Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba, benim de bu sefer biraz enteresan ilerledi yumurta geliştirme süreci... Çok yumurta görünüyor 14-15 kadar ama bu sefer ki problem de hepsinin dengeli büyümemesi normalde bugün OPU olacaktı ama Kaan Bey sol taraftakilere 1 gün daha şans tanıyalım dedi. Çünkü sağ tarafta 3 tane 18 mm vardı onlar yeterli büyüklükteydi ama sol tarafta 2-3 tane 16 mm, 2 tane 15 mm var onların da en az 18 e ulaşması için 1 gün daha iğne verdi ve yarın toplama olacak. Yine 6-7 tane toplamayı umuyorum dedi. Benim zaten 2 embriyom var. Şimdi de 2-3 tane olsa yeter diyorum tabi gönlümden geçen 3 tane kaliteli embriyo. Ben hiç histereskopi falan sormadım daha. Çünkü yumurta toplamadan sonra 2 ay falan menopoz sürecinde olacağım. Gerisini sonra sorarım diye düşündüm.
Muayenenin çok kısa sürmesi konusunda katılıyorum. Gruptan bazı kızlar, odası yoğun soru soramıyorum ama muayene esnasında sorularımın hepsini soruyorum diyor. Ben onu bile tam yapamadığımı hissediyorum. Çoğu zaman kafamda bir dolu soru geri dönüyorum. Herkese farklı tedavi yöntem uyguluyor, özgün bir yöntemi var falan ama, bizim kilometrelerce yol kat ederek, bir sürü para harcayarak, ümitlerimizle oraya geldiğimiz bazen atnalıyor gibime geliyor. Bu ay ilaç ve hastane giderleri 9.000 TL kredi kartı olarak geri döndü düşün gerisini...
Eşim doktora sinirleniyor, bir yandan da onu frenlemeye çalışıyorum... Bence kafası 1500 gibi görünüyor falan diyor, örneğin geçen günkü yumurta toplama sonrası odasında bundan sonraki süreç hakkında konuştuğumuzda çikolata kistim olduğunu ben hatırlatmıştım. Bu durum, benim de aklımda soru işaretleri yaratıyor. İnşallah ben yanlış hissediyorumdur.

tamam canım çok sağol yok para sıkıntı değil allaha şükür...ben eskişehir acıbadem de yaptırdığımda ücretsizdi burayı merak ettim...kaan bey hakkında iyi yorumlar duyuyorum ailem izmirde geldiğimde uğrayabilirim diye düşünüyorum...bu arada tahlil falan istiyor mu tedaviye ortalama ne zaman sonra başlıyor

Tahlil sonuçlarınla gelmen iyi olur. İlave ne ister bilemiyorum ama sperm sayısı ve bayanda amh özellikle önemsediği testlerden. Hemen tedaviye başlayıp başlamamya da yine duruma göre karar verir. Genelde 1-2 ay vitamin kullandırıp sonra başlıyor gibi bir eğilimi var.

tamam canım çok sağol yardımların için

Canim öncelikle hayırlısı olsun umarım hersey istediğin gibi Olur. doktor konusunda birkaç şey paylaşmak istiyorum.ben ikinci tup bebek tedavimi kaan beyle gerçekleştirdim ve çok şükür olumlu oldu. Ama sonuc olumsuz ciksaydida eşime söylediğim şuydu ben tekrar denerse kaan beyle denerim. Çünkü daha önce iki asilamam ve bi tup bebek tedavim var bunlari Erol tavmergende yaptırdık ve size su kadarını soyliyim asla ve asla erol beyin cep teli verilmiyor.kendisiyle telefonda görüşmenin imkansız onun yerine önce sekreter sonra hemsirwyle gorusuyorsun ve en erken dört saat sonra hemşire sekretere bilgi veriyor sekreter sana bilgi veriyor. Bu arada bişey daha sormak istersen once azarlanip sonra iki güne falan cevap aloyorsun. Benim sonucum negatif çıktığında (ki testleri dışarıda yaptiriyosunuz) ben tüm gün ağla ağla sistim doktor bey lütfedip akşam dokuzda arayıp sonuc negatif dedi.dedim dalga geciyosunuz heralde bunu bende sonuca bakarak anlayabiliyorum bunu söylemek icinmi saat dokuza kadar aramadiniz.ayrica muayeneye gittiğinde içeriye annen esin vs gelemiyor ve doktora sorduğun her soruya bizden iyimi bilceksiniz gibi bir cevap aliyoaunuz.yani kaan bey diğer doktorların yanında melek emin olun.

