- 26 Şubat 2015
- 438
- 640
- 113
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.441
Çok güzel bi haber kan sonucunuda bildir bize taze anneBu arada bugün benim test günüm10 gün çok kolay Geçmiyor. Ben ilk 1,5 gün dışında pek yatmadım. Hatta biraz fazla gezmiş de olabilirim.... :) gerçi insan nedense çabuk yoruluyor. O zaman bir 10-15 dk uzanıyordum. 7. Gnden itibaren işe arabayla gidip geldim... Misafir bile ağırlamam gerekti... Öğlene doğru gidip kan vereceğim.... Ama daha gitmeden bilin bakalım ne oldu? Tabii ki 7. Günden beri idrar testi yapıyorum.... :) bugün test sonucum pozitif.....
Ama dün gece birazcık kanamam oldu... Onun da Yerleşme kanaması Olduğunu düşünüyoru
canım çok haklısın... işte insan ister istemez bir sürü şey geçiriyor kafasından... işte ya olmazsalar insanın peşini bırakmıyor ki bi türlü... yazdıkların bir nebze rahatlattı içimi açıkçası canım... çok çok sağol...
AAAAAAAAAAAA:)))ay çok sevindimmmm canım yaa hadi bakalım Allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahhhhhh:)))
bu arada ilk pozitifi bugün mü gördün canım? 7. günden bugüne hep negatif miydi?
Kanama leke şeklinde değilmi ?? Merkezi ara hemen yakınsan testi de orda yaptır. Geçer inşallah Sıkma canını. Bi çoğumuz lekelenme kanama yaşadık.7.gün yaptığım testte çok silik hayalet bir ikinci çizgi vardı.... 8.gün tamamen negatifti... 9. Gün tekrar hayalet çizgi ve 10.gün pozitif.... Bu süreçte şunu anladım idrar testleri inin herbirinin ölçebildiği bhcg düzeyi farklı... Kimi kanda 50 miu olunca ancak gösteriyor, kimisi 20, kimisi de kandaki Düzey 10 Miu olduğunda bile gösteriyor... Mesela benim 8.gün negatif çıkınca canım sıkıldı... Sonra aklıma gelince bu detayları karşılaştırdım prospektüs lerden.. Tabi şu kanama işinin devam etmemesi Lazım... Bir de tabi sizin de bildiğiniz gibi bugünki kan Değeri ve onun 2 gün sonra katlanması çok önemli..
Kanama leke şeklinde değilmi ?? Merkezi ara hemen yakınsan testi de orda yaptır. Geçer inşallah Sıkma canını. Bi çoğumuz lekelenme kanama yaşadık.
anladım canım benim demek ki her biri farklı ölçüm yapıyor dediğin gibi.. hadi bakalım değerin 2 günde bir katlanarak artsın inşallah... devam etmez inşallah kanama-lekelenmen de canım...7.gün yaptığım testte çok silik hayalet bir ikinci çizgi vardı.... 8.gün tamamen negatifti... 9. Gün tekrar hayalet çizgi ve 10.gün pozitif.... Bu süreçte şunu anladım idrar testleri inin herbirinin ölçebildiği bhcg düzeyi farklı... Kimi kanda 50 miu olunca ancak gösteriyor, kimisi 20, kimisi de kandaki Düzey 10 Miu olduğunda bile gösteriyor... Mesela benim 8.gün negatif çıkınca canım sıkıldı... Sonra aklıma gelince bu detayları karşılaştırdım prospektüs lerden.. Tabi şu kanama işinin devam etmemesi Lazım... Bir de tabi sizin de bildiğiniz gibi bugünki kan Değeri ve onun 2 gün sonra katlanması çok önemli..
Canim cok sevindim adina :) Insallah kan testinde guzel cikar katlanir ve bebisini sag salim kucagina alirsinBu arada bugün benim test günüm10 gün çok kolay Geçmiyor. Ben ilk 1,5 gün dışında pek yatmadım. Hatta biraz fazla gezmiş de olabilirim.... :) gerçi insan nedense çabuk yoruluyor. O zaman bir 10-15 dk uzanıyordum. 7. Gnden itibaren işe arabayla gidip geldim... Misafir bile ağırlamam gerekti... Öğlene doğru gidip kan vereceğim.... Ama daha gitmeden bilin bakalım ne oldu? Tabii ki 7. Günden beri idrar testi yapıyorum.... :) bugün test sonucum pozitif.....
