- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #1.241
İnşallah hayırlı haberler werin bizeayyy ne güzel olur inşallah canım
bu arada bilmeyen arkadaşlarımız biz çok ilginç bir tesadüf yaşıyoruz menekseg5 ile benim opum ondan önce olmuştu ama hep benzer tedavi protokolündeydik sonra benim onunda bir şekilde transferi ertelendi ve şuan biz aynı gün başladık ilaçalara pazartesi ikimizinde kontrolü var bu gidişle aynı gün transferimiz olacak gibi kader ortağım yol arkadaşım
hayırlısı olsun inşallah benimde yarın kontrolüm war muhtemelen cuma toplanacak yumurtalar 1 ay sonrada transfer dedi hemen hemen aynıyız benimde kasıklarımda ağrılar war. inşaalah 2015 hepimize uğurlu gelir
hayırlısı olsun arkadaşım. inşallah güzel yumurtaların toplanır ve kaliteli mis gibi kardan bebeklerin olurArkadaşlar merhaba geçen eylül ayı adetten sonra gitmiştik Kaan Beye vitaminler verdi adetle birde iğnelere başladık. Sorunumuz eşimde ileri hareketli sperm sayısı az. Ben de ise bir problem yok . Yarın OPU var . Yumurta baya toplanır güzel dedi Kaan Bey. Yumurta toplama işlemi için biraz stresliyim sanırım.Birde kullandığım iğnelerden galiba belim kasıklarım baya ağrıyor, karnım ve göğüslerim çok şiş ve acıyor. İlaçların etkileri beni baya zorladı. opu dan sonra rahatlaycakmışım neyse ki. Adetten sonra da rahim çizme işlemi yapılacak sonraki ay transfer yapılacakmış .Bu da aralık ayına tekabül ediyor . Umarım 2015 e herkes karnında bebişleriyle merhaba der ...
canım ben 4 ay önce tahlil yaptırdığımda d vitamini '0'.dı. hatta serum bile ayrıldı yazıyordu. bende adetimin olmasını bekliyorum evet perşembe cNım inşallah aynı güne denk geliriz kontroldebenimde b12 yüksek ben birde liseye giderken böyle b12 vitamini kullanmıştım anemisi için o zaman yüksek çıkmıştı ancak düşmüştü şimdi gene yükseldi 1022 maşallahı var
sen d vit ampul içmemişmiydin ? o yumurta kalitesinde çok önemliymiş hatta onunla ilgili irenbenin sayfasında bir yazı var. en az bi kaç flokon daha içersin o vakit benimki normalmiş. ben irenbeye vermiştim kanı oradan arayıp normal dediler.
çok şükür iyiyim canım yok vallah bir yan etkisi çok şükür menopozun yan etkileri geçiyor yaa çok mutluyum ayrıca kontrole son 5 gün kaldı şafak sayıyorum resmen. senin microgynon perşembemi bitecekti?
aa pazartesi için biraz zor randevu alabilirsin canım talep çokcanım ben 4 ay önce tahlil yaptırdığımda d vitamini '0'.dı. hatta serum bile ayrıldı yazıyordu. bende adetimin olmasını bekliyorum evet perşembe cNım inşallah aynı güne denk geliriz kontrolde
peki bugün kaç çıktı? sıfır nedir yaa sende hiç güneş yüzü görmemişsin boş zamanlarından norveçtemi takılıyorsun güneş yüzü görmemişsincanım ben 4 ay önce tahlil yaptırdığımda d vitamini '0'.dı. hatta serum bile ayrıldı yazıyordu. bende adetimin olmasını bekliyorum evet perşembe cNım inşallah aynı güne denk geliriz kontrolde
evet öyle görünüyoraa pazartesi için biraz zor randevu alabilirsin canım talep çok
aaa lüften ben 4 gün demedim 3 gün 15 saat dedimevet öyle görünüyorama yinede şansımı denerim. ilacı bıraktıktan tam olarak kaç gün geçiyor. sen 4 gün dedin diğer arkadaşlarda söylerse yarın ona göre randevu alırım
peki bugün kaç çıktı? sıfır nedir yaa sende hiç güneş yüzü görmemişsin boş zamanlarından norveçtemi takılıyorsun güneş yüzü görmemişsin
aaa lüften ben 4 gün demedim 3 gün 15 saat dedim
ne demek her zamanhala gülüyorum Allah.ta sen güldürsün. belkide soğuk iklimden gelenlerle çok takıldım şimdi 25 diyor ama referansın altında yetersiz diyor. bakalım canım bencede bir iki ampul d vit verebilir.
