- 20 Eylül 2014
- 1.340
- 1.170
- 158
- 44
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.861
herseyin bi vakti var.. ben 2 kere kendiliginden hamile kaldim. 1.si 13 haftalkkken kalbi durdu.. murtaj oldum. Ikinsi 7. Haftada dustuanladım canım ben bu tedaviler dışında hiç kullanmadım bu hapları bana bu hapları çok kullanırsan çocuğun olmaz demişlerdi olmayacaksa hap kullansanda kullanmasanda olmuyor demekki...
allah sabır , dayanma gücü versin canım o duyguyu çok iyi biliyorum benim de bir önceki tedavimde 3 tane yumurta tolanmıştı ve 3 ü de döllenmemişti ben de günlerce ağladım , yemedim, içmedim kimseyle konuşmak istemedim evden çıkmadım ama bunlar çözüm olmuyor ne yazıkki tabiki hiçbir şey olmamış gibi de davranamazsın umarım en kısa zamanda kendini toparlayıp yoluna devam edersin hepimiz bir umut peşinde mücadele ediyoruz ve bu mücadelemiz için allah maddi-manevi güç kuvvet sabır versin! allah yardımcımız olsun!!! dondurma konusunda da yumurtalar döllenseydi embriyoları donduruyorlar o konuda bilgilendireceklerini söylemişlerdirBugun irembeden aradilar 3 emriuonjn 3 de dollenmemis dediler.anlamadigim su ki cumaya kadar gozlemletecegiz cuma gunu dondurup dondurmayacsgimizi bikdircez dediler.ne demek simdi bu.oldumu olmadimi olmadiysa cuma gunu beyi dondurcaklar.moralim o kadar bozuk o kadar uzgunumki...o kadar cok agladimki .bundan sonra be yapa agim ne olacak bilmiyorum.cok Üzgünüm cok.Allah yardimcim olsun.kalbim coook aciyor
ben de çok farklı değilim canım ben de 33 yaşıma girecem allah yeni yaşlarımıza çoğalarak girmeyi, anne olmayı nasip etsin inşallah!!!herseyin bi vakti var.. ben 2 kere kendiliginden hamile kaldim. 1.si 13 haftalkkken kalbi durdu.. murtaj oldum. Ikinsi 7. Haftada dustu( 1 senedir 1 asilama ve 1 tanede tup denedim. Olumsuz.. hamile kalamiyorum.. yasimda geciyor 4 temmuzda 34 oluyorum.
Ins cnm saol :)) bu arada nar suyu bulamadim %100 dogal yok süpermarketlere baktim %25 var sadece.. Nereden aldigini ögrenebilirmiyim cnm ?amin canım inşallah. nar suyunu ilaçları kullanmaya başladığım günden itibaren içmeye başladım. günde 3 bardak içtiğimde oldu. taki kontrole gidene kadar. ve rahim kalınlığı 10.nu geçtiği için bırakmıştım. daha fazla kalınlaşırsa iptal olur diye. ama sen günde 2 bardak içebilirsin. ben biraz abartmıştım. evet sağlık ocağına yazdırırsan sigortalıysan %20 sini ödüyorsun sanırım. hepsini yazdırabilirsin. iğne de hafta sonuna denk gelirse devlette acilde yapıyorlar. tabi yakında devlet hastanesi varsainşallah senden güzel haberler alırız. hayırlısı olsun canım
Cok hakli elestriler bunlar cnm bende bi tek Ben mi böyle düsünyrmdr diyordum.. Ama degilmis demekki.. Kaan bey genel anlamda soguk gibi duruyor Yani sinirli Birken benzio bazi konusmalarina ve tavirlarina dayanarak säylüyorum .. Ama doktorluguna Bsy diyemem her tüp Bebek doktoru illa basari Elde edecek diye bir durum yok elbette.. Fakat en azindan psikolojik olarak Ben daha sicak ve ilimli davranmasini beklerdim.. Acikcasi önemsemiyorum sadece iyi bir merkezde oldugumu bilmek güven verio belkide bilemiyorum. Maddi boyutu konusunda Cok haklisin cünkü para olmadan olacak bir seyde degil.Merhaba, benim de bu sefer biraz enteresan ilerledi yumurta geliştirme süreci... Çok yumurta görünüyor 14-15 kadar ama bu sefer ki problem de hepsinin dengeli büyümemesi normalde bugün OPU olacaktı ama Kaan Bey sol taraftakilere 1 gün daha şans tanıyalım dedi. Çünkü sağ tarafta 3 tane 18 mm vardı onlar yeterli büyüklükteydi ama sol tarafta 2-3 tane 16 mm, 2 tane 15 mm var onların da en az 18 e ulaşması için 1 gün daha iğne verdi ve yarın toplama olacak. Yine 6-7 tane toplamayı umuyorum dedi. Benim zaten 2 embriyom var. Şimdi de 2-3 tane olsa yeter diyorum tabi gönlümden geçen 3 tane kaliteli embriyo. Ben hiç histereskopi falan sormadım daha. Çünkü yumurta toplamadan sonra 2 ay falan menopoz sürecinde olacağım. Gerisini sonra sorarım diye düşündüm.
