Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Gmat naber? Nasil gidiyor, bebislerin nasil? Tarih falan verdimi doktorun, bide ciğer gelistiriçi iğne yaptimi yada yapacakmı???ne çok sordum:)
Çok şükür iyiyiz Can'ım heyecanla kritik süreçlerin geçmesini bekliyoruz. Tarih vermedi bunları Konuşmak için erken Dedi 32 yi bi geçelim Dedi. Ciğer geliştirici iğne zorunda kalmadıkça yani erken doğum riski olmadıkça kesinlikle önermiyor. Siz ne durumdasınız aramızda 1 hafta var sanırım. Hastaneye fln karar verdin mi? Siz olcak mısınız ciğer geliştirici ? Şu günler geçer inşallah kuzuları sağsalim alırız kucaklara.

O biraz değişik olmuş bari 3 hafta olsaymış ama vardır Kaan hocanın bi bildiği. Riskli bi durum olsa her hafta da çağırır. Ben kendim 15 te 1 gidiyordum doktorum 3 hafta ama sen istediğin Zaman gel diyordu. Şimdi o da iki hafta sonra bekliyorum diyor. Bebişlerin hareketleri insanı rahatlatıyor ama iki hafta çok şükür daha çabuk geçiyor artık. Bende eksiklerimi tamamladım kendimce ıvır zıvır kaldı annem geliyor önümüzdeki hafta ve yatmaya başlarım. Zaten çok zor birşey yapmak hemen yoruluyorum. D Difrenbahya

Aslında heryede yazan ve olması gereken bu haftalarda iki haftada bir kontrol ama dediğin gibi vardir bir bildigi.neyseki ben iki doktora gidiyoriyorumda arada ona denk geliyor yine farketmisyor yani.bizdede badana başladı utuler falan yapıldı yavaş yavaş başladık hazırlıklara.allahım hepsini kullanmayı nasip etsin sağlıkla.bu arada benim bebisler çok hareketli değil birgün kipir kipirlar birgün günde bir iki defa.Azcik tembel olcaklar galiba:)

Canım herkeste belirti olmayabiliyor takma kafana..yakında güzel haberler alacağız inşallah..iyi düşün:))

Ne güzel hazırlıklar yapılıyor:)) Sağlıkla gelsin meleklerin canım..Allah iyi günlrrde kullanmayı nasip etsin..Rabbim bize de o günleri göstrsin inşallah..

Aynen canım bu endişeler adamı bitiriyo..benim lekelenmem oluyor 3 gündür çok hafif..keyfim kaçtı aklım hep bebeğimde..dün dra gttim ultrasona grdim çok sükür kalp atısı var sağlıklı..ama hep endişe var..tuvalete gtmek bile istemiyorum.bebeğime bişy olacak diye.Rabbim bebeğimi korusun..duadan baska elimizden bişy gelmiyor

Canım herkeste belirti olmayabiliyor takma kafana..yakında güzel haberler alacağız inşallah..iyi düşün:))
ah canim cok zormus beklemek hele ki bisey hissetmiyorsan... kafaya takmamak mumkun degil ama az kaldi sonucu ogrenmeye... hayirlisi, insallah hersey yolundadir...:)

Sen yine 2 haftada 1 görüyorsun yani ne güzel biz de de büyük bir hazırlık olacak ama annemi bekliyor hepsi 1 hafta sonra. Oda takımı gelecek eşyalar yıkanacak ütülenecek evdeki yetersizlikten cam balkon yapılacak. Bunlar da 2 hafta fln Oyalar bizi sanırım. Hareketlere takılmıyorsun değil mi ? Her bebeğin rutini farklıdır diye duymuştum. Günde 3 kere hissediyorsan sıkıntı yok diye okumuştum. Birde bizimkiler ikiz olunca yerleri çabuk daralıyor ve buna bağlı olarakta çok aktif olamıyorlar belki de.

