- 10 Nisan 2013
- 313
- 319
- 158
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.481
Pardon ozaman su gibi aksın geçsin günler hayırlı haberler inşallahCanim , benim pazartesi transferim oldu zaten :)Beklemedeyim anlayacagin :))))
Ay canimmm cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin.. kac tane embriyo konuldu?Sevgili Arkadaşlarım, sonucumu öğrendim... 10.gün değerim 174 :))) çok şükür. Yaklaşık 9 ay Süren bu yorucu süreç sizlerle güzelleşti... Hepinize çok teşekkür ederim...
hepimize canim :)Pardon
Pardon ozaman su gibi aksın geçsin günler hayırlı haberler inşallah
canım hayırlı olsun transferin..güzel haberlerini bekliyoruz..bu arada ne çok transfer var ya..arka arkaya güzel haberler alacağız inşallah..Kızlar transferimi olduk şimdi eve geldim Artık bekleme sürecindeyiz
canım geçmiş olsun atlatmışsın opuyu..çok güzel bak bi tane bile çok zor diyordun hatırlıyorsan..ve çok üzülüyordun..güzel günler çok yakında canım..az kaldı inşallahKızlar Merhaba,
Opu mu oldum bugün hayırlısıyla 3 yumurta toplandı.Bu benim durumum için iyi bir sonuç,çok şükür.Tabii bu beş gün çok önemli hayırlısıyla inşallah güzel kaliteli embriyolarım olur dua edin benim için..İçimde güzel bir his ve heyecan var bu sefer herşey yolunda gidecek,hamile kalıp bebeğimi kucağıma alacak gibi hissediyorum kendimi..Allah'ım yardım etsin bana ve hepimize..Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..
ne güzel senin adına çok sevindim canım inşallah hepsi döllenirde kaliteli embriyoların oluşurKızlar Merhaba,
Opu mu oldum bugün hayırlısıyla 3 yumurta toplandı.Bu benim durumum için iyi bir sonuç,çok şükür.Tabii bu beş gün çok önemli hayırlısıyla inşallah güzel kaliteli embriyolarım olur dua edin benim için..İçimde güzel bir his ve heyecan var bu sefer herşey yolunda gidecek,hamile kalıp bebeğimi kucağıma alacak gibi hissediyorum kendimi..Allah'ım yardım etsin bana ve hepimize..Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..
Doğru diyosun canım En önemlisi o dua edin lütfenÂmin canım.... Hayırlı olsun transferin... Çok rahat ol lütfen... Kendini oyalayacak Şeyler bul... Puzzle veya film seyretmek gibi...
İnşallah canım inşallah..Çok Sağol.Allahım inşallah bugün ve bundan sonraki 5gün güzel haberler alacağım..canım geçmiş olsun atlatmışsın opuyu..çok güzel bak bi tane bile çok zor diyordun hatırlıyorsan..ve çok üzülüyordun..güzel günler çok yakında canım..az kaldı inşallah
Çok Sağol canım benim inşallah Allah'ım yardım etsin hepsi döllensin,heyecanla ve umutla bekliyorum..ne güzel senin adına çok sevindim canım inşallah hepsi döllenirde kaliteli embriyoların oluşur
Günaydın arkadaşlar. Çok sayfa birikmiş okuyamadım. Opusu olan, transferi gerçekleşen arkadaşlarım hakkınizda hayırlısı olsun inşallah. Umarım güzel güzel sağlıklı embriyolar elde edilir ve minnak bebekler annelerine sıkı sıkı tutunurlar. C cutetwins tebrikler canım. Değerin çok iyi çıkmış. İçime ikiz gibi doğdu ama hayırlısı olsun. Katlamalarda bu güzellikte devam eder inşallah.
Ay canimmm cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin.. kac tane embriyo konuldu?
Çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah
canım rica ederim. Benim 9. Gün değerim 77 idi aslında çok değere bağlı kalmamak lazım ama ihtimal dahilinde ikizÇok teşekkürler arkadaşım... Desteğin için teşekkür ederim :) Allah şana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Cumartesi yaptırmana gerek yok dedi Kaan bey. Pazartesi tekrarlayalım testi dedi...
Bu arada sanki benim midem hafif hafif bulanmaya Başlıyor gibi... Kaçıncı haftada olur ki genelde? Direk salağa yatsam geçer mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?