- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #1.401
Arkadaşlar biraz once Kaan Bey in yanindaydim. Sadece solda 2 yumurta gelismism sagdakiler buyumemis. O kadar ilaca oyle kalmislar taslak seklinde. Kaan Bey bana moral verdi. Sagolsun ama resmen sınırlarda yasiyorum. 2si de embryo olursa bir kez daha toplamaya girmem ama olmazsa belki 3. Kez toplama olacak. Pts kontrolum var eger her sey iyi goderse carsamba ya da persembe toplama olacak. Ne olur dua edinallah hepimize hayirlisini versin..
Kizlar opu bitti eve dönüyorum 18 tane yumosum toplandi 13ü isleme alinacak yarin kaç tane embriyo oluştu haber verecekler. Yok boyle bir karin agrisi mide bulantisi ama
Sagil canim insallah. senin ilkinde su ankinden daha az miydi yumurtalarin ? şu an 8-9 tane demistin.Benim bir önceki transferim öncesinde de yumurtalar azdı büyümemişti ve iptal etmiştik o kadar ilaç ve iğne sonrası ne kadar üzüldüğümü anlatamam sanki transfer oldu sonuç negatif dendi çok iyi anlıyorum seni moralini bozma hiç lütfen moral çok önemli. 2 si embriyo olmasa da evet bir daha toplama yapılır. İnşallah gerek kalmaz ve yumurtaların çok güzel embriyolara dönüşürAma olmazsa da üzülme herşeyin bir zamanı var ve zamanı geldiğinde olacaktır inşallah.
Gözün aydın canım çok sevindim inşallah transfer sonrası güzel haberlerini de alırız :)Kızlar şimdi hastaneden aradılar 5 tane döllenme olmuş digerlerinde takıp edicez dediler onlardada birleşme olabilir dedi cok şükür nasıl mutlu oldum anlatamam sevinçten ağlıyorum
bencede rahat olman çok iyi bende ki fobi elimde değil kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor o yüzden tüm soracaklarımı unutuyorum
Sagil canim insallah. senin ilkinde su ankinden daha az miydi yumurtalarin ? şu an 8-9 tane demistin.
Inşallah hepimizin tek dileği olan minnacikladımız gerçek olsunGözün aydın canım çok sevindim inşallah transfer sonrası güzel haberlerini de alırız :)
Saol canım inşallahselam kızlar. tek tek alıntı yapmayaşendim, kaç gündürde giremiyorum akıp gitmişsiniz maşallahshallow doğru yazmışımdır inş. opun olmuş hayırlısı canım inşallah kaliteli embriyoların olur. cycas daha hastalanmadım ama sanırım yarın olurum ve randevum salı olur. eeee herkes p.tesi gittiğine göre bende rahat rahat tek başıma randevu alırım. umarım herkes güzel haberlerle gelir. laughnow canım çok sevindim bu sefer herşey güzel ilerliyor Allah.tan. inşallah sonuda güzel olur. başka kim kaldı ki
selam kızlar. tek tek alıntı yapmayaşendim, kaç gündürde giremiyorum akıp gitmişsiniz maşallahshallow doğru yazmışımdır inş. opun olmuş hayırlısı canım inşallah kaliteli embriyoların olur. cycas daha hastalanmadım ama sanırım yarın olurum ve randevum salı olur. eeee herkes p.tesi gittiğine göre bende rahat rahat tek başıma randevu alırım. umarım herkes güzel haberlerle gelir. laughnow canım çok sevindim bu sefer herşey güzel ilerliyor Allah.tan. inşallah sonuda güzel olur. başka kim kaldı ki
bende öğleden sonra randevu almayı düşünüyorum tabi kırmızılar gelirseBenimde salı randevum öğleden sonra yalnız değilsin yaniİnşallah senden de güzel haberler alırız
inşallah canım hayırlı haberler bekliyoruz sendenGünaydın kızlar. Sabah kontrolüm vardi. Benim yumirtalar epey bir nazli cikti. 2 taneden 1 tanesi tam istenilen buyuklukte dogeri biraz küçük kalmiş. Persembe toplama olacak. O gune kadar belki digeri de büyür diye su anda iğnelere abandik yine :) bakalim insallah 2 tane toplanir da ikisi de embryo olur, 3. Toplamaya gerek kalmaz. Benim durum sizlere gore epey bir kritik. Allah yardimcimiz olsun.
hayırlısı olsun sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allah inaşallah darısı başımızaGünaydın arkadaşlar. Çok sık yazamıyorum ama yazdıklarınızı her gün okuyorum nerdeyse. Bir hayli gelişmeler olmuş. İnşallah hepinizden tek tek güzel haberlerinizi alırız. Dualarımız sizinle. Bu arada İrenbe'li bayanlar olarak bir araya gelme fikri hiçte fena değil:) Bizde 15.haftamıza girdik bakalım bugün. Ama sanki ben değil bir başkası hamile gibi. Hala inanamıyor insan. Hiç bir şey hissetmiyorum hala. Sadece biraz midem bulanıyordu o da geçti gitti. Sanırım hareketlerini hissetmeye başlayınca tam olarak anlıyorsunuz hamile olduğunuzu. Bu işin her aşamasında sabırsızlanıyor insan. Rabbim sizlere de tez zamanda bu güzel duyguyu tattırsın. Herkese bol bol şans diliyorum sevgiler :)
canım hayırlısı inşallah. bu kadar naz yapması belki bir işarettir. nazlı bir kızın olabilir meselaGünaydın kızlar. Sabah kontrolüm vardi. Benim yumirtalar epey bir nazli cikti. 2 taneden 1 tanesi tam istenilen buyuklukte dogeri biraz küçük kalmiş. Persembe toplama olacak. O gune kadar belki digeri de büyür diye su anda iğnelere abandik yine :) bakalim insallah 2 tane toplanir da ikisi de embryo olur, 3. Toplamaya gerek kalmaz. Benim durum sizlere gore epey bir kritik. Allah yardimcimiz olsun.
amin canım inşallah hepimiz annelik duygusunu bir gün tadarız. en azından kalbi atıyor karnında. hiçbirşey hissetmesen o seninle. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. :)Günaydın arkadaşlar. Çok sık yazamıyorum ama yazdıklarınızı her gün okuyorum nerdeyse. Bir hayli gelişmeler olmuş. İnşallah hepinizden tek tek güzel haberlerinizi alırız. Dualarımız sizinle. Bu arada İrenbe'li bayanlar olarak bir araya gelme fikri hiçte fena değil:) Bizde 15.haftamıza girdik bakalım bugün. Ama sanki ben değil bir başkası hamile gibi. Hala inanamıyor insan. Hiç bir şey hissetmiyorum hala. Sadece biraz midem bulanıyordu o da geçti gitti. Sanırım hareketlerini hissetmeye başlayınca tam olarak anlıyorsunuz hamile olduğunuzu. Bu işin her aşamasında sabırsızlanıyor insan. Rabbim sizlere de tez zamanda bu güzel duyguyu tattırsın. Herkese bol bol şans diliyorum sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?