Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım iyiyiz evin içinde gezmeye başladım. Bu gün iğne vurulmaya gittim. Hiç agrım sızım yok senin?

Ayyy bende vurulcam akşam bir an önce kurtulalım şu iğneden peki sana neden verdi iğne bu ikinci transferin mi ? Benim de adet sancım var o korkutuyor beni aslında daha 15 gün falan var adet olmama

o da olabilir canım sende perde vardı di mi doğru, ondan olabilir bence takma hiç kafana geçer 2-3 gün içinde rahat ol

kızlar selam,
ya çok canım sıkkın, feci sıkkın hem de ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. kan değerlerimde bilirubin diye bir değerim yüksek çıkmıştı, Kaan Hoca'da baktır demişti. ultrason tarihim bugündü ve safra kesemde taş çıktı! Kaan Hoca ameliyat dedilerse ben sorumluluk almam gebelikte çıkarsa napıcaksın diyo ki zaten sorumluluk yüklemiyorum kimseye ben.. ben de transferim ertelensin istemiyorum... ya çok canım sıkkın... napıcam ben, ya gebelikte çıkar da ameliyat olmam gerekirse offfff

Canim benim once sakin oluyoruz .Cevremde birsuru insan kapali safra kesesi ameliyati oldu hatta abim bizzat ve kisa surede sagligina kavustu .Onunde iki secenek var .Ya ehil bir doktor laproskopiyle bu isi cozecek ve cok kisa bir sure transferin ertelenecek veya riske gireceksin .Ama sunu unutma sen saglikli olmalisin ki bebisin de sende rahat et.Ve herseyde bir hayir vardir diye dusunmelisin tatlim .

Canım üzülme sakın bak ne güzel gebelikten önce çıktı ya sonra çıksaydı bebeğinin ya da senin sağlığını riske soksaydı. Bence hiç sıkıntı yapma rabbim böyle uygun gördü demek ki transferin de birazcık ertelensin yeter ki hayırlısı olsun.

Canım bencede ya hamileyken çıksaydı vardır bunda da bir hayır öyle düşün

Çarşamba oldu benimde transferim. Dun gece adet sancısı çekmeye başladım bugünde baya arttı korku var içimde diğer sayfalara baktım olabiliyormuş inşallah iyi birşeydir
Transferden sonra hemşire kasık ağrısı yasayabilirsin adet olacakmış gibi sıkıntı yapma demişti benim çok şiddetli değil ama kasiklarimda arada agrilar oluyor için rahat etmiyorsa yarin bi ara görüş istersen hemşireyle canım aklında bişey kalmasın. Bu arada ben de normal hayata döndüm sürekli yatmiyorum

Canım benimki baya koyu renk nerdeyse siyaha yakın bu gün o biraz terdirgin etti beni belki bende perde alımı da yapıldı ondandır diyorum ama...
Rahat ol canım büyük ihtimalle ondandır..benim kesildi gibi kanamam..seninde geçer bikaç güne.ama için rahat etmycekse bi sor hemşirelere

Öncelikle hayırlı olsun kaan hoca güzel bir seçim olmuş kaan hoca taze transfer yapmıyor en azından bir adet dönemi bekletiyor tüp bebekte ilaçlar vitaminler ve histo hariç 4500

Transfer olan arkadaşlar nasılsınız ağrınız sızınız var mı hiç ?
Vallah ben adet ağrısı çekıyorum bugünde bi tane sivilce çıkardım bide gaz olayım var butun bunlarda benı bıraz üzüyo takmıyım diyorum ama elimde değil aklım hep orda gerçekten en zor kısmı buymuş

Canım üzülme sakin..önemli olan önce senin sağlıklı olman..

Canım bence sonradan çıkacağına şimdi çıkması iyi olmuş bebeğine sıkıntı olabilirdi Allah korusun sabırlı olmaya çalış hakkında hayırlısını dile Rabbim dilediğine kavuşturacaktır seni

Canım bu ağrı çoğumuzda olduğuna göre normal bişe demek ki. Gaz sorunu biraz bende de var. Kafanı fazla takma boşuna kendini üzme bence pozitif olmakta fayda var :))

Canim bazen bazi seyler engellenince uzuluyoruz fakat her seyde.bir hayir vardir. Safra kesesinde tas olmasi ve bunun erken tespit edilmesi onemli biliyorsundur gec kalindiginda sariliga cevirebiliyor bence iyice dusun ve ona gore karar ver ama uzulme bir seyin gec olmasi hic olmamasindan cok daha iyidir

Kizlar oncede sormustum ama arada kaynadi sorum cevaplayan olmadi. Decapeptyl etki suresi ne kadar transfer oncesi vuruldum haziranin 12siydi. Transferden sonra adet gordum. Sonra adet duzenleyici ile adet gordum ama bu ay hic bir ilac kullanmadim adet goremedim normal mi bu durum

Ayyy bende vurulcam akşam bir an önce kurtulalım şu iğneden peki sana neden verdi iğne bu ikinci transferin mi ? Benim de adet sancım var o korkutuyor beni aslında daha 15 gün falan var adet olmama
M bu tutunmasını sağlıyor diye biliyorum. Düşük olmasını engelliyor. Benim 2. Ama daha önce başka bi merkezde denedim.

Canim hic uzulme.. daha sonra ciksaydi bebege zarar verirdi.. gec olsun guc olmasin demisler. Sonu guzel olacak inan bana..

Canım bu ağrı çoğumuzda olduğuna göre normal bişe demek ki. Gaz sorunu biraz bende de var. Kafanı fazla takma boşuna kendini üzme bence pozitif olmakta fayda var :))
Gaz problemi bende de var... cok hafif batmalar oluyo... ama oyle regly sancisi degill..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…