Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hayırlısı olsun canım benim randevu 15:15 de orada olursan görüşelim :)

Hadi hayırlısı inşallah transferden sonra da güzel haberler verirsin bize :)

Hayirli haberler inşallah umut isigimiz ol bizim

Yaa birşey sorcam embiyolar dondurulduktan sonra ne kadar sure sonra transfer olacak bilgi verildimi

Kızlar birşey sorucam bu d vitamini ampul bir kere kırıp içtim tedaviye başlayalı bir ay olucak bunu ayda birmi içiliyor kaan bey reçeteye yazdı kaç kere içileceğini söylemedi

mutlaka haber ver banada yarın öğleden sonra evdeyim zaten tatil olduğu için gelir akşama kadar bilgisayar başında beklerim
Tamam canım haber veririm mutlaka.
QUOTE="cycas, post: 37503731, member: 474399"]mutlaka haber ver banada yarın öğleden sonra evdeyim zaten tatil olduğu için gelir akşama kadar bilgisayar başında beklerim [/QUOTE]
Tamam canım haber veririm mutlaka :) heheh ben hep evdeyim çok heyecanlıyım yoldayım umarım iyi şeyler duyarım inşallah

Kızlar birşey sorucam bu d vitamini ampul bir kere kırıp içtim tedaviye başlayalı bir ay olucak bunu ayda birmi içiliyor kaan bey reçeteye yazdı kaç kere içileceğini söylemedi
başlangıçta diğer vitaminlerle 1 tane weriyor zaten.sonra benden tahlil istedi düşük çıkınca değerim bana 2 tane daha yazdı 15 gün arayla iç dedi

1 tane verdiyse o kadardır. Ben ilk başladığımda d vitamini hiç yoktu 2 tane 15 gün arayla vermişti. Geçen sefer tekrar istedi tahlil yetersiz çıkınca 1 tane daha için dedi. Bence sana 1 tane yeterli görmüştür anladığım kadarıyla. Fazlası toksik etki çünkü

[QUOTEiminozu, post: 37509291, member: 601666"]1 tane verdiyse o kadardır. Ben ilk başladığımda d vitamini hiç yoktu 2 tane 15 gün arayla vermişti. Geçen sefer tekrar istedi tahlil yetersiz çıkınca 1 tane daha için dedi. Bence sana 1 tane yeterli görmüştür anladığım kadarıyla. Fazlası toksik etki çünkü[/QUOTE]
Canım cevabın için teşekkürler senin tedavinde gelişmeler var galiba kontrolünmü vardı

Çok teşekkürederim canım

Canım cevabın için teşekkürler senin tedavinde gelişmeler var galiba kontrolünmü vardı[/QUOTE]
Evet canım 1. Kattayım. Kaan Beyin sesile geliyor ve ben aşırı heyecanlıyım. Umarım güzel şeyler duyarım üzülmek istemiyorum

[QUOTE="kalbiminozu, post: 37510057, member: 601666anım cevabın için teşekkürler senin tedavinde gelişmeler var galiba kontrolünmü vardı[/QUOTE]
Evet canım 1. Kattayım. Kaan Beyin sesile geliyor ve ben aşırı heyecanlıyım. Umarım güzel şeyler duyarım üzülmek istemiyorum [/QUOTE]
İnşallah güzel şeyler söyleyecek kaan bey bize yaz mutlaka bekliyoruz

Bana tedavinin basinda vermisti yaz mevsimi oncesiydi gunesten mahrum kaldik eksiklik olabilir diye vermisti. 2 kapsul birer hafta arayla al denisti.

Evet canım 1. Kattayım. Kaan Beyin sesile geliyor ve ben aşırı heyecanlıyım. Umarım güzel şeyler duyarım üzülmek istemiyorum
ii haberler bekliyoruz senden [/QUOTE]

[QUOTE="kalbiminozu, post: 37510057, member: 601666anım cevabın için teşekkürler senin tedavinde gelişmeler var galiba kontrolünmü vardı
Evet canım 1. Kattayım. Kaan Beyin sesile geliyor ve ben aşırı heyecanlıyım. Umarım güzel şeyler duyarım üzülmek istemiyorum [/QUOTE]
İnşallah güzel şeyler söyleyecek kaan bey bize yaz mutlaka bekliyoruz[/QUOTE]
Geldim... kaan bey,
Cetrotide ve saizen verdi microgynon verdi 12.sinde randevum var. Çok içacıcı değil 3-4 tane yumurta var. Onları kaybetmeye göze alamam dedi. İnşallah bu sefer olur. 7sinde saizene başlıyorum hayırlısı artık.

Şimdi ne olduguna netten baktim. Bu hastalik tesadufen mi bulundu yoksa belirtilerinden mi teşhis kondu ki. ? muayenede gorunur mu ? ne kadar cok sey bilirsen aklin okadar karisiyor :)
bende tesadüfen genel cerrahi doktoru tüm batın usgsi istemişti birdeğerim yüksek çıkıyor diye o sırada farkedildi yani usg ile tanı konulabilir benim o zamanlar iki tane kistim vardı endometriyozis kistlerine çikolata kisti deniyor. benim geçen sene onlar laparoskopi ile alında daha sonrada iki kez aşılama yapıldı ama resmen boşyere yaptırdık. yani demem o ki endometriyozis kistleri ile farkedilir ve karın içi yapışıklıklarına neden olur benim barsaklarımdada yapışıklıklar varmış laparoskopide açılmıştı.

ii haberler bekliyoruz senden

İnşallah güzel şeyler söyleyecek kaan bey bize yaz mutlaka bekliyoruz[/QUOTE]
Geldim... kaan bey,
Cetrotide ve saizen verdi microgynon verdi 12.sinde randevum var. Çok içacıcı değil 3-4 tane yumurta var. Onları kaybetmeye göze alamam dedi. İnşallah bu sefer olur. 7sinde saizene başlıyorum hayırlısı artık.[/QUOTE]
inşallah arkadaşım pozitif düşünelim herşeyimiz pozitif olsun hayırlısı olır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…