Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Çok güzel bi haber kan sonucunuda bildir bize taze anne Güzel haberleri duymaya devam edersin inşalah tebrik ederim canımm.

Gmat canım o sabah konuşulcakmış. Nahide hemşireye söyledim ama belki yarın falan ararım dediğin gibi...

7.gün yaptığım testte çok silik hayalet bir ikinci çizgi vardı.... 8.gün tamamen negatifti... 9. Gün tekrar hayalet çizgi ve 10.gün pozitif.... Bu süreçte şunu anladım idrar testleri inin herbirinin ölçebildiği bhcg düzeyi farklı... Kimi kanda 50 miu olunca ancak gösteriyor, kimisi 20, kimisi de kandaki Düzey 10 Miu olduğunda bile gösteriyor... Mesela benim 8.gün negatif çıkınca canım sıkıldı... Sonra aklıma gelince bu detayları karşılaştırdım prospektüs lerden.. Tabi şu kanama işinin devam etmemesi Lazım... Bir de tabi sizin de bildiğiniz gibi bugünki kan Değeri ve onun 2 gün sonra katlanması çok önemli..

Kanama leke şeklinde değilmi ?? Merkezi ara hemen yakınsan testi de orda yaptır. Geçer inşallah Sıkma canını. Bi çoğumuz lekelenme kanama yaşadık.

anladım canım benim demek ki her biri farklı ölçüm yapıyor dediğin gibi.. hadi bakalım değerin 2 günde bir katlanarak artsın inşallah... devam etmez inşallah kanama-lekelenmen de canım...

Canim cok sevindim adina :) Insallah kan testinde guzel cikar katlanir ve bebisini sag salim kucagina alirsin

ayy canım inşallah yaaa...fazladan embriyolarımızın olduğunu bilmek biz de biraz daha güven sağlıyor işte bizi daha da rahatlatıyor tabiki amacımız ilkindi mutlu sona ulaşmak senin sonucunda hayırlı olsun inşallah kan testiyle durumu tescillersin sonrasında da değerlerin katlanarak devam eder inşallah!

ay evet canım biz bu embriyolara ulaşıncaya kadar... o yüzden bu kadar tedirğin oldum bizim asıl sorunumuz döllenmenin olmaması şimdi onların heba olacağı düşüncesi beni sabaha kadar uyutmadı hatta nerdeyse eşimi uyandıracaktım sonra dedim adam nöbete gidecek zaten .... sabah uyanır uyanmaz söyledim olurmu öyle konuşuruz dedi bitti bu rahatlık da beni ayrı öldürüyor yani...

inşallah canım ekim uğurlu gelir heşey yaprak dökerken biz can buluruz tek bedende inşallah!!!duanı eksik etme bizlerden !!!

Ayy canim çok sevindim hayırlısı olsun:)

ayy hiç sorma canım yaaa ben kerakter olarak biraz panik birisyim dün ilacı bile yanlış içmişim en son eşim tek tek yazdı elime verdi çocuk gibi :) ben belirsizliğe hiç tahammül edemiyorum önceden süreç nasıl ilerleyecek bilgi almak istiyorum ama tbi herşey planlandığı gibi ilerlemiyor bazı şeyler süreç içinde netleşiyor ama transferde önemli bir durum önceden bi konuşma yapılsa bu konularla ilgili bizim tedirginliklerimiz ve sorularımız en aza inecek aslında !!!o zaman biz de aklımıza takılan herşeyde ikidebir arayıp rahatsız ediyoruz aslında!!!

Haklısın canim çok iyi anliyorum seni ama sen sadece pozitif sonuca odaklan ve gerisini düşünme.inanki onlarda en az bizim kadar istiyor pozitif sonucu.daha önce yazmıştım ben okudunmu bilmiyorum ama benim eşim satış pazarlamada ve stresli bir isi var kaan bey dediki ona biz aynı isi yapıyoruz sen sattığını sayıya göre hesap veriyorsun biz hamile sayısına göre, üst uste iki üç negatif sonuc aldikmi hemen hesap soruluyor bizede dedi.o yüzden bırak kendini kaan beyin eline:)

evet canım aslında bir kaan beye bir de allaha emanetiz artık !!!

Sevgili Arkadaşlarım, sonucumu öğrendim... 10.gün değerim 174 :))) çok şükür. Yaklaşık 9 ay Süren bu yorucu süreç sizlerle güzelleşti... Hepinize çok teşekkür ederim...
oley oley oleyyy:)))) çok sevindim canım benim Allah kucağında da görmeyi nasip etsin inşallah... darısı başımıza...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…