canım allah gönlündekini verir inşallah! benimde merkezle ilgili kafama takılanlar oluyor ama mümkün olduğunca eşime yansıtmıyorum o daha tepkisel yaklaşıyor ama bazen benim dışımda gelişen durumlar oluyor o zaman müdehale edemiyorum mesela biz geçenki opudan sonra ben çalıştığım için rapor almam gerekiyordu raporu imzalatmak için 2 saat bekledik ilk önce kaan bey yemeğe gitti gelince imzalayacak dediler baya bi bekleyince eşim gitti sordu gelmedimi ne zaman gelecek diye kaan bey bugün gelmeyecek dediler madem gelmeyecek niye 2 saat bekletiyorsunuz diye tepki gösterdi haklı olarak sonra başka bir doktora imzalattılar mesela benim ismimi hep yanlış söylüyorlar ben en sonunda acaba başka birisiyle karıştırıyorlar mı diye gittim söyledim dosyaya yanlış yazmışlar hala farklı söylüyorlar evlenmeden önceki soyismimi de kullanıyorum ama bir türlü düzelmedi farklı söylüyorlar sürekli. bizim daha önceki tüp bebek tedavisinde eşimin ismiyle soyismi aynı olan birisinin işlem panosunda ismini gördüm bizim böyle bi işlemimiz yok söylenmedi dedim o başka birisi dediler karışıklık olmaz değil mi diye sorduğumda biz sperm testinde falan da eşinin adını da yazıyoruz demişlerdi ordan aklıma takılmıştı bu durum merkezde bazen böyle bir sistemsizlik, iletişim kopukluğu, özensizlik hissetsemde takmamaya bunlarla kafamı doldurmamaya çalışıyorum bundan önceki merkez bu konularda o kadar iyiydi ki kapadan girerken isminle karşılarlardı yapacagın her işlemi saatinden önce arayıp tekrar hatırlatırlardı ama sonuç ne oldu olumsuz o yüzden sonuç güzel olsunda başka birisinin işlemleriyle karıştırmadıkları sürece ismimi yanlış söylesinler! doktor muaynesinde her şey çok çabuk olup oldu bittiye geldiği için birçok şeyi soramıyorum allahtan bu blog var da sorularımızın birçoğuna burda cevap buluyorum.
biz de herşeyi kartla yaptıryoruz sürekli bu işlerle uğraştığımız için birikim yapma gibi bi durum yok ne yazıkki bizimde kredi kartları fırlayacak bu aralar allah ödeme kolaylığı versin ne diyelim!bu son olur inşallah!

[QUy, post: 41600608, member: 635629"]Merhaba, benim de bu sefer biraz enteresan ilerledi yumurta geliştirme süreci... Çok yumurta görünüyor 14-15 kadar ama bu sefer ki problem de hepsinin dengeli büyümemesi normalde bugün OPU olacaktı ama Kaan Bey sol taraftakilere 1 gün daha şans tanıyalım dedi. Çünkü sağ tarafta 3 tane 18 mm vardı onlar yeterli büyüklükteydi ama sol tarafta 2-3 tane 16 mm, 2 tane 15 mm var onların da en az 18 e ulaşması için 1 gün daha iğne verdi ve yarın toplama olacak. Yine 6-7 tane toplamayı umuyorum dedi. Benim zaten 2 embriyom var. Şimdi de 2-3 tane olsa yeter diyorum tabi gönlümden geçen 3 tane kaliteli embriyo. Ben hiç histereskopi falan sormadım daha. Çünkü yumurta toplamadan sonra 2 ay falan menopoz sürecinde olacağım. Gerisini sonra sorarım diye düşündüm.
Muayenenin çok kısa sürmesi konusunda katılıyorum. Gruptan bazı kızlar, odası yoğun soru soramıyorum ama muayene esnasında sorularımın hepsini soruyorum diyor. Ben onu bile tam yapamadığımı hissediyorum. Çoğu zaman kafamda bir dolu soru geri dönüyorum. Herkese farklı tedavi yöntem uyguluyor, özgün bir yöntemi var falan ama, bizim kilometrelerce yol kat ederek, bir sürü para harcayarak, ümitlerimizle oraya geldiğimiz bazen atnalıyor gibime geliyor. Bu ay ilaç ve hastane giderleri 9.000 TL kredi kartı olarak geri döndü düşün gerisini...
Eşim doktora sinirleniyor, bir yandan da onu frenlemeye çalışıyorum... Bence kafası 1500 gibi görünüyor falan diyor, örneğin geçen günkü yumurta toplama sonrası odasında bundan sonraki süreç hakkında konuştuğumuzda çikolata kistim olduğunu ben hatırlatmıştım. Bu durum, benim de aklımda soru işaretleri yaratıyor. İnşallah ben yanlış hissediyorumdur.[/QUOTE]

