Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Gözünaydın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim yaşadıklarım geldi aklima çok heyecanlandım ilk ögrendigim gün mutluluktan hıckıra hıçkıra ağlamıstim simdi bebeğim kucağımda ve 7 sinde 1 aylık olucak isteyen dileyen herkese yasatsin rabbim bu güzel duyguyu

agopammm :)
Çok sevindim canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Kocaman öpüyorum kokluyorum :)

agopammm :)
Çok sevindim canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Kocaman öpüyorum kokluyorum :)
Canım çok teşekkürederim ne zamandır foruma girmiyordum bir bakayim dedim hamilelik haberlerinizi aldikca cok mutlu oluyorum insallah sendende en kısa zamanda güzel haberi alırız dualarım sizlerle :)

Canım çok teşekkürederim ne zamandır foruma girmiyordum bir bakayim dedim hamilelik haberlerinizi aldikca cok mutlu oluyorum insallah sendende en kısa zamanda güzel haberi alırız dualarım sizlerle :)
Amin canım. İnşallah seneye ben de böyle güzel bir haber verebilirim :)

hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar... Allahım hepinize pozitif sonuçları görmeyi nasip etsin inşallah... inşallah yolunda gider bizim için de herşey de, sağlıkla kucağımıza alırız...

yuppiiiii çok ama çok sevindim bu gün herkes sana kitlendi kuzum daha doğmadan miniğimizin reytingi tavan yyaptııı.çok mutlu ettin bu gün bizi

canım öncelikle tekrardan çok çok tebrik ederim seni ve eşini.darısı bizimde başımıza inşallah. birşey soracaktım.ben çarşamba günü histo olmuştum.bu cumaya randevu verdi doktor.rahim kalınlaştırmaya başlıcaz.şuanda adetim var.cumadan sonra benim kaç gün sürer rahim kalınlaştırma? bide histodan transfere kadar hangi ilaçları kullandın? rahatsız etmiyorsam eğer cevap verirsen çok sevinirim.sonuçta artık bir anne adayısın :) krc05

krc05 cok sevindim cnm ya ,kendi hamileligimi ögrendigim gün geldi aklima duyarduymaz nsl aglamistim ve o an üzerimden koca bir öküz kalkmisti sanki.. :))) yillarin birikimi ve hasret olunca ... cok sükür rabbime bize bu günleri de gösterdi..tamamina erdirsin rabbim ins saglikla ..darisi tedavisi devam eden ve sonuc bekleyen,isteyen tüm anne olmak isteyenlerin basina ins

Ben de Aydın'dayım

evet canım çok şükür amin inşallah bizler içinde zaman daraldı hayırlısıyla kucağımda olduğu günleri de görürüm. darısı en kısa sürede başına canım. elbette ederim. bu yolda çaba sarf eden tüm arkadaşlarım inşallah annelik gibi yüce duyguya sahip olurlar

kızlarrrrrr!!!!
199,6 çıktı sonucum, HAMİLEYİM!!!!
çok şükür bin şükür Allahım... devamı gelir inşallahhh...
bu haberi vereceğini biliyordum. nedense seninle ilgili içim rahat tebrik ederim canım. Allah tamamını erdirsin inşallah. bundan sonra ki süreçte de sabırlı, endişesiz, sıkıntısız geçen günlerin olur inşallah.

kesinlikle canım bizler için daha da başka bu hisler... Aydın'dayım canım, Kaan Hoca 4 günde 1 tekrar, 2 hafta sonra da ultrason dedi.
İzmir dışından gelenlerin Allah yardımcısı olsun. Bir de yol süresini, masrafını çekiyorsunuz, kolay değil. Neyse ki emeklerinin karşılığını aldın. İnşallah katlanarak devam eder. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Test sonuçlarından yine haberdar et bizi :)[/QUOTE]
amin canım benim sağol, zor oluyor ama sonu güzel olacaksa herşeye katlanıyor insan..inşallah devam eder sağlıkla, amin. hepinize göstersin Allahım bu günleri canımm.. etmez miyim canım haberi eşimden sonra ilk öğrenenler sizsiniz
canım kucağımıza alacağımız günler de gelir inşallah.. bambaşka duygularmış... Allah devamını göstersin inşallah..
yuppiiiii çok ama çok sevindim bu gün herkes sana kitlendi kuzum daha doğmadan miniğimizin reytingi tavan yyaptııı.çok mutlu ettin bu gün bizi
canım benimm bana yakın kimse yoktu, uzun zaman oldu bebiş haberi almayalı, inşallah herkese moral mutluluk olmuştur miniğimiz:)) siz de bizi çokk mutlu edersiniz inşallah güzel haberlerinizle biran evvel:))
çok teşekkür ederim canım aminn darısı en kısa sürede başınıza inşallah:) yok canım ne rahatsızlığı aşkolsun. canım histodan sonra senn rahim kalınlaştırma sürecin başlamadı mı, ben mi kaçırdım kusura bakma canım. normalde benim sürecim şöyle oldu, histo oldum, hemen histodan sonra kalınlaştırma başladı, 10 gün sonraya Kaan Hoca gün verdi kontrol için, yeterince kalınlaşma sağlandıysa 5-6 gün sonrasında da transfer tarihi verdi. yani histodan 15-16 gün sonra falan transfer oldu. ilaçlar canım prednol, ecopirin, previt positive, estrofem, climara forte kullandım. 10. gün kontrolünden sonra da proluton depot iğne başladı. bu şekildeydi benim. aklında başka soru varsa sor canım yardım etmeye çalışırım elimden geldiğince:)
oyyhh anne adayı içim bi hoş oldu hehhe:))
Ayyy çok çok sevindim krc05 darısı bize olsun inşallah
amin canımm herkes için dua ediyorum... inşallah herkese nasip olsun...
valla çok değişik hisler hakkaten, karman çorman... amin canım, Allah isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun inşallahhh...
canım sizler temiz kalplerinizle inandınız benden daha çok hem de... çok teşekkür ederim hepinize.. inşallah canım amin...

