolayi yumurta rezervim azalmis. Sperm sayisi sadece tup bebege yeterli oldugu icin asilama falan deneyemedik. Ilaclar vitamin ilaclari. Daha 2 ay oldu. Kaan bey devam edelm ki yumurta kalitesi artsin diyor. Bu yaslarda maalesef kalite de azaliyor. Hatta bir kac kez yumurta toplama islemi yapabiliriz dedi. Ilk tup bebek denemem olacak. Tarih henuz belli degil. Bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun insallah.[/QUOT
Sevgili purplelife34; benim de yaştan dolayı yumurtalık rezervimde azalma ve kalite düşüklüğü vardı; istanbulda bir tup bebek merkezinde ilk tup bebeğimi yaptırdım düşükle sonuçlandı; sonra doktor Kaan Bozkurt'la tanıştık ve onunla ikinci tüp bebeğe başlamaya karar verdik, başlamadan önce bana verdigi ilaç ve vitaminler sayesinde kendiliğinden hamile kaldım ve şuan 23 günlük bir kızım var ; hatta onunla uğraşmaktan uzun suredir kk'ye giremiyordum hazır uyumuşken bir bakayım ne olup bitiyo dedim :) kısacası; umidinizi yetirmeyin ve Kaan bey'in dediklerini harfi harfine uygulayın; pişman olmazsınız
Ne kadar guzel. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Aksatmadan ilaclarimi aliyorum. Keske normal yollardan hamile kalsak. ama olmazsa da insallah tup bebek de bir kere de evlat sahibi olsak Hepimizin duasi bu. Insallah kabul olur.Yok cok soru sormadin. Zevkle yanitlarim :) Evleneli 15 ay oldu. Yasimizdan dolayi ilk gunden cocuk denemelerine basladik. Baktik 6 ay oldu hala bebis yok doktora gittim. Hormonlara bakildi iste rahimde problem yok. Yumurta sayimina gecmeden esim kontrole gitti ve sperm sayisi azligi ile karsilastik. Esim 6 ay ilac kullandi baktik sayida artis yok ve 1 sene olmus. Tup bebek merkezine gitmeye karar verdik. Iyiki de gitmisiz benim de yastan dolayi yumurta rezervim azalmis. Sperm sayisi sadece tup bebege yeterli oldugu icin asilama falan deneyemedik. Ilaclar vitamin ilaclari. Daha 2 ay oldu. Kaan bey devam edelm ki yumurta kalitesi artsin diyor. Bu yaslarda maalesef kalite de azaliyor. Hatta bir kac kez yumurta toplama islemi yapabiliriz dedi. Ilk tup bebek denemem olacak. Tarih henuz belli degil. Bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun insallah.[/QUOT
Sevgili purplelife34; benim de yaştan dolayı yumurtalık rezervimde azalma ve kalite düşüklüğü vardı; istanbulda bir tup bebek merkezinde ilk tup bebeğimi yaptırdım düşükle sonuçlandı; sonra doktor Kaan Bozkurt'la tanıştık ve onunla ikinci tüp bebeğe başlamaya karar verdik, başlamadan önce bana verdigi ilaç ve vitaminler sayesinde kendiliğinden hamile kaldım ve şuan 23 günlük bir kızım var ; hatta onunla uğraşmaktan uzun suredir kk'ye giremiyordum hazır uyumuşken bir bakayım ne olup bitiyo dedim :) kısacası; umidinizi yetirmeyin ve Kaan bey'in dediklerini harfi harfine uygulayın; pişman olmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?