Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Allah kucagina almayi nasib etsin İNSALLAH benim carsamba haber verecekler kac tane dondurulacak kardan bebek olacagi

canım son durumun nedir akşamdan bu yana bir değişiklik oldumu ? bende bugün gittim çoook mutlu olarak geldim ama şimdi yazmıcam önce tüm mesajları okumam lazım

bende bugün orda olmak isterdim ama kısmet değilmiş canım. inşallah hastane dışında bebişli toplantılarımızı yaparız eeee çok mutlu eden haber ne? transfer günün belli oldu mu canım? ay valla şaka maka sona geldin. ve ben de heyecan yapıyorum senin için. inşallah olacak annesi bu arada tam 4 gün sonra kırmızılar geldi.

evet canım transfer tarihim belli oldu 1 kasım cumartesi saat 13:30 da off nasıl bir heyecandır benim kalp atışlarını duymaya kalbim dayanmaz inşallah bebişlerimizi kucağımıza alıp hep beraber buluşuruz canım

ayyy hiç bu kadar yakın tarihe beklemiyordum ya ben nasıl sevindim ve kalbim pır pır attı şimdi inşallah canım güzel haber vereceksin bize. dualarımdasın

ayyy hiç bu kadar yakın tarihe beklemiyordum ya ben nasıl sevindim ve kalbim pır pır attı şimdi inşallah canım güzel haber vereceksin bize. dualarımdasın
yaa dimi çok istedim bir an önce olsun diye istediğim gibi oldu gerçi cuma günü olsaydı daha iyi olurdu ama bunada şükür testi eşimin doğum gününde yaptırmayı planlıyorum 12 kasımda sağol canım benim inşallah sende yarın kaan beyle güzel bir tedavi programı planlarsınız.. sende benim dualarımdasın canım

Ayyy canım ne kadar güzel bir haber bu sanki kendi transferimmiş gibi heyecanlandım inşallah herşey yolunda gider bebişlerin annesine sıkı sıkı tutunurlar kaç tane transfer yapılacağı bellimi canım

Ayyy canım ne kadar güzel bir haber bu sanki kendi transferimmiş gibi heyecanlandım inşallah herşey yolunda gider bebişlerin annesine sıkı sıkı tutunurlar kaç tane transfer yapılacağı bellimi canım
sağol canım benim inşallah sizin transfer zamanlarınızıda buradan böyle heyecanla takip edeceğiz. ya ben bugün heyecandan konuşmayı unutmuşum o konuyu eve gelince mesaj attım 2 de anlaştık tabi bir akslik olmazsa 3. gün embriyosu transfer olacak.

Sabrın sonu selamettir canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin hamileyim yazacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum hadi bakalım bir kız bir oğlan bebişlerin seni bekliyor

Sabrın sonu selamettir canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin hamileyim yazacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum hadi bakalım bir kız bir oğlan bebişlerin seni bekliyor
bunu istediğimi biliyormuydun yoksa içinden mi geldi ben bir kız bir oğlan olmasını çok istiyorum

Allahım böyle güzel bir şekilde denk getiriyorsa vardır bir hikmeti. inşallah güzel haberlerini alacağız. çifte kutlama olur sizin için... bakalım kaan bey yarın ne diyecek. acele etmeyeceğim. hayırlısı artık

bunu istediğimi biliyormuydun yoksa içinden mi geldi ben bir kız bir oğlan olmasını çok istiyorum
İçime doğdu canım inşallah anneliği tattırsın rabbim hayattaki en güzel duygu inanınki 2.bebeğide ilki kadar çok istiyor insan ben ozamanlar ikiz cok istemiştim rabbim 1tane nasip etti çok şükür sizinki bir seferde olup beraber büyüsünler

mutlaka haber ver banada yarın öğleden sonra evdeyim zaten tatil olduğu için gelir akşama kadar bilgisayar başında beklerim

amiin canım inşallah ben hiç yaşamadım o duyguyu ama düşününce bile hissedebiliyorsam bu duyguyu tatmak ve yaşamak nasıl birşeydir hayal edemiyorum

Ya ben de heyecanlandim senin icin. Insallah Allahim bebiş haberimizi aliriz.

Canim senin yumurta toplandiktan sonra rahim cizme heteroskopi islemleri olmus muydu ? daha once bahsetmissindir belki ama..

Canim senin yumurta toplandiktan sonra rahim cizme heteroskopi islemleri olmus muydu ? daha once bahsetmissindir belki ama..
evet canım ayın 14ünde oldu 20 sinde estrofeme başladım bugünde kontrolüm vardı cumartesiye gün belirledik. ben histeroskopiden sonra çok uzun bir zaman geçer gibi bekliyordum çok hızlı geçti zaman.
gerçi şunuda söyleyim benim yumurtalarım temmuzdun 15inde toplandı ben ardından 2 ay decapeptyl depot kullandım en son 3. dozuda ekimin 3. de yaptık.

Pardon hic bilmiyorum o yuzden soruyorum. 2 ay decap. Kullandim dedin ya ne demek o :)

Bende endometriozisvar canım onu baskilamak iiçin adet olmayi onledik bi nevi sünni menopozagirdim yani ben en son yumurtalar ttoplandıktan 2 hafta sonra adet olmuştum o tarihten bu yana adet olmuyorum o ilaç sayesinde buda endometriyozis kaynaklar inin beslenmesini engelliyor ve geriletiyor

Şimdi ne olduguna netten baktim. Bu hastalik tesadufen mi bulundu yoksa belirtilerinden mi teşhis kondu ki. ? muayenede gorunur mu ? ne kadar cok sey bilirsen aklin okadar karisiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…