- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #11.961
Merhaba canım. Ikizleri bu hafta gördüm iyilerdi çok şükür ama rahimdeki kanlı alan duruyor hala ne vücut Attı ne de rahim emdi. Doktor illa gitcek diye birşey yok bebekler Büyüdükçe onu kapatır ama bu sürede yatman Lazım dediler. Bunada şükür tabi Allah beterinden saklasın. Senin nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah. Bizim bugün 9.hafta bitiyor siz kaçtasınız?Selam naber? Nasil gidiyor? Ikizleriniz gordunmu bi daha?
inşallah amin...inşallah sonuç kısmında herkesin hamile yazdığı günleri görürüz!!!
isteyenler bana bildirsinler, ben de ona göre bir tablo hazırliyim o zaman:)
CanIm ellerine sağlık çok güzel olmuş. Bende 2. Toplatma için bekliyorum. Onı da yazarsan sevinirim.arkadaşlar işyerindeyim o kadar yoğunum ki hata yapıyorum devamlı kusura bakmayın
son hali budur:) yanlış olmaz heralde artık:)
Eki Görüntüle 1572728
İnşallah sonuç kısmında herkezin hamile yazar.. Ugurlar getirsin hepimize. Hamişlerin de bir an önce sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallahh.arkadaşlar işyerindeyim o kadar yoğunum ki hata yapıyorum devamlı kusura bakmayın
son hali budur:) yanlış olmaz heralde artık:)
Eki Görüntüle 1572728
sağol canımm:) tamam canım ekliyorum hemen:)CanIm ellerine sağlık çok güzel olmuş. Bende 2. Toplatma için bekliyorum. Onı da yazarsan sevinirim.
inşallah canım herkesin sonuç kısmına HAMİLE:) yazdığım günler olsun:)) amin canm aminn...İnşallah sonuç kısmında herkezin hamile yazar.. Ugurlar getirsin hepimize. Hamişlerin de bir an önce sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallahh.
İ
Olsun canim ya bebekler zarar görmediği sürece sıkıntı yok. Benimde ara ara kanlı akinti oluyor ama çok az oda bir haftadır yok çok şükür..bizim 10 hafta bitti. Haftaya ikili tarama testimiz varosndan bu sefer muayene arasını üç hafta yaptı merakatan çatlıyorum.den doktor degistirecektin degistirdinmiMerhaba canım. Ikizleri bu hafta gördüm iyilerdi çok şükür ama rahimdeki kanlı alan duruyor hala ne vücut Attı ne de rahim emdi. Doktor illa gitcek diye birşey yok bebekler Büyüdükçe onu kapatır ama bu sürede yatman Lazım dediler. Bunada şükür tabi Allah beterinden saklasın. Senin nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah. Bizim bugün 9.hafta bitiyor siz kaçtasınız?
arkadaşlar selam tekrar,
bişey sorcam, şimdi Kaan Bey bana bi sürü ilaç falan yazdı haftaya bi iğneye başlicam saizen diye. yumurta rezervim azmış, adetn 3. günü gidince toplam 6 yumurta gördüçok üzüldüm.. ben şimdi incir kürü falan bişeyler yapsam mı sizce destek olması için... faydası olur mu? sanırım toplamayı bırak ama sonrasına kalsın diye dondurup saklayacak yumurtam kalmicak ( çok üzgünüm...
canımsın... inan çok iyi geldi yazdıkların canım.. Kaan Bey'de öyle söylemişti bana, ama işte nasıl bir bilinmezlikse, insan dakka başı kafada bişeyler kuruyo.. Allahım inşallah sana tekrar nasip eder biran önce ve senle kalır bebişin. sen bişiy yapmış mıydın peki kür falan? bi de biosteron falan kullanmış mıydın?canım sakın üzülme.önemli olan sayısı değil yumurtaların kalitesi.bak benim de 6 yumurta taslağım vardı.6 sı da büyüdü ve toplandı.6 sı da kaliteli içi dolu yumurtalarmış.4 ü döllendi. hem de 1. kalite.2sini tansfer ettiler.hamile kaldım.sonra kaybettim.diğer ikisini de bayramdan sonra inşallah transfer edecekler.benim olduysa senin de olur kaliteli yumişlerin.moral bozmak yok.