Muayenenin çok kısa sürmesi konusunda katılıyorum. Gruptan bazı kızlar, odası yoğun soru soramıyorum ama muayene esnasında sorularımın hepsini soruyorum diyor. Ben onu bile tam yapamadığımı hissediyorum. Çoğu zaman kafamda bir dolu soru geri dönüyorum. Herkese farklı tedavi yöntem uyguluyor, özgün bir yöntemi var falan ama, bizim kilometrelerce yol kat ederek, bir sürü para harcayarak, ümitlerimizle oraya geldiğimiz bazen atnalıyor gibime geliyor. Bu ay ilaç ve hastane giderleri 9.000 TL kredi kartı olarak geri döndü düşün gerisini...
Eşim doktora sinirleniyor, bir yandan da onu frenlemeye çalışıyorum... Bence kafası 1500 gibi görünüyor falan diyor, örneğin geçen günkü yumurta toplama sonrası odasında bundan sonraki süreç hakkında konuştuğumuzda çikolata kistim olduğunu ben hatırlatmıştım. Bu durum, benim de aklımda soru işaretleri yaratıyor. İnşallah ben yanlış hissediyorumdur.
Cnm yaaBugun irembeden aradilar 3 emriuonjn 3 de dollenmemis dediler.anlamadigim su ki cumaya kadar gozlemletecegiz cuma gunu dondurup dondurmayacsgimizi bikdircez dediler.ne demek simdi bu.oldumu olmadimi olmadiysa cuma gunu beyi dondurcaklar.moralim o kadar bozuk o kadar uzgunumki...o kadar cok agladimki .bundan sonra be yapa agim ne olacak bilmiyorum.cok Üzgünüm cok.Allah yardimcim olsun.kalbim coook aciyor
Canim uzulme hic.. haklisin sinirlerin bozuluyor bu surecte ama sabir. 3. Gun veya 5. Gun embriyosu oluyor. Gelisimine gore donduruyorlar. Hakkinda hayirlisi olsun..
allah sabır , dayanma gücü versin canım o duyguyu çok iyi biliyorum benim de bir önceki tedavimde 3 tane yumurta tolanmıştı ve 3 ü de döllenmemişti ben de günlerce ağladım , yemedim, içmedim kimseyle konuşmak istemedim evden çıkmadım ama bunlar çözüm olmuyor ne yazıkki tabiki hiçbir şey olmamış gibi de davranamazsın umarım en kısa zamanda kendini toparlayıp yoluna devam edersin hepimiz bir umut peşinde mücadele ediyoruz ve bu mücadelemiz için allah maddi-manevi güç kuvvet sabır versin! allah yardımcımız olsun!!! dondurma konusunda da yumurtalar döllenseydi embriyoları donduruyorlar o konuda bilgilendireceklerini söylemişlerdir
Cnm yaa( üzülme demem sana bos gelecek biliyorum ama hayat bu simdiki sikintilari yasamazsak sonraki gelecek güzel günleri göremeyiz.. Cabuk toparlanmani diliyorum sadece.. Sen güclü olki bebegin sana o kadar Erken gelsin..güzel düsünelim herseye ragmen..