Ama dün gece birazcık kanamam oldu... Onun da Yerleşme kanaması Olduğunu düşünüyoru
ayy canım inşallah yaaa...fazladan embriyolarımızın olduğunu bilmek biz de biraz daha güven sağlıyor işte bizi daha da rahatlatıyor tabiki amacımız ilkindi mutlu sona ulaşmak senin sonucunda hayırlı olsun inşallah kan testiyle durumu tescillersin sonrasında da değerlerin katlanarak devam eder inşallah!Arkadaşlar Merhaba,
Transferi olan Arkadaşlarım hayırlı olsun.... :))) su gibi geçsin zaman.... :)) arkadaşlar endişelenmeyin karşımızdaki ekip neyin daha iyi olduğunu bizden daha iyi biliyor.... Hepimiz çok güvenli ellerde olduğumuz için irenbe de değil miyiz? Onların amacı tek transferle sizin gebe kalmanızı Sağlamak.... Birincinin başarısına odaklanmak yerine, ikinciye embriyo ayırmaya çalışmaları Anlamsız olmaz mıydı sizce de? Onlar bizim bilmediğiniz çok daha fazla parametreyi hesaba katıyorlar ve hepinizin ilk seferinde tutacak inşallah...
ay evet canım biz bu embriyolara ulaşıncaya kadar... o yüzden bu kadar tedirğin oldum bizim asıl sorunumuz döllenmenin olmaması şimdi onların heba olacağı düşüncesi beni sabaha kadar uyutmadı hatta nerdeyse eşimi uyandıracaktım sonra dedim adam nöbete gidecek zaten .... sabah uyanır uyanmaz söyledim olurmu öyle konuşuruz dedi bitti bu rahatlık da beni ayrı öldürüyor yani...Endiselerinde haklisin cnm. Ama bunlari kafana takma kaan bey dogru karari verir. Cozdurme islemi kisiye gore ve embriyolarin durumuna gore degisiyor. Kaliteliyse hepsini cozduruyorlar sanirim. O yuzden 5. Gune gitcek mi diye bekletiyorlar. Seninde ikili grup seklinde dondurmuslardir. Birini cozup beklerler. Kaliteleri hepsi ortaysa bi grubu cozerler. Digerlerinide cozup riske atmazlar. Cok kiymetli onlar hepimiz icin heba olmasini tabi ki istemeyiz. Benimde iki grup dondurdular sadece bir grup cozuldu ilkinde. Ikincisinde de kalan 3 enbriyo cozduruldu. 3 tane yi de koyalim mi diye sordu embriyolog bende koyun dedim. Kalite olarak orta kalitedeydi bende riske atmadim. Bu konularda doktor pek bilgi vermiyor. En iyisi embriyologlara sormak transfer esnasinda.
inşallah canım ekim uğurlu gelir heşey yaprak dökerken biz can buluruz tek bedende inşallah!!!duanı eksik etme bizlerden !!!Canım hayırlı olsun transferin inşalah güzel haberi vereceksin inanıyorum sende inan annesi.
Gözünaydın canım sırayla hepinizden Güzel haber bekliyoruz dualarımız sizinle.
Istersen sen arayıp sor canım iki istediğini belirt. Mutlu sona çok az kaldı heyecanla bekliyorum dualarım seninle.
Canım sende çok güzel açıklamışsın geç olsun güç Olmasın. Inşallah bu sorunu da aştığına göre gelecek ay bebeğine kavuşacaksın. Ekim sana uğurlu gelecek bak Gör.
Ayy canim çok sevindim hayırlısı olsun:)Bu arada bugün benim test günüm10 gün çok kolay Geçmiyor. Ben ilk 1,5 gün dışında pek yatmadım. Hatta biraz fazla gezmiş de olabilirim.... :) gerçi insan nedense çabuk yoruluyor. O zaman bir 10-15 dk uzanıyordum. 7. Gnden itibaren işe arabayla gidip geldim... Misafir bile ağırlamam gerekti... Öğlene doğru gidip kan vereceğim.... Ama daha gitmeden bilin bakalım ne oldu? Tabii ki 7. Günden beri idrar testi yapıyorum.... :) bugün test sonucum pozitif.....