Canim hayirlisi olsun hakkında.inşallah güzel yumislerın olacak.ben öğle aramda aramıştım.söylemişlerdi embriyoların durumunu.
Biz tedaviyegecen sene bu zamanlar başladık.kasn beyle bir aşılama yaptık olumsuz oldu.arkadan da bir tüp bebek denemesi yaşadım.ikizlerime gebe kaldım ancak 8,5 haftalıkken bende kan pıhtılaşması olduğu içinkaybettim.simdi bayramdan sonra allah nasip ederse kalan 2 embriyomla tekrar edemeyeceğim.
Tedaviye başlamadan önce kaan beyin yoğunluğundan bizi istediğimiz kadar dinlememesinden, senin gibi aklındaki soruları soramamaktan dolayı şikayetçiydi.ayrıca kaan beyin bir günü bir gününe uymaz.bazen çok sıcak kanlı esprilidir,bazen çok sinirli.ama hangimizin her günü aynı ki.tüm bu sebeplerden dolayı başka merkezleri,başka doktorları dolaştım.çünkü ciddi bir para ödeyecektir ve en önemlisi anne olmak isterken yanlış ellerde denek olmak istemiyordum.geldiğimiz diğer merkezlerde apar topar tüp bebek yapmaya çalıştılar ve hemen isim maddi boyutunu anlatmaya başladılar.ama kaan bey sizi hazır girmediği surece on hazırlık vitaminler kullanmadan asla tüp bebek yapmıyordu ve dondurulmuş embriyo transferinin şansı nasıl arttırdığını anlatmıştı.diğer merkezlere ise şunu yapacak misiniz diye biz soruyordu.ben ve eşim gorduk ki diğer yerler kaan beyin ve irenbenin yanında çok acemi kalıyorlardı.kaan bey bazen sizi dinlemiyoruz gibi gorunur ya da sozunuzu kesip cevap verir.bu onun sizi dinlememesinden değil çok zeki olup demek istediğinizi anlayıp hemen cevap vermesinden kaynaklı.kaan bey sayesinde gebe kaldım sonuca ulaşamadım ama bu benim başkarrahatsızlığından kaynaklanıyordu.şimdi önce Rabbimin sonra da doktorunun sayesinde tekrar gebe kalacağıma ve gerekli tedbirleri alarak bir begime kavudacagima inanıyorum.bazen bu yoldaki herkes gibi ümitsizliğe kapıldığım günler olsa da hep olumlu düşünürsek ve vazgecmezsek bizler de bir gün anne olacağız inşallah.

Can
canım bir de sana adet olunca gel falan demedi değil mi? bize adetle ilgili birşey söylemedi direk o tarihlerde gelin dedi acaba unuttu mu diye aklıma geliyor! yine iğnelere başlamak için adet olmayı mı bekleyecez acaba?
Canım doğum kontrol ilacı verdi. 20 sinde bitiyor. 24 de reglynin 2. Günü oluyor. O yüzden hemen başlar diye düşünüyorum.

Can

Canım doğum kontrol ilacı verdi. 20 sinde bitiyor. 24 de reglynin 2. Günü oluyor. O yüzden hemen başlar diye düşünüyorum.
canım bu gün reglimin 3. günü daha 7 sinde bitse 20 günde falan oluyordum 27 si gibi falan olurum diye düşünüyordum ben ama ilaç bitince hemen olur mu onu bilmiyorum o yüzden kafama takılmıştı benim de doğum kontrol hapı 20 temmuzda bitecek dün hemen başladım kafamda yine sorular sorular sorular....