Canım benim herşeyde Hayır var demeliyiz. Ümitli olman için sanaDöllnmediler diyince o kadar cok moralim bozulduki .Sadece dinledim hiç bişey soramadım dondum kaldım sanki.İnsanın beyninden vurulması dedikleri şey bu olsa gerek.Neyi dondurcanız bile diyemedim.Döllenmediyse 3.gün 5.gün dondurmanın anlamı ne.Sen yaşadınmı böyle birşey.Kusura bakma .merkeze sormadıklarımı sana soruyorum.Umut etmelimiyim hala bu embriyolar için
Canım benim herşeyde Hayır var demeliyiz. Ümitli olman için sanakalbiminozu nü örnek vermek istiyorum. Tam 1 yıl yumurta toplandı, çoğu zaman yumurtaları boş çıktı ve sadece 3 embriyo elde edildi kocaa 1 yılda. ..Şimdi de hamile
asıl transferden sonra sakinliğini korumalısın. bu arada transferin hayırlı olsun. inşallah güzel haberlerini de buradan paylaşırsın. ben transfer zamanımda ilk 4 gün yattım daha doğrusu ev içinde hareketliydim. ilk gün hariç. tabi hareketlerim çok yavaş ve ağırdı. ya aslında tutacaksa çok da önemli olmuyor. kaan bey ata binmediğin sürece günlük hayatına dönebilirsin diyor. sen yine de dikkat et. kitap oku. puzzle yap. ve erken test yapma.(ben 2. gündenArkadaslar bugun transfer sonrasi ikinci gun bitti. Pazartesi transferim oldu. Devamli yatamiyorum. Bilmiyorum dogru mu? Merdiven inip ciktigim.oluyor gunde 3-4 defa. Arada unutuyorum transfer oldugumu hatta. Bunlar sıkıntı olmaz umarım. Birde ilaclarimi.aynen kullaniyorum ama vagifem kullanmak korkutuyor acikcasi. Sanki zarar verecekmis hissi yaratiyor. Acikcasi simdiye kadar korudugum sakinligimi artik.koruyamiyorum. her yaptigim hataliymis yanlismis gibi geliyor. Tecrubeli olanlar nelere dikkat etti? Yardimci olursaniz sevinirim.
canim aksamdan beri sinirlerim bozuldu cok. p.pektusunu okudum ve okudukca gerildim. bana soylemedi oyle bisey soyleseydi keske, uyudugumhayırlısı olsun. biesteron aylarca kullandım. kaan bey sakın prospektüsünü okuma kafana bir sürü sey takılır hatta hiçbirşeyin internette araçtırmasını yapma demişti. dediği gibi hiçbir şeyi araştırmadım. böylece tedavi aşamasında kafam rahattı. bende biesteronun çok büyük etkisi olmamıştı. tek tük sivilce yapmıştı hatırladığım. testojel de kullandım. kolunun iç tarafına süreceksin. yanlış hayırlamıyorsam 1/4 olacaktı. moralini bozma. kaan beye güven. benimde rezervim azdı. hatta kötüydü. hayırlısı ne ise o olsun.
anladim canim benim ilacla olacak yani.. 2 hafta falan yumurta toplandiktan sonra demek ki asagi yukari.. cok sagol canim..yumurtalar toplandıktan sonra adet düzenleyici ilaç kullanırsın. duruma göre 7 veya 10 gün. ilacı bıraktıktan 1 hafta içinde adet olursun. ben ilacı bıraktıktan 3. günü oluyordum. ama başka arkadaşlarda daha geç olduğu da oldu.
Canim hayırlısı olsun inşallah.ben ilk denememde sürekli yatmistim ve sürekli kafam ondaydı hep belirti aradım kendimi olacak diye sartlandirdim sonuc negatifti. Bunda üç gün yattım ama devamlı değil evde kalkıp gezindim kafamı dagittim sonra hiç düşünmedim onu unutmaya çalıştım nete hiç girmedim belirti aramadim ve ilki olumsuz olduğu için buda olmaz dedim hep ama Allaha Şükür olumlu oldu.srnde dağıt kafanı dusunmemeye çalış kismetse olacak zatenArkadaslar bugun transfer sonrasi ikinci gun bitti. Pazartesi transferim oldu. Devamli yatamiyorum. Bilmiyorum dogru mu? Merdiven inip ciktigim.oluyor gunde 3-4 defa. Arada unutuyorum transfer oldugumu hatta. Bunlar sıkıntı olmaz umarım. Birde ilaclarimi.aynen kullaniyorum ama vagifem kullanmak korkutuyor acikcasi. Sanki zarar verecekmis hissi yaratiyor. Acikcasi simdiye kadar korudugum sakinligimi artik.koruyamiyorum. her yaptigim hataliymis yanlismis gibi geliyor. Tecrubeli olanlar nelere dikkat etti? Yardimci olursaniz sevinirim.