Aramızda bir hafta varmış tam. Doktor değiştirmedim henüz çünkü gitmek istediğim doktor 6temmuzda geliyor tatilden pazartesi günü Kaan hocaya gidiyoruz yine bi aksilik olmazsa daha sonraki görüşme bulduğum doktorda olabilir. Birazda ilaçların bitmesini bekliyorum aslında. Sen bıraktın mı herşeyi? Kaan hocaya devam mı ?Olsun canim ya bebekler zarar görmediği sürece sıkıntı yok. Benimde ara ara kanlı akinti oluyor ama çok az oda bir haftadır yok çok şükür..bizim 10 hafta bitti. Haftaya ikili tarama testimiz varosndan bu sefer muayene arasını üç hafta yaptı merakatan çatlıyorum.den doktor degistirecektin degistirdinmi
canım çok sevindim bak sen 5 derken 9 u döllendi ne güzel inşallah hepsi kaliteli embriyolar olur!!! canım bu süreçte doktorun tedavisinin dışında doğal olarak bir şeyler yapmışmıydın ben de yaklaşık 1 ayım var yumurta toplatmak için bu süreyi boş geçirmek istemiyrom birşeyler yapayım diyorumMerhaba arkadaşlar embriyolog aradı. Çok şükür 11 taneden 9 u dollenmis. Bundan sonra pazar günü aramalarını bekleyeceğim. Bakalım kaçı 3 güne gidecek
Canım çok sevindim ya hadi gözünaydın inşallah hepsi çok güzel donacak 3.günde. Takdir ettim seni çok doğru bi karar verdin Allah tamamına da erdirsin inşallahMerhaba arkadaşlar embriyolog aradı. Çok şükür 11 taneden 9 u dollenmis. Bundan sonra pazar günü aramalarını bekleyeceğim. Bakalım kaçı 3 güne gidecek
Ben drgistirmedim canim degisirmiycemde kısmet olursa ama Brnde aralarda ablamin doktoruna gidocem ek olarak. Çünkü iki hafta bile zor geçiyor banAramızda bir hafta varmış tam. Doktor değiştirmedim henüz çünkü gitmek istediğim doktor 6temmuzda geliyor tatilden pazartesi günü Kaan hocaya gidiyoruz yine bi aksilik olmazsa daha sonraki görüşme bulduğum doktorda olabilir. Birazda ilaçların bitmesini bekliyorum aslında. Sen bıraktın mı herşeyi? Kaan hocaya devam mı ?
Canım 2.yumurta toplamamda ek olarak balparmağın arı sütü bal polen propolis karisimini sabah akşam kullandım. Bu fikri de buradaki kızlardan biri vermişti sağolsun. İsmi aklıma gelmiyorcanım çok sevindim bak sen 5 derken 9 u döllendi ne güzel inşallah hepsi kaliteli embriyolar olur!!! canım bu süreçte doktorun tedavisinin dışında doğal olarak bir şeyler yapmışmıydın ben de yaklaşık 1 ayım var yumurta toplatmak için bu süreyi boş geçirmek istemiyrom birşeyler yapayım diyorum
amin canım inşallah.yumurta toplamaya iğnelere başlamadan önce 2 ay biosteron kullandım.kür de yaptım.çörekotu ,bal,tarçın kürünü arkasından da incir kürünü ama iğnelere başlayınca kaan bey kızıyor. hem kürler hem de iğneler yumurtaları fazla uyarabiliyor.bu nedenle iğnelere başlayınca bir şey yapma derim ben.sadece kaan beyin verdiği ilaçları kullan.iğnelere başlamadan önceki ay kür yapabilirsin ama sen sanırım iğnelere bu ay başladın.bence kür yapma.canımsın... inan çok iyi geldi yazdıkların canım.. Kaan Bey'de öyle söylemişti bana, ama işte nasıl bir bilinmezlikse, insan dakka başı kafada bişeyler kuruyo.. Allahım inşallah sana tekrar nasip eder biran önce ve senle kalır bebişin. sen bişiy yapmış mıydın peki kür falan? bi de biosteron falan kullanmış mıydın?
tebrik ederim canım çok güzel bir sayı bu.inşallah hepsi üçüncü güne gidecek...Merhaba arkadaşlar embriyolog aradı. Çok şükür 11 taneden 9 u dollenmis. Bundan sonra pazar günü aramalarını bekleyeceğim. Bakalım kaçı 3 güne gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?