- 9 Temmuz 2015
- 567
- 680
- 23
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.061
Gözünaydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim yaşadıklarım geldi aklima çok heyecanlandım ilk ögrendigim gün mutluluktan hıckıra hıçkıra ağlamıstim simdi bebeğim kucağımda ve 7 sinde 1 aylık olucak isteyen dileyen herkese yasatsin rabbim bu güzel duyguyucanım benim çok teşekkür ederimşu an acayip hisler var içimde ağırlıklı olarak endişe! değerler katlanır mı kese görülür mü kalp atışı duyulur mu... Allahım hayırlısını versin.. benim 11. gün değerim canım senden daha düşük gibi sanırım:)
agopammm :)Gözünaydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim yaşadıklarım geldi aklima çok heyecanlandım ilk ögrendigim gün mutluluktan hıckıra hıçkıra ağlamıstim simdi bebeğim kucağımda ve 7 sinde 1 aylık olucak isteyen dileyen herkese yasatsin rabbim bu güzel duyguyu
Kumsalcım doğum yaptınmı ?Beklediğim haber çok sevindim canım ya, maşallah gözün aydın olsun, Allahım tamamına erdirsin, sağsalim kucağına alırsın inşallah. Çok öpüyorum
Canım çok teşekkürederim ne zamandır foruma girmiyordum bir bakayim dedim hamilelik haberlerinizi aldikca cok mutlu oluyorum insallah sendende en kısa zamanda güzel haberi alırız dualarım sizlerle :)agopammm :)
Çok sevindim canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Kocaman öpüyorum kokluyorum :)
Amin canım. İnşallah seneye ben de böyle güzel bir haber verebilirim :)Canım çok teşekkürederim ne zamandır foruma girmiyordum bir bakayim dedim hamilelik haberlerinizi aldikca cok mutlu oluyorum insallah sendende en kısa zamanda güzel haberi alırız dualarım sizlerle :)
hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar... Allahım hepinize pozitif sonuçları görmeyi nasip etsin inşallah... inşallah yolunda gider bizim için de herşey de, sağlıkla kucağımıza alırız...
İnşallah canım :)Amin canım. İnşallah seneye ben de böyle güzel bir haber verebilirim :)
Ben de Aydın'dayımevet herkes söylüyodu endişe hiç bitmiyo diye... hakkaten şekil değiştirerek devam edicek sanırım... yeter ki sağlıkla gelsinler canım, katlanıcaz herşeylerine.. hayırlısı valla tek ikiz farketmez sağlıkla gelsinler yeter ki...daha da çoğalalım inşallah canımm....
kesinlikle canım bizler için daha da başka bu hisler... Aydın'dayım canım, Kaan Hoca 4 günde 1 tekrar, 2 hafta sonra da ultrason dedi.
evet canım çok şükür@kumsall35 canım sen bebişini kucağına almışssın fazla takip edemiyorum yeni haberdar oldum.Çok tebrik ederim Allah Analı babalı büyütsün inşallah..
kalbiminozu canım seninde prens ve prensesin yoldaymış harika:) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benim içinde dua edermisin..
krc05 canım seninde hayırlı haberini bekliyoruz bugün..
bu haberi vereceğini biliyordum. nedense seninle ilgili içim rahatkızlarrrrrr!!!!
199,6 çıktı sonucum, HAMİLEYİM!!!!
çok şükür bin şükür Allahım... devamı gelir inşallahhh...
İzmir dışından gelenlerin Allah yardımcısı olsun. Bir de yol süresini, masrafını çekiyorsunuz, kolay değil. Neyse ki emeklerinin karşılığını aldın. İnşallah katlanarak devam eder. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Test sonuçlarından yine haberdar et bizi :)[/QUOTE]kesinlikle canım bizler için daha da başka bu hisler... Aydın'dayım canım, Kaan Hoca 4 günde 1 tekrar, 2 hafta sonra da ultrason dedi.
