- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #1.281
CanimArkadaşlar irenbe Kaan beyin tedavi ücreti nedir bilgi verirmisiniz?
Arkadaşlar irenbe Kaan beyin tedavi ücreti nedir bilgi verirmisiniz?
Can E="agapo, post: 37423719, member: 622296"]Hayırlı haberler canım keşke bende o aşamaya gelebilsem
Ben 15gün oldu canım vitamin kullanıyorum birde yumurta rezervini arttırmak icin biesteron kullanıyorum bizim hazirlik aşamasi 2veya 3ayi bulacakmış biraz sabır gerek senin yumoşların toplanacakti demi hadi bakalim insallaah sağlikli kaliteli yumosların olurAgapo Sen hangi aşamadasin canim
Canım çok teşekkürederim sen neler yapiyorsun ?
iyi canım ne yapayım adet zamanımı bekliyorum. bu arada biesteron baş ağrısından ziyade sivilce yaptı bende. saçlarım dökülüyordu daha da çok dökülmeye başladı ve ayrıca tüylerin kılların çıkış süresini kısalttıKızlar biesteron sizdede baş ağrısı yaptımı birde içimde bir baygınlık var ben biesterona bağladım öteki vitaminler yapmiyordur herhalde
hayırlı haberlerle gelirsin inş. swallowKizlar yarin catlatma iğne mi yapiorum. Cumartesi opu var
benim nerdeyse iğneler ilaçlar dahil muayeneler opu masrafı 10000 tl.ye mal oldu.Canim toplamda 7000 buluyor ilaçlar dahil
inşallah canım vitamin kullanmak ii hem vücüdunu hem rahimi kuvvetlendiriyor. tüp bebeğe hazırlıyor. hayırlısı olsun hepimiz içinBen 15gün oldu canım vitamin kullanıyorum birde yumurta rezervini arttırmak icin biesteron kullanıyorum bizim hazirlik aşamasi 2veya 3ayi bulacakmış biraz sabır gerek senin yumoşların toplanacakti demi hadi bakalim insallaah sağlikli kaliteli yumosların olur
saol canım benim inşallah hepimize gelişmeleri paylaşıcam burdanhayırlı haberlerle gelirsin inş. swallowAllAh yardımcın olsun.
çok olmuş senin benim opu dahil 6000 harcadık 1000 tlye bi opreasyon var toplam 7000benim nerdeyse iğneler ilaçlar dahil muayeneler opu masrafı 10000 tl.ye mal oldu.
Can E="agapo, post: 37423719, member: 622296"]Hayırlı haberler canım keşke bende o aşamaya gelebilsem[/QUOTE
Teşekkür ederim korktugum gibi gecmedi ilk adimi atlattik şükür. ..Evet hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz ve tek bir amacimiz var anne olmak Allahim inşallah bizede bu duyguyu yasatir. Opudan korkma hiçbirşey hissetmiyorsun.
Cok Sagol arkadasim ilk kismi altlattik bakalim sira bekleme...hayırlısı olsun arkadaşım. inşallah güzel yumurtaların toplanır ve kaliteli mis gibi kardan bebeklerin olurstres yapma bir anda herşey olup bitecek.
Teşekkür ederim korktugum gibi gecmedi ilk adimi atlattik şükür.
.hayırlısı olsun sıra transferde benim cumartesi opu
Kizlar selam sabah Opu ya girdim cok fazla kasik agrim yok ama karnim şiş ve makat bölgesinden bicak gibi giren sancilarim var.Gaz sancisi olabilcegi soylendi.Opu dan sonra bunu yasayan var mi ? Yatarken iyi dönüşlerde ve popo üstüne oturuşta biçak gibi saplaniyor meret...
Her sey iyi gidecek canim. Hayirlisi olsun :)Kizlar yarin catlatma iğne mi yapiorum. Cumartesi opu var
Bugun Opu vardi benim de. Sikintili bi dureci yok gayet rahat uyuyupbuyanacaksin. Bol kaliteli yumurta haberleri Insallah. ..Kizlar yarin catlatma iğne mi yapiorum. Cumartesi opu var
Biz 6 aydir vitamin destegi kullaniyoruz. 2. Kez toplama olacak. Simdilik 14 bini buldu. kisiye gore ve tedaviye gore degisiyor.benim nerdeyse iğneler ilaçlar dahil muayeneler opu masrafı 10000 tl.ye mal oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?