- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.941
Evet cnm çok yoğunum malesef....histo için adet olmayı bekliyorum.Canim inşallah...sen nerelerdesin yogunsun diye yazmıyorum sana.ne durumdasın???
Sık dişini az kaldı hem yoğunluğa hem histoya:)Evet cnm çok yoğunum malesef....histo için adet olmayı bekliyorum.
Canım evet progesteron için kan aldılar bendende.geçen haftada diğer tahlilleri vermiştim bende. Hangi ilaçlara başlıcaksin dustuyse? Ben şuanda estrofem, tarlusal,citro kullaniyorum. 3 gün daha kullanıp adetim gelince yumurta kalinlastirmaya baslicakmisiz öyle dedi kaan bey.kızlar histereskopi den hemen sonra odada sizdende kan alındımı ve alınan kan progesteron muydu benim yüksekti yarın tekrarlıyıp mesaj atıcaktım düştüyse ilaçlara başlıyacağım emin olmak istiyorum progesteronmu bakılan başka hormonmu
birde ayrıyetten prolaktine vit b12 toxoplazma IgMve IgG istendi.
dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun..Selam canlar,
Ne zamandır girmiyordum bloğa. Beni özellikle eskiler bilir ama kısaca hatırlatayım kendimi.
Kaan Bey ile 1,5 yıldır tedavideyiz. Bende ve eşimde de sorun çıkınca maalesef tüp bebekte bile hemen sonuç alamıyoruz. 36 yaşındayım ama 37'ye az kaldı:) Pazartesi 6. opumu oldum. İlk opu da bir tane, 5. opudan bir tane olmak üzere 2 kardan bebişim var şükürler olsun. Bir tane daha olsun istedik Kaan Bey ile. Hatta 6 toplamda 3 yumurta toplandı ki bu bizim için bir rekor. Bir tane daha embriyo olacağına dair çok rahattık. Ama maalesef olmadı. Çok şaşırdık. Kaan Bey de anlayamadı. Bugün ne güzel iğnemi vurulup artık transfer hazırlıklarına geçecektik. Ama nasip olmadı. . Benimle bir başlayanların çoktan bebekleri oldu bile ama ben hala yumurta toplama aşamasındayım. Benim de kaderim buymuş yapacak bir şey yok.
Her şeyin bir zamanı vardır diyerek sabrediyorum. Biliyorum ki sabrederek umudumu hiç kaybetmeyerek başarıya ulaşacağım
Siz de öyle yapın.
Sabırlı olun.
Şimdi 7. toplama için adetimi bekleyeceğim. Çok ara vermeden istiyorum tekrardan. Tabi bakalım her şey yolunda giderse.
Dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin canım. Ben de hepimize dua ediyorum.dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun..
cnm hayırlısı olsun seninle aynı kaderi paylaşıyoruz .. benimde 5 .opum oldu ve 2 tane embriyomuz var bende 6,opuya hazırlanıyorum 1 veya 2 tane daha oldumu nasip olursa bizde başlarız heralde ama dua etki en azından yumurta üretebiliyoruz ve seninde 2 tane embriyon varmış cnm ne güzel herşeyin hayırlısı ve zamanı var bence sabır sonunda bizmde yüzümüz gülücek inanıyorum .. allah hepimizin yardımcısı olsun herkeze slmlar ..Selam canlar,
Ne zamandır girmiyordum bloğa. Beni özellikle eskiler bilir ama kısaca hatırlatayım kendimi.
Kaan Bey ile 1,5 yıldır tedavideyiz. Bende ve eşimde de sorun çıkınca maalesef tüp bebekte bile hemen sonuç alamıyoruz. 36 yaşındayım ama 37'ye az kaldı:) Pazartesi 6. opumu oldum. İlk opu da bir tane, 5. opudan bir tane olmak üzere 2 kardan bebişim var şükürler olsun. Bir tane daha olsun istedik Kaan Bey ile. Hatta 6 toplamda 3 yumurta toplandı ki bu bizim için bir rekor. Bir tane daha embriyo olacağına dair çok rahattık. Ama maalesef olmadı. Çok şaşırdık. Kaan Bey de anlayamadı. Bugün ne güzel iğnemi vurulup artık transfer hazırlıklarına geçecektik. Ama nasip olmadı. . Benimle bir başlayanların çoktan bebekleri oldu bile ama ben hala yumurta toplama aşamasındayım. Benim de kaderim buymuş yapacak bir şey yok.
