- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.941
canım şu an hangi aşamadaydın, kusura bakma konuların içinde kaçırdımBende varım:)))
Yas 34 esimde morfoloji bende de rahim inceliği var..
evet canım çok haklısın maalesef herşeyimiz dışardan müdahale ile olacak. işte okumamak lazım sildim attım kafamdan ben de zaten herşeyi. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ve biran önce kavuşalım bebişlerimize... emeklerimize değer inşallah...canım normalde her kullandığım ilacın yan etkilerini falan okurdum ama bu süreç de hiç okumadım çünkü herşey ilaçla oluyor bu tedavi sürecinde adet oluyorsun ilaçla, adetin kesilecek ilaçla, yumurta oluşacak ilaçla....tabiki vücuda bu kadar dışaradan müdahale edilirken onun olumsuz etkileri olacak ama sonuç güzel olacaksa hepsini göze alıyorsun gözün birşey görmüyor o yüce duyguyu yaşayabilmek için annelik zaten fedakarlık demek, herşeyden vazgeçmek değil mi ???ben de 6 aydan fazla kullandım bıosteronu ben de sivilce yapmıştı sadece
canım liste güzel olmuş sanırım. ama bende hamile yazmıyorkızlar herkese günaydın,
kimseyi atlamadım umarım, listemizi oluşturdum. azcık renkli yaptım, içimiz açılsın diye, zaten zorlu bir süreçteyiz bari böyle şeylerle moralimizi yükseltelim dedim:)) maaşallah çok hamilemiz var listemizde, 3'te 1'imiz hamile:) inşallah hepimizin yanına koyarım o güzel kelimeyi:))
Eki Görüntüle 1572391
canım hayırlısı olsun. kaan bey kaliteleri düşük olduğunu söylemiş. sanırım dondurulmayacak doğru mu anladım. canım yumurta kalitesi yetersiz olabilir eğer ki eşinde problem yok ise, (benim öyleydi) bunun için bulabilirsen arı sütü bal polen yap ve hergün sabah akşam aç karnına bir tatlı kaşığı ye. kaliteye etki ettiği söyleniyor. ayrıca ben de sayıda yetersiz olduğu için incir kürünü de yapmıştım. ve ayrıca bal tarçın çörekotunu. ama bu iki kürü aynı aynda yapma. eğer bir kez daha tedavi olmak istiyorsan o zamana kadar deneyebilirsin. kaan beyle olan 4 opumda hep farklı yöntemler denedi. muhakkak sende de farklı bir yol izleyecektir. umarım hakkında hayırlısı olur inşallah.
A askmkcm canım hakkında hayırlısı inşallah Rabbim.emeklerinin mufakatini verecek bir günkalbiminozu nun dediklerini uygula inşallah şifa olur :)
Ben 5. Gun adet olmusum arkadasim
ay canım sorryycanım liste güzel olmuş sanırım. ama bende hamile yazmıyorsanırım o sütunda başka karışıklık daha var
İnsallah herkesin yanında hayırlısı ile en kısa zamanda hamile yazar. Bu arada ellerine saglık cok guzel olmus renkli renklikızlar herkese günaydın,
kimseyi atlamadım umarım, listemizi oluşturdum. azcık renkli yaptım, içimiz açılsın diye, zaten zorlu bir süreçteyiz bari böyle şeylerle moralimizi yükseltelim dedim:)) maaşallah çok hamilemiz var listemizde, 3'te 1'imiz hamile:) inşallah hepimizin yanına koyarım o güzel kelimeyi:))
Eki Görüntüle 1572391
Cnm Ben transfere hazirlik asamasindayim henuz hamile degilim hamile yazmissin ama Cok hosuma gitti :)))) ins yakinda burdan hamileyiiiim yazarim Allah nasip ederse ins.kızlar herkese günaydın,
Eki Görüntüle 1572391
Canım ellerine sağlık çok iyi düşünmüşsün. Eski listeye eklemiş kızlar sağolsun. Buraya da ekleyelim herkese umut olsun Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hamile olanlara sağlıklı Doğumlar nasip etsin inşallah. Bizdeki problem sperm hareket azlığı ve morfolojiydi şuan çok şükür hamileyim.bu arada YAŞ 26kızlar herkese günaydın,
Eki Görüntüle 1572391
Selam naber? Nasil gidiyor? Ikizleriniz gordunmu bi daha?Canım ellerine sağlık çok iyi düşünmüşsün. Eski listeye eklemiş kızlar sağolsun. Buraya da ekleyelim herkese umut olsun Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hamile olanlara sağlıklı Doğumlar nasip etsin inşallah. Bizdeki problem sperm hareket azlığı ve morfolojiydi şuan çok şükür hamileyim.bu arada YAŞ 26
inşallah canım benim inşallah:)) teşekkür ederim içimiz açılsın moral olsun hepimize renkli renkli:))İnsallah herkesin yanında hayırlısı ile en kısa zamanda hamile yazar. Bu arada ellerine saglık cok guzel olmus renkli renkli
ayy evet canım yanlışlıkla olmuş ama belki de Allah yazdırdıCnm Ben transfere hazirlik asamasindayim henuz hamile degilim hamile yazmissin ama Cok hosuma gitti :)))) ins yakinda burdan hamileyiiiim yazarim Allah nasip ederse ins.
sağol canım herkesi karıştırınca en azından şöyle toplu bi görelim kendimizi istedim. Allah bebişini sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım benim:)Canım ellerine sağlık çok iyi düşünmüşsün. Eski listeye eklemiş kızlar sağolsun. Buraya da ekleyelim herkese umut olsun Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hamile olanlara sağlıklı Doğumlar nasip etsin inşallah. Bizdeki problem sperm hareket azlığı ve morfolojiydi şuan çok şükür hamileyim.bu arada YAŞ 26
inşallah sonuç kısmında herkesin hamile yazdığı günleri görürüz!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?