- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.921
Canım beni de ekleyebilirsin çikolata kisti bnm de sorun ilk deneme olacak rahim kalınlastırma aşamasındayımisteyenler bana bildirsinler, ben de ona göre bir tablo hazırliyim o zaman:)
Beni de ekleyebilirsin canım, sorun rezervi azlığıO zaman buyrun listemize kızlar:)
Eki Görüntüle 1571527
Cok iyi dusunulmus onceki yazilarda gormustum bende. O zaman beni debeklersen sevinirim. Yas 29 transfer gerceklesti sonucu beklemedeyim. Sorun sperm sayisi ve hareketi yetersizdi.O zaman buyrun listemize kızlar:)
Eki Görüntüle 1571527
Allah razi olsun cnm :)) ins ... Rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin sanada insallahDua ediyorum canı gönülden diliyorum. anne olmak isteyen herkes için, burda yazan arkadaşlar için. İnşallah kabul olur. İnşallah kocaman karnınız ve mucize bebekleriniz olur :))
Cnm benide eklersen sevinirim:)) erkek infertilitesi( Sperm sayisi yetersiz ) , transfere hazirlik asamasindayimisteyenler bana bildirsinler, ben de ona göre bir tablo hazırliyim o zaman:)
Amin canım inşallah herkese nasip olsunAllah razi olsun cnm :)) ins ... Rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin sanada insallah
Bizim sorunumuzda ayni Cnm. Kac yumurta embriyo olustu sizde acaba? Kacinci gün embriyosu transferi yapildi? Bende transfere hazirlik asamasindayim o yüzden soruOrum ..Cok iyi dusunulmus onceki yazilarda gormustum bende. O zaman beni debeklersen sevinirim. Yas 29 transfer gerceklesti sonucu beklemedeyim. Sorun sperm sayisi ve hareketi yetersizdi.
bende varım canım :) yaş 35. yumurta rezerv azlığı. çok şükür hamileyim.isteyenler bana bildirsinler, ben de ona göre bir tablo hazırliyim o zaman:)
Bende varım:)))isteyenler bana bildirsinler, ben de ona göre bir tablo hazırliyim o zaman:)
Canim 11 yumurta toplanmisti 7si dollendi 3. Gun dondurulup 2tane transfer yapildi yine 3. Gun embriyosu olarak. Islem oazartesi gerceklesti bugun islemden sonraki 3. Gun beklemedeyim canim.Bizim sorunumuzda ayni Cnm. Kac yumurta embriyo olustu sizde acaba? Kacinci gün embriyosu transferi yapildi? Bende transfere hazirlik asamasindayim o yüzden soruOrum ..
Durumumuz Cok benziyor Cnm ya . Benimde 11 toplandi 6 döllendi bizim 3 3 dondurulmus.. Sanirim 3 tane 3.gün transferi yapilacak. Kaan bey 2 transferlik embriyo var demisti cünkü..rabbim ins güzel sonuc almayi nasip etsin Cnm ..Canim 11 yumurta toplanmisti 7si dollendi 3. Gun dondurulup 2tane transfer yapildi yine 3. Gun embriyosu olarak. Islem oazartesi gerceklesti bugun islemden sonraki 3. Gun beklemedeyim canim.
canım ben de varım.eski listede ismimi hamile olarak görünce çok duygulandım.rabbim inşallah bu sefer de nasip eder hamileliği ama bu sefer hayırlısıyla da kucağıma alabilirim.sorun: morfoloji (erkek infertilitesi). kalan 2 embriyomla bayramdan sonra kalınlaştırmaya başlayıp transfere gideceğiz Rabbimin izninyle.isteyenler bana bildirsinler, ben de ona göre bir tablo hazırliyim o zaman:)
Bende varim yaş 33 sorun hasimato ve esimde hareket azlığı.ikinci deneme ikiz gebelikamin canım benim aminnnn!!!:)))) ne güzel dua ediyorsun, inşallah kabul olur:))
Insallah canim sonuc guzel olur. Biz iki tane konmasini kendimiz istedik kaan bey 1 tane transferden yanaydi sanki ama esimle iki transfer olmasi karari aldik. Umarim ttutunmuslardir. Seninde az kalmis transfere kadar zaman cabuk geciyorda transferden sonra gunler gecmek bilmiyor. Senin ve bu yoldaki herkes icin Allah yardimcimiz olsun canim.Durumumuz Cok benziyor Cnm ya . Benimde 11 toplandi 6 döllendi bizim 3 3 dondurulmus.. Sanirim 3 tane 3.gün transferi yapilacak. Kaan bey 2 transferlik embriyo var demisti cünkü..rabbim ins güzel sonuc almayi nasip etsin Cnm ..
