Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Cnm transferin hayırlı olsun. Bende hiç belirti olmamıştı. Ne kasık ağrısı ne batma. Bu belirti işi kişiden kişiye değişiyor. Sen şuan en zor kısımdasın. Beklerken zaman hiç geçmiyor. Ben iki üç gün dinlendim. Daha sonra arabayla gezmeye başladım. Sadece dikkat et. Emniyet kemerini mutlaka tak. Bi sıkıntı olmaz yani.

tamam canım teşekkür ederim .yarın söylicem bakalım hemen düşer inşallah sorun olmasında...seninde yüksekmiydi canım?
Benim daha önce yükselmişti. Dostinex diye bi ilaç kullandım düştü. Ama burda bi arkadaşın yüksek çıkmıştı ilaç vermişti Kaan bey.

tamam canım çok teşekkür ederim cevabın için. inşallah bende senin gibi hamile kalırımda tüm bu çektiklerimize değer :)

Allah inşallah sanada yasatsin en hayirli zamanda..bekleyen herkes saglilla kavussun insalah bebislerine

sagol canim benim. ya ariyorum ister istemez belirti sanirim.. valla kolay degilmis, ise gitmedim cok mu yattim diyorum, ise gitsem gelmese miydim dicektim onu da biliyorum, yani devamli yanlis mi yapiyorum kafasindayim tamam canim cumartesi belki kullanirim araba sen de oyle diyosan.

selam kızlar histereskopi işlemini atlattım.katlattım.kaan beyle konuşmamızda çok sayıda yumurtadan az embriyo çıkması hakkında konuştuk.şaşırmıştı kendisi ve ben problem olurmu dedim yani bi problem varki ya spermde yada yumurta da sayı az çıktı dedi biraz moralim bozulmadı değil kaliteleri fena değil dedi ama ya bebeğimde problem olursa .kKaan bey gebelik oluşmazssa genetik testler isterim dedi ve benim kafa allak bullak oldu genetik testi düşündürecek bir durum varsa ya bebeğim de tutarda anomalili olursa diye korkuyorum bi alakası varmı bilmiyorum. kaan bey tutarsa gerisi kolay dedi sonrasında ve şuan genetik testten bahsettiğimde bize bıraktı gibi bi konuşma oldu.rahim ağzı biraz dardı onu açtık dedi. tüp bebek yaptıralım bitsin bu bekleyiş derken tüp bebek te bile soru işaretleri beni artık hayattan soğuttu resmen.yoksa benim bu bedbah ve didikler durumummu dünkü konuşmayı yanlış sindirdi anlamadım.sizlerin yorumuna ihtiyaç ım var kaan bey kötü durum olsa riske atmaz herhalde değilmi kesin yaptır falan derdi artık pozitif sonuç bile bir hayal gibi geliyor

sagol canim benim insallah tutunurlar:) canim toplam 4 vardi evet, hepsini cozdurduklrini sanmiyorum, 2si cozunurken sorun olsaydi cozdururlerdi sanirim. 2 transfer oldu, 2 si bekliyo canim. evet valla tedirginligim coktu ama rahatladim o gun cok:)
yani bu konuda bilgilendirdiler mi canım işlem öncesi ya da sonrasında??? kusura bakma çok soruyorum ama...

yani bu konuda bilgilendirdiler mi canım işlem öncesi ya da sonrasında??? kusura bakma çok soruyorum ama...
yOk yok canim sor. valla kimse bisiy demedi, islemden once Kaan bey geldiginde kac koyacaksiniz dedim, 2 tane koyucaz, digerleri de kardes olur artik dedi. ordan anladim digerleri de bekliyo. ama kimse gelip de su kadarini cozduk soyle oldu boyle oldu demiyo. islem sonrasi yanima embriyologlardan biriydi sanirim geldi, ona sordum yalniz hangi kaliteydi digerleri ne durumda diyr onlar bilgi verdiler. oyle yani canim..

canim durumun hakkinda yorum yapamicam, yanlis anlama, yanlis bisi solemek istemem. ama Kaan Beyin karambole bir is yapmayacagini dusunuyorum. biliyorsun her adimini saglam atmayi seven birisidir. o yuzden kendini oyle mi boyle mi diye dusuncelerle bogma derim...

