Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Dua ediyorum canı gönülden diliyorum. anne olmak isteyen herkes için, burda yazan arkadaşlar için. İnşallah kabul olur. İnşallah kocaman karnınız ve mucize bebekleriniz olur :))
Allah razi olsun cnm :)) ins ... Rabbim bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin sanada insallah

Cok iyi dusunulmus onceki yazilarda gormustum bende. O zaman beni debeklersen sevinirim. Yas 29 transfer gerceklesti sonucu beklemedeyim. Sorun sperm sayisi ve hareketi yetersizdi.
Bizim sorunumuzda ayni Cnm. Kac yumurta embriyo olustu sizde acaba? Kacinci gün embriyosu transferi yapildi? Bende transfere hazirlik asamasindayim o yüzden soruOrum ..

Bizim sorunumuzda ayni Cnm. Kac yumurta embriyo olustu sizde acaba? Kacinci gün embriyosu transferi yapildi? Bende transfere hazirlik asamasindayim o yüzden soruOrum ..
Canim 11 yumurta toplanmisti 7si dollendi 3. Gun dondurulup 2tane transfer yapildi yine 3. Gun embriyosu olarak. Islem oazartesi gerceklesti bugun islemden sonraki 3. Gun beklemedeyim canim.

Canim 11 yumurta toplanmisti 7si dollendi 3. Gun dondurulup 2tane transfer yapildi yine 3. Gun embriyosu olarak. Islem oazartesi gerceklesti bugun islemden sonraki 3. Gun beklemedeyim canim.
Durumumuz Cok benziyor Cnm ya . Benimde 11 toplandi 6 döllendi bizim 3 3 dondurulmus.. Sanirim 3 tane 3.gün transferi yapilacak. Kaan bey 2 transferlik embriyo var demisti cünkü..rabbim ins güzel sonuc almayi nasip etsin Cnm ..

isteyenler bana bildirsinler, ben de ona göre bir tablo hazırliyim o zaman:)
canım ben de varım.eski listede ismimi hamile olarak görünce çok duygulandım.rabbim inşallah bu sefer de nasip eder hamileliği ama bu sefer hayırlısıyla da kucağıma alabilirim.sorun: morfoloji (erkek infertilitesi). kalan 2 embriyomla bayramdan sonra kalınlaştırmaya başlayıp transfere gideceğiz Rabbimin izninyle.

Durumumuz Cok benziyor Cnm ya . Benimde 11 toplandi 6 döllendi bizim 3 3 dondurulmus.. Sanirim 3 tane 3.gün transferi yapilacak. Kaan bey 2 transferlik embriyo var demisti cünkü..rabbim ins güzel sonuc almayi nasip etsin Cnm ..
Insallah canim sonuc guzel olur. Biz iki tane konmasini kendimiz istedik kaan bey 1 tane transferden yanaydi sanki ama esimle iki transfer olmasi karari aldik. Umarim ttutunmuslardir. Seninde az kalmis transfere kadar zaman cabuk geciyorda transferden sonra gunler gecmek bilmiyor. Senin ve bu yoldaki herkes icin Allah yardimcimiz olsun canim.

Dün kaan bey aradı.Döllenme olmuş ama kalite iyi değilmiş.2 gün bölünmede iyi değil.bu emriyolar seni gebe bırakmaz transfer yapmayalım dedi.malesef bu sefer transfer aşamasına bile gelemedim.ama pes etmeyeceğim.adette çağırdı belki farklı bir yöntem deneyecek bilmiyorum.Kaan beye güveniyorum.

isteyenler bana bildirsinler, ben de ona göre bir tablo hazırliyim o zaman:)

benide ekle canım rezerv az yaş 38 2.deneme iptal

haklısın biz her zaman güçlü olmak zorundayız.Kaan bey işini iyi yapan bir doktor.bu yönde şanslıyız.keşke yıllar önce tanımış olsaydım.

canım hayırlısı olsun. kaan bey kaliteleri düşük olduğunu söylemiş. sanırım dondurulmayacak doğru mu anladım. canım yumurta kalitesi yetersiz olabilir eğer ki eşinde problem yok ise, (benim öyleydi) bunun için bulabilirsen arı sütü bal polen yap ve hergün sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı ye. kaliteye etki ettiği söyleniyor. ayrıca ben de sayıda yetersiz olduğu için incir kürünü de yapmıştım. ve ayrıca bal tarçın çörekotunu. ama bu iki kürü aynı aynda yapma. eğer bir kez daha tedavi olmak istiyorsan o zamana kadar deneyebilirsin. kaan beyle olan 4 opumda hep farklı yöntemler denedi. muhakkak sende de farklı bir yol izleyecektir. umarım hakkında hayırlısı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…