- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.041
Hangi vitaminler adları ne?merhabalar..
geçen hafta bende gittim kaan beye..birsürü vitamin ilaçları verdi.adette tekrar gidicem..kafama takılan bişey var.yumurta takibi yapmıyormuş dr .bey nasıl olcak acaba öyle yumurtaların nasıl büyüdüğünü nasıl anlıcak
Canım merhaba..sen başladın mı tüp bebek tedavisine tam anlayamadım ama söyle söyliyim..vitaminlerden sonra adette çağırıyor eğer kan tahlillerin ve yumurtalık,rahminde bişy yoksa hemen başlıyor iğnelere..ben vitamine haziran sonunda başlamıstım..bi sonraki adette ağustosun 1nde iğnelere başladım..iğneler başlayınca sık sık çağırıyor yumurtaları takip için..sonra toplama oluyor..
yok yanlış değildir sanırım..tedaviye başlayınca kontrolleri sormuşdum..bide biz başka şehirden geliyoruz .belki o yüzdenmi dedi bilmiyorum..Vitamin aşamasında yapmıyordur canım.yanlıs anlamıssındır belki..iğneler başlayınca herkesi çağırıyor mutlaka 3-4 kere senin durumuna göre..
çok teşekkür ederim canım, hala şaşkınım. amin inşallah kucağımızda da gördüğümüz günler gelir... ben de öpüyorum kocaman:))Beklediğim haber çok sevindim canım ya, maşallah gözün aydın olsun, Allahım tamamına erdirsin, sağsalim kucağına alırsın inşallah. Çok öpüyorum
merhaba teşekkür ederim. evet bugün öğrendim çok şükür..krc05 cnm tebrikler hamilesiniz galiba..kaçıncı denemede oldu
bizlerde dua edin bizde hamileyim diyebilelim..
ayy cnm çok sevindim allahım inşallah kucağına almayı nasip etsin .. bu heyecanı en kısa zamanda yaşamak dileğiyle..allahım isteyen herkeze nasip etsinn.kızlarrrrrr!!!!
199,6 çıktı sonucum, HAMİLEYİM!!!!
çok şükür bin şükür Allahım... devamı gelir inşallahhh...
Canım çok güzel bir haber bu değerin güzelce katlanır Rabbim kucağında göstersinkızlarrrrrr!!!!
gözün aydınkızlarrrrrr!!!!
yok yanlış değildir sanırım..tedaviye başlayınca kontrolleri sormuşdum..bide biz başka şehirden geliyoruz .belki o yüzdenmi dedi bilmiyorum..
ayy cnm çok sevindim allahım inşallah kucağına almayı nasip etsin .. bu heyecanı en kısa zamanda yaşamak dileğiyle..allahım isteyen herkeze nasip etsinn.
Canım çok güzel bir haber bu değerin güzelce katlanır Rabbim kucağında göstersin
hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar... Allahım hepinize pozitif sonuçları görmeyi nasip etsin inşallah... inşallah yolunda gider bizim için de herşey de, sağlıkla kucağımıza alırız...gözün aydınhayırlısı olsun... darısı bizim gibi bekleyenlere inş...
teşekkür ederim canım..sen ne durumdasın şu anben durumu ücretle aktarayım o zaman aklına yatabilir süreç..iğneye başladıktan sonra 'opu takip' diye standart ödeme olan 4500 tl.nin 500 tlsini alıyorlar. ben bu opu takip de yani yumurta toplama işlemi yapılana kadar 3 sefer göründüm ve yumurtaların büyüme,gelişme ve toplama süreci hakkında bilgilendirildim. Sende de aynısı olacaktır,kimileri bu takibi 2 ya da 3 den fazla kontrolle de tamamlayabiliyor..
Ya canım benim o kadar mutlu oldumki çok ama çok güzel bir haber bu insan ilk öğrendiğinde inanamıyo bi garip oluyo sağlıkla kucağına alursın inşlh 10. Gün değerinmiydi eğer öyleyse benim değerime çok yakın 186 çıkmıştı.kızlarrrrrr!!!!
canım benim çok teşekkür ederimYa canım benim o kadar mutlu oldumki çok ama çok güzel bir haber bu insan ilk öğrendiğinde inanamıyo bi garip oluyo sağlıkla kucağına alursın inşlh 10. Gün değerinmiydi eğer öyleyse benim değerime çok yakın 186 çıkmıştı.
O tedırgınlık hiç geçmicek ister istemez değerin çok güzel evet benimki yüksek kalıyo acaba dedim ikiz olabilir mi listemize bir hamile daha katıldı ne kadar güzel hızla çoğalıyoruz..canım benim çok teşekkür ederimşu an acayip hisler var içimde ağırlıklı olarak endişe! değerler katlanır mı kese görülür mü kalp atışı duyulur mu... Allahım hayırlısını versin.. benim 11. gün değerim canım senden daha düşük gibi sanırım:)
of endişeler hiç bitmeyecek sanırım. Anne olmak galiba böyle bir şey hele bizler için çok daha fazla değerli )canım benim çok teşekkür ederimşu an acayip hisler var içimde ağırlıklı olarak endişe! değerler katlanır mı kese görülür mü kalp atışı duyulur mu... Allahım hayırlısını versin.. benim 11. gün değerim canım senden daha düşük gibi sanırım:)
evet herkes söylüyodu endişe hiç bitmiyo diye... hakkaten şekil değiştirerek devam edicek sanırım... yeter ki sağlıkla gelsinler canım, katlanıcaz herşeylerine.. hayırlısı valla tek ikiz farketmez sağlıkla gelsinler yeter ki...O tedırgınlık hiç geçmicek ister istemez değerin çok güzel evet benimki yüksek kalıyo acaba dedim ikiz olabilir mi listemize bir hamile daha katıldı ne kadar güzel hızla çoğalıyoruz..
kesinlikle canım bizler için daha da başka bu hisler... Aydın'dayım canım, Kaan Hoca 4 günde 1 tekrar, 2 hafta sonra da ultrason dedi.of endişeler hiç bitmeyecek sanırım. Anne olmak galiba böyle bir şey hele bizler için çok daha fazla değerli )
Canım sen hangi şehirdeydin? testi ne zaman tekrarlayacaksın bir de Kaan Bey seni ne zaman kontrol için çağırdı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?