canım kucağımıza alacağımız günler de gelir inşallah.. bambaşka duygularmış... Allah devamını göstersin inşallah..Gözünaydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim yaşadıklarım geldi aklima çok heyecanlandım ilk ögrendigim gün mutluluktan hıckıra hıçkıra ağlamıstim simdi bebeğim kucağımda ve 7 sinde 1 aylık olucak isteyen dileyen herkese yasatsin rabbim bu güzel duyguyu
canım benimm bana yakın kimse yoktu, uzun zaman oldu bebiş haberi almayalı, inşallah herkese moral mutluluk olmuştur miniğimiz:)) siz de bizi çokk mutlu edersiniz inşallah güzel haberlerinizle biran evvel:))yuppiiiii çok ama çok sevindim bu gün herkes sana kitlendi kuzum daha doğmadan miniğimizin reytingi tavan yyaptııı.çok mutlu ettin bu gün bizi
çok teşekkür ederim canım aminn darısı en kısa sürede başınıza inşallah:) yok canım ne rahatsızlığı aşkolsun. canım histodan sonra senn rahim kalınlaştırma sürecin başlamadı mı, ben mi kaçırdım kusura bakma canım. normalde benim sürecim şöyle oldu, histo oldum, hemen histodan sonra kalınlaştırma başladı, 10 gün sonraya Kaan Hoca gün verdi kontrol için, yeterince kalınlaşma sağlandıysa 5-6 gün sonrasında da transfer tarihi verdi. yani histodan 15-16 gün sonra falan transfer oldu. ilaçlar canım prednol, ecopirin, previt positive, estrofem, climara forte kullandım. 10. gün kontrolünden sonra da proluton depot iğne başladı. bu şekildeydi benim. aklında başka soru varsa sor canım yardım etmeye çalışırım elimden geldiğince:)canım öncelikle tekrardan çok çok tebrik ederim seni ve eşini.darısı bizimde başımıza inşallah. birşey soracaktım.ben çarşamba günü histo olmuştum.bu cumaya randevu verdi doktor.rahim kalınlaştırmaya başlıcaz.şuanda adetim var.cumadan sonra benim kaç gün sürer rahim kalınlaştırma? bide histodan transfere kadar hangi ilaçları kullandın? rahatsız etmiyorsam eğer cevap verirsen çok sevinirim.sonuçta artık bir anne adayısın :)krc05
amin canımm herkes için dua ediyorum... inşallah herkese nasip olsun...
valla çok değişik hisler hakkaten, karman çorman... amin canım, Allah isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun inşallahhh...krc05 cok sevindim cnm ya ,kendi hamileligimi ögrendigim gün geldi aklima duyarduymaz nsl aglamistim ve o an üzerimden koca bir öküz kalkmisti sanki.. :))) yillarin birikimi ve hasret olunca ... cok sükür rabbime bize bu günleri de gösterdi..tamamina erdirsin rabbim ins saglikla ..darisi tedavisi devam eden ve sonuc bekleyen,isteyen tüm anne olmak isteyenlerin basina ins
canım sizler temiz kalplerinizle inandınız benden daha çok hem de... çok teşekkür ederim hepinize.. inşallah canım amin...bu haberi vereceğini biliyordum. nedense seninle ilgili içim rahattebrik ederim canım. Allah tamamını erdirsin inşallah. bundan sonra ki süreçte de sabırlı, endişesiz, sıkıntısız geçen günlerin olur inşallah.
amin canım benim sağol, zor oluyor ama sonu güzel olacaksa herşeye katlanıyor insan..inşallah devam eder sağlıkla, amin. hepinize göstersin Allahım bu günleri canımm.. etmez miyim canım haberi eşimden sonra ilk öğrenenler sizsinizİzmir dışından gelenlerin Allah yardımcısı olsun. Bir de yol süresini, masrafını çekiyorsunuz, kolay değil. Neyse ki emeklerinin karşılığını aldın. İnşallah katlanarak devam eder. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Test sonuçlarından yine haberdar et bizi :)
Canım teşekkür ederim öncelikle cevabın için. Peki buarada vitaminlerini kullanıyormusun? Bnm biraz değişik oldu.ben histo öncesi adet olmadım. Histo sonrası oldum.oyüzden cuma başlıcaz kismetse kalinlastirmaya?bu süreçte bide yediğin içtiğin birsey oldumu kalınlaşsin diye?[/QUOTE]amin canım benim sağol, zor oluyor ama sonu güzel olacaksa herşeye katlanıyor insan..inşallah devam eder sağlıkla, amin. hepinize göstersin Allahım bu günleri canımm.. etmez miyim canım haberi eşimden sonra ilk öğrenenler sizsiniz
canım kucağımıza alacağımız günler de gelir inşallah.. bambaşka duygularmış... Allah devamını göstersin inşallah..
