Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Nezaman belli olcak sonucun canım ? İnşallah olumlu olucak merak etme ben çok dua ediyorum hepimiz icinde:) evet çok zor bir süreç ama olabildiğince kafanı dağıtarak geçirmeye çalış canım ...

Amin canim .Bu tedavide en zor kisim bu :) Belirtilerle ilgili bir yazi paylastim onu oku istersen .Onun disinda bende yatmiyorum pek .Kisa yuruyusler yapiyorum yoruldugumda biraz uzaniyorum .Normal geciriyorum gunumu .Bende hareketli biriyim surekli yatmak mi mumkun degillll :) Kisiligime ters :)

aksam aksam kopardin beni :))) Eee sonuca ulasabildinmi peki :)

Canım kaç tane embriyon var bilmiyorum ama ben kendimden sana örnek vereyim.. Ve bu soruyu merak eden herkes için yazayım... Ocak ayında ki transferimde 4 tane embriyom vardı bende 2 tanesini çözer 2 tanesini transfer eder diye düşündüm ama düşündüğümle kaldım :)) çünkü 4 ünü çöZüp en iyi 2 sini koyacağını diğerlerinde 5.güne kadar devam ederlerse tekrar donduracaklarını söylemişlerdi ama Zaten ilerlemediler.. Hem tekrar dondururlarsa size telefon ediyorlar haber vermek için...

Kızlar benim de transfer sorunsuz oldu bitti :)) bundan sonrası Allaha kaldı inşallah hayırlı haberler alırız.
Hayırlı olsun ins sizden de güzel
Kızlar benim de transfer sorunsuz oldu bitti :)) bundan sonrası Allaha kaldı inşallah hayırlı haberler alırız.
Çok şükür çok sevindim sizden de güzel ve hayırlı haberler aliriz ins

öyle mi???ben de 2 tane koydurmayı düşünüyorum 2 tane si çözdürülür diğerleri kalır diye düşünüyordum!!!

Canim oncelikle gecmis olsun .Transferin icinde hic sikma canini gec olsun guc olmasin .Onemli olan pozitif sonuc alabilmek .Beklemeye deger .Herseyde de bir hayir vardir :))))
evet canım hayırlısı ben aslında bayramdan sonraya kalsın istiyordum ama bu kadar da geç değildi!!! sonuç güzel osunda varsın 1 ay daha bekleyelim!!!

evet canım ben de bu gün aynı şeyi düşündüm hatta ben konuyu açtım daha doğrusu sordum kaç embriyo konacak, kaçıncı gün embriyosu olacak, kaç tanesi çözdürülecek diye ama tam bi cevap vermedi o zaman gelsin ona göre konuşuruz daha çok var dedi ama demekki öyle bir konuşma olmuyor ama olması gerekir rahim kalınlaştırma aşamasında son kontrole gidildiğinde bu konuyla ilgili konuşulması gerekir diye düşünüyorum bana 3. gün embriyosu konur yaşınız genç dedi ama biz eşimin işi gereği 1 yıl sonra doğuya tayinimiz çıkacak doğu derken de hakkari şırnak gibi yerler benim oralardayken bu tedaviyi yaptırmam pek mümkün değil oralardan dönüşümüz en az 2-3 yılı bulur o zaman yaşım da ilerlemiş olacak dosyamızda yazmayan birçok durumumuz var yani ayrıca 5. gün embriyosunun tutunmak için uzuvlarının oluşmaya başladığı ve tutma ihtimalinin daha fazla olduğunu duymuştum bunları oturup konuşup değerlendirmemiz ve en doğru kararı beraber vermemiz gerekir diye düşünüyorum bu konuda bende rahatsızlık duyuyorum!!! ayrıca hemşireler beni yine yanlış şekilde yönlendirmişler ona da canım sıkıldı yumurta toplamadan sonra estrofem ve duphaston vermişti doktor duphaston bitince estrofeme devam edecemiyim diye aradım sordum hemşireye sonra dosyanıza baktım devam edecsiniz ddi bu gün de doktor duphastonla birlikte kesecektin dedi canım sıkıldı ama çok takılmamaya çalışıyorum!!!

Amin canım sağol. Bana 14.30 da orada olmamı söylediler ama 3 ü geçiyordu aldıklarında.
bu gün baya yoğundu merkez canım bizim de randevu 11 deydi ama 12 ye doğru yapıldı işlem bi de biz erken gitmiştik 9.30 ta falan ordaydık ama merkezden çıktığımızda saat 3 falandı görüşmek için kaan beyi de bekledik hatta eşim baya bi söylendi 12:30 transferi yapılan birisi vardı da yoksa senmiydin diye merak ettim

Yok canım dediğin kişi ben değildim. Gercekten de bugün çok kalabalıktı histoydu transferdi muayeneydi bi yoğunluk hakimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…