Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

selam kızlar histonun 9.günü progesteron hala 1.20 lerde histodan 4 gün sonra anca prednol e başlamıştım 4 gün içtim anlamlı bi düşüş olma mış şimdi bir 4 gün daha içip test yapıcaz inşallah düşer cumartesi günü bir türlü estrofem ve bantlara geçemiyom.

estrofem ecopirin ve bantlara başladıktan kaç günde rahim kalınlaşıp transfer oluyor bu ilaçlar kalınlaştırma için değilmi bu arada :))boşuna umutlanmıyım
ona göre kendimi ayarlıycam şimdi kestiremiyom normalde histodan 15 16 gün sonra transfer olmuş hep ama benim progesteron düşmüyo .yardımcı olursanız sevinirim.transfer gününü ne zaman konuşcaz kaan beyle.çok sağolun şimdiden
bide bitki çayı yeşil çay içsem progesteron düşermiki

Bebitom canım çok teşekkür ederim Amin canım inşallah. Rabbim sanada nasip etsin kucağına almayı.

Kizlaaar bizde artik tedaviye basliyoruz herkesin yazdigini teeek tek okuyorum.icim bi tuhaf cok heyecanliyim.kaan beyin istedigi butun testleri yaptirdim, 8gun once sigarayi biraktim, persembe gunu adetimin 2.gunu olucak ve bakalim tedavi surecimiz nasil ilerleyecek hem sabirsiz hem heyecanli hemde umutluyum 2016 gumbur gumbur gelir insallahhh :) hepimiz için hayirlisi olsun...igneler hakkinda merak ettigim birsuru sey var kizlar kac ay gunde kac doz kullaniliyor acaba?

kızlarrrrrr!!!!
199,6 çıktı sonucum, HAMİLEYİM!!!!
çok şükür bin şükür Allahım... devamı gelir inşallahhh...
mrb canım hayırlısı olsun bebegın...dr kaan beye gıdıyorsunuz bısey sormak ıstıyorum kaan bey hangı semtte.ben suan doguda bı ıldeyım burdakı memeorıalde negatıf asılamam var sonra dogal yoldan olusan bır gebelıgım kurtajla sonuclandı...bu ay ıse tup denedık dun sonuc aldım negatıf...sımdı ıse baska hastane arıyorum ıstanbul ızmır vs....benım aılem ızmırde.....sızden rıcam ıse bılgınıze dayanarak ıstanbul mu olmalı kaan bey mı...bıde ucretlerı nedır..cesaret edemıyorum bır yandanda ama benım ıcın buralar daha dogru gbı

Merhaba, tedavin hayırlı olsun. Nickname nin de çok güzelmiş. Ben de tük kahvesi delisiyim:)
Sigarayı bırakman çok önemli bir adım olmuş. İnşallah bir daha da içmezsin.
Yaşını ve sorununuzu öğrenebilir miyim?

İğneler konusunda oldukça deneyimim var :) Kişinin tedavisine göre değişiyor. Yani yumurtanın büyüme hızına göre.
Yaklaşık bir ya da 1,5 aylık süreçte ortalama 30-35 iğne vuruluyorsun.
İnşallah çok uzun sürmeden mutlu sona kavuşursun.

M MorPisii cim çok teşekkür ederim amin inşallah hepimize nasip olur:))
merhabalar teşekkür ederim sağolun,
Kaan Bey İrenbe'de, Alsancak'ta. Ben ilk denememi Kaan Bey'de yaptım ve çok memnun kaldım açıkçası. İstanbul'la ilgili bilgim yok, orda da iyi hastaneler duydu ama eğer İzmir'de şansınızı deneyecekseniz Kaan hoca'dan başkasına gitmeyin bence.. işinde çok profesyonel, çok titiz ve her soruna özel tedavi uyguluyor, ezbere iş yapmıyor. Ücret konusuna gelince, tedavi ücreti 4500 tl. Histereskopi işlemi yapılıyor, 1000tl. Ayrıca Kaan hoca tedaviye başlarken vitamin takviyesi yaptırıyor, iğne+vitamin+diğer ilaçlar derken 8000-9000'i buluyor. ama tabii toplam ücret kişiden kişiye, probleme göre değişir..

