Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

İnşallah hayırlı haberler werin bize

Ay ne güzel heyecanlandım bak şimdi. Hep okurdum bu forumları ilk defa üye olup yorum yapma cesareti buldum. Kendim gibi insanlarla konuşmak gerçekten iyi geldi. İnşallah sorunsuz geçiririz bu dönemi. Anne olmayı gerçekten çok istemek nasıl bişey burayı okuyarak kendimi dinleyerek daha iyi anlıyorum...

hayırlısı olsun arkadaşım. inşallah güzel yumurtaların toplanır ve kaliteli mis gibi kardan bebeklerin olur stres yapma bir anda herşey olup bitecek.

canım ben 4 ay önce tahlil yaptırdığımda d vitamini '0'.dı. hatta serum bile ayrıldı yazıyordu. bende adetimin olmasını bekliyorum evet perşembe cNım inşallah aynı güne denk geliriz kontrolde

canım ben 4 ay önce tahlil yaptırdığımda d vitamini '0'.dı. hatta serum bile ayrıldı yazıyordu. bende adetimin olmasını bekliyorum evet perşembe cNım inşallah aynı güne denk geliriz kontrolde
aa pazartesi için biraz zor randevu alabilirsin canım talep çok

peki bugün kaç çıktı? sıfır nedir yaa sende hiç güneş yüzü görmemişsin boş zamanlarından norveçtemi takılıyorsun güneş yüzü görmemişsin

aa pazartesi için biraz zor randevu alabilirsin canım talep çok
evet öyle görünüyor ama yinede şansımı denerim. ilacı bıraktıktan tam olarak kaç gün geçiyor. sen 4 gün dedin diğer arkadaşlarda söylerse yarın ona göre randevu alırım

peki bugün kaç çıktı? sıfır nedir yaa sende hiç güneş yüzü görmemişsin boş zamanlarından norveçtemi takılıyorsun güneş yüzü görmemişsin
hala gülüyorum Allah.ta sen güldürsün. belkide soğuk iklimden gelenlerle çok takıldım şimdi 25 diyor ama referansın altında yetersiz diyor. bakalım canım bencede bir iki ampul d vit verebilir.

hala gülüyorum Allah.ta sen güldürsün. belkide soğuk iklimden gelenlerle çok takıldım şimdi 25 diyor ama referansın altında yetersiz diyor. bakalım canım bencede bir iki ampul d vit verebilir.
ne demek her zaman
kesin veriri benim ilk değerim 37 idi ben iki tane içmiştim şimdi iyiymiş

Niye cozmusler ki yanlis bir islem var dimi ortada ?

Hayirli olsun ne guzel hizli bir surecte ilerliyorsunuz. Sonucu da guzel olur ins. yumurta sayin fazla buyuk ihtimal o yuzden agrilarin var. yumurta toplama isleminde bir sey hissetmiyorsun. gozunu ac kapa geciyor her sey :)

Evet hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz ve tek bir amacimiz var anne olmak Allahim inşallah bizede bu duyguyu yasatir. Opudan korkma hiçbirşey hissetmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…