canım benimm bana yakın kimse yoktu, uzun zaman oldu bebiş haberi almayalı, inşallah herkese moral mutluluk olmuştur miniğimiz:)) siz de bizi çokk mutlu edersiniz inşallah güzel haberlerinizle biran evvel:))
çok teşekkür ederim canım aminn darısı en kısa sürede başınıza inşallah:) yok canım ne rahatsızlığı aşkolsun. canım histodan sonra senn rahim kalınlaştırma sürecin başlamadı mı, ben mi kaçırdım kusura bakma canım. normalde benim sürecim şöyle oldu, histo oldum, hemen histodan sonra kalınlaştırma başladı, 10 gün sonraya Kaan Hoca gün verdi kontrol için, yeterince kalınlaşma sağlandıysa 5-6 gün sonrasında da transfer tarihi verdi. yani histodan 15-16 gün sonra falan transfer oldu. ilaçlar canım prednol, ecopirin, previt positive, estrofem, climara forte kullandım. 10. gün kontrolünden sonra da proluton depot iğne başladı. bu şekildeydi benim. aklında başka soru varsa sor canım yardım etmeye çalışırım elimden geldiğince:)
oyyhh anne adayıiçim bi hoş oldu hehhe:))
amin canımm herkes için dua ediyorum... inşallah herkese nasip olsun...
valla çok değişik hisler hakkaten, karman çorman... amin canım, Allah isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun inşallahhh...
canım sizler temiz kalplerinizle inandınız benden daha çok hem de... çok teşekkür ederim hepinize.. inşallah canım amin...
rica ederim canım. vitaminler derken canım previt positive var vit. olarak ona devam ediyorum zaten. bu dediklerim dışında ilacım yok. kalınlaşsın diye tazı nar suyu diyorlar canım ama ben Kaan Hoca'ya sorduğumda kalınlaşma problemi yaşayanlar için dedi, ama ben gene de 1 şişe alıp aklıma geldikçe içtim. onun dışında özel bişey yapmadım canım.[/QUOTE]Canım teşekkür ederim öncelikle cevabın için. Peki buarada vitaminlerini kullanıyormusun? Bnm biraz değişik oldu.ben histo öncesi adet olmadım. Histo sonrası oldum.oyüzden cuma başlıcaz kismetse kalinlastirmaya?bu süreçte bide yediğin içtiğin birsey oldumu kalınlaşsin diye?
Hayırlı olsun çok güzel bir haber verdin herkeze allah isteyen herkeze nasip etsin inşallahkızlarrrrrr!!!!
199,6 çıktı sonucum, HAMİLEYİM!!!!
çok şükür bin şükür Allahım... devamı gelir inşallahhh...
evet herkes söylüyodu endişe hiç bitmiyo diye... hakkaten şekil değiştirerek devam edicek sanırım... yeter ki sağlıkla gelsinler canım, katlanıcaz herşeylerine.. hayırlısı valla tek ikiz farketmez sağlıkla gelsinler yeter ki...daha da çoğalalım inşallah canımm....
kesinlikle canım bizler için daha da başka bu hisler... Aydın'dayım canım, Kaan Hoca 4 günde 1 tekrar, 2 hafta sonra da ultrason dedi.
amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle...Hayırlı olsun çok güzel bir haber verdin herkeze allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah
hemşeri çıktık desene:))Aa sen aydindamiydin bende nazillideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?