- 26 Temmuz 2015
- 49
- 49
- 8
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.501
Hayırlı olsuuun. Çook sevindim. İnşallah Allah tamamını erdirir. Bana biraz ikiz gibi geldi amaSevgili Arkadaşlarım, sonucumu öğrendim... 10.gün değerim 174 :))) çok şükür. Yaklaşık 9 ay Süren bu yorucu süreç sizlerle güzelleşti... Hepinize çok teşekkür ederim...
Hayırlı olsuuun. Çook sevindim. İnşallah Allah tamamını erdirir. Bana biraz ikiz gibi geldi ama
Oooo Süper hamisler cogalmaya devam ediyoruz.:))))) tebrikler cnm Allah tamamina erdirsin ins:) darisi Diger bekleyen arkadaslarimizin basina innnnnsallah...
Ikiz harikaaa benceÇok teşekkür ederim.... :) bana da biraz öyle geliyor nedense... :) en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler duyarım inşallah...
Banada ikiz gibi geliyor canim...Canım çık teşekkür ederim... Allah seninkini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hadi bu gün cuma hayrına güzel haberler bekliyoruz sendenİnşallah canım inşallah..Çok Sağol.Allahım inşallah bugün ve bundan sonraki 5gün güzel haberler alacağım..
Âmin canım inşallah çok Sağol..hadi bu gün cuma hayrına güzel haberler bekliyoruz senden
hoşgeldiniz aramıza. tabii ki; sorununuz, yaşınız ve şu anda tedavinin hangi aşamasında olduğunu söylerseniz hemen eklerim:)Slm günaydın benide listeye ekleyebilirmisinz?
benim 5 gün sürdü canım. pazartesi oldum cumartesi bitmişti. hatta endişe etmiştim çok sürdü diye.kızlar histo sonrası kanamalarınız ne kadar devam etti?
Senin transferin ne zaman oldu canım benim çarşamba yapıldı kasık ağrım var hemşire olabilir demişti ama yine de tedirginim sende ve diğer arkadaşlarda durum nedir acaba??Transfer olan arkadaşlar nasılsınız ağrınız sızınız var mı hiç ?
Canım benimki baya koyu renk nerdeyse siyaha yakın bu gün o biraz terdirgin etti beni belki bende perde alımı da yapıldı ondandır diyorum ama...canım benim ilk gün oldu biraz..sonra kesildi ve bi kaç gün sonra tekrar başladı ama ped dolduracak kadar değil..farklı bir kanama..turuncu gibi canlı bi kırmızıydı..hala da arada oluyor..ecopirin kullanıyorum kan sulandırıcı onun etkisiyle açık renk sanırım..histodan sonra normaldır die düşündüm ama endişelenmedim de değil aslındq
canım benim de bu gün 3. gün ve rengi baya bi koyu bi kesiliyor gibi oluyor ped koymuyorum sonra bakıyorum tekrar olmuş bazen adet dönemindeki gibi birden bi boşalma oluyor biraz da parçalı gibi acaba perde alımı yapıldığı için mi diyorumbenim 5 gün sürdü canım. pazartesi oldum cumartesi bitmişti. hatta endişe etmiştim çok sürdü diye.
Canım iyiyiz evin içinde gezmeye başladım. Bu gün iğne vurulmaya gittim. Hiç agrım sızım yok senin?Transfer olan arkadaşlar nasılsınız ağrınız sızınız var mı hiç ?
Hoşbuldum canmm 28yaşındayım yumurta rezerve azlığı var eşimdede sperm sayısı çok iyi degil suan ki aşamam birkere yumurta toplandı 1tane doldurulmuş yumurtam var.hatta daha önce yazmıştım iki tane yumurtam kendinden gelişti kaan bey aşılama yapalım dedi dün test yaptım malesef olumsuz ilaçları bıraktım adet olunca haftaya gitcemhoşgeldiniz aramıza. tabii ki; sorununuz, yaşınız ve şu anda tedavinin hangi aşamasında olduğunu söylerseniz hemen eklerim:)
Senin transferin ne zaman oldu canım benim çarşamba yapıldı kasık ağrım var hemşire olabilir demişti ama yine de tedirginim sende ve diğer arkadaşlarda durum nedir acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?