canım hayırlısı olsun, sanırım sen birşeyi ya yanlış anladın ya da ufak bir ayrıntıyı kaçırdın. eğer döllenme olmadıysa zaten onu döllencekmi yada bölünecek mi diye beklemezler. döllenmeyi göZden kaçırmış olabilirler takip etmeye devam edeceğiz demiş olabilirler. şayet böyle birşey varsa bir umut var elbette, benimde bazı opularımda ya boş çıktı ya da döllenme olmadı. insan üzülüyor çaresiz kalıyor ama lütfen yıkılma. dik dur. eğer ki bu sefer olmadıysa bir sonrakinde Allahın izniyle olacaktır. sen bence kaan beye bir sor yumurtalarının durumunu. faceden veya whatsuptan. gördüğünde cevap yazar. kalitesizlik varsa arı sütü bal polen kullanmanı tavsiye ederim. inşallah hakkında hayırlısı olur.Bugun irembeden aradilar 3 emriuonjn 3 de dollenmemis dediler.anlamadigim su ki cumaya kadar gozlemletecegiz cuma gunu dondurup dondurmayacsgimizi bikdircez dediler.ne demek simdi bu.oldumu olmadimi olmadiysa cuma gunu beyi dondurcaklar.moralim o kadar bozuk o kadar uzgunumki...o kadar cok agladimki .bundan sonra be yapa agim ne olacak bilmiyorum.cok Üzgünüm cok.Allah yardimcim olsun.kalbim coook aciyor
izmirdeysen büyük marketlerde var canım.Ins cnm saol :)) bu arada nar suyu bulamadim %100 dogal yok süpermarketlere baktim %25 var sadece.. Nereden aldigini ögrenebilirmiyim cnm ?
canım hayırlısı olsun, sanırım sen birşeyi ya yanlış anladın ya da ufak bir ayrıntıyı kaçırdın. eğer döllenme olmadıysa zaten onu döllencekmi yada bölünecek mi diye beklemezler. döllenmeyi göZden kaçırmış olabilirler takip etmeye devam edeceğiz demiş olabilirler. şayet böyle birşey varsa bir umut var elbette, benimde bazı opularımda ya boş çıktı ya da döllenme olmadı. insan üzülüyor çaresiz kalıyor ama lütfen yıkılma. dik dur. eğer ki bu sefer olmadıysa bir sonrakinde Allahın izniyle olacaktır. sen bence kaan beye bir sor yumurtalarının durumunu. faceden veya whatsuptan. gördüğünde cevap yazar. kalitesizlik varsa arı sütü bal polen kullanmanı tavsiye ederim. inşallah hakkında hayırlısı olur.
evet benim döllenmeyince veya boş çıkınca daha o anda iptal oluyordu. ve yeniden başlıyorduk. eğer ki cuma gününe gidip gitmeyeceğine bakacağız dedilerse ya döllendi bölünmesini takip edecekler ya da döllenmesini kaçırmış olabilirler. dediğim gibi kaan beye sorabilirsin. bende olur olmaz her aklıma gelen soruyu soruyordum. sağolsun hiç üşenmeden cevaplıyordu. benim 1 senedir irenbeye gidiyorum. 4 opumu orada oldum ve ilk transferimde çok şükür hamile kalabildim. darısı inşallah sizlerin başına. Allah yardımcınız olsun.Merhaba canım.Cevabın için teşekkür ederim.Yanlış anlamış olabilirim evet.o kadar moralim bozulduki 3 emriyonuz da döllenmedi dedi.sonrasında sadece cuma gününe gidip gitmeyeceğine karar vericez.dondurup dondurmama konusuna cuma günü karar vereceğiz dedi arayan kişi.Senin döllenme olmadığında aynı gün mü iptal edildi.Bu arada daha önceki tedavilerin yine irembedemiydi.
evet benim döllenmeyince veya boş çıkınca daha o anda iptal oluyordu. ve yeniden başlıyorduk. eğer ki cuma gününe gidip gitmeyeceğine bakacağız dedilerse ya döllendi bölünmesini takip edecekler ya da döllenmesini kaçırmış olabilirler. dediğim gibi kaan beye sorabilirsin. bende olur olmaz her aklıma gelen soruyu soruyordum. sağolsun hiç üşenmeden cevaplıyordu. benim 1 senedir irenbeye gidiyorum. 4 opumu orada oldum ve ilk transferimde çok şükür hamile kalabildim. darısı inşallah sizlerin başına. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?