Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Sevgili Arkadaşlarım, sonucumu öğrendim... 10.gün değerim 174 :))) çok şükür. Yaklaşık 9 ay Süren bu yorucu süreç sizlerle güzelleşti... Hepinize çok teşekkür ederim...
Hayırlı olsuuun. Çook sevindim. İnşallah Allah tamamını erdirir. Bana biraz ikiz gibi geldi ama

Kızlar birşey merak ediyorum.Kaan Bey tek embriyo transferi yapmıyormu?Mutlaka 2 3 MÜ olması gerekiyor?Ya da tek embriyo transferi olupda hamile kalan varmı?

merhaba bende kaan beyde tedaviye bu ay başlayacagım ilk olarak eylül 1 de ön görüşme yaptık bir kaç tahlil istedi şimdi ise regli deönemini bekliyorum hepimiz için hayırlısı olur inşallah .. 2 sene önce özel egede tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve ilk transferde hamile kaldım 3,5 aylıkken kanamam başladı ve bebeği kaybettik sizin yorumlarınız kaan beye güvenmem gerektiğini söylüyor inşallah bundan sonrası hayırlı olur ... bir iki sorum olucak yumurta toplamadan sonra transfer için ne kadar bekliyoruz özel ege 2 gün içerisinde transferi gerçekleştirmişti... birde tabiki transfer ücreti ne kadar ?

canım benim ilk gün oldu biraz..sonra kesildi ve bi kaç gün sonra tekrar başladı ama ped dolduracak kadar değil..farklı bir kanama..turuncu gibi canlı bi kırmızıydı..hala da arada oluyor..ecopirin kullanıyorum kan sulandırıcı onun etkisiyle açık renk sanırım..histodan sonra normaldır die düşündüm ama endişelenmedim de değil aslındq

Transfer olan arkadaşlar nasılsınız ağrınız sızınız var mı hiç ?
Senin transferin ne zaman oldu canım benim çarşamba yapıldı kasık ağrım var hemşire olabilir demişti ama yine de tedirginim sende ve diğer arkadaşlarda durum nedir acaba??

Reactions: GTY
Canım benimki baya koyu renk nerdeyse siyaha yakın bu gün o biraz terdirgin etti beni belki bende perde alımı da yapıldı ondandır diyorum ama...

benim 5 gün sürdü canım. pazartesi oldum cumartesi bitmişti. hatta endişe etmiştim çok sürdü diye.
canım benim de bu gün 3. gün ve rengi baya bi koyu bi kesiliyor gibi oluyor ped koymuyorum sonra bakıyorum tekrar olmuş bazen adet dönemindeki gibi birden bi boşalma oluyor biraz da parçalı gibi acaba perde alımı yapıldığı için mi diyorum

hoşgeldiniz aramıza. tabii ki; sorununuz, yaşınız ve şu anda tedavinin hangi aşamasında olduğunu söylerseniz hemen eklerim:)
Hoşbuldum canmm 28yaşındayım yumurta rezerve azlığı var eşimdede sperm sayısı çok iyi degil suan ki aşamam birkere yumurta toplandı 1tane doldurulmuş yumurtam var.hatta daha önce yazmıştım iki tane yumurtam kendinden gelişti kaan bey aşılama yapalım dedi dün test yaptım malesef olumsuz ilaçları bıraktım adet olunca haftaya gitcem

Senin transferin ne zaman oldu canım benim çarşamba yapıldı kasık ağrım var hemşire olabilir demişti ama yine de tedirginim sende ve diğer arkadaşlarda durum nedir acaba??

Çarşamba oldu benimde transferim. Dun gece adet sancısı çekmeye başladım bugünde baya arttı korku var içimde diğer sayfalara baktım olabiliyormuş inşallah iyi birşeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…