- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 163
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #1.201
Çok güzel bir haber inşallah hamilelik haberinide alırız sende kaan beyin hastasımısın sorun neydi ?Merhaba kizlar bugün kontrolum vardi. 22-33 yumosum olmuş çarşamba kontrol muhtemelen cuma toplanacakmis. Şimdiden heyecan basti
22 mi maasallah :) yasini ogrenebilir miyim ?Merhaba kizlar bugün kontrolum vardi. 22-33 yumosum olmuş çarşamba kontrol muhtemelen cuma toplanacakmis. Şimdiden heyecan basti
menopoz hariç sen eşittir benKızlar bugün ilaçlarıma başladım huzur varmış ya sünni menopozdaydım ya beni çok zorluyordu. Sicak basmaları falan. Çok şükür artık geçecek :) kontrolede az kaldı 6 gün :)))
evet yol arkadaşım transferimizde aynı gün olursa belki aynı gün doğururuzmenopoz hariç sen eşittir benyol arkadaşım
Çok gkesimde de ileri kareketli sprrm yok haber inşallah hamilelik haberinide alırız sende kaan beyin hastasımısın sorun neydi ?
Evet kaan beyin hastasiyim bizim sorun ben pkoluyum esimdede ileri hareketli sperm yokÇok güzel bir haber inşallah hamilelik haberinide alırız sende kaan beyin hastasımısın sorun neydi ?
32 :) yasindayim pkolu oldugum icin yumurta cok gecen senede yaptirdim 25 tane toplanmisti.22 mi maasallah :) yasini ogrenebilir miyim ?
evet gerçekten öyle neyse ki bir aksilik çıkmadı :) inşallah canımcanım için rahat olsun. yanlış birşey yoktur eminim. haklısın telaşlanmakta ama stres yumurtalara iyi gelmiyor. herşey güzel olacak hep böyle düşün.
Bu tup bebek tedavisinde avantaj ama degil mi cok yumurta toplanmasi ? Peki gecen sefer toplanan yumurtalar dondurulamamis miydi ?32 :) yasindayim pkolu oldugum icin yumurta cok gecen senede yaptirdim 25 tane toplanmisti.
Keske sizin aşamalara gelsek bir an önce...evet yol arkadaşım transferimizde aynı gün olursa belki aynı gün doğururuz
inşallah geleceksiniz canım ilk önce zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor biz kaan beyin yanına ilk haziranın 2sinde gitmiştik. 14 temmuzda opu oldu ama bak zaman geçti artık transfer için gün sayıyorum inşallah bebeğimin doğacağı günü sayacağız hepiniz sayacaksınız.Keske sizin aşamalara gelsek bir an önce...
Boz 23 nisan da gittik hala.yumurta toplamaya calisiyoruz. Gercekten sabir isi. Insâllah sonunda bebeklerimize kavusuruz. sabrimizin meyvesini aliriz.inşallah geleceksiniz canım ilk önce zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor biz kaan beyin yanına ilk haziranın 2sinde gitmiştik. 14 temmuzda opu oldu ama bak zaman geçti artık transfer için gün sayıyorum inşallah bebeğimin doğacağı günü sayacağız hepiniz sayacaksınız.
Ins canim. Ben de cuma gidecegim insallah buyurler :)Bugün kontrolden geldim kızlar hayırlısıyla başlıyoruz bakalım herşey yolunda gidiyor şimdilik. İğnelerimi ilaçlarımı aldık bugün başladım cumartesi kontrole gidicem tekrar. İnşallah yumurtalar güzel güzel büyür
Ins canim. Ben de cuma gidecegim insallah buyurler :)
inşallah canım..Boz 23 nisan da gittik hala.yumurta toplamaya calisiyoruz. Gercekten sabir isi. Insâllah sonunda bebeklerimize kavusuruz. sabrimizin meyvesini aliriz.
Evet avantaj biraz ama zor taraflarda var ohss olmuştum gecen sene çok zor günler geçirdim başka bi hastanede yaptirmistim. 25 yumurtadan 8 embriyo oluşturdular transferi 3 ay sonra yaptilar dondurulan embriyolarin hepsini cozmusler embriyolog dedi ki hepsi öldü sadece 1 tanesi yasiyor onu rtransfer ettiler oda tutunamadi.Bu tup bebek tedavisinde avantaj ama degil mi cok yumurta toplanmasi ? Peki gecen sefer toplanan yumurtalar dondurulamamis miydi ?
Amin inşallahinşallah canım..
Denizaa canım hayırlısı olsun. Sağlam olsun 1 tane olsun. Kardan bebekliler kervanına katıldın.Benimki biraz karmasik hem mutluyum hem uzgun hastaneden aradilar yumurtalarimdan sadece birtanesi 1.kalite dondurulmus digerleri bizi birakmisherseyin hayirlisini istedik demekki buymus bizim istedigimiz bi evlatti suan kardan bi bebegim var allah kucagimizada almayi nasip eder insallah tum isteyenler icin duam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?