Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ii haberler bekliyoruz senden

Evet canım 1. Kattayım. Kaan Beyin sesile geliyor ve ben aşırı heyecanlıyım. Umarım güzel şeyler duyarım üzülmek istemiyorum [/QUOTE]
İnşallah güzel şeyler söyleyecek kaan bey bize yaz mutlaka bekliyoruz[/QUOTE]
Geldim... kaan bey,
Cetrotide ve saizen verdi microgynon verdi 12.sinde randevum var. Çok içacıcı değil 3-4 tane yumurta var. Onları kaybetmeye göze alamam dedi. İnşallah bu sefer olur. 7sinde saizene başlıyorum hayırlısı artık.[/QUOTE]
Hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi gider herşey

kıızlaaarr şimdi hastaneden aradılar 5 döllenmiş yumurtam vardı ama 6 adet donduruyoruz dediler 1 tane daha kervana katılmış bıdık 1, ve 2, kalitede dediler. yaşasınnnnn
Canım çok güzel bir haber bu insallah beeklerin sana sımsıkı tutunurlar senin yaşın kaçtı birde sorununuz neydi canım?

kıızlaaarr şimdi hastaneden aradılar 5 döllenmiş yumurtam vardı ama 6 adet donduruyoruz dediler 1 tane daha kervana katılmış bıdık 1, ve 2, kalitede dediler. yaşasınnnnn
maşallah ne güzel benimkilerde 6 taneydi canım inatçı bir bıdığın var hepsi seni bıraksada o bırakmaz annesi

bu çocuklar sımdıden bu kadar ınatcıysa yandık vallabenım kı gıbı olmuş canım bana da 6 demıslerdı 7 donduruldu hayırlı olsun cycas canım arkadaşım ıyı kı senı tanımışım birbirimize hamileliğimizde de destek olacağımızdan hiç şüphem yok.Allah hepimize o günleri görmeyi nasip eder inşallah..Bu arada benımde transferim 3 kasım pazartesi kızlar şimdiden hormonlar aşırı çalışıyor sanırım duygusallık var üzerimde çok heyecanlıyım stresliyim herşey var anlayacıgınız

Analadim canim acaba bana da yapacak mi kaan bey bu islemleri off ne cok asama var

Hadi hayirlisi. Benim 1 tane embryom olmustu bana hic kalitesinden bahsetmediler yani transfere uygun olmasa dondurulmazdi dimi off dusundukce bunaliyorum

ii haberler bekliyoruz senden

Evet canım 1. Kattayım. Kaan Beyin sesile geliyor ve ben aşırı heyecanlıyım. Umarım güzel şeyler duyarım üzülmek istemiyorum [/QUOTE]
İnşallah güzel şeyler söyleyecek kaan bey bize yaz mutlaka bekliyoruz[/QUOTE]
Geldim... kaan bey,
Cetrotide ve saizen verdi microgynon verdi 12.sinde randevum var. Çok içacıcı değil 3-4 tane yumurta var. Onları kaybetmeye göze alamam dedi. İnşallah bu sefer olur. 7sinde saizene başlıyorum hayırlısı artık.[/QUOTE]
Canim 3-4 yumurta gormus ya olsun. Benim de o.kadar goruyor her seferinde. Allahim bize bol bol saglikli yumurta nasip et :)

valla sizinle birlikte ben de heyecanlaniyorum. Dualarim sizinle.

Ne gibi kararsızsın canım?

canım benim bende iyiki seni tanımışım tabikide hiç süphen olmasın inşallah hamileliğimizde de birebir görüşeceğiz dertleşip konuşacağız

hayırdır canım neden ne oldu ? sen kafana hiçbirşeyi takma sadece kaan beyin dediklerini uygula bence o bizim yerimize gayet güzel karar veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…