- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #1.461
bende öğleden sonra randevu almayı düşünüyorum tabi kırmızılar gelirseben aceleci olmak istemiyorum verdiği yeni ilaçları en azından 1 ay kullanmak istiyorum tabi bakalım kaan bey ne diyecek. durumum neyi gösteriyor olacak? hayırlısı. eğer olursa görüşelim
evet canım transfer tarihim belli oldu 1 kasım cumartesi saat 13:30 da off nasıl bir heyecandır benim kalp atışlarını duymaya kalbim dayanmazinşallah bebişlerimizi kucağımıza alıp hep beraber buluşuruz canım
Hayirli haberler inşallah umut isigimiz ol bizimevet canım transfer tarihim belli oldu 1 kasım cumartesi saat 13:30 da off nasıl bir heyecandır benim kalp atışlarını duymaya kalbim dayanmazinşallah bebişlerimizi kucağımıza alıp hep beraber buluşuruz canım
Yaa birşey sorcam embiyolar dondurulduktan sonra ne kadar sure sonra transfer olacak bilgi verildimiSelam kizlar yazamadim bayadir. Opusu olan arkadasim embiriyolarin saglikli kardan bebekler olsun Insallah. Hamile arkadasim saglikla kucagina alirsin insallah veeee diger sevgili anne adayi arkadaslarim guzel gunler bizi beklerrr insallah. Bugun haberini aldim 10 embiriyom dondurulmuş kardan bebelerim beni bekliyooooo
Çok teşekkür ederim. Kesin olmamakla beraber erkek demişti Kaan Bey 10 gün önce ama tabi kordonu da olabilir:) Hayırlısı neyse o olsun. Kızda ayrı erkekte ayrı tadlar. Allah kısa sürede sizlere de nasip etsin inşallah:)
Tamam canım haber veririm mutlaka.mutlaka haber ver banada yarın öğleden sonra evdeyim zaten tatil olduğu için gelir akşama kadar bilgisayar başında beklerim
başlangıçta diğer vitaminlerle 1 tane weriyor zaten.sonra benden tahlil istedi düşük çıkınca değerim bana 2 tane daha yazdı 15 gün arayla iç dediKızlar birşey sorucam bu d vitamini ampul bir kere kırıp içtim tedaviye başlayalı bir ay olucak bunu ayda birmi içiliyor kaan bey reçeteye yazdı kaç kere içileceğini söylemedi
1 tane verdiyse o kadardır. Ben ilk başladığımda d vitamini hiç yoktu 2 tane 15 gün arayla vermişti. Geçen sefer tekrar istedi tahlil yetersiz çıkınca 1 tane daha için dedi. Bence sana 1 tane yeterli görmüştür anladığım kadarıyla. Fazlası toksik etki çünküKızlar birşey sorucam bu d vitamini ampul bir kere kırıp içtim tedaviye başlayalı bir ay olucak bunu ayda birmi içiliyor kaan bey reçeteye yazdı kaç kere içileceğini söylemedi
Canım 11:30.da randevum. İnşallah başka zaman çok isterim.Hayırlısı olsun canım benim randevu 15:15 de orada olursan görüşelim :)
Çok teşekkürederim canım1 tane verdiyse o kadardır. Ben ilk başladığımda d vitamini hiç yoktu 2 tane 15 gün arayla vermişti. Geçen sefer tekrar istedi tahlil yetersiz çıkınca 1 tane daha için dedi. Bence sana 1 tane yeterli görmüştür anladığım kadarıyla. Fazlası toksik etki çünkü
Canım cevabın için teşekkürler senin tedavinde gelişmeler var galiba kontrolünmü vardı[/QUOTE][QUOTEiminozu, post: 37509291, member: 601666"]1 tane verdiyse o kadardır. Ben ilk başladığımda d vitamini hiç yoktu 2 tane 15 gün arayla vermişti. Geçen sefer tekrar istedi tahlil yetersiz çıkınca 1 tane daha için dedi. Bence sana 1 tane yeterli görmüştür anladığım kadarıyla. Fazlası toksik etki çünkü
Evet canım 1. Kattayım. Kaan Beyin sesile geliyor ve ben aşırı heyecanlıyım. Umarım güzel şeyler duyarım üzülmek istemiyorumCanım cevabın için teşekkürler senin tedavinde gelişmeler var galiba kontrolünmü vardı
Bana tedavinin basinda vermisti yaz mevsimi oncesiydi gunesten mahrum kaldik eksiklik olabilir diye vermisti. 2 kapsul birer hafta arayla al denisti.Kızlar birşey sorucam bu d vitamini ampul bir kere kırıp içtim tedaviye başlayalı bir ay olucak bunu ayda birmi içiliyor kaan bey reçeteye yazdı kaç kere içileceğini söylemedi
Sagol canimBana tedavinin basinda vermisti yaz mevsimi oncesiydi gunesten mahrum kaldik eksiklik olabilir diye vermisti. 2 kapsul birer hafta arayla al denisti.
ii haberler bekliyoruz sendenEvet canım 1. Kattayım. Kaan Beyin sesile geliyor ve ben aşırı heyecanlıyım. Umarım güzel şeyler duyarım üzülmek istemiyorum
Evet canım 1. Kattayım. Kaan Beyin sesile geliyor ve ben aşırı heyecanlıyım. Umarım güzel şeyler duyarım üzülmek istemiyorum[QUOTE="kalbiminozu, post: 37510057, member: 601666anım cevabın için teşekkürler senin tedavinde gelişmeler var galiba kontrolünmü vardı
bende tesadüfen genel cerrahi doktoru tüm batın usgsi istemişti birdeğerim yüksek çıkıyor diye o sırada farkedildi yani usg ile tanı konulabilir benim o zamanlar iki tane kistim vardı endometriyozis kistlerine çikolata kisti deniyor. benim geçen sene onlar laparoskopi ile alında daha sonrada iki kez aşılama yapıldı ama resmen boşyere yaptırdık. yani demem o ki endometriyozis kistleri ile farkedilir ve karın içi yapışıklıklarına neden olur benim barsaklarımdada yapışıklıklar varmış laparoskopide açılmıştı.Şimdi ne olduguna netten baktim. Bu hastalik tesadufen mi bulundu yoksa belirtilerinden mi teşhis kondu ki. ? muayenede gorunur mu ? ne kadar cok sey bilirsen aklin okadar karisiyor :)
ii haberler bekliyoruz senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?