Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ozlem_hakaan insallah bebegini sağsağlim kucağına alırsın cinsiyeti bellimi canım birde problem neydi kacincı denemede oldu dondurulmuşmuydu kusura bakma çok soru sordum

Hepimize dua ediyorum her gun. Insallah anne olacagiz hepimiz.

Hamileliginin iyi gitmesine sevindim. O da cok onemli bence. Allah bize de nasip eder ins tez zamanda sana da saglikla bebisibi kucagini almayi nasip eder.

Canım olumlu düşünki olumlu olsun bence bu sefer olucak canım unutma inanmak başarmanın yarısıdır iyi şanslar

Canım olumlu düşünki olumlu olsun bence bu sefer olucak canım unutma inanmak başarmanın yarısıdır iyi şanslar

canım son durumun nedir akşamdan bu yana bir değişiklik oldumu ? bende bugün gittim çoook mutlu olarak geldim ama şimdi yazmıcam önce tüm mesajları okumam lazım

merhaba canım epey nazlı çıktı senin ikinci minnoş inşallah oda toplanma büyüklüğüne gelir dualarım seninle.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

ve sonunda kırmızılar geldi hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi. nerdeyse 2 aydır kırmızı yoktu. ve yarına zar zor 11:30 randevusunu aldım.
kaç gün kaç saat sonra gelmiş oldu bihesapla bakalım son hapı içtiğinden bu yana ne kadar süre geçmiş bende kaan beye gitmeye başladıktan sonra her kırmızıları görünce aynen böyle sevindim keşke yarın yerine bugün olsaydı ne güzel bütün kızlar toplanırdık biz bugün @menekseg5 ile görüştük her gittiğimde biriniz ile tanışıyorum cumartesi kimler geliyor bakalım

maşallah size canım cinseyeti belli olmuşmuydu bilmiyorum ama kızın olacak gibime geldi son zamanlarda tüm cinsiyet tahminlerim tuttu belki seninkide kızdır
evet aslında buluşmak çok güzel oluyor aynı şeyleri yaşadığımız için çok mutlu oluyorum ben sizleri tanıdıkça

Çok teşekkür ederim. Kesin olmamakla beraber erkek demişti Kaan Bey 10 gün önce ama tabi kordonu da olabilir:) Hayırlısı neyse o olsun. Kızda ayrı erkekte ayrı tadlar. Allah kısa sürede sizlere de nasip etsin inşallah:)

Selam kizlar yazamadim bayadir. Opusu olan arkadasim embiriyolarin saglikli kardan bebekler olsun Insallah. Hamile arkadasim saglikla kucagina alirsin insallah veeee diger sevgili anne adayi arkadaslarim guzel gunler bizi beklerrr insallah. Bugun haberini aldim 10 embiriyom dondurulmuş kardan bebelerim beni bekliyooooo

Çok teşekkür ederim. Gözünüz aydın çok sevindim. Sıra hamilelik haberlerinizde inşallah:)

harika inşallah gün gelir o embriyolardan bir veya ikisini kucağında seversin

Hatika bir haber. Insallah hayirlisiyla da transfer basarili bir sekilde gerceklesir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…