Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bende transferim olumsuz sonuçlanınca regl oldum. Sonraki ay olmadım, kaan beye gittim. Düzenleyici verdi, adet gördüm. Bir sonraki ay olmazsan bir kutu daha cyclo kullan demişti bana. Benim sonrasında düzene girdi ama girmeyenler oluyormuş. İstersen bir kutu daha kullan canım

Canım hep demiyor muyuz hayırlısı diye. Demek ki senin için hayırlısı buymuş. Daha zamanı gelmemiş. Safra kesesinin sancısı çok fena. Biz annemde yaşamıştık. Hamile olsan ilaç da kullanamazsın. Önce ameliyatını ol, sonra devam et tedavine canım.

Canım bencede ya hamileyken çıksaydı vardır bunda da bir hayır öyle düşün

Canım üzülme sakin..önemli olan önce senin sağlıklı olman..

Histoda aldıkları kanda mı çıktı peki?? Yada bi şikayetin varmıydı?

Canim hic uzulme.. daha sonra ciksaydi bebege zarar verirdi.. gec olsun guc olmasin demisler. Sonu guzel olacak inan bana..

canlarim oncelikle hepinize tesekkur ederim desteginiz icin... ilk soku atlattim... yarin erkenden baska bir hastane ve dr. a gidiyorum, ameliyat derse en azindan biran evvel olurum ameliyatimi.. hep hayirlisini istedim, vardir bunda da bir hayir diyorum. gebelikte agri sanci olup beterini yasayacagima ertelerim kafam rahat olur... yarin bir gideyim bakalim ne dicek dr.
bu arada agri sanci falan yoktu kizlar, tedavi oncesi bi suru kan degerime baktirmistim, bilirubin degerlerim yuksek cikinca ultrasona girdim. karacigerden suphelenmisti dr. tas cikti.. Oyle yani sizlerin de bilgisi olsun en azindan...

Tesekkur ederim canim cok sıkıntı vermeye basladi en iyisi sorup baslamak

selam kızlar bende bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum adet olunca tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah allahın iziniyle yalnız kafam karışık başka bir dr tetradox antibiyotik vermişti içmedim içmedim bu gün başlayasım tuttu ve bir tane içtim ama tüp bebek tedavisinde de antibiyotik kullanılıyormuş şimdi içsem kaan bey o süreçte içtim diye yazmazssa ve enfeksiyon bitmemişse ne yapcam şimdi kullanmalımıyım o zamanda kullanırım dahada kuruturum enf u yaa kaan hocayada soramam şimdi herşeyi soruyom siz hangi antibiyotiği ne zaman kullandınız.kullandınız.yardımcı olursanız çok sevinirim

canım tek iğne çok etkili olmuyor heralde ama sen zaten iğneden sonra haplarla bi adet gördüysen ve başka ilaç kullanmadıysan yine adet olucaksın çünkü benim yumurta toplatmadan sonra kistlerde büyüme olduğu için 1 ay ara vermiştik hap kullanıp adet olduktan sonra tekrar adet görmüştüm ama o sürede doğum kpntrol hapı da vermişti bitindece adet olmuştum sen de olursun ama belki gecikmeler olabilir

Arkadaslar 2 li tarama testi ve digerleri yapilmalimi sizce? Siz yaptirdiniz Mi??? Lütfen hamile arkadaslar cvp bekliyorum.herkes yaptirdimi Ya da yaptirmayan varmi merak ediyorum

Canım öncelikle geçmiş olsun...benim eşim genel cerrah, şimdi senin durumunu anlattım. O da sakın ameliyatını olmadan transferini yaptırmasın, bilirubini yüksekse taş safra yolundadır. Taş düşerse O zaman yaptıkları müdahale bütün Karnı radyasyona maruz kalıyor dedi... Bebiş etkilenmesin canım...

Gaz problemi bende de var... cok hafif batmalar oluyo... ama oyle regly sancisi degill..
Sabah adet olacakmışım gibi bi ağrı vardı akşam ağrı gitti hafif batmalar kasılmalar başladı kendimi de çok dinlemek istemiyorum ama insan bi terslik olmasindan korkuyor. gerçi aynı batma ve kasılmalar histodan sonra da olmuştu bende.neyse iyiye yoralım iyi olsun inşallah hepimiz sevindirici haberler alalım :))

canım antibiyotiği histereskobiden sonra yazoyor sen tedaviye yeni başlayacaksın heralde ama bu dönemde oluşan yumurtalar toplanacaksa etkilenebilir sen istersen kaan beye sor daha sağlıklı cevap alırsın

Amin canım daha kendimizi dinlemek için çok erken:)) tadını çıkaralım.. Hakkımızda hayırlısı olsun:)))

Senin transferin ne zaman oldu canım benim çarşamba yapıldı kasık ağrım var hemşire olabilir demişti ama yine de tedirginim sende ve diğer arkadaşlarda durum nedir acaba??

