- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
- 408
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.961
amin canım inşallah bu çektiklerinin karşılığını alacaksın.Merhaba kizlar bende eskilerden..
Bende kisaca kendimi hatirlatayim size.
yasim 28
Benim tuplerimden biri kapali esimdede morfoloji ve hareket sorunu var.
2 basarisiz denemem oldu.
2.nde kimyasal gebelik yasadim.
Genetik testlerimiz temiz cikti coksukur.
Kalan son embriyonuzu denemeden kaan bey rahime patoloji yapmayi onerdi. Acaba trasfer gunu ile embriyonun gunu uyusmuyor mu diye? Yani era testi gibi ama maliyet olarak daha uygun dedi.
Su an trasnfere gibi hazirlaniyorum. Transfer gunu patoloji yapilarak gelen sonuca gore bir soraki ay transfer yapilacak ins.
Dualarinizda benide unutmayin.
Rabbim dileyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...
sorma canimm cok az kaldi:) ben pek belirti hissetmesem de.. Allahim sana da bugunleri biran once yasamayi nasip etsin canimmAmin bitanem. Senin de az kaldı inşallah mutlu haberi duymaya. Ay çok heyecanlı:)
Amin canım. test günün yarın mıydı?sorma canimm cok az kaldi:) ben pek belirti hissetmesem de.. Allahim sana da bugunleri biran once yasamayi nasip etsin canimm
normalde yarın ama pazara denk geldiği için pazartesi yaptırıcam canım.Amin canım. test günün yarın mıydı?
Bol şans, inşallah testte en az iki haneli değeri görürsün :)
ya evet aslında ama bilmiyorum ki napsam. inşallah içine doğuyordur canım benim, amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun:))slm arkadaşlar. ne zamandır takip edemiyordum burayı. yeni gelişmeler var sanırım. hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.krc05 canım pazar günü devlette acilde yaptırabilirsin. hem 1 saatte çıkıyor . inşallah senden güzel haberler alacağız. şuan içimdeki ses bu yönde.dualarım seninle canım, hakkında hayırlısını diliyorum.
Bende bir gün sonra yaptırmıstım kan testini..cuma günü işim çoktu izin almak istemedim..inşallah hayırlı,mutlu haberler alırız canım..hakkında hayırlısı olsun..ya evet aslında ama bilmiyorum ki napsam. inşallah içine doğuyordur canım benim, amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun:))
inşallah amin cnm hepimize inşallahinşallah senin 6. opu son olur canım. ve artık transfere geçebilirsin ben de hemen senin arkadan gelirim :)
inşallah canım inşallah amin... siz de dua edin bizler için... tutunsun bebişler analarınaBende bir gün sonra yaptırmıstım kan testini..cuma günü işim çoktu izin almak istemedim..inşallah hayırlı,mutlu haberler alırız canım..hakkında hayırlısı olsun..
Ediyorum canım benim etmezmiyim..rabbim isteyen,sabırla bekleyen herkese bu mutluluğu tattırsın inşallah..tüm bebişler tutunsun analarına:)) anaları onları görmeden çok ama çok seviyo:))inşallah canım inşallah amin... siz de dua edin bizler için... tutunsun bebişler analarına
sağol canımm... aminnn:))Ediyorum canım benim etmezmiyim..rabbim isteyen,sabırla bekleyen herkese bu mutluluğu tattırsın inşallah..tüm bebişler tutunsun analarına:)) anaları onları görmeden çok ama çok seviyo:))
ay inşallah canım benim yaa.. inan yani bu 1 hafta 10 gündür içim içimi yedi.. yok belirtim yok, yok hissetmiyorum bişiy... Allahım gönlümüze göre versin önce karnımızı sonra kucaklarımızı doldursun inşallahhh...
Aminnnnnnnnnnay inşallah canım benim yaa.. inan yani bu 1 hafta 10 gündür içim içimi yedi.. yok belirtim yok, yok hissetmiyorum bişiy... Allahım gönlümüze göre versin önce karnımızı sonra kucaklarımızı doldursun inşallahhh...
canimm bugun gidemicem sanirim ama yarin sabah insallah:)) ya insallah guzel haberler verebilirim...
Sen bilirsin Can'ım :)) sabrına hayran kaldım ama maşallahcanimm bugun gidemicem sanirim ama yarin sabah insallah:)) ya insallah guzel haberler verebilirim...
heehhh:)) misafirim geldi canim yoksa nerde bende sabirr:))Sen bilirsin Can'ım :)) sabrına hayran kaldım ama maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?