Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Vitamin aşamasında yapmıyordur canım.yanlıs anlamıssındır belki..iğneler başlayınca herkesi çağırıyor mutlaka 3-4 kere senin durumuna göre..

Vitamin aşamasında yapmıyordur canım.yanlıs anlamıssındır belki..iğneler başlayınca herkesi çağırıyor mutlaka 3-4 kere senin durumuna göre..
yok yanlış değildir sanırım..tedaviye başlayınca kontrolleri sormuşdum..bide biz başka şehirden geliyoruz .belki o yüzdenmi dedi bilmiyorum..

Beklediğim haber çok sevindim canım ya, maşallah gözün aydın olsun, Allahım tamamına erdirsin, sağsalim kucağına alırsın inşallah. Çok öpüyorum
çok teşekkür ederim canım, hala şaşkınım. amin inşallah kucağımızda da gördüğümüz günler gelir... ben de öpüyorum kocaman:))
Tombiliboo canım benim Allah'tan umut kesilmez derler ya, belirtim yok, hissiyatım yok, yok da yok derken meğerse sürprizle görcekmişiz güzel sonucu... Allahım herkese nasip etsin inşallahh...

krc05 cnm tebrikler hamilesiniz galiba..kaçıncı denemede oldu
bizlerde dua edin bizde hamileyim diyebilelim..
merhaba teşekkür ederim. evet bugün öğrendim çok şükür..
ilk denemeydi benim, devamı gelir inşallah aslında sevinmek için çok çok erken.
etmez miyim... hepimiz neler neler yaşıyoruz... Allah bu yolda emek veren herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

yok yanlış değildir sanırım..tedaviye başlayınca kontrolleri sormuşdum..bide biz başka şehirden geliyoruz .belki o yüzdenmi dedi bilmiyorum..

ben durumu ücretle aktarayım o zaman aklına yatabilir süreç..iğneye başladıktan sonra 'opu takip' diye standart ödeme olan 4500 tl.nin 500 tlsini alıyorlar. ben bu opu takip de yani yumurta toplama işlemi yapılana kadar 3 sefer göründüm ve yumurtaların büyüme,gelişme ve toplama süreci hakkında bilgilendirildim. Sende de aynısı olacaktır,kimileri bu takibi 2 ya da 3 den fazla kontrolle de tamamlayabiliyor..

ayy cnm çok sevindim allahım inşallah kucağına almayı nasip etsin .. bu heyecanı en kısa zamanda yaşamak dileğiyle..allahım isteyen herkeze nasip etsinn.

Canım çok güzel bir haber bu değerin güzelce katlanır Rabbim kucağında göstersin

gözün aydın hayırlısı olsun... darısı bizim gibi bekleyenlere inş...
hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar... Allahım hepinize pozitif sonuçları görmeyi nasip etsin inşallah... inşallah yolunda gider bizim için de herşey de, sağlıkla kucağımıza alırız...

teşekkür ederim canım..sen ne durumdasın şu an

kızlarrrrrr!!!!
199,6 çıktı sonucum, HAMİLEYİM!!!!
çok şükür bin şükür Allahım... devamı gelir inşallahhh...
Ya canım benim o kadar mutlu oldumki çok ama çok güzel bir haber bu insan ilk öğrendiğinde inanamıyo bi garip oluyo sağlıkla kucağına alursın inşlh 10. Gün değerinmiydi eğer öyleyse benim değerime çok yakın 186 çıkmıştı.

canım benim çok teşekkür ederim şu an acayip hisler var içimde ağırlıklı olarak endişe! değerler katlanır mı kese görülür mü kalp atışı duyulur mu... Allahım hayırlısını versin.. benim 11. gün değerim canım senden daha düşük gibi sanırım:)

O tedırgınlık hiç geçmicek ister istemez değerin çok güzel evet benimki yüksek kalıyo acaba dedim ikiz olabilir mi listemize bir hamile daha katıldı ne kadar güzel hızla çoğalıyoruz..

of endişeler hiç bitmeyecek sanırım. Anne olmak galiba böyle bir şey hele bizler için çok daha fazla değerli )
Canım sen hangi şehirdeydin? testi ne zaman tekrarlayacaksın bir de Kaan Bey seni ne zaman kontrol için çağırdı ?

O tedırgınlık hiç geçmicek ister istemez değerin çok güzel evet benimki yüksek kalıyo acaba dedim ikiz olabilir mi listemize bir hamile daha katıldı ne kadar güzel hızla çoğalıyoruz..
evet herkes söylüyodu endişe hiç bitmiyo diye... hakkaten şekil değiştirerek devam edicek sanırım... yeter ki sağlıkla gelsinler canım, katlanıcaz herşeylerine.. hayırlısı valla tek ikiz farketmez sağlıkla gelsinler yeter ki... daha da çoğalalım inşallah canımm....
kesinlikle canım bizler için daha da başka bu hisler... Aydın'dayım canım, Kaan Hoca 4 günde 1 tekrar, 2 hafta sonra da ultrason dedi.

kesinlikle canım bizler için daha da başka bu hisler... Aydın'dayım canım, Kaan Hoca 4 günde 1 tekrar, 2 hafta sonra da ultrason dedi.[/QUOTE]
İzmir dışından gelenlerin Allah yardımcısı olsun. Bir de yol süresini, masrafını çekiyorsunuz, kolay değil. Neyse ki emeklerinin karşılığını aldın. İnşallah katlanarak devam eder. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Test sonuçlarından yine haberdar et bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…