- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #10.001
Evet ilk teşhisi kendi koymuştu zaten ileri seviyedeymiş ardindan kaan bey once ameliyatı önerince ameliyat olduİlk teşhisi de Uşak'taki doktor mu koymuştu ?
Iki canım. ..aminn inşallah. ..Kaç embiryon olmuş canım. İnşallah sıkı sıkı tutunurlar...
Canım üzülme demek yersiz ama herşeyde vardır bir hayır rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinarkadaşlar malesef negatif..
arkadaşlar malesef negatif..[/QUOTE seni cok iyi anliyorum. bu duygulari bende cok yasadim. Demek ki daha vaktizamani gelmemis. rabbim en kisa zamanda senin yuzunu de guldursun eviniz cocuk sesleriyle dolsun insallah
Arkadaşım gerçekten çok üzüldüm. Sana ne kadar üzülme desek boş.inşallah kısa zamanda maddi manevi toparladı yeniden deneyip mucizelerine kavusursun. Dondurulmuş un var mıarkadaşlar malesef negatif..
Canim hic üzülme yalniz degilsin benimde malesef negatifarkadaşlar malesef negatif..
hiç olmazsa hamile kalabildiğini biliyorsun kiMerhaba arkadaslar yaklasik 2 yildir bebeğimiz olmuyor. 2 yil surecinde sizlerin yorumlarini okuyup gecen yil subat ayinda esimle kaan beyle gorustuk. Bizim problemimiz sperm sayisi ve hiziyla ilgiliyfi. Toplamda 300.000 spermimiz vardi ve ileri hareketli yoktu. Kaan bey once esimin muayene olmasini sonra karar vermemizi istedi. Esimde varikosel teshisiyle ameliyat oldu. Sperm degerleri artmaya basladi. Hatta ameliyattan 1 ay sonra kimyasalda olsa gebelik yasadim. Tabii dusukle sonuclandi. Ardindan 2 ay sonra tekrar gebelikvyasadim ve degerlirimiz sadece toplamda 2 milyondu. Her sey yolunda giderken bir aksamustu gelen kanamayla gebeligim tehlikeye girdi ve 10 gun icinde tekrar bir dusuk yasadim. Bu surecler herkes gibi beni de cok yordu. Izmirliyim ama isim geregi izmirden uzaktayim. Yinede kaan beye hem ben hem esim cok guveniyor bu yuzden mayis ayinda tedaviye baslamak istiyoruz. Ama anladigim kadariyla onceden gidip vitamin destegine baslamak en mantiklisi. Sizlerin basari hikayeleri bana umut oluyor umarim bir basari hikayesi de bizden gelir ama cok korkuyorum olumsuzluklardan ...
GTY ve misscağlayan arkadaşım allah sizlere sabır ve güç versin...bir iki hafta tatile mi çıkarsınız...alışveriş mi yaparsınız...sevdiğiniz dostlarınızla mı buluşursunuz bilemiyorum ama yapın...size iyiCanim hic üzülme yalniz degilsin benimde malesef negatifbende yeni yeni toparladim kendimi sonucu hazmetmeye calisiyorum demekki nasip degilmis insallah 2. De guler yüzümüz
Arkadaşım gerçekten çok üzüldüm. Sana ne kadar üzülme desek boş.inşallah kısa zamanda maddi manevi toparladı yeniden deneyip mucizelerine kavusursun. Dondurulmuş un var mı
Arkadaşım gerçekten çok üzüldüm. Sana ne kadar üzülme desek boş.inşallah kısa zamanda maddi manevi toparladı yeniden deneyip mucizelerine kavusursun. Dondurulmuş un var mı
GTY canım senin 5 embriyo idi değil mi.Üzülme baştan baslamayacaksin en azından. Olacak gör bak. ..
Canim hic üzülme yalniz degilsin benimde malesef negatifbende yeni yeni toparladim kendimi sonucu hazmetmeye calisiyorum demekki nasip degilmis insallah 2. De guler yüzümüz
Maşallah bu ne hızKizlar yarin transferim olacakmis benimm..
cok heyecanliyim...AAllahim ins.hayirlisiyla olir tutar ins.
GTY ve misscağlayan arkadaşım allah sizlere sabır ve güç versin...bir iki hafta tatile mi çıkarsınız...alışveriş mi yaparsınız...sevdiğiniz dostlarınızla mı buluşursunuz bilemiyorum ama yapın...size iyigelecek bir şeyler yapın...kendinizi şımartın...üzüntünüzü de içinizde bir başına yaşamayın...
