Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ben sana dedim belirti olması şart değil diye:)))

krc05 canim col sevindim tebrik ederim Rabbim sagkicakladevameden bir gebelik nasip etsin kucagina aldigin gunleride gorursun insallah
aminn inşallah canım çok teşekkür ederim.. sağlıkla devam etsin inşallahh...:)
Allahım ne güzel bir haber böyle çok sevindim. Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah, böyle haberlere çok seviniyorum, tebrikler tebrikler:)
çok teşekkür ederim amin inşallahh... çok sağolunnn:))
krc05 işte buuuuuu çok sevindim hadi gözünaydın darısı bekleyen isteyen herkese inşallah
canımm... çok sağol teşekkür edermm:)) amin inşallah yarabbim herkesin duasını kabul etsin inşallahhhh...

Yaaa bak gordunmu demiştik sana... cooookkkk sevindim.sırf bunun için erkenden uyandım heyecanını paylaşmak istedim. Şükürler olsun Allah im darısı başımıza
canım benim valla bütün olumsuz yaklaşımlarıma hamilesin içime doğuyor diye moral veren herkese burdan saygılar diyorum inşallah herkese nasip etsin Allahım inşallahhh...
Ben sana dedim belirti olması şart değil diye:)))
valla dedin:)) ve hakkaten belirti falan olmadı yani şaka gibi..

kızlarrrrrr!!!!
199,6 çıktı sonucum, HAMİLEYİM!!!!
çok şükür bin şükür Allahım... devamı gelir inşallahhh...
Canim benim seni takip etmek icin ara ara bakiyordum sayfaya :))))) Cok ama cok sevindim :) Geriside gelir canim hicccc merak etme :) Allahim kucagina almayi nasip etsin insallah

Canim benim seni takip etmek icin ara ara bakiyordum sayfaya :))))) Cok ama cok sevindim :) Geriside gelir canim hicccc merak etme :) Allahim kucagina almayi nasip etsin insallah
canım benimm çok teşekkür ederim çok incesin... inşallah canım inşallah... sağlıkla sıhhatle olsun bekleyen herkese nasip etsin inşallah Allahım

merhabalar..
geçen hafta bende gittim kaan beye..birsürü vitamin ilaçları verdi.adette tekrar gidicem..kafama takılan bişey var.yumurta takibi yapmıyormuş dr .bey nasıl olcak acaba öyle yumurtaların nasıl büyüdüğünü nasıl anlıcak

Merak etme iyidir bebisin.haberlerini bekliyoruz canım
canım çok şükür iyi gayet sağlıklı dedi dr..kanama genelde oluyormuş o kadar ilaç içiyosunuz hormonlar yükseliyor kanama normal dedi..bebekle hç alakası yok dedi..içimiz rahatladı..darısı senin başına..bak yavaş yavaş büyüyor ailemiz...

Hadi gözünaydın çok güzel bi değer. İkizler geliyor olabilir
öyle mi dersin canım? ay öyle bişey olsa çok şaşırırım gerçekten! değer yüksek mi ki bana normal geldi sankihayırlısı olsun inşallah yeter ki sağlıkla tutunsun sağlıkla gelsin canımm...:))
canım benim çokk teşekkür ederim:)) ayy maaşallah canım Allah bize de nasip etsin inşallah... sağlıkla gelsin bebişinn:))
ayy canım gözünaydın ne güzel bak belirti yok, umudum yok derken allah mucizeni gönderdi sana da darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah!!!
valla canım sorma, ben napıcam şimdi diye karalar bağlıyordum... hala inanamıyorum, sanki benim değil de başkasının hamileliğini konuşuyormuşuz gibi geliyor...:)) amin canım bekleyen herkese nasip eder inşallah Allahım...

Çok şükürler olsun Allah ima sorun çıkmadı. Aklım sendeydi. Çok sevindim canım benim .. amin inşallah Rabbim o günleri banada yaşatsin nasipse. En büyük Arzum anne olabilmek çünkü

Çok şükürler olsun Allah ima sorun çıkmadı. Aklım sendeydi. Çok sevindim canım benim .. amin inşallah Rabbim o günleri banada yaşatsin nasipse. En büyük Arzum anne olabilmek çünkü
Çok sağol canım benim..şükür ki bişy yokmuş..ama o içine düşünce çok korkuyor insan ona bişy olacak diye..rabbim kimseyi böyle sınamasın..Hayırlısıyla en kısa sürede seninde gelir bebiişin...içini rahat tut..

Canım merhaba..sen başladın mı tüp bebek tedavisine tam anlayamadım ama söyle söyliyim..vitaminlerden sonra adette çağırıyor eğer kan tahlillerin ve yumurtalık,rahminde bişy yoksa hemen başlıyor iğnelere..ben vitamine haziran sonunda başlamıstım..bi sonraki adette ağustosun 1nde iğnelere başladım..iğneler başlayınca sık sık çağırıyor yumurtaları takip için..sonra toplama oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…