- Konu Sahibi mavinehir17
-
Dun bebegin kalp atisini gordum:) Kaan bey sabirla bu surecte yaninda durmaya devam ediyor ve gece gunduz her derdimi dinliyor. Insallah hepinize nasip olur. Allah kimseyi evlatla sinamasin bu hayatta.
Kaan beye yeni baslayan arkadaslar lutfen ne derse yapin ve gerisini Allah'a birakin. Hepinize bol sans...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşar birşey soracağım sanırım kaan bey genelde doğum kontrol hapı olarak microgynon veriyor sizler hap bittikten kaç gün sonra adet oldunuz? adet olunca hayırlısı ile yumurta geliştiricilere başlayacağız çok heyecanlıyım ve merakla adetimi bekliyorum
Dun bebegin kalp atisini gordum:) Kaan bey sabirla bu surecte yaninda durmaya devam ediyor ve gece gunduz her derdimi dinliyor. Insallah hepinize nasip olur. Allah kimseyi evlatla sinamasin bu hayatta.
Kaan beye yeni baslayan arkadaslar lutfen ne derse yapin ve gerisini Allah'a birakin. Hepinize bol sans...
Gecmis sayfalarda yazdin mi bilmiyorum. Ilk tup bebek denemesi miydi ?Nasil bir tedavi yapildi ?Dun bebegin kalp atisini gordum:) Kaan bey sabirla bu surecte yaninda durmaya devam ediyor ve gece gunduz her derdimi dinliyor. Insallah hepinize nasip olur. Allah kimseyi evlatla sinamasin bu hayatta.
Gecmis sayfalarda yazdin mi bilmiyorum. Ilk tup bebek denemesi miydi ?Nasil bir tedavi yapildi ?
Kaan bey de oyle dedi. Hatta bir kac kez yumurta toplama islemi de olabilirmis.yumurta yastan dolayi azaldigi icin.. Biz de Nisan da basladik bakalim ne zaman yumurta toplanacak ne zaman transfer olacak, merak ediyorum. Dr 2 ya da 3 ay daha devam edelim demisti en son. Bakalim. Insallah ilk ve son olur.Ikinci denememdi ilkini tinaztepede yaptim baya kotu gecti. Bu seferki tedaviye kasimda basladik baya uzun surdu embriyo dondurduk. Transfer icib birkac ay bekledik. Sonuc cok sukur pozitif. Kesinlikle embriyo dondurtun
3 ay surer o ilaclar sanirim ama sure ne kadar uzun kafa o kadar rahat inan bana. Insallah pozitif sonucunu okuruz burdanKaan bey de oyle dedi. Hatta bir kac kez yumurta toplama islemi de olabilirmis.yumurta yastan dolayi azaldigi icin.. Biz de Nisan da basladik bakalim ne zaman yumurta toplanacak ne zaman transfer olacak, merak ediyorum. Dr 2 ya da 3 ay daha devam edelim demisti en son. Bakalim. Insallah ilk ve son olur.
Evet biraz daha rahat hissediyorum kendimii. Insallah guzel haberler veririz :)3 ay surer o ilaclar sanirim ama sure ne kadar uzun kafa o kadar rahat inan bana. Insallah pozitif sonucunu okuruz burdan
tebrikler, herkes bir anda ayaklanmis haliyle 😀darisi basimiza.. benimde dondurma cozme bakalim hepimize bol sans
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Herkese merhaba
Mart 15 de Kaan bey ile basladigimiz seruvenimiz dun 5 temmuz itibari ile mutlu haberle sonuclandi :)sonucun olumlu olmasinda doktorumuz Kaan Bozkurt un tedavi suresince hicbir seyi sansa birakmamasi en buyuk etkendi.Tedavimizin embryo dondurma yontemiyle yapilmis olmasi gebelik sansimizi daha da arttirdi. Tum irenbe ailesine ve Kaan Bozkurta tekrar tekrar tesekkurler allah herkese bebegini saglikli olarak kucagina almayi nasip etsin
Cok tesekkurler toplamda 15 yumurta olustu 7 tanesi toplandi 5tanesi dollendi ve donduruldu tek seferde toplanmisti yumurtalarim oncesinde devit 3-bemiks c-biesteron-efa s 1200 nev life b 12 plus kullandim sorulariniz olursa elimden geldigince cevaplayabilirim allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?