Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

merhaba,
Kaan hoca'dan cogumuz gayet memnunuz. daha once baska yerlerde basarisiz denemeleri olup Kaan hoca'da ilk denemesinde hamile kalan da cok.. isini ince eleyip sık dokuyan bir dr. isterseniz bir ongorusme yapin siz de daha fazla netlestirirsiniz kafanizda..

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. İnşallah bizler için de öyle olur. Kaan hocanın işinde özverili olduğunu burdan okuduklarımdan tahmin edebiliyorum; ancak sanıyorum tüp bebekte merkez de çok önemli inşallah hakkımızda hayırlısı

rica ederim. dr. kadar embriyologlar da cok onemli, Irenbe'nin embriyologlari da hakkini veriyor. hayirlisi olsun hakkimizda..

rica ederim. dr. kadar embriyologlar da cok onemli, Irenbe'nin embriyologlari da hakkini veriyor. hayirlisi olsun hakkimizda..
Aynen :) Bu arada transferin hayırlı uğurlu olsun şimdi okudum, İnşallah sıkı sıkı tutunurlar Sağlıkla kucağına da almayı nasip eder Rabbim

kizlar selam,
benim 4. gun bitiyor, aslinda belirti falan aramiyorum ama, hamile kalan arkadaslar sizin belirtileriniz ne zaman olmustu genelde? yani adet agrisi gbi agrilar, gogus ucu sizlamalari ya da kadik batmalari gibi...biliyorum cok kulak asmamak gerek belirtilere falan, kendimi de dinlemiyorum cok, ama sanirim bisiyler olsun istiyorum:) bi de araba kullanmaya ilk kacinci gun basladiniz? 9. gun kullansam mi acaba diyorum...

kizlar gunaydin herkese:)
transfer sonrasi 4. gunumdeyim. hicbirsey hissetmiyorum su an gayet normalim. normal mi degil mi gorucez bakalim:) pek kimse yazmayinca ben yazayim bari dedim:)
Canım hayırlı olsun transferin musmutlu güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..

Arkadaşlar inanmayacaksınız ama tam 1585 sayfayı da okudum :) hamilelik haberlerinizle sevindim negatiflerinizle üzüldüm, maalesef ben de hala sonuç alamayan bir tüp bebek hastasıyım ama inanıyorum ki bi gün mutlaka olacak :) ben israel aruh un hastasıyım ama kaan bey de aklımdan geçmiyor değil :) öncelikle doğum yapmış ve melekleri kucağında olan annelere evlatları ile birlikte hayırlı sağlıklı bir ömür diliyorum, transferi olup hamile olan arkadaslarima sağlıklı bir hamilelik diliyorum, transferi olan arkadaslarima allahimdan hayırlı haberlerle gelmelerini dilerim ve en son benim gibi hala sonuç alamamış arkadaslarima da derim ki bi gün mutlaka bizim de yüzümüz gülecek, biz de o güzel haberi buralara yazıp o kötü günleri unutucaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun, dualarda buluşmak dileği ile allaha emanet olun... :)

Slm arkadaşım sen nerdensin? Yas kaç. ?

slm cnm .kaan beyden önce bir negatifim vardı.bende senin gibi kaan bey ve ısrail aruhun arasında çok kaldım sonra ikisindende nrandevu aldım dedim hangisi içime sinerse ona gitcem önce kaan beye verdiler randevu ben ona bi gittim kaldım kaan beyde.ama onun öncesinde bende eninde gibi okumuştum bütün yorumları tek tek

Allah kucağında göstersin canım :) ne diyelim herşey kader kısmet elbet bi saati bi günü vardır bekledigimizin :) inanır misin ben kaan beyi bu sitede yumurtalık rezervi az olanlar bölümünde duydum orda bile meşhur olmuş :) allah başarılarının devamını getirsin onun da, bizim gibilerin o ve onun gibi doktorlara çok ihtiyacımız var maalesef

arkadaşlar 2 gün sonra histom olacak.benden prolaktin tahlili istemişti kaan bey. sonucum 45 çıkmış.yarın mesaj atıcam ama merak ettim.histo öncesi sizdende istemişmiydi doktor ve sonucum sizce nasıl?

arkadaşlar 2 gün sonra histom olacak.benden prolaktin tahlili istemişti kaan bey. sonucum 45 çıkmış.yarın mesaj atıcam ama merak ettim.histo öncesi sizdende istemişmiydi doktor ve sonucum sizce nasıl?
Sınır 30 diye biliyorum. Muhtemelen ilaç verir. Herkesten istiyor. Çabuk düşüyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…