- 28 Şubat 2010
- 485
- 642
- 408
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #1.381
inşallah canım bizde 8:30 da yola çıkacağız ben hazırlanabilirseminşallah karşılaşırız canım
süsten ziyade sanırım heyecandan elim ayağıma dolanıyoraynı sorun bende de var canım..izmire gideceğimiz gün hazırlanamıyorum son 2 seferdir geç kalıyoruz zaten.. süsümüz eksik olmuyo doktora da gitsek
Inşallah canımHayirlisi olsun canim. Insallah onlar da embryo olur. Onun icin de 2 gun sonra ararlar sanirim.
erken geleceğim bekleeee beniiiiiisüsten ziyade sanırım heyecandan elim ayağıma dolanıyorlütfen yarın geç kalmayın amasonra görüşemeyiz
bakkk gelmezsen bende sana yarın öyle şarkı söylerim bekledim de gelmedin....erken geleceğim bekleeee beniiiiii
Allah korusun canım hasta olma
Rahat olman çok güzel yapı meselesi canım herhalde görüşmeler çoğaldıkça daha rahat olacağımben niye rahatım acaba bir sorun mu var bende
bencede rahat olman çok iyi bende ki fobi elimde değil kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor o yüzden tüm soracaklarımı unutuyorumben niye rahatım acaba bir sorun mu var bende
ammaan canım sende tamam ikiz güzel şirin ama bakması zordur zaten bizim ikiz olursa yandıkbende ki rahatlık başa bela..Kaan beye sizin neden hiç resminiz yok çocuklarla dedim ..adam bi dumur oldu hemşiresi Kaan bey daha 1,5 senedir burda çocukları doğmadı daha dedi o resimler çok güzell ama demi kocama hep gösteriyorum ikizlerin resimlerini hiç etkilenmiyor bile
geben buralardayım siz haftasonu pek yazmayınca bende yazmıyorum
ee yarın kimler geliyor bakalım kaan beyi ziyarete benim randevum saat 11 de
inşallah canım. hiç aceleye getirmeyeceğim. bu sefer daha çok inanıyoruminşallah güzel kaliteli yumilerin olur. bu arada kaç yumurta gözüküyordu? kontrol ne zaman?
Yaa kizlar bisey sorucam cumartesi opum war ucretin tamamini istediler siz ne zaman odediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?