Çarşamba oldu benimde transferim. Dun gece adet sancısı çekmeye başladım bugünde baya arttı korku var içimde diğer sayfalara baktım olabiliyormuş inşallah iyi birşeydir

Gaz problemi bende de var... cok hafif batmalar oluyo... ama oyle regly sancisi degill..

Arkadaşlar kasıklarda batma, kasık ağırısı hatta adete çok benzer şekilde bende de oldu... Hatta gaz problemi de... Sıkıntı olmayın rahatlayın... İçinşzdeki minik kurtçuklar kazı yapıyor zaten, yormayın onları.... :))) bu arada kabak çekirdeği çitlemeyi unutmayın... :)

canım çok geçmiş olsun ama iyice araştır ona göre hareket et hamilelikte insanın vucudu iyice zayıflıyor, direnci azalıyor malum bebek anneden besleniyor hatta ilk 4-5 ay direk annenin kanından besleniyor bu yüzden hiç olmayacak hastalıklar bile bu dönemde ortaya çıkabiliyor belki şimdi ağrı falan yok ama şimdiye kadar da bu durumdan habersizdin belki ağrı oluyrsa da adetten ya da bu yapılan işlemlerden diyordun hamile olunca hap falan da kullanman mümkün olmayacak ağrın falan oluşacak olursa seni transfer sonarsında da olumsuz etkileyecektir kasılmalara strese neden olacaktır tarnsferden sonra allah korusun bi olumsuzluk yaşanırsa kendini toparlamam çok daha uzun zaman alacaktır o yüzden en baştan tedbirli olman daha mantıklı gibi tabi bu konuda uzamn olan kişilerin söylecekleri çok daha önemli allah yardımcın olsun

Rahat ol canım büyük ihtimalle ondandır..benim kesildi gibi kanamam..seninde geçer bikaç güne.ama için rahat etmycekse bi sor hemşirelere
canım valla hemşirelere sorduğum konularda hiç sağlıklı cevap alamaıyorum burdan daha doğru yönlendiriyor arkadaşlar birkaç gün daha bekleyeyim bakalım

canım antibiyotiği histereskobiden sonra yazoyor sen tedaviye yeni başlayacaksın heralde ama bu dönemde oluşan yumurtalar toplanacaksa etkilenebilir sen istersen kaan beye sor daha sağlıklı cevap alırsın

yok tatlım daha ben enn baştayım daha ilk tüp bebek için 10 gün sonra adet olunca gidicem o nedenle kararsız kaldım kullansam temizlenip temizlenmediğini anlar değilmi görürse bişiler yeniden verir sakınca olmaz herhalde daha benim histereskopi olmama sanırsam 2 3 ay var dır antibiyotik ya şimdi ikinci kullanımında etki etmez diye korktum.
bide günler hiç geçmiyo hiç hemde herşey yolunda gitse bile 2 3 ayım var

çınarcım sen her aşamayı bitirdin ne güzel inşallah sorunsuz sekilde yarın güzel haber alırsın sonra gelsin bebişler bende arkandayım 2 -3"ay sonra inşallah anne adayları olarak burdan sohbet edicez inşallah inşallah inşallah yarabbim duy sesesimizii.

o zaman kullanmanda bi sakınca yoktur heralde canım ben de çok sık idrarda enfeksiyorn oluşuyor ama özellikle yumurta geliştirme sürecinde çok dikkat ettim ama onun dışında kullandığım zamanlar oldu tatil dönüşü histereskobi öncesi yine oldu hemşireye sorup kullandım birşey olmaz dedi şimdi de kaan bey verdi onu kullanıyorum seninde öyle bir durumun varsa öncesinde kullanmış olmak mantıklı

C cutetwins Allah Allah canim ya bak onu bilmiyodum hic cok sagol zaten kararimi verdim bakalim, gidiyorum simdi dr. a bakalim o ne dicek bu hafta olup kurtulurum insallah
A arslan33 canim haklisin valla ilk soku atlattim simdi daha saglikli dusunebiliyorum. gebelikte endise korku yasayacagima ertelerim. zaten Kaan Hoca rahim kalinlastirmadan devam ederiz dedi. hayirlisi boyleymis diyorum artik..

Minik kurtçuklar :)))) bu güzel haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…