- 5 Kasım 2014
- 365
- 445
- 63
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.821
Muayene olursan evet canım ücretli yani... Ücret de 250 TL. Maddi durumunu bilmiyorum tabi ama hoca ile birşeyler üzerine konuşabilmeniz ve senin durumuna göre yol haritası çizebilmesi için muayene olman iyi olur gibime geliyor. Yoksa ezbere konuşmuş olabilir.kızlar kaan beyde ilk görüşme ücretli mi neler yapılıyor ??
Kuzum hic uzulme bende kist yok ama folikullerim buyukmus. Bana da dogum kobtrol hapi verdi. 24 temmuzda tekrar randevu verdi. 11 e aldik.. sonu guzel olsun ben beklemeye raziyin..Kaan bey muayenede kist gördü ve doğum kontrol hapı verdi hap bitince tekrar görüşecegiz anlaşılan biraz daha bekleyeceğiz
selam nasılsın umarım herşey yolundadir hangi asamadasinCok basit bi islem hiç korkma ben her işlemde hüngür hüngür ağlamıştım. saat 1 olmuş zaten bitmiştir işlemin :) gecmis olsun.
Bize de 23 -24 ü gibi gelin dedi 23 ünde burda olmayabilirim arayın ona göre randevu alın dedi aynı tarihlerde gidecez yine sana da yumurta toplama yapılacaktı değil mı?bir de yumurta toplamadan sonra süreç nasıl işleyecek biliyor musun? Yumurta toplandıktan sonra bir adet olacaz o adet bitiminde mı histeroskopi olacak? Sonraki adette de transfer mı oluyor? Doktorzn yanından çıkınca aklıma geliyor hep soracaklarım hemşireye sordum her işlem için bir adet beklenir dedi ama çok bilerek cevap veriyormus gibi gelmedi banaKuzum hic uzulme bende kist yok ama folikullerim buyukmus. Bana da dogum kobtrol hapi verdi. 24 temmuzda tekrar randevu verdi. 11 e aldik.. sonu guzel olsun ben beklemeye raziyin..
selam nasılsın umarım herşey yolundadir hangi asamadasin
Çok tesekkür ederim moral oldu insallah benim ve herkesin her seyi yolunda gider de güzel haberler paylaşrızhayırlısı olsun. merak etme. endişe edilecek bir durum yok. benim ilk gün o kadar çok kanamam olmuştu ki korkmuştum kan kaybından gideceğim diye. ve sonra 1 hafta boyunca ped dolmayacak şekilde kanamam devam etti. sorduğumda normal demişlerdi. transfere de az kaldı. inşallah bebeklerin sıkı sıkı tutunurlar annelerine...
Canım ben historoskopiyi en başında oldum:)) benim biraz farklı gidiyor. Çünkü rahim duvarım kalınlaşmıyordu.. O yüzden ben histeroskopiyi başında oldum. Tekrar yaparmı bilmiyorum. Bende sormadım. Yumurta toplandıktan sonra bende direk kalınlaştırmaya geçiçektik. Şimdi ne yapar bilemiyorum. Yumurta toplanıyor. Sonraki adette histeroskopi sonra da 15 20 gün içinde yerleştirme yapıyor. Diye biliyorum.Bize de 23 -24 ü gibi gelin dedi 23 ünde burda olmayabilirim arayın ona göre randevu alın dedi aynı tarihlerde gidecez yine sana da yumurta toplama yapılacaktı değil mı?bir de yumurta toplamadan sonra süreç nasıl işleyecek biliyor musun? Yumurta toplandıktan sonra bir adet olacaz o adet bitiminde mı histeroskopi olacak? Sonraki adette de transfer mı oluyor? Doktorzn yanından çıkınca aklıma geliyor hep soracaklarım hemşireye sordum her işlem için bir adet beklenir dedi ama çok bilerek cevap veriyormus gibi gelmedi bana