amin canım benim sağol, zor oluyor ama sonu güzel olacaksa herşeye katlanıyor insan..inşallah devam eder sağlıkla, amin. hepinize göstersin Allahım bu günleri canımm.. etmez miyim canım haberi eşimden sonra ilk öğrenenler sizsiniz

canım kucağımıza alacağımız günler de gelir inşallah.. bambaşka duygularmış... Allah devamını göstersin inşallah..

canım benimm bana yakın kimse yoktu, uzun zaman oldu bebiş haberi almayalı, inşallah herkese moral mutluluk olmuştur miniğimiz:)) siz de bizi çokk mutlu edersiniz inşallah güzel haberlerinizle biran evvel:))

çok teşekkür ederim canım aminn darısı en kısa sürede başınıza inşallah:) yok canım ne rahatsızlığı aşkolsun. canım histodan sonra senn rahim kalınlaştırma sürecin başlamadı mı, ben mi kaçırdım kusura bakma canım. normalde benim sürecim şöyle oldu, histo oldum, hemen histodan sonra kalınlaştırma başladı, 10 gün sonraya Kaan Hoca gün verdi kontrol için, yeterince kalınlaşma sağlandıysa 5-6 gün sonrasında da transfer tarihi verdi. yani histodan 15-16 gün sonra falan transfer oldu. ilaçlar canım prednol, ecopirin, previt positive, estrofem, climara forte kullandım. 10. gün kontrolünden sonra da proluton depot iğne başladı. bu şekildeydi benim. aklında başka soru varsa sor canım yardım etmeye çalışırım elimden geldiğince:)
oyyhh anne adayı içim bi hoş oldu hehhe:))

amin canımm herkes için dua ediyorum... inşallah herkese nasip olsun...

valla çok değişik hisler hakkaten, karman çorman... amin canım, Allah isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun inşallahhh...

canım sizler temiz kalplerinizle inandınız benden daha çok hem de... çok teşekkür ederim hepinize.. inşallah canım amin...[/QUOTE]
Canım teşekkür ederim öncelikle cevabın için. Peki buarada vitaminlerini kullanıyormusun? Bnm biraz değişik oldu.ben histo öncesi adet olmadım. Histo sonrası oldum.oyüzden cuma başlıcaz kismetse kalinlastirmaya?bu süreçte bide yediğin içtiğin birsey oldumu kalınlaşsin diye?

Canım teşekkür ederim öncelikle cevabın için. Peki buarada vitaminlerini kullanıyormusun? Bnm biraz değişik oldu.ben histo öncesi adet olmadım. Histo sonrası oldum.oyüzden cuma başlıcaz kismetse kalinlastirmaya?bu süreçte bide yediğin içtiğin birsey oldumu kalınlaşsin diye?[/QUOTE]
rica ederim canım. vitaminler derken canım previt positive var vit. olarak ona devam ediyorum zaten. bu dediklerim dışında ilacım yok. kalınlaşsın diye tazı nar suyu diyorlar canım ama ben Kaan Hoca'ya sorduğumda kalınlaşma problemi yaşayanlar için dedi, ama ben gene de 1 şişe alıp aklıma geldikçe içtim. onun dışında özel bişey yapmadım canım.

rica ederim canım. vitaminler derken canım previt positive var vit. olarak ona devam ediyorum zaten. bu dediklerim dışında ilacım yok. kalınlaşsın diye tazı nar suyu diyorlar canım ama ben Kaan Hoca'ya sorduğumda kalınlaşma problemi yaşayanlar için dedi, ama ben gene de 1 şişe alıp aklıma geldikçe içtim. onun dışında özel bişey yapmadım canım.[/QUOTE]
Tamam canım teşekkür ederim ilerleyen zamanlarda rahatsız ederim belki gene ... öpüyorum canım benim

Aa sen aydindamiydin bende nazillideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…