Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim benim 12.haftalara kadar olmuştu devamlı.aynen coraspini kesip pigneyi dört günde bir tam ampule çıkarmıştı ama onu kendi söyleme burdaki kızlardan duydum ben kaan beye msj attım arttirayimmi diye

Merhaba cnm bebekle zaman nasıl geçiyor? Alıştınız mı birbirinize? Tecrübeli bir anne olarak bize tavsiyen var mı?
Canım benim ancak alıştım, meğer hamileliğim iyi günlerimmiş :) baya keyifliymişte haberim yokmuş ta ki bugünleri görene kadar :)) gecem gündüzüme karıştı, bir ayı bitirdik yeni yeni düzene girmeye başladı. Tavsiyem fırsat buldukça uyu :) doğumdan sonra uykusuz geceler başlıyor, zaten ilk iki hafta sarılık olmaması için iki saatte bir emzirmek zorundasın ama bu sürede bebeği uyandırmak çok çok zor :))

Amin canım inşallah bizde o güzel günleri göreceğiz.ben artık son demlerimdeyim uykularımda dişimi sıkıyormuşum ben böyle konuşmalar olunca hemen yıkılıyorum çok mu güçsüzüm çok mu sabırsızım çokmu istekliyim ben neyim acababen artık o güzel heyecanı yaşamak istiyorum.çevremden kaçıyorum.
birde o saydığın bütün etkenler var bizde ben ne yaptımki ne istiyorum değilmi.

inşallah canım inşallah bizide mutlu eder kaan bey bende dün histo olacağı odada anestezi uzmanı sanırım geldi damar yolu açtı içimden dedim kaan bey işlemi yapmıycak sanırım biraz tedirgindim. sonra kaan bey girdi içeri ailemden birini görmüşş gibi oldum sonro uçmuşum zaten..çok güveniyorum ama en korktuğum şey doktorumun duruma şaşırması umutlu iken yumurta sayısında şaşırdıysa gebelik sonucundada o kadar yüksek potansiyel grubunda iken yine dr umu şaşırtıp negatif sonuç almam.o zaman elden ne gelir.

"Pinkelif, post: 43242038, member: 663696"]Canım histo da olmuşsun transferine bişey kalmadı demekki buna odaklan bence.çünkü tup bebek nasip ve moral işi öncelikle.yakında anne olacaksın keyfini çıkar eğer şimdi gerekli bir durum olsaydı şimdi yapardı kaan bey,merak etme demekki böylede hamile kalabilirsiniz diye işlemlere devam ediyor[/QUOTE]
inşallah canım benim inşallah hep beraber sevinelim.değilmi öyle bişey olsa istiyorum derdi.ben de allahın gücüne gitmesin anomalili olur diye korktum elbette yine olabilir oda bizim sınavımız emanetimiz deriz ama bile bile yapmakta olmaz vicdan azabı çekerim korktum.

kızlar hepinize ilginize çok teşekkür ederederim.aydınlattığınız için

Uykusuzluğa hiç dayanamıyorum ama mecbur alışcaz çare yok ama yinede en güzel günlerin zaman su gibi geçiyor bi bakmışsın büyümüş bile. İnşallah bizde görürüz o günleri bebeğini sağlıkla büyüt inşallah..

Ben tam anlamıyla 19.haftamda hissettim. Onun öncesinde sanki gaz varmış gibi bağırsak hareketleri gibi hissediyordum. Kişiye görede değişirmiş. Bende hep sol tarafımda hissettim bebeği. Oğlanlar sol da olurmuş öyle duydum. Hatta dini bir kitapta okudum erkek bebek sol da hissedilir. Sol gögüs sağ gögüsten daha büyük olur falan yazıyordu. Bende hemen aynada bakmıştım. Gerçekten öyleydio zaman dedim benim ki oğlan olcak öylede oldu. Herkeste tutar mı bilmem. Ama ilk hareketi çok güzeldi. Akşam otururken birden göbeğime arka arkaya vurmuştu dışardan bile belliydi :) çok hoşuma gitmişti.

Yazdıklarınızı okuyunca çok garip oldum, insallah bende anne olurum, içimde hissederim, böyle anlatırım. .. Son şansım bu. Yalvariyorum Allah ima bu kez de olmazsa ... nasip tabi .... yarın histo günüm. Transfere az kaldı. .. çok yoruldum ... maddi manevi... bilmem anlatabildimmi

cnm yarın için bol şans ... bu süreç tabiki çok yorucu maddi ve manevi olarak ama rabbim sonunu hayırlısıyla güzelinden eylesin...