10 kişiden 8i yaşıyor sanırım. Hiç duymazdım böyle kanamalar ailemizde hiç olmamıştı ama tüp bebeklerde daha mı çok oluyor sanki anlamadım. Bende 6.hafta da bi kanama yaşadım 3 hafta sürekli yattım leke leke o geldi bitti. Çok şükür 9/10. Haftadan sonra birşey yaşamadım. İnsan korkuyor tabi ama içini ferah tut bunlar geçecek sen tadını çıkarmaya bak. Rabbim hepimizi hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah

Amin canım..yatmaya calısıyorum..gecer inşallah..bikac arkadas da yasamış lekelenme..tüp değil onlarınkı..ama bizimki daha tehlikeli sanırım..rabbim korusun meleklerimizii

Canimm valla emin ol teditginliklerde olsa bi şekilde geçiyor sende göreceksin Allahın izniyle H hayado .ama hazirlik falan hepsi bos Allah sağlıkla nasip etsin hepsi olur zaten bi şekilde. Gmat baştan takiliyprdum hareket olayına hemen agliyodum hatta kaan bey maceramız bile var:) ama kaan beyde osman beyde her gittigimizde bazen birgün bile hiç hareket olmamasının normal olacağını söyleye söyleye beni alistirdilar biraz.bide benimkiler masallah Azcikk Tontis yerleri dar dediğin gibi.Allaha emanetler kuzular

amin cnm rabbim hepsini güzel güzel kullanmak nasip etsin inş...bebişler dünyaya gözlerini açsınlar annesi bak o zaman nasıl hareketli olur paşalar yerlerinde durmazlar

Bendede oldu lekelenme sanırım 5. Yada 6. Haftaydı sürekli azcık azcık geldi 9. Haftada yok dencek kadar azaldı çoğu kişide oluyomuş sanırsam endişe etme insan korkuyo ama kalbini ferah tut benim kahve tonlarında oldu kan renginde hiç gelmedi ben şuanda mide bulantılarıyla baş etmeye çalışıyorum bide pek çok şeyden tiksindim biran önce geçsin diye bekliyom

ah canim cok zormus beklemek hele ki bisey hissetmiyorsan... kafaya takmamak mumkun degil ama az kaldi sonucu ogrenmeye... hayirlisi, insallah hersey yolundadir...:)
Canım biliyosun benim belirtiler adet belirtisiydi öyle kasık batması felan yaşamadım çokda ümitsizdim ama çok şükür Rabbim nasip etti hemde ikiz son 3,4 gün Allahın isimlerini çektim ruhen çok iyi gelmişti bide eşim elini karnıma koyup meryem suresini okuyodu RAbbim sanada hayırlısını nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz

biliyorum canim herkesin adet belirtisi oluyo sanirim, ama bende o da yok!:) dua ediyorum bol bol canim insan cok rahatliyor gercekten... ama iste su belirtisizlik insani mahvediyor.. neyse bakalim az kaldi zaten hayirlisi gorcez bakalim:)

Bende de kahverengi tonlarında..insallah dediğin gibi olur bende de biter..her gün az az oluyor bi kac damla geliyor..bende de bulantı nadirde olsa oldu.bikac kere cıkardım ne var ne yok..zor bişy bulantı da gercekten.

biliyorum canim herkesin adet belirtisi oluyo sanirim, ama bende o da yok!:) dua ediyorum bol bol canim insan cok rahatliyor gercekten... ama iste su belirtisizlik insani mahvediyor.. neyse bakalim az kaldi zaten hayirlisi gorcez bakalim:)
Yok yok bende olmamıştı adet belirtisi falan.hatta hiç bisey yoktu.sadece gece bacaklarim kasiliyordu çok fena usuyordum hatta bir kez resmen titreme krizine girdim bide goguslerim aciyordu ama ben adet öncesi zaten gogus acisi yaşıyordum hep normaldede zaten titrek biriyim ve yağmur öncesi bacak ağrım çok olur.yani ben onları farketmemistim bile belirti olarak.

ayy canim su an ilac gbi geldi yazdiklarin. normalde benim adet oncesi sadece goguslerim siser, kasik agrim kanamadan sonra baslar, simdi hicbisi yok. bak bugun disari ciktik dolastik bikac saat bacaklarim feci sanki at kostum artik 1 haftadir evde olmaktan tutuldular mi bilmiyorumusume var ama bende o hep var:)) ya bilmiyorum bi de ates olcmeye basladim iice takinti yaptim:) ama senin dediklerin de moral oldu canim benim ya cook sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…