- 4 Ocak 2015
- 453
- 826
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #14.541
Bende transferim olumsuz sonuçlanınca regl oldum. Sonraki ay olmadım, kaan beye gittim. Düzenleyici verdi, adet gördüm. Bir sonraki ay olmazsan bir kutu daha cyclo kullan demişti bana. Benim sonrasında düzene girdi ama girmeyenler oluyormuş. İstersen bir kutu daha kullan canımKizlar oncede sormustum ama arada kaynadi sorum cevaplayan olmadi. Decapeptyl etki suresi ne kadar transfer oncesi vuruldum haziranin 12siydi. Transferden sonra adet gordum. Sonra adet duzenleyici ile adet gordum ama bu ay hic bir ilac kullanmadim adet goremedim normal mi bu durum
Canım hep demiyor muyuz hayırlısı diye. Demek ki senin için hayırlısı buymuş. Daha zamanı gelmemiş. Safra kesesinin sancısı çok fena. Biz annemde yaşamıştık. Hamile olsan ilaç da kullanamazsın. Önce ameliyatını ol, sonra devam et tedavine canım.kızlar selam,
ya çok canım sıkkın, feci sıkkın hem de ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. kan değerlerimde bilirubin diye bir değerim yüksek çıkmıştı, Kaan Hoca'da baktır demişti. ultrason tarihim bugündü ve safra kesemde taş çıktı! Kaan Hoca ameliyat dedilerse ben sorumluluk almam gebelikte çıkarsa napıcaksın diyo ki zaten sorumluluk yüklemiyorum kimseye ben.. ben de transferim ertelensin istemiyorum... ya çok canım sıkkın... napıcam ben, ya gebelikte çıkar da ameliyat olmam gerekirse offfff
Canim benim once sakin oluyoruz .Cevremde birsuru insan kapali safra kesesi ameliyati oldu hatta abim bizzat ve kisa surede sagligina kavustu .Onunde iki secenek var .Ya ehil bir doktor laproskopiyle bu isi cozecek ve cok kisa bir sure transferin ertelenecek veya riske gireceksin .Ama sunu unutma sen saglikli olmalisin ki bebisin de sende rahat et.Ve herseyde bir hayir vardir diye dusunmelisin tatlim .
Canım üzülme sakın bak ne güzel gebelikten önce çıktı ya sonra çıksaydı bebeğinin ya da senin sağlığını riske soksaydı. Bence hiç sıkıntı yapma rabbim böyle uygun gördü demek ki transferin de birazcık ertelensin yeter ki hayırlısı olsun.
Canım bencede ya hamileyken çıksaydı vardır bunda da bir hayır öyle düşün
Canım üzülme sakin..önemli olan önce senin sağlıklı olman..
Canım bence sonradan çıkacağına şimdi çıkması iyi olmuş bebeğine sıkıntı olabilirdi Allah korusun sabırlı olmaya çalış hakkında hayırlısını dile Rabbim dilediğine kavuşturacaktır seni
Histoda aldıkları kanda mı çıktı peki?? Yada bi şikayetin varmıydı?
Canim bazen bazi seyler engellenince uzuluyoruz fakat her seyde.bir hayir vardir. Safra kesesinde tas olmasi ve bunun erken tespit edilmesi onemli biliyorsundur gec kalindiginda sariliga cevirebiliyor bence iyice dusun ve ona gore karar ver ama uzulme bir seyin gec olmasi hic olmamasindan cok daha iyidir
Canim hic uzulme.. daha sonra ciksaydi bebege zarar verirdi.. gec olsun guc olmasin demisler. Sonu guzel olacak inan bana..
canlarim oncelikle hepinize tesekkur ederim desteginiz icin... ilk soku atlattim... yarin erkenden baska bir hastane ve dr. a gidiyorum, ameliyat derse en azindan biran evvel olurum ameliyatimi.. hep hayirlisini istedim, vardir bunda da bir hayir diyorum. gebelikte agri sanci olup beterini yasayacagima ertelerim kafam rahat olur... yarin bir gideyim bakalim ne dicek dr.Canım hep demiyor muyuz hayırlısı diye. Demek ki senin için hayırlısı buymuş. Daha zamanı gelmemiş. Safra kesesinin sancısı çok fena. Biz annemde yaşamıştık. Hamile olsan ilaç da kullanamazsın. Önce ameliyatını ol, sonra devam et tedavine canım.
