- 10 Nisan 2013
- 313
- 319
- 158
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.521
Canım iyiyiz evin içinde gezmeye başladım. Bu gün iğne vurulmaya gittim. Hiç agrım sızım yok senin?
o da olabilir canım sende perde vardı di mi doğru, ondan olabilir bence takma hiç kafana geçer 2-3 gün içinde rahat olcanım benim de bu gün 3. gün ve rengi baya bi koyu bi kesiliyor gibi oluyor ped koymuyorum sonra bakıyorum tekrar olmuş bazen adet dönemindeki gibi birden bi boşalma oluyor biraz da parçalı gibi acaba perde alımı yapıldığı için mi diyorum
Canim benim once sakin oluyoruz .Cevremde birsuru insan kapali safra kesesi ameliyati oldu hatta abim bizzat ve kisa surede sagligina kavustu .Onunde iki secenek var .Ya ehil bir doktor laproskopiyle bu isi cozecek ve cok kisa bir sure transferin ertelenecek veya riske gireceksin .Ama sunu unutma sen saglikli olmalisin ki bebisin de sende rahat et.Ve herseyde bir hayir vardir diye dusunmelisin tatlim .kızlar selam,
ya çok canım sıkkın, feci sıkkın hem de ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. kan değerlerimde bilirubin diye bir değerim yüksek çıkmıştı, Kaan Hoca'da baktır demişti. ultrason tarihim bugündü ve safra kesemde taş çıktı! Kaan Hoca ameliyat dedilerse ben sorumluluk almam gebelikte çıkarsa napıcaksın diyo ki zaten sorumluluk yüklemiyorum kimseye ben.. ben de transferim ertelensin istemiyorum... ya çok canım sıkkın... napıcam ben, ya gebelikte çıkar da ameliyat olmam gerekirse offfff
Canım üzülme sakın bak ne güzel gebelikten önce çıktı ya sonra çıksaydı bebeğinin ya da senin sağlığını riske soksaydı. Bence hiç sıkıntı yapma rabbim böyle uygun gördü demek ki transferin de birazcık ertelensin yeter ki hayırlısı olsun.kızlar selam,
ya çok canım sıkkın, feci sıkkın hem de ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. kan değerlerimde bilirubin diye bir değerim yüksek çıkmıştı, Kaan Hoca'da baktır demişti. ultrason tarihim bugündü ve safra kesemde taş çıktı! Kaan Hoca ameliyat dedilerse ben sorumluluk almam gebelikte çıkarsa napıcaksın diyo ki zaten sorumluluk yüklemiyorum kimseye ben.. ben de transferim ertelensin istemiyorum... ya çok canım sıkkın... napıcam ben, ya gebelikte çıkar da ameliyat olmam gerekirse offfff
Canım bencede ya hamileyken çıksaydı vardır bunda da bir hayır öyle düşünkızlar selam,
Transferden sonra hemşire kasık ağrısı yasayabilirsin adet olacakmış gibi sıkıntı yapma demişti benim çok şiddetli değil ama kasiklarimda arada agrilar oluyor için rahat etmiyorsa yarin bi ara görüş istersen hemşireyle canım aklında bişey kalmasın. Bu arada ben de normal hayata döndüm sürekli yatmiyorumÇarşamba oldu benimde transferim. Dun gece adet sancısı çekmeye başladım bugünde baya arttı korku var içimde diğer sayfalara baktım olabiliyormuş inşallah iyi birşeydir
Rahat ol canım büyük ihtimalle ondandır..benim kesildi gibi kanamam..seninde geçer bikaç güne.ama için rahat etmycekse bi sor hemşirelereCanım benimki baya koyu renk nerdeyse siyaha yakın bu gün o biraz terdirgin etti beni belki bende perde alımı da yapıldı ondandır diyorum ama...
Öncelikle hayırlı olsun kaan hoca güzel bir seçim olmuş kaan hoca taze transfer yapmıyor en azından bir adet dönemi bekletiyor tüp bebekte ilaçlar vitaminler ve histo hariç 4500merhaba bende kaan beyde tedaviye bu ay başlayacagım ilk olarak eylül 1 de ön görüşme yaptık bir kaç tahlil istedi şimdi ise regli deönemini bekliyorum hepimiz için hayırlısı olur inşallah .. 2 sene önce özel egede tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ve ilk transferde hamile kaldım 3,5 aylıkken kanamam başladı ve bebeği kaybettik sizin yorumlarınız kaan beye güvenmem gerektiğini söylüyor inşallah bundan sonrası hayırlı olur ... bir iki sorum olucak yumurta toplamadan sonra transfer için ne kadar bekliyoruz özel ege 2 gün içerisinde transferi gerçekleştirmişti... birde tabiki transfer ücretine kadar ?
Benim tam 1 hafta sürmüştü hemşire hanım normal demişti bazen az bazen çok geliyordukızlar histo sonrası kanamalarınız ne kadar devam etti?
Vallah ben adet ağrısı çekıyorum bugünde bi tane sivilce çıkardım bide gaz olayım var butun bunlarda benı bıraz üzüyo takmıyım diyorum ama elimde değil aklım hep orda gerçekten en zor kısmı buymuşTransfer olan arkadaşlar nasılsınız ağrınız sızınız var mı hiç ?
Canım üzülme sakin..önemli olan önce senin sağlıklı olman..kızlar selam,
Canım bence sonradan çıkacağına şimdi çıkması iyi olmuş bebeğine sıkıntı olabilirdi Allah korusun sabırlı olmaya çalış hakkında hayırlısını dile Rabbim dilediğine kavuşturacaktır senikızlar selam,
Histoda aldıkları kanda mı çıktı peki?? Yada bi şikayetin varmıydı?Canım üzülme sakin..önemli olan önce senin sağlıklı olman..
Canım bu ağrı çoğumuzda olduğuna göre normal bişe demek ki. Gaz sorunu biraz bende de var. Kafanı fazla takma boşuna kendini üzme bence pozitif olmakta fayda var :))Vallah ben adet ağrısı çekıyorum bugünde bi tane sivilce çıkardım bide gaz olayım var butun bunlarda benı bıraz üzüyo takmıyım diyorum ama elimde değil aklım hep orda gerçekten en zor kısmı buymuş
Canim bazen bazi seyler engellenince uzuluyoruz fakat her seyde.bir hayir vardir. Safra kesesinde tas olmasi ve bunun erken tespit edilmesi onemli biliyorsundur gec kalindiginda sariliga cevirebiliyor bence iyice dusun ve ona gore karar ver ama uzulme bir seyin gec olmasi hic olmamasindan cok daha iyidirkızlar selam,
M bu tutunmasını sağlıyor diye biliyorum. Düşük olmasını engelliyor. Benim 2. Ama daha önce başka bi merkezde denedim.Ayyy bende vurulcam akşam bir an önce kurtulalım şu iğneden peki sana neden verdi iğne bu ikinci transferin mi ? Benim de adet sancım var o korkutuyor beni aslında daha 15 gün falan var adet olmama
Canim hic uzulme.. daha sonra ciksaydi bebege zarar verirdi.. gec olsun guc olmasin demisler. Sonu guzel olacak inan bana..kızlar selam,
Gaz problemi bende de var... cok hafif batmalar oluyo... ama oyle regly sancisi degill..Canım bu ağrı çoğumuzda olduğuna göre normal bişe demek ki. Gaz sorunu biraz bende de var. Kafanı fazla takma boşuna kendini üzme bence pozitif olmakta fayda var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?