Ben 5. Gun adet olmusum arkadasimMerhabalar size bir sorum olacaktı doğum kontrol hapı bittikten kaç gün sonra adet olunuyor
canım sen kendini boşa heba etmişsin eğer döllenme olmasaydı cumaya kadar gözlemezlerdi sadece hücre sayıları düşmediği için maksimum bi gün bekletebilecekleri bi durum var ama sende o olay yoktur olsaydı açıklarlardı sen yanlışanlamışsınıdr heycandan keşke aynı gün arayıp geri dönseydin kendini boşa üzmüşsün yarın inşallah 3nündedondurulduğu haberini alırsın :)
isteyenler bana bildirsinler, ben de ona göre bir tablo hazırliyim o zaman:)
canım bizim denememiz başka bir merkezdeydi ankarada iyi isim yapmış bir merkezdi bu kadar iyi ve profesyonel olduğunu söyleyen merkez 2 defa aynı yerde tüp bebek tedevisi görmüş olmamıza rağmen doğru dürüst bir açıklama yapmadılar ben de çikolata kisti olduğu için yumurta kalitesi düşük diyordu ama bize söylediği yumurta kalitesi düşük olduğu için de olabalir ama tam öyle de diyemem spermden de olabirlir tam öylede diyemem kem küm yani... ben de bu duruma çok sinirlendim sen profesyonel olduğunu iafade ediyorsan bana kem kümle açıklama yapmayacaksın hiçbir test inceleme yapmıyorlardı zaten ben kendim araştırp amh, fsha falan test yaptıryordum zorla gösteriyordum artık 3. de olumsuz olunca genetik test istediler ama onda da bişey çıkmadı en son allahtan ümit kesilmez gibi bir konuşma yaptı ondan sonrada bir daha gitmedik oraya standart bi tedavi yöntemleri var herkese uyguluyor olursa oluyor olmazsa hiç umurlarında olmuyor kaan beyi tercih etmemizdeki en büyük etken öncesinde tüm inceleme, test falan varsa yapıyor ona göre tedaviye başlıyor ve şu an çok şükür ki bu sayede 3 tane embriyomuz var ikinci yumurta toplama yapacaz hayırlısıyla doktorun asık suratı, merkezin tavrı hiç umrumda değil bu yüzden sonuca bakıyorum ben artık! kaan beyin istediği tset sonucunda eşimde morfoloji varmış sadece yumurtanın kalitesiz olmasında kaynaklanmıyormuş sorun. sorunun ne olduğunu bilirsen ona görede çözüm üretebilirsin anlayacağın!bak bu bizim 4. denememiz hep olumsuzdu sonuç şimdiye kadar döllenme olmadığı için transfer aşamasına bile geçememiştik pes etmedik maddi manevi gücümüz olduğu sürece devam edeceğiz her ne kadar çok yıpransak da çok yorulsakda biz güçlü olmzsak hiç olmuyor bu işler biz alıngan zayıf olduğumuz sürece eşlerde bu işlerden uzaklaşıyor biz güçlü olacağız, umutlu olcağız, sabırlı olacağız ki eşimize de doktorumuza da ışık tutacağız ne yazıkki bu süreçte işin ağırlığı bayanların üzerinde. bu yüzden güçlü olmak zorundayız.
canım hayırlısı olsun. kaan bey kaliteleri düşük olduğunu söylemiş. sanırım dondurulmayacak doğru mu anladım. canım yumurta kalitesi yetersiz olabilir eğer ki eşinde problem yok ise, (benim öyleydi) bunun için bulabilirsen arı sütü bal polen yap ve hergün sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı ye. kaliteye etki ettiği söyleniyor. ayrıca ben de sayıda yetersiz olduğu için incir kürünü de yapmıştım. ve ayrıca bal tarçın çörekotunu. ama bu iki kürü aynı aynda yapma. eğer bir kez daha tedavi olmak istiyorsan o zamana kadar deneyebilirsin. kaan beyle olan 4 opumda hep farklı yöntemler denedi. muhakkak sende de farklı bir yol izleyecektir. umarım hakkında hayırlısı olur inşallah.Dün kaan bey aradı.Döllenme olmuş ama kalite iyi değilmiş.2 gün bölünmede iyi değil.bu emriyolar seni gebe bırakmaz transfer yapmayalım dedi.malesef bu sefer transfer aşamasına bile gelemedim.ama pes etmeyeceğim.adette çağırdı belki farklı bir yöntem deneyecek bilmiyorum.Kaan beye güveniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?