- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
- 408
- Konu Sahibi mavinehir17
-
Evet bana gore kisa cunku bi nisan sonunda basladik daha iğnelere yeni geçtik. 5 ay oldu. Kac yumurta toplanmisti ?Yaşım 34 canım. Aslında Temmuz başı başladık ve Eylül sonu transfer kısa süre milyon bilmiyorum. Hakkımızda Hayırlısı inşallah
Aynen benim de.gözlerim doldu. Allah bizle evlatlarimizi bir an önce kavuşturur insallah.siteye sürekli girer kontrol ederim yazıları okurum bugün kaan beyin bu yazısını okudum son bölümünü okurken hem gülümsedim hem gözlerim doldu ilk kez kendimi bebeklerime bu kadar yakın hissettim kardan bebeklerime..
Merhaba, hayırlısı olsun. Çaprazında Ecz var. Orada. Hem indirim hemde taksit oluyor (isim verebiliyormuyuz bilemedim) bugün bende gidiyorum. Heyecanlıyım çokIyi aksamlar herkese bende 4 ay once tanistim kaan beyle ve daha once gecirdigim olumsuz tup bebek tedavisini hic yok kabul ediyorum. Cok ilgili bir doktor olumlu yada olumsuz ne olursa olsun insanin sonuna kadar gidecegi bir doktor...yarin kontrolum var ve tedaviye baslayacagiz insallah. Benim bi kac merak ettigim seyler var ilaclari aldiginiz eczaneler varmi duymustum kimi eczane indirim yapiyormus.
Hayirlisi olsun heyecan her evresinde var tedavi baslar yumurta toplama o olur transfer o gecer sonuc boyle uzayip gidiyor insallah sonu guzel mutlu olur herkes icin benin randevum 11:00 di ilaclarimi ignelerimi aldim evime donuyorum 1 hafta sonra kontrol...kaan bey gercekten iyi biri sana nasil moral verilecegini cok iyi biliyor.Merhaba, hayırlısı olsun. Çaprazında Ecz var. Orada. Hem indirim hemde taksit oluyor (isim verebiliyormuyuz bilemedim) bugün bende gidiyorum. Heyecanlıyım çok
Merhaba, sizinde hayırlısı olsun. Çok güzel ve olumlu konuştu bende ilaçlarımı aldım tedavim başlamış oldu gerçek anlamda. Haftaya çarşamba bakalım inşallah kullandığımız bu ilaçlar işe yaramıyor olarak neticeler. Haftaya 2.de :)Hayirlisi olsun heyecan her evresinde var tedavi baslar yumurta toplama o olur transfer o gecer sonuc boyle uzayip gidiyor insallah sonu guzel mutlu olur herkes icin benin randevum 11:00 di ilaclarimi ignelerimi aldim evime donuyorum 1 hafta sonra kontrol...kaan bey gercekten iyi biri sana nasil moral verilecegini cok iyi biliyor.
Allahin izni ile yarar Kötü düşünme iyi düşün yoksa yumoslar üzülür :) bana 3cesit igne 1 de hap verdi ayni anda basladik beraber ilerliycez demek ki seninleMerhaba, sizinde hayırlısı olsun. Çok güzel ve olumlu konuştu bende ilaçlarımı aldım tedavim başlamış oldu gerçek anlamda. Haftaya çarşamba bakalım inşallah kullandığımız bu ilaçlar işe yaramıyor olarak neticeler. Haftaya 2.de :)
Yok kötü hiç düşünmüyorum en başından beri. Böylede devam eder inşallah. Banada 3çeşit iğne ve 2 tane ilaç verdi. Biestoron hariç diğer ilaçlara devam dedi. Sizin sorun ne idi ? daha önce konuşmuşmuyduk belki haftaya denk gelirizAllahin izni ile yarar Kötü düşünme iyi düşün yoksa yumoslar üzülür :) bana 3cesit igne 1 de hap verdi ayni anda basladik beraber ilerliycez demek ki seninle
hadi hayırlısı olsun arkadaşım. tecrübeli arkadaşlarımız paylaşırlar bilgilerini. sakin ol canım. Kaç yumurta toplanacağı belli oluyormu?Arkadaşlar bir aksilik olmaz ise Cuma gunu çatlatma iğnesi vurulacak Cmts günü de toplama. Bu iğne nasil bir şey ağrili mi ve yumurta toplama işleminde ağri var mi ve sonrasında ? Bana tavsiyeleriniz neler biraz korkuyorum da
canım çatlatma iğneleride diğer iğneler gibi yani onuda göbekten yapıyorsun gerçi kas içi olanı varmı bilmiyorum ama canını acıtacak birşey değil. yumurta toplama sırasında genel anestezi altında olduğun için hiçbirşey hisetmeyeceksin ben sadece 20-30 dk uyumuştum. uyanıncada benim ağrım olmamıştı ağrı kesici verdilermi bilmiyorum ama biz hastanede iki saat dinlendikten sonra çıkıp alışverişe gitmiştikArkadaşlar bir aksilik olmaz ise Cuma gunu çatlatma iğnesi vurulacak Cmts günü de toplama. Bu iğne nasil bir şey ağrili mi ve yumurta toplama işleminde ağri var mi ve sonrasında ? Bana tavsiyeleriniz neler biraz korkuyorum da
Ca[/QUOTE]Canım hiçbir işlem canını acıtmayacak hiç anlamıyacaksın bile ne zaman olup bitti diyeceksin güzel haberlerini bekliyoruz bol şanslar UOTE="purplelife34, post: 37160683, member: 497769"]Arkadaşlar bir aksilik olmaz ise Cuma gunu çatlatma iğnesi vurulacak Cmts günü de toplama. Bu iğne nasil bir şey ağrili mi ve yumurta toplama işleminde ağri var mi ve sonrasında ? Bana tavsiyeleriniz neler biraz korkuyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?