- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- 248
- Konu Sahibi mavinehir17
-
olabilir canım sen git yine bir danış bir sağlık kuruluşunasağol canım evet hayırlısıyla başladım. cetrotideyle ilgili bilmiyordum. hemşire hanım dik açıyla anlattı acaba atlamış olabilir mi?
sağol canım sen neler yapıyorsun tatilin nasıl geçti tedavin nasıl gidiyortabikide canım hiçbir sıkıntı olmuyor bende izmirde yaşamıyorum 3 ayrı hastada parça parça yaptırdım testlerimi hiçbir problem olmadı
teşekkür ederim iyi geçti çok iyi geldi bana tatilsağol canım sen neler yapıyorsun tatilin nasıl geçti tedavin nasıl gidiyor
canım hayırlısı olsun. inşallah yeterli büyüklüğe gelirler. Allah yardımcımız olsun.Arkadaslar bugun kontrolum.vardi. Benim yumoşlar büyümeye başlamiş. 4 gun daha ayni igleri verdi. Haftaya Sali tekrar gideceğim. Insallah büyümeye devam eder. Allah emeklerimizi boşa çikarmasin.
canım sağol. vurdum gitti.olabilir canım sen git yine bir danış bir sağlık kuruluşuna
Cok tesekur ederim.insallah hepimizin hayirli evlatlari olur.Hakkında hayırlısı olsun purplelife34 sana bol şans diliyorum inşallah bebeğini kavuşursun
Amin canim insallah :)canım hayırlısı olsun. inşallah yeterli büyüklüğe gelirler. Allah yardımcımız olsun.
Cok tesekkur ederim kendi adima :) daha transfer olmadi ama bana da en zoru transferden sonraki bekleme sureci olacakmis gibi geliyor. Ama gunler geciyor bir sekilde bakalim neler olacak :)Arkadaslar sizleri okurken kendi yaşadıklarımı aklıma geliyor inşallah bir an önce bebeklerinize kavuşursunuz sizlere hep dua ediyorum ne olur rahat olun ve stress yapmayın demesi kolay diyeceksiniz ama inanin stresin olumsuz etkisi düşünün. Inan in günler çok çabuk geçiyor ve şimdi ne zaman olacak diye düşündüğünüz günler çok ama çok geride kalıyor bence en zoru evde istirahat edilen günler ama o da inşallah çok çabuk geçer ve bebeklere kavuşursunuz duaları m sizinle...
evet canım benim tüm yüzümde oldu ancak vitaminlerden ziyade biesteronun etkisi olduğunu düşünüyorumArkadaşlar kullanilan vitaminlerin yan etkisi olarak yüzde özellikle çene ve boyunda sivilceler oldu mu ?
Testlere evet ama muayene olarak hayırKızlar günaydın doktor verdiği tetkikleri oturduğumuz şehirde yapmaya izin veriyormu ben izmirde oturmuyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Yaşım 34 canım. Aslında Temmuz başı başladık ve Eylül sonu transfer kısa süre milyon bilmiyorum. Hakkımızda Hayırlısı inşallahHayirlisi olsun ins. Ne guzel kisa surede transfer olmuş. Yaşiniz kacti ve kac yumurta toplandi ?
evet maalesef çıktı. hatta tüylenme bile arttı. hepsi biesteronun etkisi diye düşünüyorum.Arkadaşlar kullanilan vitaminlerin yan etkisi olarak yüzde özellikle çene ve boyunda sivilceler oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?