Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

amin canım inşallah bu çektiklerinin karşılığını alacaksın.

slm arkadaşlar. ne zamandır takip edemiyordum burayı. yeni gelişmeler var sanırım. hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah. krc05 canım pazar günü devlette acilde yaptırabilirsin. hem 1 saatte çıkıyor . inşallah senden güzel haberler alacağız. şuan içimdeki ses bu yönde.dualarım seninle canım, hakkında hayırlısını diliyorum.

ya evet aslında ama bilmiyorum ki napsam. inşallah içine doğuyordur canım benim, amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun:))

ya evet aslında ama bilmiyorum ki napsam. inşallah içine doğuyordur canım benim, amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun:))
Bende bir gün sonra yaptırmıstım kan testini..cuma günü işim çoktu izin almak istemedim..inşallah hayırlı,mutlu haberler alırız canım..hakkında hayırlısı olsun..

Bende bir gün sonra yaptırmıstım kan testini..cuma günü işim çoktu izin almak istemedim..inşallah hayırlı,mutlu haberler alırız canım..hakkında hayırlısı olsun..
inşallah canım inşallah amin... siz de dua edin bizler için... tutunsun bebişler analarına

inşallah canım inşallah amin... siz de dua edin bizler için... tutunsun bebişler analarına
Ediyorum canım benim etmezmiyim..rabbim isteyen,sabırla bekleyen herkese bu mutluluğu tattırsın inşallah..tüm bebişler tutunsun analarına:)) anaları onları görmeden çok ama çok seviyo:))

krc05 son 2 ayyyy çok heyecanlı. güzel haberler gelicek bak içini ferah tut canim
ay inşallah canım benim yaa.. inan yani bu 1 hafta 10 gündür içim içimi yedi.. yok belirtim yok, yok hissetmiyorum bişiy... Allahım gönlümüze göre versin önce karnımızı sonra kucaklarımızı doldursun inşallahhh...

merhaba...
geçen sene tamda bugün bu saatlerde içimde iki minik melek vardı
transfer günümdü iki minik kardan bebeği almıştım zorlu süreç o gün başlamıştı..
meleklerimin biri beni daha tutunmadan terk etti diğeri şuan karşımda uyku ile savaşıyor
çok şükür Rabbime bana bu mucizesini nasip etti.. buna vesile olan doktorumuza sonsuz teşekkürler..
Rabbim evlat hasreti ile yanıp tutuşan herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…