Canım inşallah herşey istediğin gibi olur.. Hakkında hayırlısı.Kizlar bugun opu yapildi.hic te korktugum gibi degilmis islem.uzuleyimmi sevineyimmi 3 tane toplandi.yanimdaki hastann 2 tane.bu iyimi kotumu bilmiyorum.yarin durumlari icin haber vereceklermis.yarini iple cekiyotum.Allah isteyen herkesi hayirlisiyla anne yapsın insallah
Canım bende de kist gibi birşey görmüştü. Kesin kist olup olmadığına karar vermek için e2 yani östrojen testi yaptılar. O düşük çıkınca görüntüyü onemsemedi. Hemen başladık. Sende sadece görüntüye bakarak mı karar verdi? Eğer öyleyse acaba bende yanılmış olabilir mi?Kaan bey muayenede kist gördü ve doğum kontrol hapı verdi hap bitince tekrar görüşecegiz anlaşılan biraz daha bekleyeceğiz
canım diğer konuda bilgim yok ama beklemek istemiyorsan sperm dondurma yapılıyor. İstersen onu da araştır. Benim arkadaşımın eşi yurt dışında onlar sperm dondurarak denediler.Slm kızlar bende tüp bebek tedavisine başlamak için 3 yılın dolmasını bekliyorum rapor çıkartan arkadaşlar daha önce tedavi oldukları merkezden mi çıkartıyorsunuz birde tüp bebek tedavisi ne kadar sürüyor toplam benim eylülün 20 sinde 3 yıl olacak ve eşim de kasım ayında askere gidecek büyük ihtimal tedaviye başlamış olsam yumurta toplama işlemi yetişir mi ya da transfer işlemi biter mi o süre zarfında yardımcı olursanız sevinirim yoksa 1 yıl daha ertelemm gerekecek tedaviyi..
Canım yanılmış olamaz. Bana da foliküllerin çok büyük bir adet bekliyeceğiz dedi. Kaan bey işini iyi yapan biri. Bana da doğum kontrol hapı verdi. 24 temmuzda görüşürüz dedi:)) toplamayı 1 ay sonra bakarız şimdi istenilen sayıda çıkmaz az olur dedi..Ca
Canım bende de kist gibi birşey görmüştü. Kesin kist olup olmadığına karar vermek için e2 yani östrojen testi yaptılar. O düşük çıkınca görüntüyü onemsemedi. Hemen başladık. Sende sadece görüntüye bakarak mı karar verdi? Eğer öyleyse acaba bende yanılmış olabilir mi?
Selam öncelikle bu grubun gittiği merkezde ssk geçerli değil maalesef.Benim yorumum şu. Bu aşamada merkezini doktorunu kesin olarak seç ve doktor vitamin kullandırma gibi ön süreç isteyecekse o aşamaları tamamla.Geriye sadece rapor eksigin kalsın. Herşey hazır olur da bir aksilik çıkmazsa yumurta toplama belki yetişir. ILK yumurta toplama da yeterli sayıda olmazsa 2. toplama yetismez bence, sorun ne bilmiyorum ama rezerv veya kist sorunu varsa 2 toplama gerekebilir transferde zor açıkçası yani transfer yetismez gibi. ..Slm kızlar bende tüp bebek tedavisine başlamak için 3 yılın dolmasını bekliyorum rapor çıkartan arkadaşlar daha önce tedavi oldukları merkezden mi çıkartıyorsunuz birde tüp bebek tedavisi ne kadar sürüyor toplam benim eylülün 20 sinde 3 yıl olacak ve eşim de kasım ayında askere gidecek büyük ihtimal tedaviye başlamış olsam yumurta toplama işlemi yetişir mi ya da transfer işlemi biter mi o süre zarfında yardımcı olursanız sevinirim yoksa 1 yıl daha ertelemm gerekecek tedaviyi..