Niye cozmusler ki yanlis bir islem var dimi ortada ?Evet avantaj biraz ama zor taraflarda var ohss olmuştum gecen sene çok zor günler geçirdim başka bi hastanede yaptirmistim. 25 yumurtadan 8 embriyo oluşturdular transferi 3 ay sonra yaptilar dondurulan embriyolarin hepsini cozmusler embriyolog dedi ki hepsi öldü sadece 1 tanesi yasiyor onu rtransfer ettiler oda tutunamadi.
Hayirli olsun ne guzel hizli bir surecte ilerliyorsunuz. Sonucu da guzel olur ins. yumurta sayin fazla buyuk ihtimal o yuzden agrilarin var. yumurta toplama isleminde bir sey hissetmiyorsun. gozunu ac kapa geciyor her sey :)Arkadaşlar merhaba geçen eylül ayı adetten sonra gitmiştik Kaan Beye vitaminler verdi adetle birde iğnelere başladık. Sorunumuz eşimde ileri hareketli sperm sayısı az. Ben de ise bir problem yok . Yarın OPU var . Yumurta baya toplanır güzel dedi Kaan Bey. Yumurta toplama işlemi için biraz stresliyim sanırım.Birde kullandığım iğnelerden galiba belim kasıklarım baya ağrıyor, karnım ve göğüslerim çok şiş ve acıyor. İlaçların etkileri beni baya zorladı. opu dan sonra rahatlaycakmışım neyse ki. Adetten sonra da rahim çizme işlemi yapılacak sonraki ay transfer yapılacakmış .Bu da aralık ayına tekabül ediyor . Umarım 2015 e herkes karnında bebişleriyle merhaba der ...
Ay ne güzel heyecanlandım bak şimdi. Hep okurdum bu forumları ilk defa üye olup yorum yapma cesareti buldum. Kendim gibi insanlarla konuşmak gerçekten iyi geldi. İnşallah sorunsuz geçiririz bu dönemi. Anne olmayı gerçekten çok istemek nasıl bişey burayı okuyarak kendimi dinleyerek daha iyi anlıyorum...
Bu yaz epey bir gumeslendim ben bol bol d vitamini olsun diye :)hala gülüyorum Allah.ta sen güldürsün. belkide soğuk iklimden gelenlerle çok takıldım şimdi 25 diyor ama referansın altında yetersiz diyor. bakalım canım bencede bir iki ampul d vit verebilir.
Devlet hastanesi olunca böyle oluyor can im tam 1 sene sürdüpurplelifost: 37413773 .!.:Niye cozmusler ki yanlis bir islem var dimi ortada ?
Ay ne güzel heyecanlandım bak şimdi. Hep okurdum bu forumları ilk defa üye olup yorum yapma cesareti buldum. Kendim gibi insanlarla konuşmak gerçekten iyi geldi. İnşallah sorunsuz geçiririz bu dönemi. Anne olmayı gerçekten çok istemek nasıl bişey burayı okuyarak kendimi dinleyerek daha iyi anlıyorum...
Hay allah! peki kac yasindasin ? Bu 2. Tup bebek denemesi mi olacak ?Devlet hastanesi olunca böyle oluyor can im tam 1 sene sürdü
Hay allah! peki kac yasindasin ? Bu 2. Tup bebek denemesi mi olacak ?
canım sanırım aydında yaşıyorsun aydında yapan yermi var yoksa ilkinide izmirdemi yaptırdın ?32 yasindayim evet can im 2. Denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?