Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

gunaydın cnm,
evet anestezi altında 10 dk kadar suruyor işlem.
Teşekkür ederim canım,opu gibi herhalde..
Pzt 4.opum vardı,yarın kaçtane dondurulduğunu haber verecekler inşallah güzel haber alacağım.
Haftayada Kaan Bey gel transfer Planlaması yapalım artık dedi
Histo ve çizim işlemi sanırım..Heyecanlandım çok bu süreçte önereceğin birşey varmı canım?

rica ederim canim:) hadi guzel haberler olsun insallah bol bol yumisin olcak maasallah. ayy cnm az kaldi valla senin de sayili gunler:) valla canim o donemde yaptigim ozel bisi olmadi hic, ilaclarimi duzenli kullandim o kadar. insallah histoyu da atlatirsin biran once de transfere gun sayarsin:))

Aynen çok kötü oluyor insan..inşallah öyle olur..güveniyorum kaan beye..daha çok var ama 12.haftaya:-((

selam canim:) iyiyim canim evde kuluckaya devam:) belirti arayip duruyorum olmayinca da bi umutsuzluk bi endise... sabir diyorum valla... pazartesi gunu test gunum ama nedense umutsuzum canim yaa...
O umutsuzluk hep oluyor canim benim test günümde bana slm diyeni dövmek istiyodum suratıma bir karış oturdum sonuc gelene kadar:)

Kızlar histomu oldum.yaklaşık 20 gün sonra falanda transferim olcak.hiç bir sorun çıkmadı çok şükür. çok mutluyum az kaldı inşallah.

O umutsuzluk hep oluyor canim benim test günümde bana slm diyeni dövmek istiyodum suratıma bir karış oturdum sonuc gelene kadar:)
hahahh canim alemsin:)) oyle mi dersin canim bu kadar belirtisizlige bir umut olabilir belki:) valla moral bozuklugundan uyuyakalmisim hayirlisi artik:)

İnşallah canım Âmin amin..Sen dua et benim için hamilelerin Duası daha önemli derler..Bak içime doğuyor hamişsin sen inşallah:)

İnşallah canım Âmin amin..Sen dua et benim için hamilelerin Duası daha önemli derler..Bak içime doğuyor hamişsin sen inşallah:)
canimm etmez miyim insallah Allahim isteyen herkesin gonlune gore versin, sen de biran once kavus melegine insallahh:))
ayy canimm aminn insallah oyledir ne guzel yazmissin

Canım belirti arama hiç boşver. Benim hiç belirti olmadı. Sadece bacaklarım son iki gün çok ağrıdı akşamları o da 3. Aya kadar sürdü Araba kullanmaya 2.yada3.gün başladım annemle fellik fellik gezdik çok yorulmadan günler de çabuk geçti. Senden Bebek haberi bekliyorum ve hissediyorum

canimmm... ben de gmat'cim neden yazmadi diyodum canim ya hic mi olmadi gercekten ne biliyim, bi tek dun aksam cok agridi bacaklarim, ogleden sonra balkonda oturmustum yarim saat belki usuttum, onu da belirtiden sayamadim ahh insallah canim icine doguyordur insallah yaa

Takipteyim hep dualarımda hepinizle Allah isteyen herkese nasip etsin bize de kucağımıza almayı. Sanki kırk gün yürümüşüm gibi bacaklarım ağrırdı akşam olunca. Bir de gaz yine son günler. Çok iyi beslendiğimizden mi oluyordu bilmiyorum ama hiç belirtisi olmadan pozitif alanda oldu çok belirtileri olanda. Ama bunlara hiç takılma. Gerçi takılmamakta zor anlıyorum seni sadece içini ferah tut Can'ım benim herşey çok güzel olacak. Bol bol dua et ve inan birde bol bol tövbe istiğfar çekmiştim. Son 4 gün azıcık sabır sonra güzel haber

amin canim aminnn.. evet valla maasallah agzim bos kalmiyo hic :)) ama iste gaz bile yok... valla cok zormus artis artis ben takmam diyodum ama hic oyle degilmis :) valla artik bundan sonrasi Allah'a kalmis, insallah yarabbim belirtim olmadan da bana hamileyim yazmayi nasip eder, ve isteyen herkese de... cok sagol canim benim, umut oldun bana...
tabi bu arada kendi derdimden kimseyi sordugum yok uff( sen nasilsin canim herseyin yolundadir insallah

İyiyiz çok şükür gün sayıyoruz canım. O endişeler hiç bitmeyecek hamile kalınca göreceksin. Kese göreyim kalp dinleyim ikili testi aman ayrıntılı usg si aman boyları kiloları derken günleri bitireceksin

ah canim ahh... insallah o gunleri gormek bize de nasip olur... maasallah canim yaa saglikla sihhatle gelsin ogluslarin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…