Tesekkur ederim canim cok sıkıntı vermeye basladi en iyisi sorup baslamakBende transferim olumsuz sonuçlanınca regl oldum. Sonraki ay olmadım, kaan beye gittim. Düzenleyici verdi, adet gördüm. Bir sonraki ay olmazsan bir kutu daha cyclo kullan demişti bana. Benim sonrasında düzene girdi ama girmeyenler oluyormuş. İstersen bir kutu daha kullan canım
canım tek iğne çok etkili olmuyor heralde ama sen zaten iğneden sonra haplarla bi adet gördüysen ve başka ilaç kullanmadıysan yine adet olucaksın çünkü benim yumurta toplatmadan sonra kistlerde büyüme olduğu için 1 ay ara vermiştik hap kullanıp adet olduktan sonra tekrar adet görmüştüm ama o sürede doğum kpntrol hapı da vermişti bitindece adet olmuştum sen de olursun ama belki gecikmeler olabilirKizlar oncede sormustum ama arada kaynadi sorum cevaplayan olmadi. Decapeptyl etki suresi ne kadar transfer oncesi vuruldum haziranin 12siydi. Transferden sonra adet gordum. Sonra adet duzenleyici ile adet gordum ama bu ay hic bir ilac kullanmadim adet goremedim normal mi bu durum
canlarim oncelikle hepinize tesekkur ederim desteginiz icin... ilk soku atlattim... yarin erkenden baska bir hastane ve dr. a gidiyorum, ameliyat derse en azindan biran evvel olurum ameliyatimi.. hep hayirlisini istedim, vardir bunda da bir hayir diyorum. gebelikte agri sanci olup beterini yasayacagima ertelerim kafam rahat olur... yarin bir gideyim bakalim ne dicek dr.
bu arada agri sanci falan yoktu kizlar, tedavi oncesi bi suru kan degerime baktirmistim, bilirubin degerlerim yuksek cikinca ultrasona girdim. karacigerden suphelenmisti dr. tas cikti.. Oyle yani sizlerin de bilgisi olsun en azindan...
Sabah adet olacakmışım gibi bi ağrı vardı akşam ağrı gitti hafif batmalar kasılmalar başladı kendimi de çok dinlemek istemiyorum ama insan bi terslik olmasindan korkuyor. gerçi aynı batma ve kasılmalar histodan sonra da olmuştu bende.neyse iyiye yoralım iyi olsun inşallah hepimiz sevindirici haberler alalım :))Gaz problemi bende de var... cok hafif batmalar oluyo... ama oyle regly sancisi degill..
canım antibiyotiği histereskobiden sonra yazoyor sen tedaviye yeni başlayacaksın heralde ama bu dönemde oluşan yumurtalar toplanacaksa etkilenebilir sen istersen kaan beye sor daha sağlıklı cevap alırsınselam kızlar bende bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum adet olunca tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah allahın iziniyle yalnız kafam karışık başka bir dr tetradox antibiyotik vermişti içmedim içmedim bu gün başlayasım tuttu ve bir tane içtim ama tüp bebek tedavisinde de antibiyotik kullanılıyormuş şimdi içsem kaan bey o süreçte içtim diye yazmazssa ve enfeksiyon bitmemişse ne yapcam şimdi kullanmalımıyım o zamanda kullanırım dahada kuruturum enf u yaa kaan hocayada soramam şimdi herşeyi soruyom siz hangi antibiyotiği ne zaman kullandınız.kullandınız.yardımcı olursanız çok sevinirim
Amin canım daha kendimizi dinlemek için çok erken:)) tadını çıkaralım.. Hakkımızda hayırlısı olsun:)))Sabah adet olacakmışım gibi bi ağrı vardı akşam ağrı gitti hafif batmalar kasılmalar başladı kendimi de çok dinlemek istemiyorum ama insan bi terslik olmasindan korkuyor. gerçi aynı batma ve kasılmalar histodan sonra da olmuştu bende.neyse iyiye yoralım iyi olsun inşallah hepimiz sevindirici haberler alalım :))
Senin transferin ne zaman oldu canım benim çarşamba yapıldı kasık ağrım var hemşire olabilir demişti ama yine de tedirginim sende ve diğer arkadaşlarda durum nedir acaba??
Çarşamba oldu benimde transferim. Dun gece adet sancısı çekmeye başladım bugünde baya arttı korku var içimde diğer sayfalara baktım olabiliyormuş inşallah iyi birşeydir
Transferden sonra hemşire kasık ağrısı yasayabilirsin adet olacakmış gibi sıkıntı yapma demişti benim çok şiddetli değil ama kasiklarimda arada agrilar oluyor için rahat etmiyorsa yarin bi ara görüş istersen hemşireyle canım aklında bişey kalmasın. Bu arada ben de normal hayata döndüm sürekli yatmiyorum
Vallah ben adet ağrısı çekıyorum bugünde bi tane sivilce çıkardım bide gaz olayım var butun bunlarda benı bıraz üzüyo takmıyım diyorum ama elimde değil aklım hep orda gerçekten en zor kısmı buymuş
Gaz problemi bende de var... cok hafif batmalar oluyo... ama oyle regly sancisi degill..
