Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hayırlısı olsun canım. Büyütücü iğneleri mi başladın. 10 güne opun var desene. Maşallah diyelim herşey Güzel gelişsin. Yine aynı marka iğnelerlemi devam farklı birşey varmı canım. Üffff kendimi çömez gibi hissettim

[QUOTEgelsinkalbiminozu, post: 37404027, member: 601666"]Günaydın arkadaşlar. Kaç gündür giremedim. Tahlillerimi yaptırmaya gidiyorum. [/QUOTE]
Kolay gelsin canım

Arkadaşlar ben ordudayım izmirdeki doktor ve kurumları tanımıyorum orada tedavi görmeyi planlıyorum bana bilgi verirmisiniz? tedavi gördüğünüz dr ve kurum önerir misiniz?

kalbiminozu inşallah güzel.sonuçlarla gelirsin
sağol canım. yaptırdım bitti sonunda. b12 yüksek çıktı ama kaan bey bırak demişti. d vitamini de yetersiz seviyede. diğerleri normal çok şükür. sen nasılsın canım? ilaçların yan etkisi varmış galiba. baş ağrısı kabızlık falan yapıyormuş galiba. umarım sende herşey yolunda gidiyordur

Arkadaşlar ben ordudayım izmirdeki doktor ve kurumları tanımıyorum orada tedavi görmeyi planlıyorum bana bilgi verirmisiniz? tedavi gördüğünüz dr ve kurum önerir misiniz?
arkadaşım öncelikle hayırlısı olsun.izmir irenbe bence bu işin kompetanı. Kaan bey'in ise tecrübesi, ilgisi tartışılmaz. ve başka illerden gelen bir sürü hastası var. ayrıca gelişmiş bir laboratuvarı var. istersen telefon ile ön görüşme yapabilirsin. ve kararını ona göre verirsin.

Arkadaşlar merhaba geçen eylül ayı adetten sonra gitmiştik Kaan Beye vitaminler verdi adetle birde iğnelere başladık. Sorunumuz eşimde ileri hareketli sperm sayısı az. Ben de ise bir problem yok . Yarın OPU var . Yumurta baya toplanır güzel dedi Kaan Bey. Yumurta toplama işlemi için biraz stresliyim sanırım.Birde kullandığım iğnelerden galiba belim kasıklarım baya ağrıyor, karnım ve göğüslerim çok şiş ve acıyor. İlaçların etkileri beni baya zorladı. opu dan sonra rahatlaycakmışım neyse ki. Adetten sonra da rahim çizme işlemi yapılacak sonraki ay transfer yapılacakmış .Bu da aralık ayına tekabül ediyor . Umarım 2015 e herkes karnında bebişleriyle merhaba der ...

Kızlar günaydın bugün oğlumun doğum gününü kutlayacağız inşallsh bir sonraki doğum gününde ona hediye olarak bir kardeş veririm rabbim bu duyguyu en kısa zamanda sizede tattırsın
canımoğlunun doğum günü kutlu olsun umarım önümüzdeki sene daha kalabalık bir aile olarak kutlarsınız oğlunun minik bir kız kardesi olsa hiç fena olmaz hani dimi

aynı gun doğurmasak da kesın tanıştıralım çocuklarımızı ben gelırım senın yanına
ayyy ne güzel olur inşallah canım
bu arada bilmeyen arkadaşlarımız biz çok ilginç bir tesadüf yaşıyoruz menekseg5 ile benim opum ondan önce olmuştu ama hep benzer tedavi protokolündeydik sonra benim onunda bir şekilde transferi ertelendi ve şuan biz aynı gün başladık ilaçalara pazartesi ikimizinde kontrolü var bu gidişle aynı gün transferimiz olacak gibi kader ortağım yol arkadaşım

sana kesinlikleşüphe etmeden kaan beyi tavsiye ediyorumm. izmirde başka adres düşünme bile hakkında hayırlısı olsun.

benimde b12 yüksek ben birde liseye giderken böyle b12 vitamini kullanmıştım anemisi için o zaman yüksek çıkmıştı ancak düşmüştü şimdi gene yükseldi 1022 maşallahı var
sen d vit ampul içmemişmiydin ? o yumurta kalitesinde çok önemliymiş hatta onunla ilgili irenbenin sayfasında bir yazı var. en az bi kaç flokon daha içersin o vakit benimki normalmiş. ben irenbeye vermiştim kanı oradan arayıp normal dediler.
çok şükür iyiyim canım yok vallah bir yan etkisi çok şükür menopozun yan etkileri geçiyor yaa çok mutluyum ayrıca kontrole son 5 gün kaldı şafak sayıyorum resmen. senin microgynon perşembemi bitecekti?

merhaba canım aramıza hoşgeldin opu işlemi için hiç stres yapma çok rahat geçiyor hata hiçbirşey anlamıyorsun uyuduğun için. İnşallah güzel güzel bir sürü yumurtan toplanır. hakkında hayırlısı olsun.

hayırlısı olsun inşallah benimde yarın kontrolüm war muhtemelen cuma toplanacak yumurtalar 1 ay sonrada transfer dedi hemen hemen aynıyız benimde kasıklarımda ağrılar war. inşaalah 2015 hepimize uğurlu gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…