Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

insallah canim aminn.. 2 transfer edildi canim. evet simdi asil geri sayim basladi bizim icin.. canim cok guzel sayi maasallah:) az kalmis seninde hadi bkalim hayirlisi:)
hayırlı olsun canıım transferin..melekler seninle şimdi..annelerine tutunurlar inşallah..hayırlı,mutlu haberlerini bekliyoruz canım..♡♡♡
evet canim cok degisik bi hismis, transfer sirasinda tutamadim kendimi zaten cok duygulandim.. insallah canim amin...
Canim benim zoru atlattin allahim insallah pozitif almayi nasip eder :) Guzel haberlerini bekliyoruz
evet canim benim zoru bitti bekleme surecim basladi... hakkimizda hayirlisi olsun insallah canimmm

Transferin hayirli olsun.kac embriyo kondu? Kacinci gün transferi yapildi. ?

Arkadaşlar şu aralar çok acayip şeyler yaşıyorum negatif öğrendikten sonra ilk ay adetim geç kaldı ilaçla adet olabildim. Bu ay ise 5 gün erken geldi normalde belirti olurdu aniden adet oldum. Tam geçti bugün 5. Gün derken aniden kanama başladı hem de yoğun bir kanama ve pihti ilk defa basıma böyle bir şey geliyo adet bitiminden sonra bu şekilde kanama neden oldu anlayamadım benzer durum yaşayan var mi böyle ? Neden olabilirki?

Doktora gidin kist olabilir .ihmal etmeyin

çok güzel allah kucağına almayı nasip etsin cnm...

tesekkur ederim, 2 adet 3. gun embriyosu transfer edildi.

sagol canim tesekkur ederim insallah guzel haberlerle donerim 10 gun sonra:))
Canım hayırlı olsun şu an itibariyle hamilesin Allah'ın izniyle..Şimdiden tebrik ederim güzel haberlerini bekliyoruz...

Canım gözün aydın... Su gibi geçsin senin için Zaman... İnşallah allahım güzel sonucu almayı nasip eder...
Çok teşekkür ederim canım inşallah su gibi geçer:) aminn inşallah herşey yolunda gider de güzel haberlerle dönerim sizlere..:)
Canım hayırlı olsun şu an itibariyle hamilesin Allah'ın izniyle..Şimdiden tebrik ederim güzel haberlerini bekliyoruz...
canımm.. hamilesin diye okuyunca bi hoş oldum kimbilir pozitiften sonra nasıl olur insan:)) cok tesekkür ederim canım senin de opun hayırlısıyla olsun bol yumoşun olsun inşallahhh:)

Kaan bey Bana transferde aldın bebekleri, artık hamile sayılırsın demişti..içim çok değişik olmuştu..senin de öyle olmuştur:))

Canımcım gözün aydın olsun. İnşallah hayırlı haberlerini alırız.

Kızlar rahim kalinlastirma işlemine histo dan önce başlasam mi acaba?incir yemeğe falan başlıklı nar falan sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…