- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.001
yok canım belli olmadı henüz... ay deliricem.Canım belli olmadımi daha?
ah canım keşke normal yolla geliversler di mi sürpriz yapıp:)) olsun ama Kaan hoca'yla emin ellerdeyz bu bile büyük şans...of heyecanlı olmaz mı?
geçtiğimiz aylarda ilk defa hayatımda regl gecikti. Hem de 10 gün. Ama tüm belirtiler var. Böylelikle hayatımda ilk kez kan testi vermiştim.
Çok umudum yoktu ama neden olmasındı Allahın mucizesi sonsuzdu.
O bekleme anını hatta eşimle aynı anda bakıp duruyorduk siteye. O işte ben evde.
Bayağa da geç çıkmıştı. Ama heyecandan ölecektim.
Tabi sonuç olumsuz çıktı üzüldüm ama çok da değil.
Transfer bambaşka bir şey tabi.
Ondaki heyecanı düşünemiyorum.
Benim için de alıştırma olmuştu . İnşallah olumlu haber alırız .
Belkide aynı odadaydık çünkü benden 15 dk.sonra birisini getirdiler:)aa ciddi misin beni de 11 de aldılar aynı asansöre binmiş olamayız dimi:) Yani 11 derken operasyon 11 de olmadı sanırım odaya geçmiştim 11.10 gibi. Benim de 3 tane toplandı ama 1 tane embriyo oluşmadı. 6. opumdu.
2 kardan bebişim var şükür.
Sen benden önce aşamalara geleceksin nasipse.
Tecrübelerinden yararlanacağım inşallah :)
neden 3 kardan bebişin varken bir tane daha toplama istedi Kaan Bey acaba ?Belkide aynı odadaydık çünkü benden 15 dk.sonra birisini getirdiler:)
İnşallah canım inşallah ne güzel dilekte bulunmuşssun,o günleri göreyimde hertürlü herkonuda destek olurum sana inan..
Benimde 4kardan bebişim var Allah'a Şükürler olsun..
Sayı önemli değil biliyorsun nasipse tutunsun bize sağlıkla kucağımıza alalım..
Yarın kontrolüm var transfer Planlaması için bakalım hangi aşamalar bekliyor beni heyecanlıyım çok..
En kısa zamanda sende başlayacaksın inşallah olumsuz bir durum yok senin içinde 2tane kardan Bebişin belkide kucağına gelecek:)
Çünkü üçüncü opudan çıktığımızda sol tarafta yumurta taslakları gördüm onları hemen geliştirelim alalım dedi Kaan Bey.Gerçekten çok profesyonel ve çok bilgili Kaan Bey,Allah çıkardı karşımıza,en ufak bir detayı atlamıyor ki düşünün yoğunluğunu..neden 3 kardan bebişin varken bir tane daha toplama istedi Kaan Bey acaba ?
hehe biz zor grup hastalarındayız çünkü.Çünkü üçüncü opudan çıktığımızda sol tarafta yumurta taslakları gördüm onları hemen geliştirelim alalım dedi Kaan Bey.Gerçekten çok profesyonel ve çok bilgili Kaan Bey,Allah çıkardı karşımıza,en ufak bir detayı atlamıyor ki düşünün yoğunluğunu..
Nasılsınız dedim bir kontrolümde Kaan Beye bana "sen hamile kal daha iyi Olacağım" dedi..Daha ne diyim Allah bin kere Razı olsun ne Murad-ı varsa versin.
Veren Allah bize tabikii ama doktor çok önemli..Çok şanslıyız ..
hehe biz zor grup hastalarındayız çünkü.
hele ben hamile kalsam adam artık adak falan yapacak.
1,5 yılı geçti:)
Amin canım. İnşallah transfer ve sonrasında rahat oluruz ve başarıya geçeriz.Ay ne güldüm
Ama Evet rezerv azlığı zor bir grup Allah yardımcımız olsun..
Âmin âmin..Amin canım. İnşallah transfer ve sonrasında rahat oluruz ve başarıya geçeriz.
Şimdi 4 embriyodan kaçının transferi yapılacak belli mi?
Ay evet çok heyecanlı keşke benim de olsaydı aynı anda ilerlerdik. Ne yapalım kısmetten ötesi yok.Âmin âmin..
Yarın gideceğim işte bakalım ne diyecek Kaan Bey
Ama histo,çizik atma daha bu işlemler olacak öncelikle sanırım..
ayyy tam da yazdım süperrrrrr. harika canım çok sevindim.kızlarrrrrr!!!!
199,6 çıktı sonucum, HAMİLEYİM!!!!
çok şükür bin şükür Allahım... devamı gelir inşallahhh...
Holeyyyyy Yaşasınnn Teyze oluyoruzzzzzkızlarrrrrr!!!!
Ayy canimmmm cooook sevindim tebriklerrrr:))))kızlarrrrrr!!!!
Canım bellidir beraber ilerlerizAy evet çok heyecanlı keşke benim de olsaydı aynı anda ilerlerdik. Ne yapalım kısmetten ötesi yok.
İnşallah mutlu sona az kalmışızdır.
krc05 seni unutmadık heyecandan elimize vurdu:) Mutlu haberi bekliyoruz inşallah
canımm... çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallahhh... ay evet, resmen belirtisiz oldu, ne kasık ağrısı, ne göğüs acısı... boşuna yoklamışım kendimi deli gibi... valla yıkıldı hem de nasıl:))ayyy tam da yazdım süperrrrrr. harika canım çok sevindim.
Hem de hiç belirtin yoktu dimi . Bir klişe daha yıkıldı böylelikle :)
evet canım çok şükür, aminn gerisi gelir inşallah... darısı isteyen herkesin başına inşallah, sağlıkla, sıhhatle canımm..Holeyyyyy Yaşasınnn Teyze oluyoruzzzzz
Canım çok tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin inşallah..
Darısı Başıma Allah'ım:)
çok sağol canım benim teşekkür ederim:))Ayy canimmmm cooook sevindim tebriklerrrr:))))
Allahım ne güzel bir haber böyle çok sevindim. Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah, böyle haberlere çok seviniyorum, tebrikler tebrikler:)kızlarrrrrr!!!!
Yaaa bak gordunmu demiştik sana... cooookkkk sevindim.sırf bunun için erkenden uyandım heyecanını paylaşmak istedim. Şükürler olsun Allah im darısı başımızakızlarrrrrr!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?