- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.801
insallah canim aminn.. 2 transfer edildi canim. evet simdi asil geri sayim basladi bizim icin.. canim cok guzel sayi maasallah:) az kalmis seninde hadi bkalim hayirlisi:)İnşallah canım çok güzel olur hersey. Bebisleriniz tutunur sana
Kaç tane transfer etmişler? 10 gün sonra hersey çok çok güzel olucak insallahbenide aradılar 5 tanesi döllenmiş. ..çarşambaya histo sonraki haftada transfer.çok az kaldı yani bakalım artık hayırlısı.
evet canim cok degisik bi hismis, transfer sirasinda tutamadim kendimi zaten cok duygulandim.. insallah canim amin...hayırlı olsun canıım transferin..melekler seninle şimdi..annelerine tutunurlar inşallah..hayırlı,mutlu haberlerini bekliyoruz canım..♡♡♡
evet canim benim zoru bitti bekleme surecim basladi... hakkimizda hayirlisi olsun insallah canimmmCanim benim zoru atlattin allahim insallah pozitif almayi nasip eder :) Guzel haberlerini bekliyoruz
Transferin hayirli olsun.kac embriyo kondu? Kacinci gün transferi yapildi. ?kizlar aldim bebisleri bu arada, 1saat kadar sonra tuvalete kalktim, sonra 1 saat daha yatip ayaklandim artik. kaan hocayi bekliyorum gorusmek icin, sonra eve gidip dinlenmece:)
hakkimizda hayirlisi olsun, insallah hersey yolunda gider de guzel haberler verebilirim ben de...
Hayırlı olsunteşekkürler, 3 tane toplandı. 1 tanesi yeterli büyüklükteymiş 2 taneden henüz haber yok
Doktora gidin kist olabilir .ihmal etmeyinArkadaşlar şu aralar çok acayip şeyler yaşıyorum negatif öğrendikten sonra ilk ay adetim geç kaldı ilaçla adet olabildim. Bu ay ise 5 gün erken geldi normalde belirti olurdu aniden adet oldum. Tam geçti bugün 5. Gün derken aniden kanama başladı hem de yoğun bir kanama ve pihti ilk defa basıma böyle bir şey geliyo adet bitiminden sonra bu şekilde kanama neden oldu anlayamadım benzer durum yaşayan var mi böyle ? Neden olabilirki?
Şimdiye kadar hiç kist oluşmadı hatta geçen ay doktor geç kalmasi ndan dolayı kist var mi diye baktı ultrasonla yine yoktu ama bu defa olabilir doğru söylüyorsun ihmal etmemek lazım.Doktora gidin kist olabilir .ihmal etmeyin
tesekkur ederim, 2 adet 3. gun embriyosu transfer edildi.Transferin hayirli olsun.kac embriyo kondu? Kacinci gün transferi yapildi. ?
sagol canim tesekkur ederim insallah guzel haberlerle donerim 10 gun sonra:))krc05 canım hayırlı olsun transferin gül haberlerle don bize inşallah :)
tesekkur ederim, 2 adet 3. gun embriyosu transfer edildi.
sagol canim tesekkur ederim insallah guzel haberlerle donerim 10 gun sonra:))
çok güzel allah kucağına almayı nasip etsin cnm...kizlar aldim bebisleri bu arada, 1saat kadar sonra tuvalete kalktim, sonra 1 saat daha yatip ayaklandim artik. kaan hocayi bekliyorum gorusmek icin, sonra eve gidip dinlenmece:)
hakkimizda hayirlisi olsun, insallah hersey yolunda gider de guzel haberler verebilirim ben de...
Canım hayırlı olsun şu an itibariyle hamilesin Allah'ın izniyle..Şimdiden tebrik ederim güzel haberlerini bekliyoruz...tesekkur ederim, 2 adet 3. gun embriyosu transfer edildi.
sagol canim tesekkur ederim insallah guzel haberlerle donerim 10 gun sonra:))
Canım çok teşekkür ederim,Âmin âmin inşallah...C
canım gözün aydın. İşin en zor kısmı bitti. İnşallah en kısa zamanda önce göbeğinde, sonra kucağında görürsün bebişlerini
Çok teşekkür ederim canım inşallah su gibi geçer:) aminn inşallah herşey yolunda gider de güzel haberlerle dönerim sizlere..:)Canım gözün aydın... Su gibi geçsin senin için Zaman... İnşallah allahım güzel sonucu almayı nasip eder...
canımm.. hamilesin diye okuyunca bi hoş oldum kimbilir pozitiften sonra nasıl olur insan:)) cok tesekkür ederim canım senin de opun hayırlısıyla olsun bol yumoşun olsun inşallahhh:)Canım hayırlı olsun şu an itibariyle hamilesin Allah'ın izniyle..Şimdiden tebrik ederim güzel haberlerini bekliyoruz...
Kaan bey Bana transferde aldın bebekleri, artık hamile sayılırsın demişti..içim çok değişik olmuştu..senin de öyle olmuştur:))Çok teşekkür ederim canım inşallah su gibi geçer:) aminn inşallah herşey yolunda gider de güzel haberlerle dönerim sizlere..:)
canımm.. hamilesin diye okuyunca bi hoş oldum kimbilir pozitiften sonra nasıl olur insan:)) cok tesekkür ederim canım senin de opun hayırlısıyla olsun bol yumoşun olsun inşallahhh:)
Canımcım gözün aydın olsun. İnşallah hayırlı haberlerini alırız.kizlar aldim bebisleri bu arada, 1saat kadar sonra tuvalete kalktim, sonra 1 saat daha yatip ayaklandim artik. kaan hocayi bekliyorum gorusmek icin, sonra eve gidip dinlenmece:)
Rahim kalinlastirmak icin sadece nar suyu içinKızlar rahim kalinlastirma işlemine histo dan önce başlasam mi acaba?incir yemeğe falan başlıklı nar falan sizce?
Daha histo olmadım basliimmi genede kalinlastirmaya? ?Rahim kalinlastirmak icin sadece nar suyu için
Histo ne demek bilmiyorum. .ama Rahim kalinlastirmak icin en doğal yöntem nar suyu için. .Agri sizi yok üstelik dogal ve vitamin kaynagiDaha histo olmadım basliimmi genede kalinlastirmaya? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?