Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

tabikide canım hiçbir sıkıntı olmuyor bende izmirde yaşamıyorum 3 ayrı hastada parça parça yaptırdım testlerimi hiçbir problem olmadı
sağol canım sen neler yapıyorsun tatilin nasıl geçti tedavin nasıl gidiyor

sağol canım sen neler yapıyorsun tatilin nasıl geçti tedavin nasıl gidiyor
teşekkür ederim iyi geçti çok iyi geldi bana tatil tedavim şuan bıraktığım yerde haftaya kontrole gideceğim belki transfer hazırlıklarına başlarız

Bende bayram tatilinin ertesi günü kaan beyle öngörüşmeye gidiyorum çok heyecanlıyım bakalım beni nasıl bir süreç bekliyor sen hangi şehirde oturuyorsun?

Arkadaslar bugun kontrolum.vardi. Benim yumoşlar büyümeye başlamiş. 4 gun daha ayni igleri verdi. Haftaya Sali tekrar gideceğim. Insallah büyümeye devam eder. Allah emeklerimizi boşa çikarmasin.

Arkadaslar bugun kontrolum.vardi. Benim yumoşlar büyümeye başlamiş. 4 gun daha ayni igleri verdi. Haftaya Sali tekrar gideceğim. Insallah büyümeye devam eder. Allah emeklerimizi boşa çikarmasin.
canım hayırlısı olsun. inşallah yeterli büyüklüğe gelirler. Allah yardımcımız olsun.

Arkadaslar sizleri okurken kendi yaşadıklarımı aklıma geliyor inşallah bir an önce bebeklerinize kavuşursunuz sizlere hep dua ediyorum ne olur rahat olun ve stress yapmayın demesi kolay diyeceksiniz ama inanin stresin olumsuz etkisi düşünün. Inan in günler çok çabuk geçiyor ve şimdi ne zaman olacak diye düşündüğünüz günler çok ama çok geride kalıyor bence en zoru evde istirahat edilen günler ama o da inşallah çok çabuk geçer ve bebeklere kavuşursunuz duaları m sizinle...

Cok tesekkur ederim kendi adima :) daha transfer olmadi ama bana da en zoru transferden sonraki bekleme sureci olacakmis gibi geliyor. Ama gunler geciyor bir sekilde bakalim neler olacak :)

İnşallah rabbim tüm isteyen kullarına evlat duygusunu tattırsın kızlar ben bu duyguyu 10sene önce tüp bebek yoluyla tattım ve ogünden sonra kendim için değil evladım için yaşadım annelik tarif edilemez bir duyguymuş bir kardeşi olsun çok istiyor doğum günlerinde tuttuğu dilekler kardeşmiş yüce rabbim inşallah önce olmayanlara versin oğlumunda dualarını kabul etsin oğlumun kardeş isteği üzerine bu zorlu yolculuğa başlamak istiyorum emeklerimiz boşa gitmesin

post: 37111994, member: 53999"]Yaşım 34 canım. Aslında Temmuz başı başladık ve Eylül sonu transfer kısa süre milyon bilmiyorum. Hakkımızda Hayırlısı inşallah[/QUOTE]
doktorunuz kim transferin sonucu ne zaman belli olucak

Neyse ki biesteron killanimina son verdik. Kaan Bey onu kesebiliriz dedi. Yaklasik bir haftadir icmiyorum. Ama sivilceler henuz gecmedi hatta yeni yeni cikmaya devam ediyor. Umarim kisa surede yan etkisi vucuttan atilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…