Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ayy okurken bir garip oldum kötü birşey okucam gibi geldi sonra bi sevindim bi sevindim:))))o uyku ile savaşan minnagi kokla benim için çok çok.

günaydın kızlar herkese,
kan verdim sonucu bekliyorum... bakalım valla elim ayağım buz tuttu gerginlikten...
Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah...

kumsall35 canım sen bebişini kucağına almışssın fazla takip edemiyorum yeni haberdar oldum.Çok tebrik ederim Allah Analı babalı büyütsün inşallah..

kalbiminozu canım seninde prens ve prensesin yoldaymış harika:) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benim içinde dua edermisin..

krc05 canım seninde hayırlı haberini bekliyoruz bugün..

günaydın kızlar herkese,
kan verdim sonucu bekliyorum... bakalım valla elim ayağım buz tuttu gerginlikten...
Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
Nasıl Heyecanlı bir bekleyiş Allah'ım..Gerçi bizlerin bu süreçte attığımız adım heyecan:)

Nasıl Heyecanlı bir bekleyiş Allah'ım..Gerçi bizlerin bu süreçte attığımız adım heyecan:)
canım geçtiğimiz pazartesi seninle aynı gün opumuz varmış belki sabah birbirimizi görmüştük bile.
benim maalesef olmadı olsaydı ben de transfer hazırladıklarına nihayet geçebilecektim.
Senin kaç tane embriyon oluştu, şu an hangi aşamadasın?

Canım merhaba,
Gerçektenmi beni 11 gibi aldılar canım Keşke önceden haberleşseydik tanıştırdık.Benim o gün 4adet yumurta toplandı 1 tane embriyomuz oluştu çok şükür.Biliyorsun benimde rezerv azlığı var..4 kez opu oldum.İlk opuda hiç oluşmadı,ikincide 1tane,üçüncüde 2tane embriyomuz dondurulmustu çok şükür..
Herşeyin Hayırlısı tabi hayırlı zamanı var inancımızı ve umudumuzu herzaman yüksek tutmalıyız biliyorsun canım..Seninde dondurulmuşun var diye Hatırlıyorum..Allah'ım en kısa zamanda bizleri evlat sahibi yapsın inşallah herakşam duam bu..

canım sonuç çıkmış ama hastanenin web sitesinden takip ediyorum düşmemiş henüz. kalbim yerinden çıkacak. inşallah dediğiniz gibidir inşallah..
of heyecanlı olmaz mı?
geçtiğimiz aylarda ilk defa hayatımda regl gecikti. Hem de 10 gün. Ama tüm belirtiler var. Böylelikle hayatımda ilk kez kan testi vermiştim.
Çok umudum yoktu ama neden olmasındı Allahın mucizesi sonsuzdu.
O bekleme anını hatta eşimle aynı anda bakıp duruyorduk siteye. O işte ben evde.
Bayağa da geç çıkmıştı. Ama heyecandan ölecektim.
Tabi sonuç olumsuz çıktı üzüldüm ama çok da değil.
Transfer bambaşka bir şey tabi.
Ondaki heyecanı düşünemiyorum.
Benim için de alıştırma olmuştu . İnşallah olumlu haber alırız .

aa ciddi misin beni de 11 de aldılar aynı asansöre binmiş olamayız dimi:) Yani 11 derken operasyon 11 de olmadı sanırım odaya geçmiştim 11.10 gibi. Benim de 3 tane toplandı ama 1 tane embriyo oluşmadı. 6. opumdu.
2 kardan bebişim var şükür.
Sen benden önce aşamalara geleceksin nasipse.
Tecrübelerinden yararlanacağım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…