canım yanılmış olacağını zannetmiyorum tahlille tedaviyi desteklemiş bence açık söylemek gerekirse benim muayne çok kısa sürdü 2-3 dakika sürmemiştir bile baya büyük bir kist var dedi büyük olduğu için tahlile ihtiyaç duymamıştır belki ben zaten önceden çikolata kisti vardı onlardan farklı mı dedim bu dedi yumurta toplamadan kalıntılar dedi onlar bi temizlensin hap bitince gelirsiniz o zaman bakarız bir sorun yoksa o zaman başlarız dedi yumurta toplamaya yumurtalıkları biraz dinlendirelim dedi hatta bi ilaç verecekti kullandınmı diye sordu ilacın ismini şimdi hatırlayamıyorum ben de hiçbirşey kullanmıyorum dedim neyse vücudun da yumurtalıklar da dinlensin 1 ay kadar diye söyledi 3-4 saat yol gittik muayne 10 dakika bile sürmedi aynı yolu geri döndük valla zaten adetim de çok yoğun oluyor söylediği doğru da olabilir diye düşündüm sonra yolda mahfoldum valla çok yoğun oluyorum bende hemen başlarız diyordum ama olmadı canım senin toplama günü geldimi? yumurta toplandıktan sonra histeroskopi için sonraki adet dönemini mi bekleyeceksin sordun mu hiç yoksa yine ilaçla mı adet olacaz?Ca
Canım bende de kist gibi birşey görmüştü. Kesin kist olup olmadığına karar vermek için e2 yani östrojen testi yaptılar. O düşük çıkınca görüntüyü onemsemedi. Hemen başladık. Sende sadece görüntüye bakarak mı karar verdi? Eğer öyleyse acaba bende yanılmış olabilir mi?
hayırlısı olsun canım inşallah üçüde döllenir ve kaliteli olurKizlar bugun opu yapildi.hic te korktugum gibi degilmis islem.uzuleyimmi sevineyimmi 3 tane toplandi.yanimdaki hastann 2 tane.bu iyimi kotumu bilmiyorum.yarin durumlari icin haber vereceklermis.yarini iple cekiyotum.Allah isteyen herkesi hayirlisiyla anne yapsın insallah
inşallah 3 ü de döllenir ve kaliteli embriyoların oluşur!sayıdan ziyade kaliteli olup olmaması önemli ama bu karşılaştırmayı hepimiz yapıyoruz galiba ben opu olduğumda da odadaki bayanın 16 yumurtası toplanmıştı benimki 6 olunca baya bi üzülmüştüm ama herşey olacağına varıyor.Aslında yapmamız gereken başkalarından ziyade kendimize odaklanmamızve herşeyin güzel olacağaına inanmamız !!!Kizlar bugun opu yapildi.hic te korktugum gibi degilmis islem.uzuleyimmi sevineyimmi 3 tane toplandi.yanimdaki hastann 2 tane.bu iyimi kotumu bilmiyorum.yarin durumlari icin haber vereceklermis.yarini iple cekiyotum.Allah isteyen herkesi hayirlisiyla anne yapsın insallah
canım bir de sana adet olunca gel falan demedi değil mi? bize adetle ilgili birşey söylemedi direk o tarihlerde gelin dedi acaba unuttu mu diye aklıma geliyor! yine iğnelere başlamak için adet olmayı mı bekleyecez acaba?Kuzum hic uzulme bende kist yok ama folikullerim buyukmus. Bana da dogum kobtrol hapi verdi. 24 temmuzda tekrar randevu verdi. 11 e aldik.. sonu guzel olsun ben beklemeye raziyin..
Cevabınız için teşekkürler bizim sorunumuz sperm sayı düşüklüğü bende herhangi bir sorun yok şimdilik ama tedavi sürecinde her zaman bir aksilik çıkabiliyor 3 asilama dan 2 tanesi oldu ama biri boş gebelik diğeri kimyasal gebelik oldu inş sizlere de Rabbim hayırlı evlatlar nasip ederSelam öncelikle bu grubun gittiği merkezde ssk geçerli değil maalesef.Benim yorumum şu. Bu aşamada merkezini doktorunu kesin olarak seç ve doktor vitamin kullandırma gibi ön süreç isteyecekse o aşamaları tamamla.Geriye sadece rapor eksigin kalsın. Herşey hazır olur da bir aksilik çıkmazsa yumurta toplama belki yetişir. ILK yumurta toplama da yeterli sayıda olmazsa 2. toplama yetismez bence, sorun ne bilmiyorum ama rezerv veya kist sorunu varsa 2 toplama gerekebilir transferde zor açıkçası yani transfer yetismez gibi. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?