- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
- 408
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #1.361
Hadi hayirlisi gecmis olsun. embryo olusumu icin 3 gun beklemek gerek miyor mu ? Bizi toplamadan 1 gun sonra döllenmenin oldugunu ,3 gun sonra da embryo olustugunu haber vernek icin aramislardi.Kizlar opu bitti eve dönüyorum 18 tane yumosum toplandi 13ü isleme alinacak yarin kaç tane embriyo oluştu haber verecekler. Yok boyle bir karin agrisi mide bulantisi ama
Saol canim yarin kac embriyo oluştuğunu söyleyeceğiz çarşamba günüde kaç tane dondurulacagini soyleyecrgiz dedi kaan beyHadi hayirlisi gecmis olsun. embryo olusumu icin 3 gun beklemek gerek miyor mu ? Bizi toplamadan 1 gun sonra döllenmenin oldugunu ,3 gun sonra da embryo olustugunu haber vernek icin aramislardi.
çoğu gitti azı kaldı dondurulmaya kaliteli embriyoların olur ınsallah..bana da ılk gun 6 sı döllendi dediler.3.gün 7 tane dondurduk demişlerdi.. bir tanesi inatçı çıkmıştı babası gibiKizlar opu bitti eve dönüyorum 18 tane yumosum toplandi 13ü isleme alinacak yarin kaç tane embriyo oluştu haber verecekler. Yok boyle bir karin agrisi mide bulantisi ama
Hayirli haberler gelir insallah senn gbi :)menekseg5 .!.:çoğu gitti azı kaldı dondurulmaya kaliteli embriyoların olur ınsallah..bana da ılk gun 6 sı döllendi dediler.3.gün 7 tane dondurduk demişlerdi.. bir tanesi inatçı çıkmıştı babası gibi
Sorma yaa hala canim cok aciyor kanamamda varc pospost: 37473738 .!.:Canım hadi gözün aydın :) ayrıca geçmiş olsun benim hiç ağrım sızım olmamıştı sende 18 tane toplandı diyedir belki de :) yarın 12 de ararlar canım
İnsallah canim hepimizin Allah yardimcisi olsunpurplelife34, post: 37467630, member: 497769"]Cunku guzel seyler olacak. Hadi allah yardimcin olsun. Bol şanslar :)
Geçmiş olsun canım insallah bol bol kaliteli embriyoların olur ve sana sımsıkı tutunurlarKizlar opu bitti eve dönüyorum 18 tane yumosum toplandi 13ü isleme alinacak yarin kaç tane embriyo oluştu haber verecekler. Yok boyle bir karin agrisi mide bulantisi ama
İnsallah canim hepimizin Allah yardimcisi olsun
güne çok güzel bir haberle başladık tebrikler canım inşallah diğer bebeklerinde sana süpriz yaparKızlar şimdi hastaneden aradılar 5 tane döllenme olmuş digerlerinde takıp edicez dediler onlardada birleşme olabilir dedi cok şükür nasıl mutlu oldum anlatamam sevinçten ağlıyorum
Inşallah canım yaa Rabbim hepimizin yanında olsun burda paylaşalım mutlulugumuzu inşallahgüne çok güzel bir haberle başladık tebrikler canım inşallah diğer bebeklerinde sana süpriz yapar
Kolay gelsin sana nerde oturuyorsun tedavin ne aşamada biraz kendinden bahsedermisin canim ?agapo bu saat olmuş hala çalışıyorum doktora gıtmekten ızın gunlerım karıştı hep..pazar tatillerini özledim..
Hayirlisi olsun canim. Insallah onlar da embryo olur. Onun icin de 2 gun sonra ararlar sanirim.Inşallah canım yaa Rabbim hepimizin yanında olsun burda paylaşalım mutlulugumuzu inşallah
kolay gelsin canım inşallah bu çekilen zorlukların ödülünü 20-25 gün sonra alacağızagapo bu saat olmuş hala çalışıyorum doktora gıtmekten ızın gunlerım karıştı hep..pazar tatillerini özledim..
marmariste oturuyorum canım 7 tane dondurulmuş embrıyom var.pazartesiden beri estrofem ve bant kullanıyorum yarın kontrolüm var.transfere gün sayıyorum anlayacağınKolay gelsin sana nerde oturuyorsun tedavin ne aşamada biraz kendinden bahsedermisin canim ?
inşallah canım benim yarın 9 gibi yola çıkmayı planlıyorum sana yetişirim inşallah tanışırız artıkkolay gelsin canım inşallah bu çekilen zorlukların ödülünü 20-25 gün sonra alacağız
inşallah canım bizde 8:30 da yola çıkacağız ben hazırlanabilirseminşallah canım benim yarın 9 gibi yola çıkmayı planlıyorum sana yetişirim inşallah tanışırız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?