Canım histo da olmuşsun transferine bişey kalmadı demekki buna odaklan bence.çünkü tup bebek nasip ve moral işi öncelikle.yakında anne olacaksın keyfini çıkar eğer şimdi gerekli bir durum olsaydı şimdi yapardı kaan bey,merak etme demekki böylede hamile kalabilirsiniz diye işlemlere devam ediyor

Kızlar merhaba..dün gece çok az kanamam oldu..önce kırmızı gibiydi koyu renk, sonra kahve rengi gibi oldu..ama çok az oldu.kaan beyi aradık normal ,oluyo genelde bu haftalarda dedi..gelmenize gerek yok iğne ve progestana devam et ecopirini bırak desi.biz panik olduk çok ilk defa oluyo kanamam.benim gibi yaşayan var mı kızlar ??? Ne yapmalıyım

canım biz genetik test yaptırdık ve hiçbirşey çıkmadı o kadar büyütme bu da bizim 4. tüp bebek denememiz şimdiye kadar döllenme bile olmamıştı nedeninin ne olabileceğine dair bi de genetik test yapılsın dendi artık 3. denemede de olmayınca ama dediğim gibi birşey çıkmadı genetik bozukluklar olsa akrabalarda falan buna dair yaşantılar olur diye düşünüyorum öyle bir durum yoksa kafana takma yumurta kalitesinin düşük olması genetik bozukluk olcağı anlamına gelmiyor sigara kullanımı varsa, kist varsa, spermde sorunlar varsa ve eş sigara kullanıyorsa bunlar döllenmeyi yumurta kalitesini etkileyebilir bizmde yumurta az çok çkıyordu ama döllenme olmuyordu ben de çikolata kisti vardı hep ondandır deniyordu sonra spermde de sıkıntı olduğu anlaşıldı ve şu an embriyalarımız var çok şükür transferi bekleyen tedaviyeilk başladığımız da ben de sanıyordum ki tüp bebek yapınca hemen olcak diye 1. de olmadı bu doktor iyi değildi dedik 2. de olmadı 3. olmadı biz de artık ümidimizi kaybetmiştik ama çok şükür ki kaan bey de ilk denememiz ve embriyo elde edip transfer aşamasına gelebildik ama biraz bekleyeceğiz maalesef şimdide tutunacak mı acaba endişesi yaşıyoruz bu tedavinin her aşaması çok çok çok sabır istiyor ve hiçbir zaman ümidimizi kaybetmememiz gerekiyor allah hepimizin yardımcısı olsun

Canımcım aktif araba kullanan biri olarak söylüyorum transferin dördüncü günü iğneye gitmek için kullandım ,yavaş gittikten sonra Allahın izniyle hiçbirşey olmaz :))

Canımcım aktif araba kullanan biri olarak söylüyorum transferin dördüncü günü iğneye gitmek için kullandım ,yavaş gittikten sonra Allahın izniyle hiçbirşey olmaz :))
cok sagol canim belki kullanirim o zaman cunartesi:) peki bisiy sorabilir miyim, uzun zaman gecti tabi senin bu donemlerinin ustunden ama, benim hala bir belirtim yok, herkesin farkli olur mutlaka ama merak ediyorum senn belirtin olmus muydu 5. gun falan:) hatirlarsan tabii hehe

Canim hiç öyle şey olurmu ya tabiki riske atmaz kaan bey.hem sonuçta tamamen kendi fikrimi söylüyorum bebisleri tutunduktan sonra sağlıklı olup olmayacagini Allahtan başka kimse bilemez ki.şimdiden böyle şeyler düşünme lütfen

:) uzun zaman geçti ama unutulmayacak günlerimdi :) sadece adet olacakmışım gibi ara ara ağrım olurdu o kadar başka hiçbirşey hissetmiyordum.

:) uzun zaman geçti ama unutulmayacak günlerimdi :) sadece adet olacakmışım gibi ara ara ağrım olurdu o kadar başka hiçbirşey hissetmiyordum.
Merhaba cnm bebekle zaman nasıl geçiyor? Alıştınız mı birbirinize? Tecrübeli bir anne olarak bize tavsiyen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…