- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 163
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #1.481
ii haberler bekliyoruz senden
Canım çok güzel bir haber bu insallah beeklerin sana sımsıkı tutunurlar senin yaşın kaçtı birde sorununuz neydi canım?kıızlaaarr şimdi hastaneden aradılar 5 döllenmiş yumurtam vardı ama 6 adet donduruyoruz dediler 1 tane daha kervana katılmış bıdık 1, ve 2, kalitede dediler. yaşasınnnnn
teşekkür ederim inşallah güzel haberler veririmHadi hayırlısı inşallah transferden sonra da güzel haberler verirsin bize :)
aminn canım inşallah sanırım açılış bizden olacakHayirli haberler inşallah umut isigimiz ol bizim
maşallah ne güzel benimkilerde 6 taneydi canım inatçı bir bıdığın var hepsi seni bıraksada o bırakmaz annesikıızlaaarr şimdi hastaneden aradılar 5 döllenmiş yumurtam vardı ama 6 adet donduruyoruz dediler 1 tane daha kervana katılmış bıdık 1, ve 2, kalitede dediler. yaşasınnnnn
ayy inşallah ağzın bal yesin senin inşallah canım yaaamaşallah ne güzel benimkilerde 6 taneydi canım inatçı bir bıdığın var hepsi seni bıraksada o bırakmaz annesi
bu çocuklar sımdıden bu kadar ınatcıysa yandık vallakıızlaaarr şimdi hastaneden aradılar 5 döllenmiş yumurtam vardı ama 6 adet donduruyoruz dediler 1 tane daha kervana katılmış bıdık 1, ve 2, kalitede dediler. yaşasınnnnn
Analadim canim acaba bana da yapacak mi kaan bey bu islemleri off ne cok asama varbende tesadüfen genel cerrahi doktoru tüm batın usgsi istemişti birdeğerim yüksek çıkıyor diye o sırada farkedildi yani usg ile tanı konulabilir benim o zamanlar iki tane kistim vardı endometriyozis kistlerine çikolata kisti deniyor. benim geçen sene onlar laparoskopi ile alında daha sonrada iki kez aşılama yapıldı ama resmen boşyere yaptırdık. yani demem o ki endometriyozis kistleri ile farkedilir ve karın içi yapışıklıklarına neden olur benim barsaklarımdada yapışıklıklar varmış laparoskopide açılmıştı.
Hadi hayirlisi. Benim 1 tane embryom olmustu bana hic kalitesinden bahsetmedilerkıızlaaarr şimdi hastaneden aradılar 5 döllenmiş yumurtam vardı ama 6 adet donduruyoruz dediler 1 tane daha kervana katılmış bıdık 1, ve 2, kalitede dediler. yaşasınnnnn
ii haberler bekliyoruz senden
valla sizinle birlikte ben de heyecanlaniyorum. Dualarim sizinle.bu çocuklar sımdıden bu kadar ınatcıysa yandık vallabenım kı gıbı olmuş canım bana da 6 demıslerdı 7 donduruldu hayırlı olsun cycas canım arkadaşım ıyı kı senı tanımışım birbirimize hamileliğimizde de destek olacağımızdan hiç şüphem yok.Allah hepimize o günleri görmeyi nasip eder inşallah..Bu arada benımde transferim 3 kasım pazartesi kızlar şimdiden hormonlar aşırı çalışıyor sanırım duygusallık var üzerimde çok heyecanlıyım stresliyim herşey var anlayacıgınız
Ne gibi kararsızsın canım?Masallah guzel guzel haberler transfer tarihleri tek tek yazmiyorum hepinizi tebrik ediyorum rabbim inşallah guzel sonuclar almayida nasip eder bende bugun adet oldum cuma gunu icin randevu aldim bakalim neler olucak ben biraz karatsizim ne yapacagim konusunda
hangi aşamayı canım? o kadar çok yazdık ki histeroskopimi diyorsun ?Analadim canim acaba bana da yapacak mi kaan bey bu islemleri off ne cok asama var
canım benim bende iyiki seni tanımışım tabikide hiç süphen olmasın inşallah hamileliğimizde de birebir görüşeceğiz dertleşip konuşacağızbu çocuklar sımdıden bu kadar ınatcıysa yandık vallabenım kı gıbı olmuş canım bana da 6 demıslerdı 7 donduruldu hayırlı olsun cycas canım arkadaşım ıyı kı senı tanımışım birbirimize hamileliğimizde de destek olacağımızdan hiç şüphem yok.Allah hepimize o günleri görmeyi nasip eder inşallah..Bu arada benımde transferim 3 kasım pazartesi kızlar şimdiden hormonlar aşırı çalışıyor sanırım duygusallık var üzerimde çok heyecanlıyım stresliyim herşey var anlayacıgınız
hayırdır canım neden ne oldu ? sen kafana hiçbirşeyi takma sadece kaan beyin dediklerini uygula bence o bizim yerimize gayet güzel karar veriyorMasallah guzel guzel haberler transfer tarihleri tek tek yazmiyorum hepinizi tebrik ediyorum rabbim inşallah guzel sonuclar almayida nasip eder bende bugun adet oldum cuma gunu icin randevu aldim bakalim neler olucak ben biraz karatsizim ne yapacagim konusunda
Evet iste o islem.hangi aşamayı canım? o kadar çok yazdık ki histeroskopimi diyorsun ?
%90 yapacaktır canım trasnferden önce yapıyor hem rahimde bir problem varmı diye baklıyor hemde rahim yaralanarak iyileşme sürecinde ki yeni hücrelerin embriyonun tutunmasına katkısı oluyormuşEvet iste o islem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?