ayy hiç sorma canım yaaa ben kerakter olarak biraz panik birisyim dün ilacı bile yanlış içmişim en son eşim tek tek yazdı elime verdi çocuk gibi :) ben belirsizliğe hiç tahammül edemiyorum önceden süreç nasıl ilerleyecek bilgi almak istiyorum ama tbi herşey planlandığı gibi ilerlemiyor bazı şeyler süreç içinde netleşiyor ama transferde önemli bir durum önceden bi konuşma yapılsa bu konularla ilgili bizim tedirginliklerimiz ve sorularımız en aza inecek aslında !!!o zaman biz de aklımıza takılan herşeyde ikidebir arayıp rahatsız ediyoruz aslında!!!Kızlar çok tedirgin ve heyecanlisiniz haklisinizda ama düşünmeyin bu kadar çok .insanlık hali tabiki ufak tefek hatalarar yapacaklar onlarida biz buradaan sorarak aldığımız cevaplara ören telafi edicez.dün merkezi aradım tam 4kez sabah acil diye nolte bırakmıştım saat dorttu arayıp telefonda terslenince nahide hemşire sağolsun çok ilgilendi.tabiki seainizi çıkarın yanlış gördüğünüz yerlede ama bunu kafanıza takip tedavi surecinizi olumsuza cevirmeyin.benim üç tane dondurulmusum vardı.ikisi transfer biri dondurulacak diye seviniyordum transfer sonrasi bi okudum hepsi cozdurulmus ve dondurulan yok.hemen aradık kaan beyi sorduk dediki ucunude koyduk Biz sadece sevindik ve güldük.çünkü inanki onlar hesaplarını çok iyi yapıyorlar kafalarına göre yapmıyorlar.Hiç düşünmeyin bunları sadece bebeklerinizin size simsiki tutunacagini düşünün:)
canım arada da sonucu bize de bildir malum en iyi bilgilenme yeri burası :)))Gmat canım o sabah konuşulcakmış. Nahide hemşireye söyledim ama belki yarın falan ararım dediğin gibi...
Ayy canim çok sevindim hayırlısı olsun:)
Haklısın canim çok iyi anliyorum seni ama sen sadece pozitif sonuca odaklan ve gerisini düşünme.inanki onlarda en az bizim kadar istiyor pozitif sonucu.daha önce yazmıştım ben okudunmu bilmiyorum ama benim eşim satış pazarlamada ve stresli bir isi var kaan bey dediki ona biz aynı isi yapıyoruz sen sattığını sayıya göre hesap veriyorsun biz hamile sayısına göre, üst uste iki üç negatif sonuc aldikmi hemen hesap soruluyor bizede dedi.o yüzden bırak kendini kaan beyin eline:)ayy hiç sorma canım yaaa ben kerakter olarak biraz panik birisyim dün ilacı bile yanlış içmişim en son eşim tek tek yazdı elime verdi çocuk gibi :) ben belirsizliğe hiç tahammül edemiyorum önceden süreç nasıl ilerleyecek bilgi almak istiyorum ama tbi herşey planlandığı gibi ilerlemiyor bazı şeyler süreç içinde netleşiyor ama transferde önemli bir durum önceden bi konuşma yapılsa bu konularla ilgili bizim tedirginliklerimiz ve sorularımız en aza inecek aslında !!!o zaman biz de aklımıza takılan herşeyde ikidebir arayıp rahatsız ediyoruz aslında!!!
evet canım aslında bir kaan beye bir de allaha emanetiz artık !!!Haklısın canim çok iyi anliyorum seni ama sen sadece pozitif sonuca odaklan ve gerisini düşünme.inanki onlarda en az bizim kadar istiyor pozitif sonucu.daha önce yazmıştım ben okudunmu bilmiyorum ama benim eşim satış pazarlamada ve stresli bir isi var kaan bey dediki ona biz aynı isi yapıyoruz sen sattığını sayıya göre hesap veriyorsun biz hamile sayısına göre, üst uste iki üç negatif sonuc aldikmi hemen hesap soruluyor bizede dedi.o yüzden bırak kendini kaan beyin eline:)
ayyy nasıl bir bekleyiştir şimdi bir an kendimi düşündüm de... bekleyişlerin mutlulukla sonuçlansın inşallah!!!Çok teşekkürler canım.... Bakalım... Kan sonucunu bekliyoruz Irenbe de...
oley oley oleyyy:)))) çok sevindim canım benim Allah kucağında da görmeyi nasip etsin inşallah... darısı başımıza...:)Sevgili Arkadaşlarım, sonucumu öğrendim... 10.gün değerim 174 :))) çok şükür. Yaklaşık 9 ay Süren bu yorucu süreç sizlerle güzelleşti... Hepinize çok teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?