Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canim ikili testin doktorla yada merkezle çok alakası yok o senin beta hcg değerin yasin kilon ve bebekten alınan birkaç ölçünün bilgisayarda çıkardığı sonuc.ikislerde genelde yapmıyorlar bile çünkü aonuc yaniltici olabiliyormus iki bebek olduğu için.kaan bey bize harmony test önerdi kan yurtdışına gidiyomus..vs.ben ve buradaki birkaç arkadaş yaptirnadik araştırıp.sadece ayrintili ultrasona girdik 21.haftada. ama ikiliyi yaptırdık irenbede

Kaan bey Bana transferde aldın bebekleri, artık hamile sayılırsın demişti..içim çok değişik olmuştu..senin de öyle olmuştur:))
ne guzel soylemis canim valla insan hakkaten bir hos oluyor, sonuc almadan oyleymis gbi dusunmek bile cok guzelmis...:)) insallah gercegi de olur:)
Canımcım gözün aydın olsun. İnşallah hayırlı haberlerini alırız.
tesekkur ederim canim benin amin../

İkiliyi yaptırdığınızda şüpheli bi sonuç alan oldu mu peki? Yanıltıcı olabiliyomuş ya öyle olsa bile kötü bi sonuç alınca insan korkar yine de.. Teşekkür ederim bu arada cevap verdiğin için iki gündür dönüp dönüp bakıyorum yazan oldu mu diye :))

Canim kotu düşünme sonuc iyi gelir merak etme.kötü gelsede öyle olacak diye bir şey yok.hiç bir sonucun garantisi yok zaten bebeklerimizi Allaha emanet yani

göbekten de olabilir kalçadan da diye söylemişlerdi bana..göbekten iğne çok olduğum için kalçadan olmuştum. iğnenin iki ucu var biri göbek için diğeri kalça için nasıl istersen..

kizlar gunaydin herkese:)
transfer sonrasi 4. gunumdeyim. hicbirsey hissetmiyorum su an gayet normalim. normal mi degil mi gorucez bakalim:) pek kimse yazmayinca ben yazayim bari dedim:)

kizlar gunaydin herkese:)
transfer sonrasi 4. gunumdeyim. hicbirsey hissetmiyorum su an gayet normalim. normal mi degil mi gorucez bakalim:) pek kimse yazmayinca ben yazayim bari dedim:)
Günaydın canım kaldı 6 gün. bende geri sayıma başlıyorum az kaldı 2 gün sonra histo.sonrada transfer nasipse.arkandan geliyorum. inşallah hersey çok güzel olacak.sen çalışıyormusun?

Günaydın canım kaldı 6 gün. bende geri sayıma başlıyorum az kaldı 2 gün sonra histo.sonrada transfer nasipse.arkandan geliyorum. inşallah hersey çok güzel olacak.sen çalışıyormusun?
evet gun gectikce heyecan artiyor:) senin de az kalmis canim adim adim geliyorsun:) insallah aminn.. evet ama raporluyum gitmiyorum ise, cok kosturmali cunku, evde dinleniyorum simdilik:)

canım transferin hayırlı olsun inşallah bebişlerin sıkıca tutunmuştur annelerine mutlu haberlerini alırız inşallah burdan!!!canım yanlış hatırlamıyorsam 4 embriyon vardı hepsini mi çözdürdüler mi kaç kaçını koydular ne yaptılar merak ettim bu konularla ilgili tedirğinliğin vardı benim de var aynı şekilde o yüzden merak ettim bu aralar foruma çok giremiyorum çok takip edemiyorum yoğunluktan cevaplarsan sevinirim

sagol canim benim insallah tutunurlar:) canim toplam 4 vardi evet, hepsini cozdurduklrini sanmiyorum, 2si cozunurken sorun olsaydi cozdururlerdi sanirim. 2 transfer oldu, 2 si bekliyo canim. evet valla tedirginligim coktu ama rahatladim o gun cok:)

evet gun gectikce heyecan artiyor:) senin de az kalmis canim adim adim geliyorsun:) insallah aminn.. evet ama raporluyum gitmiyorum ise, cok kosturmali cunku, evde dinleniyorum simdilik:)
İyi yapmışsın ama kafanı dagitcak bişeyler bulsaydin, yoksa geçmez zaman.yaaaa kendimi yerine koyunca çok heyecanlandım. Ne güzel. İnşallah sonuda çok güzel olur

İyi yapmışsın ama kafanı dagitcak bişeyler bulsaydin, yoksa geçmez zaman.yaaaa kendimi yerine koyunca çok heyecanlandım. Ne güzel. İnşallah sonuda çok güzel olur
normalde oyle yogun calisiyorum ki, hicbisey yapmadan oturmak ilac gbi geldi resmen:) ama kitap okuyorum bol bol, bi de film izlicem simdi:) insallah canim aminn, darisi basina insallah:))

Hamile arkadaslar Ben 16+6 günlük hamileyim son iki gündür daha önce hic hissetmedigim bsy hissediyorum.özellikle sol kasigimda seyirme gibi Bsyler var sanirim bebegimin hareketleri yavastan baslio ama netten baktim da genelde hep 18 yada 20. haftadan itibaren hissediliyor.acaba benmi yanlis hissediyorum daha önce hic hissetmiyordum ama .acaba benim erkenmi hareketlendi bebegim.siz kacinci haftanizda kücük kücük hissetmeye basladiniz bebeginizin hareketlerini acaba ?????

Merhaba Kızlar,
Ben de Kaan beyle tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum, bu topiği de uzun zamandır takip ediyorum,ama bir türlü emin olamıyorum, ilk defa tüp bebek yaptırmak için araştırmaya başladım, bu konuda sizlerden de yardım istiyorum Sizin tecrübeleriniz hissiyatlarınız (ki bence çok önemli) ne yönde ?

Kaan bozkurt mu? Yoksa kaan aydos mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…