Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

inşallah canım bizde 8:30 da yola çıkacağız ben hazırlanabilirsem inşallah karşılaşırız canım
aynı sorun bende de var canım..izmire gideceğimiz gün hazırlanamıyorum son 2 seferdir geç kalıyoruz zaten..süsümüz eksik olmuyo doktora da gitsek

aynı sorun bende de var canım..izmire gideceğimiz gün hazırlanamıyorum son 2 seferdir geç kalıyoruz zaten..süsümüz eksik olmuyo doktora da gitsek
süsten ziyade sanırım heyecandan elim ayağıma dolanıyor lütfen yarın geç kalmayın amasonra görüşemeyiz

TE="cycas, post: 37487435, member: 474399"] kalbiminozu canım sen aldın mı randevu ? birde kim vardı yarın randevusu olan agapo purplelife34 hanginizindi ?[/QUOTE]
Benim randevum yok canım kasımın ortasında gideceğim inşallah o zaman karşılaşırız biraz rahatlarım belki çok gergin oluyorum heyecan basıyor

agapo sorma canım bende de doktor fobisi var beklerken elim ayağım titriyor eşime bile takıyorum ya ne rahatsın gazete okuyorsun diye

bende ki rahatlık başa bela..Kaan beye sizin neden hiç resminiz yok çocuklarla dedim ..adam bi dumur oldu hemşiresi Kaan bey daha 1,5 senedir burda çocukları doğmadı daha dedio resimler çok güzell ama demi kocama hep gösteriyorum ikizlerin resimlerini hiç etkilenmiyor bile

ammaan canım sende tamam ikiz güzel şirin ama bakması zordur zaten bizim ikiz olursa yandık tek olsun temiz iş inşallah rabbim hayırlısını veririr.. sende bayağı rahatmışsın ama benim eşimde hep bunu merak ediyordu dur hemen söyleyim cevabını

inşallah canım. hiç aceleye getirmeyeceğim. bu sefer daha çok inanıyorum inşallah güzel kaliteli yumilerin olur. bu arada kaç yumurta gözüküyordu? kontrol ne zaman?

Dün kontroldeydim şimdilik herşey güzel gidiyor aynı anda büyüyorlar neyse ki :) 8-9 adet var şimdilik salı günü daha da netleşir sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…