Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

GTY misscaglayan kızlar ne desek şuan ki üzüntünüzü hafifletemez hepimiz aynı yollardan geçtik. ama Rabbim inşallah en kısa zamanda meleklerinizi nasip edecek. şimdi biraz toparlanın ve yeniden mücadeleye başlayın..

Reactions: GTY
hiç olmazsa hamile kalabildiğini biliyorsun ki bu çok büyük bir artı...doğru beslenme ve gıda takviyeleriyle sorunsuz hamilelik yaşarsın ve kucağına bebeğini alırsın gibime geliyor allahın izniyle...

Canim hic üzülme yalniz degilsin benimde malesef negatif bende yeni yeni toparladim kendimi sonucu hazmetmeye calisiyorum demekki nasip degilmis insallah 2. De guler yüzümüz
GTY ve misscağlayan arkadaşım allah sizlere sabır ve güç versin...bir iki hafta tatile mi çıkarsınız...alışveriş mi yaparsınız...sevdiğiniz dostlarınızla mı buluşursunuz bilemiyorum ama yapın...size iyi gelecek bir şeyler yapın...kendinizi şımartın...üzüntünüzü de içinizde bir başına yaşamayın...

Reactions: GTY
Arkadaşım gerçekten çok üzüldüm. Sana ne kadar üzülme desek boş.inşallah kısa zamanda maddi manevi toparladı yeniden deneyip mucizelerine kavusursun. Dondurulmuş un var mı
Arkadaşım gerçekten çok üzüldüm. Sana ne kadar üzülme desek boş.inşallah kısa zamanda maddi manevi toparladı yeniden deneyip mucizelerine kavusursun. Dondurulmuş un var mı

amin canım.. evet 3 tane dondurulmuş duruyor

Canim hic üzülme yalniz degilsin benimde malesef negatif bende yeni yeni toparladim kendimi sonucu hazmetmeye calisiyorum demekki nasip degilmis insallah 2. De guler yüzümüz

allah hayırlısını versin hepimize inşallah ne diyelim..içime doğmuştu bekliyordum ben bu sonucu

Kizlar yarin transferim olacakmis benimm..
cok heyecanliyim...AAllahim ins.hayirlisiyla olir tutar ins.
Maşallah bu ne hız İnşallah aynı HIZLA 12 günün geçer ve pozitifi alırsın canım. Yarın için bol şans Allah yardımcın olsun.

sağol arkadaşım dediğin gibi birazcık kafamızı dağıtıp yeni yola kuvvetli başlamamız lazım

evet 3 tane kaldı şuan dediğin gibi en azından başa dönmeyeceğim.. bakalım ne yol çizcek kaan bey
Inşallah Rabbim ikinci denemende yüzünü güldürür canım,herşey yolundaysa ara vermeden denersin belki ilaçlar muayeneler derken Zamanın nasıl gecmiş anlamazsın. Bende daha geçen ay aldım negatifi ama unuttum bile unutmak ve umut etmek zorundayız. Allah bu yolda hepimizin emeklerini Boşa çıkarmasın inşallah.

Merhaba arkadaşım bizde deki sorunda aynı sizin sorunuz gibi benim esimde varikoselden perşembe günü ameliyat oldu.kaan bey bize vitamin takviyesine başlamıştı sperm kalitesi için suan onları kullanıyor eşim doktor klomen vermedi.kaan bey 6 ay bekleyelim normal yolla olmazsa o zaman tüp bebeğe başlarız dedi. inşallah kaan vesilesiyle bizde bu mutluluğu yaşarız.hakkında hayırlısı olsun

olmadıysa vardır canım bir hikmeti vakti zamanı gelmemiş demek ki rabbim en güzel ve en hayırlı zamanda veriverecek kucağınıza. ben buradaki herkesin önce yüce allahım sonra kaan bey sayesinde kucaklarının dolacağına inanıyorum ve dua ediyorum

Maşallah bu ne hız İnşallah aynı HIZLA 12 günün geçer ve pozitifi alırsın canım. Yarın için bol şans Allah yardımcın olsun.
Sağol canım. Amin inşallah. ..
Allah bu yolda yuruyenlerin hep yardimcisi olsun inş. .
tutmayan arkadaslariminkide ins.en kisa zamnda olumlu bir şekilde pozitif sonuclar alirlar bidahaki denemelerinde...

Gecmis olsun Cnm.. Bizim problemimizde ayni sperm sayisi sadece...esine ürolog Mu varikosel teshisi koydu ??? Benim esim daha önce 2 3 defa ürologa gitti hic ameliyat falan demedi..bak bende süphelendim olabilir mi acaba.. Öyle Bsy olsada ürolog ultrasonda görür ztn degil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…