canım çok geçmiş olsun ama iyice araştır ona göre hareket et hamilelikte insanın vucudu iyice zayıflıyor, direnci azalıyor malum bebek anneden besleniyor hatta ilk 4-5 ay direk annenin kanından besleniyor bu yüzden hiç olmayacak hastalıklar bile bu dönemde ortaya çıkabiliyor belki şimdi ağrı falan yok ama şimdiye kadar da bu durumdan habersizdin belki ağrı oluyrsa da adetten ya da bu yapılan işlemlerden diyordun hamile olunca hap falan da kullanman mümkün olmayacak ağrın falan oluşacak olursa seni transfer sonarsında da olumsuz etkileyecektir kasılmalara strese neden olacaktır tarnsferden sonra allah korusun bi olumsuzluk yaşanırsa kendini toparlamam çok daha uzun zaman alacaktır o yüzden en baştan tedbirli olman daha mantıklı gibi tabi bu konuda uzamn olan kişilerin söylecekleri çok daha önemli allah yardımcın olsuncanlarim oncelikle hepinize tesekkur ederim desteginiz icin... ilk soku atlattim... yarin erkenden baska bir hastane ve dr. a gidiyorum, ameliyat derse en azindan biran evvel olurum ameliyatimi.. hep hayirlisini istedim, vardir bunda da bir hayir diyorum. gebelikte agri sanci olup beterini yasayacagima ertelerim kafam rahat olur... yarin bir gideyim bakalim ne dicek dr.
bu arada agri sanci falan yoktu kizlar, tedavi oncesi bi suru kan degerime baktirmistim, bilirubin degerlerim yuksek cikinca ultrasona girdim. karacigerden suphelenmisti dr. tas cikti.. Oyle yani sizlerin de bilgisi olsun en azindan...
canım valla hemşirelere sorduğum konularda hiç sağlıklı cevap alamaıyorum burdan daha doğru yönlendiriyor arkadaşlar birkaç gün daha bekleyeyim bakalımRahat ol canım büyük ihtimalle ondandır..benim kesildi gibi kanamam..seninde geçer bikaç güne.ama için rahat etmycekse bi sor hemşirelere
selam kızlar bende bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum adet olunca tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah allahın iziniyle yalnız kafam karışık başka bir dr tetradox antibiyotik vermişti içmedim içmedim bu gün başlayasım tuttu ve bir tane içtim ama tüp bebek tedavisinde de antibiyotik kullanılıyormuş şimdi içsem kaan bey o süreçte içtim diye yazmazssa ve enfeksiyon bitmemişse ne yapcam şimdi kullanmalımıyım o zamanda kullanırım dahada kuruturum enf u yaa kaan hocayada soramam şimdi herşeyi soruyom siz hangi antibiyotiği ne zaman kullandınız.kullandınız.yardımcı olursanız çok sevinirim
canım antibiyotiği histereskobiden sonra yazoyor sen tedaviye yeni başlayacaksın heralde ama bu dönemde oluşan yumurtalar toplanacaksa etkilenebilir sen istersen kaan beye sor daha sağlıklı cevap alırsın
o zaman kullanmanda bi sakınca yoktur heralde canım ben de çok sık idrarda enfeksiyorn oluşuyor ama özellikle yumurta geliştirme sürecinde çok dikkat ettim ama onun dışında kullandığım zamanlar oldu tatil dönüşü histereskobi öncesi yine oldu hemşireye sorup kullandım birşey olmaz dedi şimdi de kaan bey verdi onu kullanıyorum seninde öyle bir durumun varsa öncesinde kullanmış olmak mantıklıyok tatlım daha ben enn baştayımdaha ilk tüp bebek için 10 gün sonra adet olunca gidicem o nedenle kararsız kaldım kullansam temizlenip temizlenmediğini anlar değilmi görürse bişiler yeniden verir sakınca olmaz herhalde daha benim histereskopi olmama sanırsam 2 3 ay var dır antibiyotik ya şimdi ikinci kullanımında etki etmez diye korktum.
bide günler hiç geçmiyo hiç hemde herşey yolunda gitse bile 2 3 ayım var
Arkadaşlar kasıklarda batma, kasık ağırısı hatta adete çok benzer şekilde bende de oldu... Hatta gaz problemi de... Sıkıntı olmayın rahatlayın... İçinşzdeki minik kurtçuklar kazı yapıyor zaten, yormayın onları.... :))) bu arada kabak çekirdeği çitlemeyi unutmayın... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?