Amin canım inşallah. Allahım sanada göstersin bu günleri. Sağsalim kavuşun inşallah az kalmış :)

Cnm benimde bu gün 17. haftam bitti 2 günden beri Cok minik seyirme gibi hatta icerden sanki biri Cok hafif dokunup cekiyormus gibi bsy hissedyrm günde 2 3 defa falan ama.tabiki tekmeler icin erken ama bizimki icerde calismalara basladimi acaba demekten alamiyorum kendimi:)evet bende hep solda hissedyrm hic sagda hissetmedim o da dikkatimi cekti ztn:) Cok güzel bir his aniden hissetmek bile ins kucagimiza almayida nasip Eder Rabbim:) bu arada görüpte cvp yazdigin icin Cok Saol cnm:)

Kızlar acil cevap lütfen. Kafama takıldı. Ben hala tarlusal ve estrofem kullanıyorum. Bitirme adetim gelmedi, sadece hafif kanama var.ama kaan bey histo icin yarına randevu vermişti. Burda okuduğum kadariyla herkes bi adet görmüş. Ama benim ilaçlarım bitmediki göreyim. .. Şehir dışından gelicem bide.offf keşke daha önce okusaydım yorumları. .. sorardim....sizinde hiç böyle olmusmuydu. Doktor toplamadan hemen 1 hafta sonra gel dedi.acaba benmi yanlış anladım diyorum şimdi. .

bende histo olduğumda adet görmüştüm, adetim bitmişti adetimin 9. günü histo oldum...zaten adetinin başlangıcıyla birlikte ilk on günde histo olmalıymış adet biter bitmez

düşünmemeliyim deyilmi beynim benimle dalga geçiyor. ordayken biz kaan beyin odasında gelmesini bekliyorduk ve bir arkadaş olumlu sonuç aldı kapı açıktı yerimden kalktım allahım benim gözlerim doldu resmen nasıl güzel mutluluk onlarla birlikte bizde heyecanlandık sevindik elleri ayaklarına dolandı önümüzdeki ay hepimiz sevinelim yılbaşına yavrularımızla girelim inşallah ne olursun allahım...

Canim benim 12.haftalara kadar olmuştu devamlı.aynen coraspini kesip pigneyi dört günde bir tam ampule çıkarmıştı ama onu kendi söyleme burdaki kızlardan duydum ben kaan beye msj attım arttirayimmi diye
Canım cok sağol..içimi rahatlattın..suanda gelen giden yok ama böyle peçeteyle silince kahve tortu gibi bişyler var..ağrı sızım da yok..rabbim korusun meleğimi inşallah..çok ama çok korktum

Inşallah canim benim.Allahım isteyen herkese nasip etain sağlıkla inşallah.Biz yılbaşında kucagimizda siz gobusunuzde girin inşallah:) Bu arda size komik bişey anlatcam yılbaşına nasil girerseniz öyle geçer falan derler ya benim iki tane yincak bebeğim var evde aynı boyuttalar tiplerde benzer ben geçen yılbaşı saatten onbir gibi eşimle tartistim gittim içeri bu bebekleri aldım kucağıma saat onikiye gelirken eşim dediki gel hadı bak yılbaşına kuş girmeyelim bende ona dedim ki biz gelemyiz üç kisiyiz çok istiyosan sen gel oda kalktı geldi cok gulduk halimize.ben çok dua ettim o zaman Allaha nasip etsin diye.Allahım hamilelihi nasip etti inşallah kucagimiza almayida nasip eder.sizde hep olumlu düşünün:)

Canım cok sağol..içimi rahatlattın..suanda gelen giden yok ama böyle peçeteyle silince kahve tortu gibi bişyler var..ağrı sızım da yok..rabbim korusun meleğimi inşallah..çok ama çok korktum
Tahmin edebiliyorum o psikoloji çok fena.ben tuvalete girmek istemiyodum resmen.hazır tatilde var bol bol dinlen ayaklarını uzatıp.kaan bey çok rahatlatıyor insanı bu konuda bana bu hafta kesilir dediği hafta şıp diye kesilmisti kanama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…