Herkese günaydın bugün minnaklarımla buluşma günümdü çok şükür iyiler teyzeleri gelişmeleri aynı düzeydeymiş hatta normalde 10+3 üm ama ultrason 11 hafta gösteriyo çabuk gelişiyo benimkiler anaları gibi hızlı çıktılar bide çok hareketliydiler sanki annelerinin izlediğini fark etmişler gibi gözlerim doldu çok tuhaf oldum kollar bacaklar herşey çok belirgindi Rabbime şükürler olsun..Rabbim isteğen herkese nasip etsin inşlh...

ben 30-35 ten daha fazla iğne oldum...tam sayısını bilmiyorum ama 50 olmuştur...

ben 30-35 ten daha fazla iğne oldum...tam sayısını bilmiyorum ama 50 olmuştur...
Yumurta çatlamasın diye kullanılan iğne yerine ( adını unuttum ondan yazamadım :)) tarlusal adında hap kullanılmaya başladı. Bir de iki iğne tek dozda vurulmaya başlandı. Bu yüzden iğne sayısı 50- 55'lerden 35'lere kadar düştü. İlk opularımda benim de vurduğum iğneler 50 den aşağıda değildi.

Maşallah onlara:) Allah tamamına erdirsin inşallah.

yok yok onu bende yazmadım ben iki defa saizen yedim sonra da devam ettik iğnelere bnm çatlatma falan hariç bnm ilk opu'ydu ondan çok yedim..pardon ben yanlış anladım herhalde başını okumadım konunun

Slm hayırlısı olsun tedaviniz inşallah en kisa zamanda bebisine kavusursun.bak ne guzel doğal yolla hamile kalmissin o yüzden hiç kafana takma Allahin izniyle olur yine.kaan bey alsancakta irenbe tup bebek merkezinde.benim kaan beyden önce baska doktorda iki negatife aşılamadı bir negeatif tup bebek denemem var.tabi bunların herbiri psikolojinin mahvediyor o yüzden bende çok ciddi bir araştırmaya girdim doktor için.hatta istanbula gitmeye karar verdim.ama sonra fiytlari araştırınca istanbulda tek denemeyle burda neredeyse iki hatta daha fazla deneme yapaildigin için vazgeçtim.o aradada bir sürü doktordan randevu alıp hangisini begenipp içime sinerse ona gidicem dedimm.en yakın tarih kaan beydi ilk ona gittim ve tereddütsüz diğer bütün randevularimi iptal ettim.Once Allahım nasip etti Kaan beyden vesile oldu an hamileyim.toplam tedavim 4 ay surdu. Yani Kaan beyle bi görüşmenin tavsiye ederim.içine sinmezse istanbulu düşünürsün.

Maşallah onlara:) Allah tamamına erdirsin inşallah.
Tatlım Merhaba
Dün Kaan Bey ile görüştük,bende çikolata kistide olduğu için Kasım ve Aralıkda geçici menopoza girmem gerekiyormuş kisti baskılamak adına.2tane ayda bir deca iğnesini Olacağım.
Ocak gibi kısmetse histo ve transfer aşamasına gireceğim inşallah..
Hakkımızda hayırlı olsun..

coook sagol arkadasım fıyatı makul burdakı gbı ınsallah cok daha guzel sonuclar alır herkes benım kımyasal oldu sonuc bakalım nekadar sure ara vermem gerekıyor bılmıyorum daha adet olmadım ona gore yol ızlıcem sızın ıcın coook sevındım

hayırlısı olsun arkadasım rabbım tamamına erdırsın ınsallah...benım aılem orda karsıyada.cok rahat gıderım kaaan beye fakat sızde dısardan gtmıssınız anladıgım kadarıyla esımın ısı nedenıyle ızın konusu sıkıntılı..bızım ılerı hız 0 ve morfolojımız 4 ıken 2 ye dusmus...esım sureklı gelmek zorunda mı bılmıyorum ama dr beyle gorusucem ne zaman baslamalıyım dıye tesekkurler

Kızlar burda okuyunca kafama takıldı aradım sordum.histo sırasında alınan progesteron degerim 1.19 Muş. Ama kaan bey bişey dememişti.nasıl sizce sonuç?

Canım bende doğuda yaşıyorum en uç noktada diyebilirim kendim istanbulluyum eşim izmirli bigün internette araştırdım Rabbim karşıma kaan hocayı çıkardı hakkında öyle güzel şeylr yazıyoduki istanbulu kafamdan sildim hemen tek sıkntı yol oldu bizim için normalde 3 ayda bitecek olan tedavim 10 ayı buldu 3 ayda bir izne çıktım rapor aldım tabi doktorla bağlantımı hiç kesmeden bu kadar ilgili olmasaydı başaramazdım benim bir negatif aşılama var bu ilk tüp denemem pozitif oldu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…