Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Sevgili Arkadaşlarım, sonucumu öğrendim... 10.gün değerim 174 :))) çok şükür. Yaklaşık 9 ay Süren bu yorucu süreç sizlerle güzelleşti... Hepinize çok teşekkür ederim...
Ay canimmm cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin.. kac tane embriyo konuldu?

canım geçmiş olsun atlatmışsın opuyu..çok güzel bak bi tane bile çok zor diyordun hatırlıyorsan..ve çok üzülüyordun..güzel günler çok yakında canım..az kaldı inşallah

ne güzel senin adına çok sevindim canım inşallah hepsi döllenirde kaliteli embriyoların oluşur

canım geçmiş olsun atlatmışsın opuyu..çok güzel bak bi tane bile çok zor diyordun hatırlıyorsan..ve çok üzülüyordun..güzel günler çok yakında canım..az kaldı inşallah
İnşallah canım inşallah..Çok Sağol.Allahım inşallah bugün ve bundan sonraki 5gün güzel haberler alacağım..

Günaydın arkadaşlar. Çok sayfa birikmiş okuyamadım. Opusu olan, transferi gerçekleşen arkadaşlarım hakkınizda hayırlısı olsun inşallah. Umarım güzel güzel sağlıklı embriyolar elde edilir ve minnak bebekler annelerine sıkı sıkı tutunurlar. C cutetwins tebrikler canım. Değerin çok iyi çıkmış. İçime ikiz gibi doğdu ama hayırlısı olsun. Katlamalarda bu güzellikte devam eder inşallah.

Çok teşekkürler arkadaşım... Desteğin için teşekkür ederim :) Allah şana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Cumartesi yaptırmana gerek yok dedi Kaan bey. Pazartesi tekrarlayalım testi dedi...

Bu arada sanki benim midem hafif hafif bulanmaya Başlıyor gibi... Kaçıncı haftada olur ki genelde? Direk salağa yatsam geçer mi acaba

Canım ç
Çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah

Canım çok çok teşekkür ederim.... Yanlış hatırlamıyorsam sen biraz dinlenmedeydin.... Hadi artık yeniden maratona devam... Bu sefer güzel olacak inşallah senin de.... Ben inanıyorum.... Allah'ım yüzünüzü güldürsün inşallah.

canım rica ederim. Benim 9. Gün değerim 77 idi aslında çok değere bağlı kalmamak lazım ama ihtimal dahilinde ikiz benim 6. Hafta da başlamıştı bulantı ve 11.Hafta sonunda bitmişti. Çok zor geçmişti. Senin psikolojik olabilir. Daha erken. ama inşallah bulantısız kusmasiz cillop gibi bir hamilelik dilerim. Genellikle 4 günde bir tekrarlatiyor canım tekrardan tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…