- 14 Ağustos 2014
- 463
- 1.458
- 158
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #1.421
gözün aydın canım. bol şans:)ve sonunda kırmızılar geldihiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi. nerdeyse 2 aydır kırmızı yoktu. ve yarına zar zor 11:30 randevusunu aldım.
amin canım çok teşekkür ederim.amin canım inşallah hepimiz annelik duygusunu bir gün tadarız. en azından kalbi atıyor karnında. hiçbirşey hissetmesen o seninle. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. :)
Hadi bakalımve sonunda kırmızılar geldihiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi. nerdeyse 2 aydır kırmızı yoktu. ve yarına zar zor 11:30 randevusunu aldım.
Hepimize dua ediyorum her gun. Insallah anne olacagiz hepimiz.canım hayırlısı inşallah. bu kadar naz yapması belki bir işarettir. nazlı bir kızın olabilir meselaayrıca dondurulmuş bir tane kardan bebeğin var. bu kadar olumsuz düşünme. ben şuan sıfır noktasındayım neler var neler. ümitsizliğe düşme. Allah izin verirse olacaktır inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hamileliginin iyi gitmesine sevindim. O da cok onemli bence. Allah bize de nasip eder ins tez zamanda sana da saglikla bebisibi kucagini almayi nasip eder.Günaydın arkadaşlar. Çok sık yazamıyorum ama yazdıklarınızı her gün okuyorum nerdeyse. Bir hayli gelişmeler olmuş. İnşallah hepinizden tek tek güzel haberlerinizi alırız. Dualarımız sizinle. Bu arada İrenbe'li bayanlar olarak bir araya gelme fikri hiçte fena değil:) Bizde 15.haftamıza girdik bakalım bugün. Ama sanki ben değil bir başkası hamile gibi. Hala inanamıyor insan. Hiç bir şey hissetmiyorum hala. Sadece biraz midem bulanıyordu o da geçti gitti. Sanırım hareketlerini hissetmeye başlayınca tam olarak anlıyorsunuz hamile olduğunuzu. Bu işin her aşamasında sabırsızlanıyor insan. Rabbim sizlere de tez zamanda bu güzel duyguyu tattırsın. Herkese bol bol şans diliyorum sevgiler :)
Dimi :) sartlar insana neler yasatiyor. Her ay gelmesin diye beklerdik :) hadi gozun aydin.ve sonunda kırmızılar geldihiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi. nerdeyse 2 aydır kırmızı yoktu. ve yarına zar zor 11:30 randevusunu aldım.
amin arkadaşım çok teşekkür ederim. İnşallah dört gözle bekliyorum güzel haberlerinizi.Hamileliginin iyi gitmesine sevindim. O da cok onemli bence. Allah bize de nasip eder ins tez zamanda sana da saglikla bebisibi kucagini almayi nasip eder.
Canım olumlu düşünki olumlu olsun bence bu sefer olucak canım unutma inanmak başarmanın yarısıdır iyi şanslarGünaydın kızlar. Sabah kontrolüm vardi. Benim yumirtalar epey bir nazli cikti. 2 taneden 1 tanesi tam istenilen buyuklukte dogeri biraz küçük kalmiş. Persembe toplama olacak. O gune kadar belki digeri de büyür diye su anda iğnelere abandik yine :) bakalim insallah 2 tane toplanir da ikisi de embryo olur, 3. Toplamaya gerek kalmaz. Benim durum sizlere gore epey bir kritik. Allah yardimcimiz olsun.
Canım olumlu düşünki olumlu olsun bence bu sefer olucak canım unutma inanmak başarmanın yarısıdır iyi şanslarGünaydın kızlar. Sabah kontrolüm vardi. Benim yumirtalar epey bir nazli cikti. 2 taneden 1 tanesi tam istenilen buyuklukte dogeri biraz küçük kalmiş. Persembe toplama olacak. O gune kadar belki digeri de büyür diye su anda iğnelere abandik yine :) bakalim insallah 2 tane toplanir da ikisi de embryo olur, 3. Toplamaya gerek kalmaz. Benim durum sizlere gore epey bir kritik. Allah yardimcimiz olsun.
