- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #15.981
Ayy okurken bir garip oldum kötü birşey okucam gibi geldi sonra bi sevindim bi sevindim:))))o uyku ile savaşan minnagi kokla benim için çok çok.merhaba...
geçen sene tamda bugün bu saatlerde içimde iki minik melek vardı
transfer günümdü iki minik kardan bebeği almıştım zorlu süreç o gün başlamıştı..
meleklerimin biri beni daha o uyku ile tutunmadan terk etti diğeri şuan karşımda uyku ile savaşıyor
çok şükür Rabbime bana bu mucizesini nasip etti.. buna vesile olan doktorumuza sonsuz teşekkürler..
Rabbim evlat hasreti ile yanıp tutuşan herkese nasip etsin inşallah
İyiym canım çok şükür sağol..3 gün kadar sürdü az az..bitti artık..bugün kontrol günümüz..inşallah bebişim iyidir..
cnm inşallah güzel haberi alırsın ve mutlu bir haber verirsin bizesağol canımm... aminnn:))
Merak etme iyidir bebisin.haberlerini bekliyoruz canımİyiym canım çok şükür sağol..3 gün kadar sürdü az az..bitti artık..bugün kontrol günümüz..inşallah bebişim iyidir..
Ayy çok heyecanlandım bende ama güzel çıkacak sonuç bak gor. Nezaman çıkarmış sonuç?günaydın kızlar herkese,
kan verdim sonucu bekliyorum... bakalım valla elim ayağım buz tuttu gerginlikten...
Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
Nasıl Heyecanlı bir bekleyiş Allah'ım..Gerçi bizlerin bu süreçte attığımız adım heyecan:)günaydın kızlar herkese,
kan verdim sonucu bekliyorum... bakalım valla elim ayağım buz tuttu gerginlikten...
Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
canım geçtiğimiz pazartesi seninle aynı gün opumuz varmış belki sabah birbirimizi görmüştük bile.Nasıl Heyecanlı bir bekleyiş Allah'ım..Gerçi bizlerin bu süreçte attığımız adım heyecan:)
canım sonuç çıkmış ama hastanenin web sitesinden takip ediyorum düşmemiş henüz. kalbim yerinden çıkacak. inşallah dediğiniz gibidir inşallah..Ayy çok heyecanlandım bende ama güzel çıkacak sonuç bak gor. Nezaman çıkarmış sonuç?
sorma canım acayip hisler heyecanlar... dediğini gibi her adımımız "acaba nolcak" modunda... hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh...Nasıl Heyecanlı bir bekleyiş Allah'ım..Gerçi bizlerin bu süreçte attığımız adım heyecan:)
Gönlünü ferah tut.herseyin hayırlısı tatlım. Hayırlıysa olsun inşallah bekliyoruz sonucuuucanım sonuç çıkmış ama hastanenin web sitesinden takip ediyorum düşmemiş henüz. kalbim yerinden çıkacak. inşallah dediğiniz gibidir inşallah..
Canım merhaba,canım geçtiğimiz pazartesi seninle aynı gün opumuz varmış belki sabah birbirimizi görmüştük bile.
benim maalesef olmadı olsaydı ben de transfer hazırladıklarına nihayet geçebilecektim.
Senin kaç tane embriyon oluştu, şu an hangi aşamadasın?
of heyecanlı olmaz mı?canım sonuç çıkmış ama hastanenin web sitesinden takip ediyorum düşmemiş henüz. kalbim yerinden çıkacak. inşallah dediğiniz gibidir inşallah..
aa ciddi misin beni de 11 de aldılar aynı asansöre binmiş olamayız dimi:) Yani 11 derken operasyon 11 de olmadı sanırım odaya geçmiştim 11.10 gibi. Benim de 3 tane toplandı ama 1 tane embriyo oluşmadı. 6. opumdu.Canım merhaba,
Gerçektenmi beni 11 gibi aldılar canım Keşke önceden haberleşseydik tanıştırdık.Benim o gün 4adet yumurta toplandı 1 tane embriyomuz oluştu çok şükür.Biliyorsun benimde rezerv azlığı var..4 kez opu oldum.İlk opuda hiç oluşmadı,ikincide 1tane,üçüncüde 2tane embriyomuz dondurulmustu çok şükür..
Herşeyin Hayırlısı tabi hayırlı zamanı var inancımızı ve umudumuzu herzaman yüksek tutmalıyız biliyorsun canım..Seninde dondurulmuşun var diye Hatırlıyorum..Allah'ım en kısa zamanda bizleri evlat sahibi yapsın inşallah herakşam duam bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?