Inşallah Rabbim ikinci denemende yüzünü güldürür canım,herşey yolundaysa ara vermeden denersin belki ilaçlar muayeneler derken Zamanın nasıl gecmiş anlamazsın. Bende daha geçen ay aldım negatifi ama unuttum bile unutmak ve umut etmek zorundayız. Allah bu yolda hepimizin emeklerini Boşa çıkarmasın inşallah.evet 3 tane kaldı şuan dediğin gibi en azından başa dönmeyeceğim.. bakalım ne yol çizcek kaan bey
Merhaba arkadaşım bizde deki sorunda aynı sizin sorunuz gibi benim esimde varikoselden perşembe günü ameliyat oldu.kaan bey bize vitamin takviyesine başlamıştı sperm kalitesi için suan onları kullanıyor eşim doktor klomen vermedi.kaan bey 6 ay bekleyelim normal yolla olmazsa o zaman tüp bebeğe başlarız dedi. inşallah kaan vesilesiyle bizde bu mutluluğu yaşarız.hakkında hayırlısı olsunMerhaba arkadaslar yaklasik 2 yildir bebeğimiz olmuyor. 2 yil surecinde sizlerin yorumlarini okuyup gecen yil subat ayinda esimle kaan beyle gorustuk. Bizim problemimiz sperm sayisi ve hiziyla ilgiliyfi. Toplamda 300.000 spermimiz vardi ve ileri hareketli yoktu. Kaan bey once esimin muayene olmasini sonra karar vermemizi istedi. Esimde varikosel teshisiyle ameliyat oldu. Sperm degerleri artmaya basladi. Hatta ameliyattan 1 ay sonra kimyasalda olsa gebelik yasadim. Tabii dusukle sonuclandi. Ardindan 2 ay sonra tekrar gebelikvyasadim ve degerlirimiz sadece toplamda 2 milyondu. Her sey yolunda giderken bir aksamustu gelen kanamayla gebeligim tehlikeye girdi ve 10 gun icinde tekrar bir dusuk yasadim. Bu surecler herkes gibi beni de cok yordu. Izmirliyim ama isim geregi izmirden uzaktayim. Yinede kaan beye hem ben hem esim cok guveniyor bu yuzden mayis ayinda tedaviye baslamak istiyoruz. Ama anladigim kadariyla onceden gidip vitamin destegine baslamak en mantiklisi. Sizlerin basari hikayeleri bana umut oluyor umarim bir basari hikayesi de bizden gelir ama cok korkuyorum olumsuzluklardan ...
olmadıysa vardır canım bir hikmeti vakti zamanı gelmemiş demek ki rabbim en güzel ve en hayırlı zamanda veriverecek kucağınıza. ben buradaki herkesin önce yüce allahım sonra kaan bey sayesinde kucaklarının dolacağına inanıyorum ve dua ediyorumCanim hic üzülme yalniz degilsin benimde malesef negatifbende yeni yeni toparladim kendimi sonucu hazmetmeye calisiyorum demekki nasip degilmis insallah 2. De guler yüzümüz
Sağol canım. Amin inşallah. ..Maşallah bu ne hızİnşallah aynı HIZLA 12 günün geçer ve pozitifi alırsın canım. Yarın için bol şans Allah yardımcın olsun.
Gecmis olsun Cnm.. Bizim problemimizde ayni sperm sayisi sadece...esine ürolog Mu varikosel teshisi koydu ??? Benim esim daha önce 2 3 defa ürologa gitti hic ameliyat falan demedi..bak bende süphelendim olabilir mi acaba.. Öyle Bsy olsada ürolog ultrasonda görür ztn degil mi ?Merhaba arkadaslar yaklasik 2 yildir bebeğimiz olmuyor. 2 yil surecinde sizlerin yorumlarini okuyup gecen yil subat ayinda esimle kaan beyle gorustuk. Bizim problemimiz sperm sayisi ve hiziyla ilgiliyfi. Toplamda 300.000 spermimiz vardi ve ileri hareketli yoktu. Kaan bey once esimin muayene olmasini sonra karar vermemizi istedi. Esimde varikosel teshisiyle ameliyat oldu. Sperm degerleri artmaya basladi. Hatta ameliyattan 1 ay sonra kimyasalda olsa gebelik yasadim. Tabii dusukle sonuclandi. Ardindan 2 ay sonra tekrar gebelikvyasadim ve degerlirimiz sadece toplamda 2 milyondu. Her sey yolunda giderken bir aksamustu gelen kanamayla gebeligim tehlikeye girdi ve 10 gun icinde tekrar bir dusuk yasadim. Bu surecler herkes gibi beni de cok yordu. Izmirliyim ama isim geregi izmirden uzaktayim. Yinede kaan beye hem ben hem esim cok guveniyor bu yuzden mayis ayinda tedaviye baslamak istiyoruz. Ama anladigim kadariyla onceden gidip vitamin destegine baslamak en mantiklisi. Sizlerin basari hikayeleri bana umut oluyor umarim bir basari hikayesi de bizden gelir ama cok korkuyorum olumsuzluklardan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?