Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba kizlar bugün kontrolum vardi. 22-33 yumosum olmuş çarşamba kontrol muhtemelen cuma toplanacakmis. Şimdiden heyecan basti
Çok güzel bir haber inşallah hamilelik haberinide alırız sende kaan beyin hastasımısın sorun neydi ?

Kızlar bugün ilaçlarıma başladım huzur varmış ya sünni menopozdaydım ya beni çok zorluyordu. Sicak basmaları falan. Çok şükür artık geçecek :) kontrolede az kaldı 6 gün :)))

Çok gkesimde de ileri kareketli sprrm yok haber inşallah hamilelik haberinide alırız sende kaan beyin hastasımısın sorun neydi ?
Çok güzel bir haber inşallah hamilelik haberinide alırız sende kaan beyin hastasımısın sorun neydi ?
Evet kaan beyin hastasiyim bizim sorun ben pkoluyum esimdede ileri hareketli sperm yok

Bugün kontrolden geldim kızlar hayırlısıyla başlıyoruz bakalım herşey yolunda gidiyor şimdilik. İğnelerimi ilaçlarımı aldık bugün başladım cumartesi kontrole gidicem tekrar. İnşallah yumurtalar güzel güzel büyür

Keske sizin aşamalara gelsek bir an önce...
inşallah geleceksiniz canım ilk önce zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor biz kaan beyin yanına ilk haziranın 2sinde gitmiştik. 14 temmuzda opu oldu ama bak zaman geçti artık transfer için gün sayıyorum inşallah bebeğimin doğacağı günü sayacağız hepiniz sayacaksınız.

Boz 23 nisan da gittik hala.yumurta toplamaya calisiyoruz. Gercekten sabir isi. Insâllah sonunda bebeklerimize kavusuruz. sabrimizin meyvesini aliriz.

Ins canim. Ben de cuma gidecegim insallah buyurler :)

Bu tup bebek tedavisinde avantaj ama degil mi cok yumurta toplanmasi ? Peki gecen sefer toplanan yumurtalar dondurulamamis miydi ?
Evet avantaj biraz ama zor taraflarda var ohss olmuştum gecen sene çok zor günler geçirdim başka bi hastanede yaptirmistim. 25 yumurtadan 8 embriyo oluşturdular transferi 3 ay sonra yaptilar dondurulan embriyolarin hepsini cozmusler embriyolog dedi ki hepsi öldü sadece 1 tanesi yasiyor onu rtransfer ettiler oda tutunamadi.

OTE="cycas, post: 37397977, member: 474399"]Kızlar bugün ilaçlarıma başladım huzur varmış ya sünni menopozdaydım ya beni çok zorluyordu. Sicak basmaları falan. Çok şükür artık geçecek :) kontrolede az kaldı 6 gün :)))[/QUOTE]
Hayırlı uğurlu olsun canım

Denizaa canım hayırlısı olsun. Sağlam olsun 1 tane olsun. Kardan bebekliler kervanına katıldın. üzülme belki 2. Bir toplama olur ve daha iyi sonuçlar elde edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…