kizlar selam,
Kaan bey'de randevum vardi bugun. tahmin ettigim gibi yumurta rezervimi az buldu. ignelere baslatmadi, once destekleyelim yumurtalarini dedi (zaten bisuru vit.kullaniyodum ama eklemeler yapti) testojel verdi, koluma surucekmisim entresan geldi ne yalan solim:)) , adet duzenleyici verdi, 14-20si arasi kullanicakmisim. estrofem verdi. bi de haftaya bi tane gobekten igne verdi, gun asiri olcakmisim, haftaya gidicem hemsireler gostercek. sonrasi da sonraki muayene belli olcak. bakalim hayirlisi, uzun oldu ama benim de boyle gidiyor bakalim:)
bi de bisi sorcam kizlar, yumurtalar toplandiktan ne kadar sure sonra ader olunur acaba? sizin nasil olmustu?

doğum kontrol hapi daa bittikten 3 veya 4 gün sonra regly oluyorsun.. ben 2 sene düzenli kullandım evlendiğimde:)) sanki hemen olacakmş gibi..

kizlar yazmayi unutmusum, biosteron verdi bi de. ama prospektusunu okudum sinirlerim bozuldu azcik. kullananiniz var mi bunu? ne kadar sure kullandiniz, ne zamana kadar devam ettiniz? ve fayda etti mi...

kizlar yazmayi unutmusum, biosteron verdi bi de. ama prospektusunu okudum sinirlerim bozuldu azcik. kullananiniz var mi bunu? ne kadar sure kullandiniz, ne zamana kadar devam ettiniz? ve fayda etti mi...
hayırlısı olsun. biesteron aylarca kullandım. kaan bey sakın prospektüsünü okuma kafana bir sürü sey takılır hatta hiçbirşeyin internette araçtırmasını yapma demişti. dediği gibi hiçbir şeyi araştırmadım. böylece tedavi aşamasında kafam rahattı. bende biesteronun çok büyük etkisi olmamıştı. tek tük sivilce yapmıştı hatırladığım. testojel de kullandım. kolunun iç tarafına süreceksin. yanlış hayırlamıyorsam 1/4 olacaktı. moralini bozma. kaan beye güven. benimde rezervim azdı. hatta kötüydü. hayırlısı ne ise o olsun.

yumurtalar toplandıktan sonra adet düzenleyici ilaç kullanırsın. duruma göre 7 veya 10 gün. ilacı bıraktıktan 1 hafta içinde adet olursun. ben ilacı bıraktıktan 3. günü oluyordum. ama başka arkadaşlarda daha geç olduğu da oldu.

Arkadaslar bugun transfer sonrasi ikinci gun bitti. Pazartesi transferim oldu. Devamli yatamiyorum. Bilmiyorum dogru mu? Merdiven inip ciktigim.oluyor gunde 3-4 defa. Arada unutuyorum transfer oldugumu hatta. Bunlar sıkıntı olmaz umarım. Birde ilaclarimi.aynen kullaniyorum ama vagifem kullanmak korkutuyor acikcasi. Sanki zarar verecekmis hissi yaratiyor. Acikcasi simdiye kadar korudugum sakinligimi artik.koruyamiyorum. her yaptigim hataliymis yanlismis gibi geliyor. Tecrubeli olanlar nelere dikkat etti? Yardimci olursaniz sevinirim.

doğum kontrol hapi daa bittikten 3 veya 4 gün sonra regly oluyorsun.. ben 2 sene düzenli kullandım evlendiğimde:)) sanki hemen olacakmş gibi..
anladım canım ben bu tedaviler dışında hiç kullanmadım bu hapları bana bu hapları çok kullanırsan çocuğun olmaz demişlerdi olmayacaksa hap kullansanda kullanmasanda olmuyor demekki...

Bugun irembeden aradilar 3 emriuonjn 3 de dollenmemis dediler.anlamadigim su ki cumaya kadar gozlemletecegiz cuma gunu dondurup dondurmayacsgimizi bikdircez dediler.ne demek simdi bu.oldumu olmadimi olmadiysa cuma gunu beyi dondurcaklar.moralim o kadar bozuk o kadar uzgunumki...o kadar cok agladimki .bundan sonra be yapa agim ne olacak bilmiyorum.cok Üzgünüm cok.Allah yardimcim olsun.kalbim coook aciyor

Canim uzulme hic.. haklisin sinirlerin bozuluyor bu surecte ama sabir. 3. Gun veya 5. Gun embriyosu oluyor. Gelisimine gore donduruyorlar. Hakkinda hayirlisi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…