Her şeyin bir zamanı vardır diyerek sabrediyorum. Biliyorum ki sabrederek umudumu hiç kaybetmeyerek başarıya ulaşacağım
Siz de öyle yapın.
Sabırlı olun.
Şimdi 7. toplama için adetimi bekleyeceğim. Çok ara vermeden istiyorum tekrardan. Tabi bakalım her şey yolunda giderse.
Canım evet progesteron için kan aldılar bendende.geçen haftada diğer tahlilleri vermiştim bende. Hangi ilaçlara başlıcaksin dustuyse? Ben şuanda estrofem, tarlusal,citro kullaniyorum. 3 gün daha kullanıp adetim gelince yumurta kalinlastirmaya baslicakmisiz öyle dedi kaan bey.
Hersey gönlünce olsun inşallah.Dualarimiz seninleSelam canlar,
Siz de öyle yapın.
Sabırlı olun.
Herkese uyguladığı tedavi yöntemi farklı canım. Benim mesela yeni gelcek adetim sonra transfer olacağım.selam canım progesteron düştüyse prednol estrofem birde bantlar var ve vitaminlere başlıycam oda previt le b12 bir tek ciproyu kullanıyorum şuan ben...
vitaminleri bu aşamadan sonra kullanıyorum yani şimdi başlıycam daha önce tüp bebeğe başlamadan3-4 ay yumurta takibinde kullanmıştım vitaminleri oda yarım yamalak ...
bebek olmayınca hepsini bıraktım ve 2 ay ara verip tüp bebeğe başladık ve opu öncesi vitamin vermedi yumurta gelişmede nedenini bilmiyorum belki verse dahamı kaliteli ve daha çok döllenen yumurtam olurdu diye düşünmüyor değilim
histereskopi sonrası adet görmüycez ama değilmi kızlar şimdi rahim kalınlaşıp transfer olmayacakmıyız ben öyle biliyorum ona göre ayarladım kendimi pzt histo oldum ortalama 13 16kasım gibi transfer diye tahmin ediyorum ben arada adet olmaması lazım kafam karıştı şimdi
Hayiirlisi olsun inşallah Hersey gönlünüzce olsun.cnm hayırlısı olsun seninle aynı kaderi paylaşıyoruz .. benimde 5 .opum oldu ve 2 tane embriyomuz var bende 6,opuya hazırlanıyorum 1 veya 2 tane daha oldumu nasip olursa bizde başlarız heralde ama dua etki en azından yumurta üretebiliyoruz ve seninde 2 tane embriyon varmış cnm ne güzel herşeyin hayırlısı ve zamanı var bence sabır sonunda bizmde yüzümüz gülücek inanıyorum .. allah hepimizin yardımcısı olsun herkeze slmlar ..
Herkese uyguladığı tedavi yöntemi farklı canım. Benim mesela yeni gelcek adetim sonra transfer olacağım.
canım benim...Selam canlar,
Siz de öyle yapın.
Sabırlı olun.
inşallah senin 6. opu son olur canım. ve artık transfere geçebilirsin ben de hemen senin arkadan gelirim :)cnm hayırlısı olsun seninle aynı kaderi paylaşıyoruz .. benimde 5 .opum oldu ve 2 tane embriyomuz var bende 6,opuya hazırlanıyorum 1 veya 2 tane daha oldumu nasip olursa bizde başlarız heralde ama dua etki en azından yumurta üretebiliyoruz ve seninde 2 tane embriyon varmış cnm ne güzel herşeyin hayırlısı ve zamanı var bence sabır sonunda bizmde yüzümüz gülücek inanıyorum .. allah hepimizin yardımcısı olsun herkeze slmlar ..
Sagol canım. Allah sana da kolay doğum nasip etsin.Hersey gönlünce olsun inşallah.Dualarimiz seninle
Amin bitanem. Senin de az kaldı inşallah mutlu haberi duymaya. Ay çok heyecanlı:)canım benim...
herkesin maalesef her zaman yolunda gitmeyebiliyor işleri... senin de hep uğraşmalı olmuş canım... ama şükür ki kardan bebişlerin sana kavuşmayı bekliyorlar, yalnızca azıcık zamana ihtiyaçları varmış o kadar:) Allahım hepimize yardım etsin, bu yolda uğraşan herkesin gönlüne göre versin.. senin de bebişlerini önce karnına, sonra kucağına almayı nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?