canım son durumun nedir akşamdan bu yana bir değişiklik oldumu ? bende bugün gittim çoook mutlu olarak geldim ama şimdi yazmıcam önce tüm mesajları okumam lazımselam kızlar. tek tek alıntı yapmayaşendim, kaç gündürde giremiyorum akıp gitmişsiniz maşallahshallow doğru yazmışımdır inş. opun olmuş hayırlısı canım inşallah kaliteli embriyoların olur. cycas daha hastalanmadım ama sanırım yarın olurum ve randevum salı olur. eeee herkes p.tesi gittiğine göre bende rahat rahat tek başıma randevu alırım. umarım herkes güzel haberlerle gelir. laughnow canım çok sevindim bu sefer herşey güzel ilerliyor Allah.tan. inşallah sonuda güzel olur. başka kim kaldı ki
merhaba canım epey nazlı çıktı senin ikinci minnoş inşallah oda toplanma büyüklüğüne gelir dualarım seninle.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..Günaydın kızlar. Sabah kontrolüm vardi. Benim yumirtalar epey bir nazli cikti. 2 taneden 1 tanesi tam istenilen buyuklukte dogeri biraz küçük kalmiş. Persembe toplama olacak. O gune kadar belki digeri de büyür diye su anda iğnelere abandik yine :) bakalim insallah 2 tane toplanir da ikisi de embryo olur, 3. Toplamaya gerek kalmaz. Benim durum sizlere gore epey bir kritik. Allah yardimcimiz olsun.
kaç gün kaç saat sonra gelmiş oldu bihesapla bakalım son hapı içtiğinden bu yana ne kadar süre geçmiş bende kaan beye gitmeye başladıktan sonra her kırmızıları görünce aynen böyle sevindimve sonunda kırmızılar geldihiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi. nerdeyse 2 aydır kırmızı yoktu. ve yarına zar zor 11:30 randevusunu aldım.
maşallah size canım cinseyeti belli olmuşmuydu bilmiyorum ama kızın olacak gibime geldi son zamanlarda tüm cinsiyet tahminlerim tuttu belki seninkide kızdırGünaydın arkadaşlar. Çok sık yazamıyorum ama yazdıklarınızı her gün okuyorum nerdeyse. Bir hayli gelişmeler olmuş. İnşallah hepinizden tek tek güzel haberlerinizi alırız. Dualarımız sizinle. Bu arada İrenbe'li bayanlar olarak bir araya gelme fikri hiçte fena değil:) Bizde 15.haftamıza girdik bakalım bugün. Ama sanki ben değil bir başkası hamile gibi. Hala inanamıyor insan. Hiç bir şey hissetmiyorum hala. Sadece biraz midem bulanıyordu o da geçti gitti. Sanırım hareketlerini hissetmeye başlayınca tam olarak anlıyorsunuz hamile olduğunuzu. Bu işin her aşamasında sabırsızlanıyor insan. Rabbim sizlere de tez zamanda bu güzel duyguyu tattırsın. Herkese bol bol şans diliyorum sevgiler :)
Çok teşekkür ederim. Kesin olmamakla beraber erkek demişti Kaan Bey 10 gün önce ama tabi kordonu da olabilir:) Hayırlısı neyse o olsun. Kızda ayrı erkekte ayrı tadlar. Allah kısa sürede sizlere de nasip etsin inşallah:)maşallah size canım cinseyeti belli olmuşmuydu bilmiyorum ama kızın olacak gibime geldi son zamanlarda tüm cinsiyet tahminlerim tuttu belki seninkide kızdır
evet aslında buluşmak çok güzel oluyor aynı şeyleri yaşadığımız için çok mutlu oluyorum ben sizleri tanıdıkça
Çok teşekkür ederim. Gözünüz aydın çok sevindim. Sıra hamilelik haberlerinizde inşallah:)Selam kizlar yazamadim bayadir. Opusu olan arkadasim embiriyolarin saglikli kardan bebekler olsun Insallah. Hamile arkadasim saglikla kucagina alirsin insallah veeee diger sevgili anne adayi arkadaslarim guzel gunler bizi beklerrr insallah. Bugun haberini aldim 10 embiriyom dondurulmuş kardan bebelerim beni bekliyooooo
harikaSelam kizlar yazamadim bayadir. Opusu olan arkadasim embiriyolarin saglikli kardan bebekler olsun Insallah. Hamile arkadasim saglikla kucagina alirsin insallah veeee diger sevgili anne adayi arkadaslarim guzel gunler bizi beklerrr insallah. Bugun haberini aldim 10 embiriyom dondurulmuş kardan bebelerim beni bekliyooooo
Amin csnum insallah.merhaba canım epey nazlı çıktı senin ikinci minnoş inşallah oda toplanma büyüklüğüne gelir dualarım seninle.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Hatika bir haber. Insallah hayirlisiyla da transfer basarili bir sekilde gerceklesir.Selam kizlar yazamadim bayadir. Opusu olan arkadasim embiriyolarin saglikli kardan bebekler olsun Insallah. Hamile arkadasim saglikla kucagina alirsin insallah veeee diger sevgili anne adayi arkadaslarim guzel gunler bizi beklerrr insallah. Bugun haberini aldim 10 embiriyom dondurulmuş kardan bebelerim beni bekliyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?