Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

26 haziran da kaan beye gittim ve cok memnun kaldım. Bir şeyler sormak istiyorum ben pko hastasiyim reglim 26 gün gecikti Dr bana inofolic sase 2×2 B12 dil altı premesis devit 3 verdi bunları içiniz mi adet getirmesi için bir de tarlusal verdi. Adet im başlayınca tekrar gidicem. Ayrıca rahim duvarında kalınlasma ve Polip varmış çok küçük. Hsg çekebiliriz dedi. Bu ilaçları içip hamile kalan var mı?

Dun bebegin kalp atisini gordum:) Kaan bey sabirla bu surecte yaninda durmaya devam ediyor ve gece gunduz her derdimi dinliyor. Insallah hepinize nasip olur. Allah kimseyi evlatla sinamasin bu hayatta.
Kaan beye yeni baslayan arkadaslar lutfen ne derse yapin ve gerisini Allah'a birakin. Hepinize bol sans...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşar birşey soracağım sanırım kaan bey genelde doğum kontrol hapı olarak microgynon veriyor sizler hap bittikten kaç gün sonra adet oldunuz? adet olunca hayırlısı ile yumurta geliştiricilere başlayacağız çok heyecanlıyım ve merakla adetimi bekliyorum

Allah sağsalim bebeğini kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına

Normal suresinde adet oldum ben. Herhangi bir degisiklik yapmadi.

Hayirlisi olsun. Darisi basimiza insallah. Insallah hir gun biz de burada guzel haberler veririz.

Gecmis sayfalarda yazdin mi bilmiyorum. Ilk tup bebek denemesi miydi ?Nasil bir tedavi yapildi ?

Gecmis sayfalarda yazdin mi bilmiyorum. Ilk tup bebek denemesi miydi ?Nasil bir tedavi yapildi ?

Ikinci denememdi ilkini tinaztepede yaptim baya kotu gecti. Bu seferki tedaviye kasimda basladik baya uzun surdu embriyo dondurduk. Transfer icib birkac ay bekledik. Sonuc cok sukur pozitif. Kesinlikle embriyo dondurtun

Kaan bey de oyle dedi. Hatta bir kac kez yumurta toplama islemi de olabilirmis.yumurta yastan dolayi azaldigi icin.. Biz de Nisan da basladik bakalim ne zaman yumurta toplanacak ne zaman transfer olacak, merak ediyorum. Dr 2 ya da 3 ay daha devam edelim demisti en son. Bakalim. Insallah ilk ve son olur.

3 ay surer o ilaclar sanirim ama sure ne kadar uzun kafa o kadar rahat inan bana. Insallah pozitif sonucunu okuruz burdan

tebrikler, herkes bir anda ayaklanmis haliyle 😀darisi basimiza.. benimde dondurma cozme bakalim hepimize bol sans

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Slm kızlar haftaya perşembe hsg cekilcek kaan beye hsg cektirenler zor mu? Lütfen yardım edin .

Kaan bey bazi seylerde kizmistim ama okadar dondum dolastim en baba doktor oymus anladim. Hem ilgili, hem samimi,hem sizi dinler. Ortak cozum bulur. Gereksiz seyler uygulamaz. Yasinizi hic onemsemez. hemde cok iyi arastiran ve sizin icin ugrasan bir doktordur. Kisa bir zamanda birkaca doktorla kiyaslayinca bu noktaya vardim. Birde tedavi olurken oldugunuzun farkina bile varmazsiniz..

Selam
3 aydır hiperplazi tedavisi görüyorum yapılan biyopsisi sonucumda tamamen iyileştiğimi ve transfere uygun olduğumu öğrenince buradan sizlerle paylaşmak istedim.Kaan Bozkurt hastası olmak gerçekten ayrıcalık bunu yaşayarak bizzat gördüm.eğer bendeki hiperplazi teshiş etmeseydi ki bu transferde embriyonun tutunamamasına sebep oluyormuş bastan sonucu belli sonucu negatif bir tranfer yaşayacaktık ama işinde bu kadar iyi bir doktorum var önce hiperplazimi tedavi etti şimdi transfere hazırlıyor hayırlısıyla :)

Herkese merhaba
Mart 15 de Kaan bey ile basladigimiz seruvenimiz dun 5 temmuz itibari ile mutlu haberle sonuclandi :)sonucun olumlu olmasinda doktorumuz Kaan Bozkurt un tedavi suresince hicbir seyi sansa birakmamasi en buyuk etkendi.Tedavimizin embryo dondurma yontemiyle yapilmis olmasi gebelik sansimizi daha da arttirdi. Tum irenbe ailesine ve Kaan Bozkurta tekrar tekrar tesekkurler allah herkese bebegini saglikli olarak kucagina almayi nasip etsin

Cok sevindim. Insallah guzel bir hamilelik doneminiz olur. Kac yumurta toplanmisti ? Bir kerede mi toplandi bir de oncesinde vitamin ilac destegi almis miydiniz ?

Cok tesekkurler toplamda 15 yumurta olustu 7 tanesi toplandi 5tanesi dollendi ve donduruldu tek seferde toplanmisti yumurtalarim oncesinde devit 3-bemiks c-biesteron-efa s 1200 nev life b 12 plus kullandim sorulariniz olursa elimden geldigince cevaplayabilirim allah herkese nasip etsin

15 guzel bir sayi degill mi ,yasiniz kacti ? Benim yastan dolayi yumurta sayisinda azalma oldugu icin bir kac toplama gerrkebilir dedi Kaan Bey. Bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…